War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát emelkedés jó dolog, csak P-63 A-10-el megyek azokban a meccsekben 5-5,5k elég a harc kezdéséhez, de majd kialakul Mig-el is mi lesz az ideális, köszönöm a tippeket!
AnuluWork
Azt fogod észre venni vele, hogy mit keres ez a gép ebben a tierben? 😄

Amúgy remekül emelkedik (fullosan), erős fegyverzet, elég korrekt végsebesség. Ezek alapján a játékstílusodtól függ, hogy most mit használsz ki.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.27. 15:16:46

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Héten meglesz az első jetem, Mig-9. Hogyan lehet eredményesen használni? Milyen taktikával?
AnuluWork
Nos, ha a Komet original 7.0ját nézzük, akkor nem. A heimat I is 7.3ról indult, a II is. ... 😄

Akkor csak a német ág állandó! 😄

AnuluWork
Naponta változnak a BRek. 😊 A Ki200 már 7.3. F86-F25 7.7, F80C 6.3, Panther F2 7.3, F5 8.0, La15/174 7.7, Jak15-17 6.0 alatt mind, stb.

Valóban?Akkor bocsánat.Nem figyeltem.Mikor változott a br-jük?
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.11.27. 12:51:10

JethroHUN
Fostos YAk9T mikor akarják már javítani? Mert ez nevetséges, hogy 1-hitel BÁRMELY tankot.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

AnuluWork
A meteornak már nem 6.7 a BRJe az F-80C pedig már csak 6.3. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.27. 11:42:08

De.Kb. az összes világháborús német jetnek magas a br-je.Talán az me-163-nak nem.Mert a kérdés az hogy a meteornak miért 6.7-es a br-je míg egy me-262-nek 7.7? 😄 Vagy pl egy f80c 6.7-es.

he 162-nek nincs túl magas br besorolása? vagy a meteoroknak túl alacsony?

AIexx
nekem most lesz meg a V1, kiváncsi leszek rá..
AnuluWork
Nos, ez az R2Y2 Keiun-KAI V3 ez egy bitang jó gép. 😄

AIexx
ez a mig-15bis nemtúljó RB -ben.. mindig trimmelni, nemigen fordul, pontatlan.. pedig mindjárt fullos..
K4, FW, Ta

😊

Fura Alak
Én megelégednék egy Vesta papnővel. 😄

Sajnos szerintem a messerek a játék legrosszabb gépei.De kinek a pap...

Nálam K4, Ta, FW. 😄

Sorrend.FW,Ta,K4.

lehet már kérdeztem, de ti melyiket részesítitek előnyben, a FW 190d-t vagy BF109 k-4-et? (TA-t repüli valaki?)

AIexx
még be sincs kvalifikálva.. ja, és lenyomtam a G0D -os csávót.. 😄 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megint 1 lövés 😊

lehet buta kérdés, de azt hogy csináljátok, hogy spoilerbe raktok jó minőségű képet?

AIexx
ilyen az, amikor neked kellett volna mindent elintézni..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megint 1 lövés a szárnyam XD

AIexx
jeteknél a modifications -ba van egy olyan hogy New Boosters, ez mire jó? lehet aktiválni, vagy micsoda? 3 féle sebességnövekedést ír, nemvagyok jó angolból, ezért kérdezem..
spitfire lf mk ix, operation Ruhr én d-9-ben 740-el zuhantam lefelé és szinte vízszintesen tartottam a 734 ugyanis egy ilyen elől menekültem majd mikor 0,68 km-e kerültem tőle egy rövid sorozattal búcsúzott amitől a bal szárnyam az első csattanásra leszakadt...
am nem vettétek észre, hogy a d9-es szárnyak mostanában nagyon könnyen hullanak?

mármint, hogy jól emelkedik vagy , hogy zuhan?

Forduló harc... mást ne is próbálj velük. Az orosz gépeket is megeszik reggelire, főleg a IX... Azt az igazi ész nélküli vérpistiknek találták ki.
AnuluWork
Mivel lehet ezt utolérni? De komolyan. 😄

AnuluWork
A B57 komolyan egy vicc lett ...

JethroHUN
...mégis melyik spitfireről beszél? Mert amivel én eddig játszottam T2-3-4 azokra ez baromira nem igaz.

..szomat bele az összes spit-be 3. köröm úgy, hogy még találatot sem értem el és velem együtt a csapat sem, víz és olaj forrásig nyomatjuk a motorokat majd találkozás pillanatában azt vesszük észre, hogy az összes fölöttünk van, ráadásul szinte ugyanúgy tudnak zuhanni mint mi, lemészárolnak minket, mi meg jobb esetben 1-2 gépüket leszedjük. Próbáltunk csapatban dolgozni illetve párokban, az eredmény... Ti mit szoktatok ellenük tenni?

