War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A statisztikában a többi klán is önállóan szerepel...a 102 pl 33. az se rossz
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Engem pl hetente 2-3-szor is megtalálnak, hogy akarok-e csatlakozni 😊
jelentkezést hol lehet visszavonni ? ráböktem az apply-ra gondoltam ott még feljön vmi kis ablak ahol esetleg lehet még ezt azt írni ( fenéket ) aztán ehelyett egybõl beadtam a jelentkezést hozzájuk. 😄
mondjuk ha olyan ûberlámákat is felvesznek mint én akkor no problemó 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
forum.warthunder.com/index.php?/topic/50122-interview-with-devs-from-russian-forum/#entry700269
hmm ezt hol lehet megnézni ?
az amcsik festése tényleg nagyon béna a némethez képest pl....bár én a németeknél is hiányolok 1-2 festést!! pl:
Ui: lassan TOP 10-es a PUMA!!! a helyezési listán

Csakhát ugye az amerikai ág van a legdurvábban elhanyagolva a japán után a játékban, és alig vannak festések a gépekhez, legtöbbhöz egy szem van.
Mikor lesz itt a beígért 500+ repülõgép, szerintem úgy 2050ben. 😄
FRB-n meg az az OP akinek magassági fölénye van <#nyes>#nyes> De ha korhûek akarnánk lenni pl Berlinnél már úgy kéne nyomni, hogy német oldalon csak 1 gép van <#eplus2>#eplus2>
Még szerencse, hogy csak az Emilbõl lehet hátra leskelõdni. A Dornierek is néha úgy lövik le a gépeket, mintha fighterek lennének :o
ui: ai azért nem olyan könnyü....legalábbis nekem 😊
Nem tudom miért tolja mindenki nyomjelzõvel, én mindig az alapján szúrom ki hogy ki kivel van 😊) A Stealth még mindig király.
Érdekes ez a sebzésesdi itt FRB-n, az elõbb úgy lõttem le egy Yak1-est, hogy full meg voltam gyõzõdve hogy fölé lõttem kb 10m-el (emelkedett keresztben). A csata mindig ilyen 0-1000m között zajlik? 2k felett nem is láttam gépet. Gondolom mindenkit lecsábítanak a könnyû préda ai-k 😊
Engem is szivattak ma frb-n 😊 Ki-61el mentem, lesebeztem rendesen az f-es bf-et erre szépen hazafurikázott vele nem értem utol..
Visszamentem feltöltöttem stb ..megint összeakadtunk aztán simán lefordulgatott.. még van mit tanulnom xD
Másik kör, A-s corsair-rel lehetetlen lekövetni õket annyira lomha dög.. ha elvéted az elsõ rácsapást akkor 1 perc menekülés vissza az egekbe aztán keresheted újra az ellent. Ha meg egy szinten van veled a bf akkor spuri vagy vége. A kilátásról ne is beszéljünk belõle.. hátrafelé zéró 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A játékban sokkal jobb itt a dupla jpg átalakítás rontott rajta.
ui: én leszálltam amezõn,õ meg túlélte a meccset
Az elõbb meg egy sb2es csinált 4 killt a mieinkbõ+13 földit FRB-n(igaz 2 ai volt akik állt. beállnak a seggükbe)
Amúgy egy játék elkezdésén kívül hol tudnám még megnézni, hogy a repülõk jobban láthatóak-e?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM