War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra jó, hogy a lõszerheverderbõl kiveszi a nyomjelzõs lövedékeket, és helyettük is teljes értékû robbanó/páncéltörõ lõszert tesz. Így ugyanannyi lõszerbõl több kárt tudsz okozni. Tehát ha eddig 10 golyóból 3 nyomjelzõs volt, és a többi HE/AP, akkor most ennek a háromnak a helyére is HE/AP kerül.

Hátránya hogy kizárólag azoknak jó, akik tudnak "érzésre" nyomjelzõ nélkül elé célozni és betalálni. Én nem tudok, de szeintem butaság is, mert stealth lõszerrel ha mellélõsz valamerre és nem találsz, semmilyen támpontod nem lesz merre korrigálj, ami azért mondjuk egy fordulásban lévõ célpont ellen nem jönne rosszul. Vérprofiknak van, na.

bardocz
Viszont ha nem találnak el, akkor is látod a süvítõ golyókat, és már húzhatod valamelyik irányba. Stealth lõszerrel meg már csak a találatot észleled.
Ez elég nagy ökörség, második világháborús légiharcról beszélünk, ha lõnek rád, akkor tutira hátulról lõnek. És a gépfegyverkattogés szintén figyelmezteti a célpontot.

"nem egy irányba halad veled a gép, akkor 2-3 sec-ig van lõtávban a gép"

Az pont elég. Utána elkezdi csavargatni magát de késõ, mert helyzeti elõnyben vagy. Persze van aki kiszúr.
"Ha meg feléd repül és nem lát, akkor a játékos vak..."

Nem biztos! Sokan az utolsó pillanatban térnek ki amikor látják hogy elkezdesz lõni. Elég sok suicid játékos van még HB-n is AB-hoz viszonyítva.
Molnibalage
Ez a honnan lövik részt nem értem. Ha nem egy irányba halad veled a gép, akkor 2-3 sec-ig van lõtávban a gép. Ha meg feléd repül és nem lát, akkor a játékos vak...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Elõször én is azt gondoltam, amíg itt nem javasolták. Nem kell látni hova megy a lövedék, fõleg frb-n elég biztos a találat, ha már ott tartasz hogy lõni tudod. HB-n 1000 kill után már érezni lehet, nem hittem benne, de mûködik.

Az óriási elõnye, hogy mpekig fogalma nincs honnan lövik, még HB-n sem vágják le.
bardocz
Talán pont az, hogy az ellen sem látja honnan lõsz, és ha elég gyakorlott vagy, akkor eleve nincsen rá szükséged? Én speciel nem használom, mert balfasz vagyok, de ha eljutok célzásban arra a szintre, akkor miért ne.
Molnibalage
Mire jó a stealth lõszer? Egyáltalán hogyan lehet ilyet belerakni mondjuk a FRB részbe is...? A nyomjelzõ nagy elõnye, hogy azzal könnyebben korrigálok, eszembe nem jutna olyan lõszerrel lõni, amit nem látok.

A HB-t tegnap egy ideig variálta a helyszíneket, aztán a kb. 4. meccs után megint csak Koreát adta mindig...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nagyobb tûzerõ kell nekem most középkategóriában LA5, P63 vagy Yak9t, stealth lõszerrel. Egyelõre nincs esélyem bomber ellen. Meg is lett rögtön a kill, ahogy átváltottam LA5-re, bár nem bomber hullott.
Molnibalage
Jóval kisebb távolságról, mint ahol én lövök és kiszúrom a gépet.

lehet hogy te nem látod de a faroklövész igen.automatán elkezd tüzelni, igy tudod hogy valaki jön.meglepni lövészes gépek igencsak nehéz.ha szerencséd van elkezd manöverezni ahelyett hogy hátraülne így nagyobb esélyel lövöd ki
"erre a részre mondtam azt, hogy a szimulátorokban jól megszokott axis curve ábrázolás kellene."

