War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
letette simán aztán még 3szor fordultunk töltés/javítás és a végén elrontotta mert utánam jött és le akart bombázni a reptéren de lelõtte az aaa 😄
Ha nem ilyen buta hozta volna a földi egység valószínûleg neki a kört, vagy mentünk volna még egy duel-t legalább 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én legtöbbször A-20-szal hasítok és csak úgy pofozom le a rámragadt gépeket. Riktán szedek le gépet - bár volt olyan meccs, ahol két gépet is én lõttem le - de 3-4 gépet rendszeresen szétlõdözök annyira, hogy egybõl eltakardonak és nem is pórbálkoznak többet. Sokszor még a bombereket és kétmotoros vadászokat is kiosztom, mert annyira pontosan célzok. Nagy tûzerõ van, de én lövök pontosan. Volt már olyan, hogy FRB-n azt hitték, hogy odalopakodnak mögém. Aztán meglepõdtek, amikor cirka 800-1000 méter távolságból is vittem már be találatot. Egy A-20 leszedése eszméletlen nehéz, ha a játékos nem hülye. Engem lényegében csak akkor lõnek le, ha kifogy a muníció vagy valami mák miatt a lövész meghal.
Az A-20 eszméletelen túl van tápolva. Én szoktam a baráti vadászokról levakarni az ellent, mert 500-as tempót lazán tartok. Vicc, de egy P-40 nem képes még lépést sem tartani az A-20-szal...
Néha vadásszal repülök és HB-n, de full real controlsszal. Sokkal jobban irányíthat a gép. (A-20-szal is mindig így repülök.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Brutálisan erõsek. HB-n jap vs b25-nél volt ez a feeling. Itt még a beau is simán kiszívathat, ha nem veszem észre, mert vagy seggbenyom vagy tailgunnerrel pötyögtet.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyébként nehezebb, tény, és hátrányban vagy. Fõleg pár napos joyosként. De amikor az ember így van az "élmezõnyben" az a legjobb érzés 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
most kipróbáltam a spit mk II-t, nem is olyan rossz gép ez csak a csapat nem volt túlságosan a toppon.. yak9T lövöldözte 37essel a pillboxot meg ilyenek..xD
ezeknek meg aztán mondhat az ember bármit ugye 😄
A0ás 112 sokkal jobban repül mint a B- s. ...joyal
Amúgy is elegem van belõle, hogy a sok oktalan egysejtû három perc játék után leszarozza az egyik kedvenc játékomat vagy egyes repülõgépeket.
elég hardcore 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Szigorúbb annál az MS Flight szim. Neten ha komolyan játszik vele valaki nem repkedhetsz össze-vissza, komplett emberekbõl álló földi és légi irányító személyzet van, akik megmondják merre mehetsz, útvonaltervvel stb. Elég pepecs móka, de valaki az szereti.

Beüzemeli a milliós szimulátorát, elindít egy Budapest-New York útvonalat, felviszi 3000-re, beállítja a robotpilótát, majd elmegy füvet nyírni és sörözni. <#nyes>#nyes>
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Hiába na, lenne FRB-n normális jelölés az ellenség körül azt tolnám.
Elsõ kill az új cuccal, nem volt túl skilles az ellenfél de akkor is mérföldkõ 😄
Eléred a szintet és meg tudod venni a gépeket. Research fában ott lesz a kis képen az ára és ha rákattintasz fent lesz egy order gomb
a küldetések meg azt hiszem az össz szinted alapján nyílnak meg ha jól emlékszem
Amúgy nem rossz szerkezet de még össze kell barátkoznom vele 😄
a tolóerõ kar járhatna nehezebben fõleg így h gombok vannak rajta.. nyomogatás közben tuti összevissza fogom mozgatni..😄