War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Jól megcsinálta az agyam egy köcsög ruszki az Ishak -jával, már az elején is összezörrentünk, végül csak' mi maradtunk utoljára. Elõször döntött egy magassági rekordot, majd azt hitte hogy bemegyek vele rulettezni. Tévedett, ezt követõen fordulóharchoz való értelem híján inkább megpróbált fokozatosan lecsalogatni a bázisa fölé. Idõnként kijött onnan, de amint õ volt hátrányban már ment is vissza. Csak fél óra ment el erre, a fa** kivan a monkey mûsorral. Pedig az Ishak talán még jobb gép mint a Buffalo.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"Lassúsága miatt a spit szûkebben tud fordulni."

Ez így csak féligazság, nemrég bevágott egy cikket valaki, hogy a Bf Emil szûkebben fordul. A nagyobb Bf-ek már nehezebbek stb., nem úgy viselkedik, mint az E. Mindenesetre az F-G-vel flaps-et használva utána lehet menni.
700m-t én azért állítottam, hogy ne keresztezze a lövedék útja túl közel egymást. 1km-re ritkán lõttem, mert amikor elkezd befordulni pillanatok alatt elveszti a távolságot 2-3 mp-es sorozat elég a spittõl, hogy egy bf szétpukkanjon. Lassúsága miatt a spit szûkebben tud fordulni. Bár Sicily-n anno simán dogfightoltam bf F_G-vel spitek ellen. Angollal 1 tár olyan 3 bf-re volt jó nekem stealth ammoval. 1km-rõl lelõni valakit tényleg mázli.
f24sg
*kis távra, célzás után...
nem tudok írni, de legalább jön a hidegfront
persze attól még sokan vannak akik 0.8-1 km-rõl is spriccelnek de azok 500as összetartással is ezt csinálják 😄
f24sg
Megdöbbent ez, de megpróbálom.
Mer én meg hozzászoktam, hogy is távra (400m) rakott összetartás, és akkor célzással után pöttyint, és már lehet repülni a szilánkok között.
közelrõl lõnek ilyen beállításokkal olyan géppel amin van rendesen tûzerõ

nagyobb területet lefed a "spriccelés", sok hit, sok crit esély és nem kell olyan pontosan célozni amikor mondjuk csak nagyon kevés idõd van rá (BNZ) 😊
f24sg
Ez a 700-800m targeting így van, de MÉ'?!. Az a szitu, hogy sokan el is kezdenek lõni ekkora távra, ami szvsz egy kis fos fighter ellen, a kevés számú és lõszeres 7.7-13-20mm-rel értelmetlen.
Csak durván stabil és nagy célpontra lenne érdemes, de neeem, elkezdi sprézni az addig (látszólag) gyanútlan célpontot, elmennek a tracerek a semmibe, és cseszheti a jó pozíciót + ammot.

Szóval klaszik dogfight közben ne lõjenek már 1 km-rõl 2 cannon+légpuska kombóval. 4x20mm-nél, egy heavy fighternél bomber ellen még OK. A többi mázli
Ah úgy értve minek, hogy más a device-od 😊
Ne égjenek szét a LED-ek. És fényerõ beállításra is jó.
Nekem is 3 pontos van, van hozzá Wiimote-om is. Fejhallgatóra csíptethetõ. Mi kell még? Szabadidõ, h tudjak játszani 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Párhuzamosan valóban érdekes lenne. Van egy ellenállás, de minek? 😄

én meg hülyeségeket beszélek..😄 sorosan vannak kapcsolva nem párhuzamosan 😄

de itt egy jó áttekintõ amibõl ki lehet indulni

Itt WT-ben mondjuk bõven elég az 1 pontos modell, BoS-nál már elkelhet majd a 3-as. Valszeg csinálok 3-asat is hogy õszre-télre meglegyen és hozzá szokjak.
DIY szim rajongóknak 😊)

Töltõs dolog nem hülyeség, nem kell elemet cserélni, pont amikor kellene.
amit én csináltam az ilyen "bonyolult" lett..😄

felrajzoltam papírra a formát méretarányosan aztán ezt a zöld-sárga kemény vezetéket meghajlítgattam duplán a formára
3 infra led és egy 20 ohm-os ellenállás párzuhamosan kötve(így vezetékbõl is kevés van ugye úgyhogy szépen elfér)
és így meg lehet szépen hajtani 4.8-5 voltos nem használt telefontöltõrõl pl ahogy nálam van.
a sapka amit használok ugyanez csak ugye a forma más
Engem ez a 3 pontos modell kezdett el izgatni.
Egyrészt szvsz sokan rászoktak a 700-800m-es targeting distance-ra HB-n. Diving-be nem éri utol csak ha elõtte emelkedik be hirtelen nem kellõ távot tartva az ellenfele, akkor rá tud fordulni a spit. 10-essel sok bf-et szedtem úgy ki, hogy általában korán kanyarodtak nem 700km/h fölött.
na, szuper 😊
Kipróbáltam a beállításaidat. Nagyon jó! Köszönöm! <#vigyor2>
f24sg
(lehet, hogy rossz a video idõzítése, de teljesen elcseszték a youtube-ot. 33secnél akartam)
f24sg
Két árva napra mentem el a Balatonba iszapot szedni, erre mi vár?!