Van egy segédproggi "jostick curves" a neve pont ez csinálja ábrázol és ennek megfelelõen korrigál.
Én kérdeztem, az ötlet kiváló 😊
"Sokszor nem értem, hogy a faroklövészes gépeket miért olyan hülyén támadják a vadászok."

Mert a cockpit miatt nem látod hol van, ált. az RB-n nem hülye gyerekek vannak már. Ki is használja, hogy takarásban van és mikor felette vagy akkor fordul ki. Alulról felülrõl nyesegetheted, de elõbb utóbb a kis táv miatt a fighter szív.
V43 1105
Azt is. :-) Van mikor HB, de van mikor annyi idõm nincs és pörgésre vágyom olyankor bepattanok Arcade Battlet tolni :-)))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Talán mert árkádot tol, ahol több gép, több élet ugyebár.

Molnibalage
Na, ez mutatja, hogy mennyire nincs akkor FM. Csak azért, mert egyesek szerit táp fogják és lezúzzák a gépet annyira, hogy csak a fegyverzete miatt érdemes vele repülni. A Buffalo job reptelesítménnyel bír nála...

Coral Springs
A P-40 azóta gyenge amióta nerfelték, ám ez a gyengeség kizárólag Arcade -ban értendõ. Amúgy nyugodtan lehet használni Rank 6-7 -ig.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

V43 1105
Nem ugyan az a kettõ P-39, két változata N meg Q azt hiszem.. én azért vettem meg õket, mert a P-40 már gyenguci volt a maga 4-es Tierével. Most van benn 2 db P-39, 1db F6F és az A-20G.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Torzonborz
A legtöbb hk-t 20as ap-al is lehetne bontogatni csak itt is a humán interfész a szûk keresztmetszet 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Molnibalage
Mi értelme két egyforma gépet venni?

A becsapódási szögtõl sok függ. Afrikában is voltak "konzervnyitók", akik sima 20-assal függõleges zuhanásból nyitogatták a tankokat 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Torzonborz
G2-vel egyszer 2 lövésbõl kiszedtem heavy tankot , igaz hogy függõlegesen estem rá és pontos volt a találat is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

V43 1105
A-20G eddig nagyon bejön én is az amcsi elején vagyok még durván csupán 6-os vagyok.. most vettem meg két P-39-et eléggé kretén trollágyús gépek .. B-25J-re vagyok kíváncsi aztán ha lesz türelmem és idõm akkor idõvel a B-17-esek.. :-))

Molnibalage
Még nincs meg, az még odébb van. Nem is tudom, hogy fogok -e addig játszani a játékkal. Néha-néha tolok egyet, egyszer csak eljutok oda.

V43 1105
Megvan a B25? Benyomások?

Próbáld úgy, ahogy az amcsik szivatták az úton oszlopban haladó harckocsikat. Alálõttek, és a gellert kapott felpattanó lövedék már átment a haslemezen <#eplus2>

Amúgy erõsen tank függõ. Én HB-ban a 410-es 30mm armored lõszerével simán kivittem a brit meg amcsi medium tankokat hátulról.

FRB-ben meg úgy tükrözõdik az a rohadt revi a 410-esen, hogy lehetetlen vele célozni.. Mintha egy fehér papír lenne ráragasztva :/

Molnibalage
Tudom, de azért egészen más nehézségû azokkal, mint a spéci lõszeres B-25-tel. Múltkor tíznél több jármûvet kaptap szét.

Nagyon rapszodikus sajnos a földi célpontok elleni sebzésrendszer, az a baj. Találtam én már telibe M8 Armored Cart a G2 Stuka két 37mm-essel, tungsten core lõszerrel úgy hogy nem lett semmi baja.

AAA-t, Artilerryt meg Armored Cart 7.62-essel is kicsapod, igaz ez utóbbit nehezebben.

V43 1105
AAA és Armored Car ami olyan, hogy gyenguci, szóval akár ME-109-el is kitudod lõni õket. 😊)

Molnibalage
Az új API-s 12.7-essel a AAA és aromred cart elég csak "meglegyinteni" és placcs. 😊

Tankból néha nem tudom, hogy melyik melyik, sebzést osztott ki szép nagyot, de kill még nem sikerült tank ellen.

