War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Azért az A-20-szal csalás repülni, mert szerintem nincs olyan FM-je, mint a többi gépnek és kabinja sincs, tehát jó a kilátás F4 és F2 nézetben is. A gép sérülésállósága burtális, amikor meghalok, akkor az kb. azért van, mert pilot kill van. Tegnap a játék végén már 3 gép lõtt rám és a faroklövész töltése miatt nem tudtam csak visszalõni. Addig esélyük nem volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Akkor megtaláltad a helyed, úgy látom 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

tetves Ar-2 benyelt pár golyót... egyszer kigyújtottam és kapott crit-et a szárnya..
letette simán aztán még 3szor fordultunk töltés/javítás és a végén elrontotta mert utánam jött és le akart bombázni a reptéren de lelõtte az aaa 😄
Ha nem ilyen buta hozta volna a földi egység valószínûleg neki a kört, vagy mentünk volna még egy duel-t legalább 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Molnibalage
Sokszor nem értem, hogy a faroklövészes gépeket miért olyan hülyén támadják a vadászok. Az A-20 nagyon gyors, de a többi ellen lehet úgy támadni, hogy fölé repülsz és felülrõl csapsz le. Visszalõni alig tudnak - vagy ha igen, akkor szarul vannak modellezve - és a célzás is egyszerû, ha nem nem manõverezik. Úgy állítod be a gépet, hogy a cékereszt felé közeledjen a célpont süllyedés közben. Eleresztesz egy 1-2 másodperces sorozatot és simán belerepül a célpont, ha kellõen nagy a tûzerõd. Ha 6 géppuskás géped van jó lõszerel még a négymotoros gépek is megérzik. Ha gyorsabb vagy, mint a bombázó, akkor meg lehet elõzni és oldalról, 45 fokos szögben kell támdani, nem lehetetlen a célzás...

Én legtöbbször A-20-szal hasítok és csak úgy pofozom le a rámragadt gépeket. Riktán szedek le gépet - bár volt olyan meccs, ahol két gépet is én lõttem le - de 3-4 gépet rendszeresen szétlõdözök annyira, hogy egybõl eltakardonak és nem is pórbálkoznak többet. Sokszor még a bombereket és kétmotoros vadászokat is kiosztom, mert annyira pontosan célzok. Nagy tûzerõ van, de én lövök pontosan. Volt már olyan, hogy FRB-n azt hitték, hogy odalopakodnak mögém. Aztán meglepõdtek, amikor cirka 800-1000 méter távolságból is vittem már be találatot. Egy A-20 leszedése eszméletlen nehéz, ha a játékos nem hülye. Engem lényegében csak akkor lõnek le, ha kifogy a muníció vagy valami mák miatt a lövész meghal.

Az A-20 eszméletelen túl van tápolva. Én szoktam a baráti vadászokról levakarni az ellent, mert 500-as tempót lazán tartok. Vicc, de egy P-40 nem képes még lépést sem tartani az A-20-szal...

Néha vadásszal repülök és HB-n, de full real controlsszal. Sokkal jobban irányíthat a gép. (A-20-szal is mindig így repülök.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
RB-n a német kétmotoros gépek hihetetlenek számomra, yak-1b-vel egy egész tárat ellõttem egyre, voltak találatok is, de semmi sem hatotta meg.
Hihetetlen 2 AR bomber RB-n kiirtotta a háromnegyed bandát. Én csak egy critet tudtam vinni a flaps-ba, de simán otthon földet ért vele. Ott hagytam gondolván úgyis lezuhan, valaki már kigyújtotta a motorját nekem meg üzemanyag nem volt. Ráadásul azok is stealth lõszert használtak tail gunnernek. Csak lestem mi kopog rajtam. Mikor sarokba lettek szorítva elkezdtek körözni a reptér felett. Na ekkor szépen hazamentem szétlyuggatva. Krit nem volt szerencsére, leszállás, go back to hangar 😄

Brutálisan erõsek. HB-n jap vs b25-nél volt ez a feeling. Itt még a beau is simán kiszívathat, ha nem veszem észre, mert vagy seggbenyom vagy tailgunnerrel pötyögtet.
Torzonborz
viszont most úgy lettem elsõ szicílián hogy egy gépet nem lõttem le. csak az AI Bjú-t csipegettem 😄 több xp kaptam annál mint aki 2 gépet szedett le. érdekes.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem is 😉

Egyébként nehezebb, tény, és hátrányban vagy. Fõleg pár napos joyosként. De amikor az ember így van az "élmezõnyben" az a legjobb érzés 😊
Torzonborz
nos azt hiszem a joy marad FRB-re mert HB-ban kb egy rakás fost nem ér.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

szokom én eleget frb-n a belsõt 😄 hb-ben nem akarom még azzal is szopatni magam 😄

most kipróbáltam a spit mk II-t, nem is olyan rossz gép ez csak a csapat nem volt túlságosan a toppon.. yak9T lövöldözte 37essel a pillboxot meg ilyenek..xD
ezeknek meg aztán mondhat az ember bármit ugye 😄
Twi miért nem belsöbõl repülsz? Szoknád frb-re.
A0ás 112 sokkal jobban repül mint a B- s. ...joyal
NEM HISZEM, HOGY ADDIG SZENVEDEK VELE
Az utolsó He-112-vel van vagy 200.000 XP-m, nem nevezném éppen szarnak.

