War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért a RRota klán se gyenge 😉

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Téged mondjuk pont nem.

ugyanaz a klán,de maximalizálva van a jétékos szám ezért több század van....és havonta teljesítmény alapján mehetsz az erõsebb squadronba!
A statisztikában a többi klán is önállóan szerepel...a 102 pl 33. az se rossz

Akkor csak hogy egyértelmû legyen: Mi a klán jelölõ a WT-ben? 😊 A = xy =, vagy a , vagy semmi? Én a -t szoktam látni nagyobb klánoknál.

Torzonborz
hmm szerintem mindegy milyen jelek közé biggyesztik a nevet mert van -= blabla =- ilyen is meg szimpla név is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

De a klán statba csak a számít bele, a többiek nem. Ha jól láttam csak nekik van a klános [ ] jelzõjük. Vagy?

több század van.....PUMA, PUMA 102,PUMA 102a,PUMA 101

Én nem jelentkezek, nekem csak úgy írnak, hogy nem érdekel-e 😊

Coral Springs
Majdnem mindenkit.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

akkor nagyon jófej lehetsz,mert hetente 50-80 jelentkezõ van😛

Valóban mindenkit felvesznek, de a lámákat nem a fõ PUMÁba rakják be.

Mindenkit felvesznek 😊

Engem pl hetente 2-3-szor is megtalálnak, hogy akarok-e csatlakozni 😊

Torzonborz
ja megvan , látom. köszi.

jelentkezést hol lehet visszavonni ? ráböktem az apply-ra gondoltam ott még feljön vmi kis ablak ahol esetleg lehet még ezt azt írni ( fenéket ) aztán ehelyett egybõl beadtam a jelentkezést hozzájuk. 😄

mondjuk ha olyan ûberlámákat is felvesznek mint én akkor no problemó 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Egy kis kérdezz-felelek:
forum.warthunder.com/index.php?/topic/50122-interview-with-devs-from-russian-forum/#entry700269
réklikkelsz a SQUADRON-ra.....

Torzonborz
"lassan TOP 10-es a PUMA!!! a helyezési listán"

hmm ezt hol lehet megnézni ?

reggeli KV mellé 2 HB---> 2 halál és mind a 2x AAA lõtt le...1 pilot kill és egy telibe robbantás😊)

Ohh na az nem hülyeség,hogy az valami treaining szjn lehet!😊 köszi!
az amcsik festése tényleg nagyon béna a némethez képest pl....bár én a németeknél is hiányolok 1-2 festést!! pl:
Ui: lassan TOP 10-es a PUMA!!! a helyezési listán

A játékban ennek a kanárisárgának "Target Camoflage" azaz célpont-álcázófestés a neve, szerintem a kiképzés alatt használták amerikában még, hogy a pilóták könnyebben észrevegyék egymás gépét. A frontra már nem ezzel a festéssel ment a gép.

Csakhát ugye az amerikai ág van a legdurvábban elhanyagolva a japán után a játékban, és alig vannak festések a gépekhez, legtöbbhöz egy szem van.

Mikor lesz itt a beígért 500+ repülõgép, szerintem úgy 2050ben. 😄

Magasságit lehet trimmelni, csak a csûrõt nem.

FRB-n meg az az OP akinek magassági fölénye van <#nyes> De ha korhûek akarnánk lenni pl Berlinnél már úgy kéne nyomni, hogy német oldalon csak 1 gép van <#eplus2>

Én nem érzem op-nak egyik nemzetet se.A dornier meg nehézvadász 8 csövel.Ami a baunál normális a do-nál miért nem?
Egyébként elképesztõ OP a GER FRB-n. Mintha vissza pörgetném az idõt HB-ben az év elejére. 😊 Bár elég zavaró, hogy a 109-eket nem lehet trimelni.

Még szerencse, hogy csak az Emilbõl lehet hátra leskelõdni. A Dornierek is néha úgy lövik le a gépeket, mintha fighterek lennének :o

de az mintha afrikában lett volna gasználva....--> sivatag

valszeg nem erre a hadszintérre készült.gyanitom van olyan pilota is aki ha világitò géppel menne akkor se szedném le.Ez a baj a G2 vel is.Alapbol sárgásbarna .
ha már terepszin...milyen ökör adott kanári sárga gépet csóri amcsi pilóták alá??

Hát ha magasabban van akkor nem látszik . De ha fentrõl földháttérrel repül hamar kiszúrják. (mondjuk engem is az szedett le épp hazafelémenet az elõbb 😊 füstölö motorral baktattam.tudtam hogy jön...csak rokkant géppel már nem tudtam mit csinálni) Ilyenkor azért nyomom a segélykérõt. Ha nem is mentenek meg/érnek oda..legalább tudják hol keressék.(ruszkiknak irogattam hol az ellen....de annyira nem érttték..vagy nem érdekelte õket.
Ja és az Fes széria bejön nagyon. Több lõszer erõsebb ágyu mint az Emilen és nem rak magas tierü gépekhez.(igaz 1sec es lövésben az emil jobb de az nem kompenzálja..szerintem) És jól is repülhetõ.
Mondasz valamit. Bár ezelõtt 2 meccsel meg egy kanári sárga P-63 reszelt le az égrõl, azt se tudtam honnan jött. Nem is láttam addig 😊 Még szokni kell a hatswitch leskelõdést.

