War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fighters should set their gun distance to 100~300m to focus their firepower to increase their odds of destroying components of an aircraft rather than spraying all over the aircraft
However fighters with very powerful weaponry such as the Bf 109 G-6 (U4/R4) with triple mk 108 should set a larger gun convergence so that the cannon shells will have a better spread and have more likelihood to hit. Focussing firepower is unnecessary as these weapons are overkill against fighter planes
Ground attack planes such as the IL-2 or Stuka should set their gun distance to 800m or 'no' in order to engage flak and other soft targets from a large distance
Any fighter expecting to shoot at bombers from a large distance should also select 800m
A halál csupán a kezdet...
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Ez a kép mindent el is mond:

A halál csupán a kezdet...
Mostanában vadásszal megyek, AB-n és levettem a távolságot is hogy 3-400m legyen a jelzés. Érezhetõen megnõtt a találataim száma a 800m-es célzáshoz képest. Mire 800m-rõl szépen eltalálgatom egy pontos találatig ki is fogy a tár, és lehet kezdeni elölrõl. 3-400 ról meg ha rövid sorozattal megküldöm általában leszedés lesz belõle. Korábban a bombázókat kergettem de frissítés után már óvatosabban mert sokkal nehezebb leszedni õket, egy tárral két-három vadász is leesik egy bombázó meg többször is újratöltést igényel, de az is lehet hogy csak én vagyok még ennyire béna hozzá ... igaz, gépágyú nélküli gépekkel megyek mostanában a géppuskák meg talán nem képviselnek akkora tûzerõt hogy szakadjon a bombázó ...
elõbb szépen dogfight-oltam 2 bf-fel meg 2 ai-val egyszerre egyedül és csak az ai talált el néha aztán valahogy sikerült az egyik 109est kicsit meglõni de sajnos kevés volt a rombolás (kb meg se érezte)
aztán persze gyõzött a túlerõ és sikerült belecsapni a földbe a vasat de kill-t nem kapott senki 😄
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zenére minden jobban megy, az tuti. Én futásnál meg bringázásnál is zenét hallgatok, és legalább nem sújt le hogy hogy lihegek, mert nem is hallom 😊))
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mintha nem látná a lövést.
Egy AI, SB 2M, LaGG-3, I-16, BB-1 volt a sorrend, mint a szivárvány. Utóbbi háromra sajnos egyedül maradtam, de OP géppel ez nem is probléma.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Peches ember hol a társakkal ütközik, hol belezuhan a team konvojába. <#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Irányításban nehéz a WT, de valamivel ellensúlyozni kell azt, hogy nem szim. Itt gáz lenne a szim szerû fm, amikor szinte csukott szemmel elrepül a gép és annyi realizmusa (szigorúan csak az fm), hogy lehelet enyhén fordul a repülõgép vagy billeg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
frb-s replaynél az a belsõ nézetet jelenti, csak néha az is bugos akkor újra kell tölteni stb 😄
a ki-61nél meg ilyen sárgásbarnás alapból a légcsavar miatt plusz ha hátulról még megvilágítja a nap egy kicsit akkor pont semmit nem lehet látni a kis üvegen keresztül 😄
Istenem, néha úgy érzem, hogy a készítõk full kretének. Test flighton fel tudtam szállni, de HB-ben még egyszer sem. Röhej...
Saját tapasztalat alapján, tegyük fel csekkolja:
1. több ellenfél esetén nem tudja eldönteni ki lövi
2. mikor menekül nem tudja merre emeljen
3. fordulóban nem tudja merre korrigáljon billegtessen
4. szimplán pánikba eshet (leblokkol valaki tõle)
Nekem drasztikusan megnövelte anno HB-n a killek számát, nem kell pro-nak lenni hozzá csak rutinosnak. 250h után már nem okozott gondot, de ha hamarabb váltok jobban jártam volna. Ha valaki nem szereti érthetõ az is, magamból kiindulva.
Végülis már a f*kamon is kontroller van, egy szonár nem oszt - nem szoroz 😊)))
Hangszóró? A játékosok túlnyomó többsége mikrofonos fejhallagatóval játszik ma már, ezerszer pratikusabb, mikrofon nélkül meg nem megy a TS kommunikáció, ami szintén alap dolig.
Ha már a radar és minden más ellenére meglepnek hátulról, így is úgy is csak a bekapott találatokat fogod már csak érzékelni.
A tracer-nek a való életben tök más volt a röppályája mint a rendes lõszereknek, így aki légiharcban csak arra hagyatkozott az elég sokszor lõtt mellé. Plusz volt még pár hátulütõje, mert egyrészt valóban látta az ellenség, hogy honnan lõnek, másrészt a nyomjelzõ színébõl tudni lehetett ki az ellenség, harmadrészt a hevederezés olyan volt, hogy a heveder vége felé egyre gyakrabban volt a nyomjelzõ. Azt meg nem kell magyarázni, hogy mi volt ennek a hátránya 😊)
Én is Stealth lõszert használok. Ha olyan a szitu, hogy messzirõl kell "tapogatni" a másikat, mert mondjuk alacsonyan menekül, akkor egész addig fogalma nem lesz róla h veszélyben van míg meg nem lövöm. És ha meglõttem ott valami szakad, ami engem hoz elõnybe.
Szal a Stealth-nek csak elõnye van. Úgysincs annyi idõd a légiharcban, hogy az elétartást korrigáld..