Cobra.
AB-n azért előfordul. Különösen vicces, amikor mellé eső is van, meg mondjuk pályának bead valami magas hegyekből állót.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Rev Hard
Annyi értelme lenne mint közúton napközbe a refi, pöcsverésre. Én bekapcsolnám mindig, amúgy se szokta észrevenni a sok monkey amikor jövök. <#hehe>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Torzonborz
"nincs éjszakai pálya ugye"

Van , de nagyon ritkán. Nemrég japo-murican eventen belefutottam egybe.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

AIexx
éjszakai pályán esetleg, (ott is hátrány lenne csak..) és nincs éjszakai pálya ugye, innentől kezdve nemnagyon látom értelmét..
AnuluWork
Hányni tudnék ettől a játéktól. Zsinórban 9 vereség a németekkel, és a duplát milyen meccsre adja meg, amikor kb. végig egymást zavarjuk, és úgy nyerünk, mint ahogy 94ben összehoztuk a finnek ellen a döntetlent ... (300 pont ...)

Rev Hard
Nézegettem hogy már ezeken a gépeken is van helyzetjelző, illetve leszállásjelző lámpa. Milyen király lenne ha ezeket be lehetne kapcsolni nem ?

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

6 csata 1 lelőtt gép XD német tier 4-ben nem találom a gépemet

AIexx
csak head on -ba van esélyed, la-15 -el simán leszedem őket, de nemjönnek szembe nagyon.. ha meglátom hogy G0D klán jelen van, már lépek is ki.. engem nemfognak kilőnni az biztos, trollkodjanak a wc-n, de ne itt..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.22. 12:07:10
AnuluWork
Van ilyen. Ha ma (most) nem látom, nem hiszem el, mert fullos a Ki200am és a Kometem nekem is, de egy csóringer ukrángyerek eloltotta a Ki200on a tüzet. 😄

Kiírta nekem, hogy ég, láttam is, hogy ég, nem is lőttem bele semmit miután elkezdődött: egy crit, még egy, még ég tovább és repül, pittyeg rendesen, adja a plusz pontokat, a gyerek közben gyorsul, emelkedik. Na mondom, ennek a fele sem tréfa, már rég sültukrán kellene, hogy legyen, de nem. Mentem is vissza érte, közben még egy crit, és hopp, utána volt tűz, nincs tűz, a gyerek repül tovább rendesen. Majd kié lett a kill? 😊 Na ugye hogy nem az enyém. Remek ez a játék.

AnuluWork
A GOD ráadásul tele van amerikai hülyegyerekekkel. Átjönnek trollkodni EU szerverre. Ők azok akik nem látszanak, nem tudod sebezni őket, csak totál direktben pár méterről.

JethroHUN
Másnál is buggos a játék? Nálam már nem írja ki, ha aktiválom a flasp-et vagy ja nincs bomba, lőszer stb.

AnuluWork
Nem merült fel. Ők kimondottan trollkodni járnak át, ruszki szerveren elvétve látom őket napközben, én spec ezért is járok oda.

Guglizz rá hátha talász segítséget .Nekem x52 n csinálta.A potit befujtam és kész.Lehet egyszerübb a dolig mint gondolnád.De mindenkêpp keress rá mielőtt nekiugrasz.Vagy keress egy szakit.
"Ja, és átjöttek trollkodni EU szerverre ruszkiról"
Sehol nincs leírva melyik szerveren ki játszhat.Az gondolom fel se merült, hogy a gyorsabb belépés miatt rak be több szervert.
AnuluWork
Ja, és átjöttek trollkodni EU szerverre ruszkiról.

AnuluWork
A feladatra szarnak.

Szerk: Sok kill? AI pilotok kezdetektől hármasával-négyesével/kör. Eleinte alig volt jet, és aki volt, annak is várnia kellett, aztán bepakolta a stockokat a fullos gépeik ellen, és így.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.21. 07:25:16

Szétszedtem! majd gyorsan összeraktam, mert rá kellett jöjjek, hogy nem értek hozzá,de viszont annyival jobb lett, hogy most már el lehet tekerni a végletekig legalább is a kalibrálás szerint 0-100-ig lehet és nem remeg a skála viszont alaphelyzetben még mindig balra húz és 47-et mutat viszont ha megmozdítom hátra és elengedem akkor 43-at, ahhoz hogy 50-re rakjam tehát középpontba ahhoz a rugót kell már feszítsem, azt meg finom mechanikával lehet kicsit állítani, mit gondoltok róla?