Nagyrészt. Mivel ha az ég a háttér sokkal elõbb észrevesznek.Én ai-ra már nem igazán megyek.Nagy ott a kavarodás.A trop nem túl jó választás. Hamar kiszúrnak földközelben. Én a sima F-et viszem arra van terep festés. (tegnap épp a citromsárga P63-at írtam).Bár én mindig fennt kezdek. 3k körül.Én is stealtht használok,csak a bomber faroklövésze kiszúr 😊
ui: ai azért nem olyan könnyü....legalábbis nekem 😊
Hmm.. FRB Bf109F/Trop 2 kill, a harmadik kergetése közben meg keresztbevillant elõttem egy 410-es, és már írták is a táviratot a gyászoló özvegyemnek 😊)

Nem tudom miért tolja mindenki nyomjelzõvel, én mindig az alapján szúrom ki hogy ki kivel van 😊) A Stealth még mindig király.

Érdekes ez a sebzésesdi itt FRB-n, az elõbb úgy lõttem le egy Yak1-est, hogy full meg voltam gyõzõdve hogy fölé lõttem kb 10m-el (emelkedett keresztben). A csata mindig ilyen 0-1000m között zajlik? 2k felett nem is láttam gépet. Gondolom mindenkit lecsábítanak a könnyû préda ai-k 😊

Én egybõl ahogy meglett a 10 megkaptam.

Engem is szivattak ma frb-n 😊 Ki-61el mentem, lesebeztem rendesen az f-es bf-et erre szépen hazafurikázott vele nem értem utol..
Visszamentem feltöltöttem stb ..megint összeakadtunk aztán simán lefordulgatott.. még van mit tanulnom xD

Másik kör, A-s corsair-rel lehetetlen lekövetni õket annyira lomha dög.. ha elvéted az elsõ rácsapást akkor 1 perc menekülés vissza az egekbe aztán keresheted újra az ellent. Ha meg egy szinten van veled a bf akkor spuri vagy vége. A kilátásról ne is beszéljünk belõle.. hátrafelé zéró 😄
Nagy távról így néznek ki a gépek FRB-n, a jobb szélsõ majdnem az erdõ fölött:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A játékban sokkal jobb itt a dupla jpg átalakítás rontott rajta.
Kérdés. Goldot megkapta mindenki?..már aki teljesítette a feltételeket
3500 on találkoztam egy Avangerrel.Kapott két critet majd lefordult(hogy a lövésemtõl,vagy akarattal..nem tom.az eggyik az irányítása volt) Kaptam a lövészétõl pár találatot,de a gép ment ha nem is gyári állapotban. Elvesztettem a nyomát,utána mentem gondoltam majd meglesz. Erre egyszer csak leállt motorom minden elõzmény nélkül.Oké hogy eltalálta,de legalább írt volna valamit..ez már csak krit..vagy nem?
ui: én leszálltam amezõn,õ meg túlélte a meccset
Az elõbb meg egy sb2es csinált 4 killt a mieinkbõ+13 földit FRB-n(igaz 2 ai volt akik állt. beállnak a seggükbe)
ok már nekem is megy és azt kell mondanom a world of warplans emelet fa sorba sincs
Ahogy elõttem is mondták ez nem mod. Ha már betették akkor használjuk is ki, szerintem.
Minden csatádat elmenti automatikusan, tölts be egyet.

Akkor csak neked, tegnap és ma is játszottam.
bardocz
Áhá, köszi, akkor replayt kéne majd csinálnom, hogy tesztelhessem😊
sziasztok 2 napja elérhetetlen a szerver.
Én replayben teszteltem, addig gyorsítod ameddig a kínos terület fölé nem érsz, pause és csavargatod a potikat 😊
bardocz
Ez nem modolás. Bárki úgy állíthatja a játékon belül mindenféle segédprogram nélkül, ahogy neki jólesik.
Amúgy egy játék elkezdésén kívül hol tudnám még megnézni, hogy a repülõk jobban láthatóak-e?
ezt õk rakták bele a játékba úgyhogy szabadon állítható 😊
[NST]Cifu
Nem erre írták anno, hogy minden modolást csalásnak tekintenek?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kár hogy nem jobbak a minõségek

Meglátod majd, hogy 10-es tier körül HB-ban már nincsenek ilyen pöcsök. Lejjebb még be-benéznek, de ráunnak és mennek vissza árkádba, ahova valók 😊 Ha értelmes emberekkel akarsz repülni menj EU szerveren. Hosszabb a várakozás, de ha néha bekerülök tuti hogy egyrészt megszakadok a röhögéstõl amit chaten levágnak (múltkor kikiáltották a napot OP-nak, mer mindig szembesüt), plusz tudnak is repülni.

Molnibalage
Az arcade módban nálam is volt olyan, hogy én lõttem le volna a hülyét. Szerint azt a módot hanyagolni kell. Akkor már inkább az unalmasabb, de tartalmasabb többivel tolom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

lövöm nagy nyugodtan az ellen PBY bombázóját jön egy saját nyomorult bevágódik mögém, éktelenül keni neki. nem zavarja, hogy én ott vagyok közte meg az ellen között. ellövi a csürõlapjaim, nem zavarja. kis szünet amíg tölt aztán megint lõ, persze engem szór mert nincs esze más szöget választani, én meg nem tudok sérült lappal jól manõverezni. aztán meguntam lassítottam és lelõttem a k..va anyába az idióta buzit. ÉS MÉG ÉN KAPOK - ezüstöt!!!!
Ez jó ez a beállítás, ilyenen használom most én is, köszi a megosztást!