Torzonborz
Igen , pont ez a gondom . Amikor finoman próbálom mozgatni a gépet a célzáshoz akkor össze vissza bólogat és nem tudom a célon tartani.
Ez az egy dolog ami nagyon zavart mert egyébként maga a repülés hatalmas érzés így joy-al .

Tegnap tettem még egy próbát a nullára húzott sensitivity-vel (a 410-esek nagyon erõsen be tudtak lengeni célzáskor, aztán gondoltam megpróbálom még egyszer a többivel is így).
Mentem pár kört, és azt hiszem ennél maradok mégis.
Ha az a problémád, hogy a célkereszt az apró mozdulatok után is kicsit "lengedezik" a célpont körül, akkor inkább a sensitivity csökkentése lehet a megoldás.
Eagle16
Én 20mm-essel sem tudtam, szóval nem. Bár valami kevés xp-t meg lion-t mintha adott volna rá...úgy emlékszem. Talán sebeztem egy kicsit. De 2 rácsapás után sem szedtem ki hátulról egy Párduc-ot.

30mm-essel már gondolom van rá esély.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Light tankot se, és ez reális így. Páncélozatlan célokat keress.

12.7 max lightot...elvileg
én a ju 87 37es anti tankjával is csak hit-ig jutottam frb-ben
jó igaz teljesen merõlegesen felülrõl még nem sikerült lõnöm de oldalról hátulról nem vitte csak találatot kapott 😊
V43 1105
Ha A-20hoz kapcsolódik a kérdés, nekem nem sikerült.. de még Light tankot se.. de mediumot sem.. 😞

Molnibalage
Ja, még egy kérdés. 12.7-es API lõszerrel heavy tankot ki lehet lõni?

Molnibalage
A bólintás érzékenység az, ami trükkös. Én a régi Cyborg Evo-mat utálom - de nincs helyette más, mert még lusta voltam rendelni úgy eszközt - mert a kis "süveg" az alján totálisan elbassza az egészet. Kis kitérítésnél baromi nagy erõ kell, aztán meg kevés. A rugó is túl kemény. Próbáltam én mindent, de nem sikerült ezt megoldani. Már-már azon gondolozom, hogy lefûrészelem a "süveget" a francba. Semmi szükség rá.

V43 1105
Van a játékban Squad lehetõség,ami max. 4 fõt képes befogadni.

Torzonborz
ahamm akkor gondolom mindkét tengelyre be kell állítanom. köszi.

Molnibalage
Hogyan tudunk egy HB-hoz csatlakozni? (Este 7 elõtt nem hiszem, hogy hazaérek.)

Molnibalage
Igen, a linearitiy csinálja ezt. Erre a részre mondtam azt, hogy a szimulátorokban jól megszokott axis curve ábrázolás kellene. Elszenvedtem egy darabig, mire élvezhetõre beállítottam.

V43 1105
HB-ban valamikor nem gamelünk egyet? A-20-al jövök én is akkor.

Torzonborz
áhh gondolat olvasó vagy mert pont ezt akartam kérdezni 😄

egyébként a célzást lehet vhogy még jobban finomítani ? azaz amikor a joy kitérés kicsi akkor a gép se kezdjen el részeg módjára össze vissza bólogatni ?

Múltkor valaki be akarta állítani úgy a gázkart, hogy 100%-ig menjen és utána gombnyomáskor wep

korrekciónál lehúzod joy-odnak megfelelõen kb -5%ra hogy teljesen rányomva csak 100% legyen a gáz és a Maximum value-hoz berakod a gombot amit akarsz és kész is a gombnyomásra wep 😊
Molnibalage
A legdurvább irányítási móddal meg bizony lehet csalni (?), mert enged trimmelni. Tehát forduló közben szélsõséges trimmeléssel az A-20 eszméleten forduókra képes. Persze nem egyszerû mutatvány, de ebbõl is látszik, hogy FM nemigen van...

A Beau is ilyen, és az még ehhez nehézvadász is, vad fegyverzettel.