Amúgy is elegem van belõle, hogy a sok oktalan egysejtû három perc játék után leszarozza az egyik kedvenc játékomat vagy egyes repülõgépeket.

HE 112 és az MC 202 már elég kellemes német gép, persze mouse nélkül jön ki az opságuk 😊
Hát a német 2-3 szintû vadászok semmirevaló szarok. Se tûzerõ, se sebesség, se forduló képeség SE SEMMIje nincs. Egyszóval rakás szar. Az amerikai vadászok irányíthatatlan szarok. Mindkettõ TOTÁLIS csalódás. Most próbálom az oroszt.
12k földije van, szerintem néhány 100 pk-t össze szedett bomberrel.
van jó pár ilyen.ha szerencsés vagy nem ellenfélnél van :-).ennél már cdak az jobb ha rajban jönnek..
összesen 600 órát játszott már csak frb-t 😄
elég hardcore 😄
Ferrus_Manus omg 2818 RB kill
Coral Springs
Jet -el nem repültem, de ha jól tudom azokkal lõni nem lehet. Ez polgári repülõgép szimulátor, és nem harci.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

akkor sok értelme nincs azokkal repülni....ha nincs 1-2 rakéta eregetés😛

Coral Springs
Nem. Ha nem tartod be a szabályokat, veszélyezteted más gépek épségét, figyelmeztetést kapsz, esetleg pár napos kitiltást. Ha pedig sorozatosan szabályt szegsz véglegesen bannolnak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

az F16-ok lelõnek ha felesel valaki?😄

Coral Springs
Már ha az emberünknek van itt tagsága. De nem kötelezõ itt játszani vele.

bardocz
Számomra felfoghatatlan mit lehet benne élvezni. Ennél már csak a mozdonyszimulátor lehet jobb.
"Beüzemeli a milliós szimulátorát, elindít egy Budapest-New York útvonalat, felviszi 3000-re, beállítja a robotpilótát"

Szigorúbb annál az MS Flight szim. Neten ha komolyan játszik vele valaki nem repkedhetsz össze-vissza, komplett emberekbõl álló földi és légi irányító személyzet van, akik megmondják merre mehetsz, útvonaltervvel stb. Elég pepecs móka, de valaki az szereti.
Aztán az ember kap érte 1000 free XP-t, amit aranyért válthat át. Értenek ám ezek a motíváláshoz!

Coral Springs
Csak meglett végre. Ez a Ruhr nem adta könnyen magát.

Érdemes lenne sürgõsen belekezdeni a tanulásába, mert nem csak itt, hanem mindenütt minden az.

Magyar uriember,magyarul

uccsó!

az állandó Pilot killektõl már falnak megyek! :S😞(

Utasszállító vezetés FSX-ben. <#rolleyes>
Beüzemeli a milliós szimulátorát, elindít egy Budapest-New York útvonalat, felviszi 3000-re, beállítja a robotpilótát, majd elmegy füvet nyírni és sörözni. <#nyes>

S! Tud valaki segíteni Satek Cyborg Evo beállításában a játékhoz? Én nem tudni angolul, és itt minden az.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Mennyivel nehezebb célozni mint egérrel...
Hiába na, lenne FRB-n normális jelölés az ellenség körül azt tolnám.

köszi az infót majd bele taanulok. nagyon tetszik a játék. és gratula a videón látható gyõzelmedhez
A retteget P-40et is meg lehet szelídíteni ha nem rángatja összevissza az instructor 😄
Elsõ kill az új cuccal, nem volt túl skilles az ellenfél de akkor is mérföldkõ 😄

csatákat tudsz "csinálni" vagy missziókat amikben az az elsõ lépés, hogy kiválasztod hol/melyiket

Eléred a szintet és meg tudod venni a gépeket. Research fában ott lesz a kis képen az ára és ha rákattintasz fent lesz egy order gomb

a küldetések meg azt hiszem az össz szinted alapján nyílnak meg ha jól emlékszem
sziasztok. érdekelne egy két dolog. olyan hogy tudok mapot választani ha én készítem a chalenget. aztán a gépeket venni kell vagy level szint szerint kapom? ha venni kell hol kell azt meg tenni? ja és láttam van soló küldetés mikor játsható? köszi a válaszokat
Annak nem, van egy középállása ahova beugrik és annyi 😊
Amúgy nem rossz szerkezet de még össze kell barátkoznom vele 😄
,de elbaxtam,mert ez jobb😄

vettem egy ilyet😄😄

Annak nem lehet az ellenállását állítani, csak a botnak?
Na én is megszereztem a hotas x-et 😊
a tolóerõ kar járhatna nehezebben fõleg így h gombok vannak rajta.. nyomogatás közben tuti összevissza fogom mozgatni..😄
ugyanúgy jelölik a klánokat ahogy a WOT-ban.
Itt van ez, biztos van még több is.
Torzonborz
Egyébként nincs errõl a joy beállításról részletes leírás valahol ? Nem fárasztanám itt a népet a hülyeségeimmel ha nem muszáj. 😄

a View (x-axis)-t és a View(y-axes)-t állítjuk ugye és ott mindkettõnél van reset value amire be lehet lõni ugyanazt a gombot és kész is a center gomb 😊
Torzonborz
Be lehet állítani hogy automatikusan középre álljon ha elengeded.

De nincsen center view gomb a játékban, nem? Olyan, ami a hat switchel eltévelyedett tekitetet egy pillanat alatt újra középre hozná. Így azért elég gáz hat switchezni.