War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy remekül emelkedik (fullosan), erős fegyverzet, elég korrekt végsebesség. Ezek alapján a játékstílusodtól függ, hogy most mit használsz ki.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.27. 15:16:46
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.11.27. 12:51:10
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.27. 11:42:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

am nem vettétek észre, hogy a d9-es szárnyak mostanában nagyon könnyen hullanak?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Van , de nagyon ritkán. Nemrég japo-murican eventen belefutottam egybe.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.22. 12:07:10
Kiírta nekem, hogy ég, láttam is, hogy ég, nem is lőttem bele semmit miután elkezdődött: egy crit, még egy, még ég tovább és repül, pittyeg rendesen, adja a plusz pontokat, a gyerek közben gyorsul, emelkedik. Na mondom, ennek a fele sem tréfa, már rég sültukrán kellene, hogy legyen, de nem. Mentem is vissza érte, közben még egy crit, és hopp, utána volt tűz, nincs tűz, a gyerek repül tovább rendesen. Majd kié lett a kill? 😊 Na ugye hogy nem az enyém. Remek ez a játék.
"Ja, és átjöttek trollkodni EU szerverre ruszkiról"
Sehol nincs leírva melyik szerveren ki játszhat.Az gondolom fel se merült, hogy a gyorsabb belépés miatt rak be több szervert.
Szerk: Sok kill? AI pilotok kezdetektől hármasával-négyesével/kör. Eleinte alig volt jet, és aki volt, annak is várnia kellett, aztán bepakolta a stockokat a fullos gépeik ellen, és így.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.21. 07:25:16