A spifire-ök BÁRMELY faját a messzerekkel sem emelkedésben, sem zuhanásban legyõzni nem lehet, ugyanakkor az eddig halálpontos cannon és MG a meszán szart se ér, a spit meg a bamba lassú szárnyvégi floppantóval 20 millió fényévrõl leszed.

MIVAN?
Ok.
ja még, hogy a global részhez nem nyúltam, ott minden 1-en van
az még bezavarhat ha ott is állítgattál korábban aztán úgymaradt
Köszi szépen! Holnap tesztelem.Nekem is sapi van, csak a kitéréserész nem az igazi. De ahhoz képest hogy mennyibõl ki lehet hozni nagyon jó és szerethetõ kis szett.
persze, aztán h segít-e azt nem tudom 😊
én a modellnél a méretek megadásával szórakoztam sokat mire sikerült korrigálni, hogy rendesen kövessen és ne "mászkáljon" összevissza 😊
sapinál kicsit macerás megmérni, a 3 point clip jóval könnyebb 😄

Thy, a sw tippet.

Az elsõ nem egyszerû emberke volt sokáig tartotta magát fordulózással hien ellen, a végén kínjában át akart menni a híd alatt 😊

Nem mindennapi, megérte feltöltened.
Grat! Itt is látszik ami nálam is szokott lenni. Amire Glo mondta:Mikor azt gondolod eltalálod, egy fél géppel lõj elé😊 (sokszor kénysuzeríteni kell magam hogy még elé húzzam..de az szokott jó lenni.az egyenesen repülõ gépeket az orrom elõtt meg a legnehezebben lövöm meg)
Ki tudnád rakni/elküldeni a freetrack beállításodat? (Nekem ez az ennyit mozdul a fej ennyit menjen a nézet beállítás nem megy ilyen jól)

a Bandicam-et szeretem
belõttem, hogy nyomja össze 720p-re a méretet a codec meg Xvid 10000 kbps

igaz így 800 mega lett ez a majdnem 12 perc de ennek ez az ára 😊

Tudom az sose fog német ellen menni mielõtt vki...
Vááá alig várom, hogy legyenek japók. 😊
Lala nem tud ilyen szépen utánafordulni a bf-nek.

Mivel készíted a video-t, hogy viszonylag tiszta? Nekem nagyon pixelesedik.
jó a hien bizony csak kéne rá még az a 2 20as gépágyú ami a 12es japón van 😄

freetrack + 3 infrás sapka 😊

közben azt nézem, hogy az oldalirányú kinézegetést meg le-fel mozgást nem rögzíti a replay, pedig csomószor kint lógok oldalt az üvegen, felfelé + hátra meg nagyon jól kilátni, videón meg csak az ülés látszik 😄
Coral Springs
Ma komoly szopóágon voltam a Buffalo -val és a Corsair -el is egyaránt, de lehet hogy a meló fárasztott ki annyira hogy nem tudtam hozni a formám. Pedig szerettem volna sztorizni hogy a "haverom" se unatkozzon, hát nem jött össze. <#hehe> <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Király ez a Hien, egész jól ki is látni belõle 😊

Milyen fejmozgás követõvel nyomod?

ez nagyonjó!

a replay megint csinált pár fura dolgot azért, az összes nyomjelzõ eltûnt, amikor hátranéztem felemelkedve akkor meg egyenesen felfelé néza replay-en a napba párszor 😄

Na, én ezért nem anyázok itt nap mint nap <#nyes> Jó a szomszédban a jégkrém 😊

WTF pl. hogy a pár gépnek nincs cockpit, az nagyon csítes, hogy minden irányba ellát. Melyik peccsre ígérték, hogy bele teszik?
hát.. az üresjáratot átpörgettem meg az eleje és az ai killt levágtam, a többi egy az egyben van 😊 11 perces lett, kúszik felfelé

így visszanézve azért érdekes és kiderült, hogy azért jó nagy mákom volt az elsõnél és megérdemeltem volna a 3. bf-re is a kill-t csak elfutott..😊
Killekrõl csinálhatnál 1-1 perces rövid montázst. 😊
GZ
na kimaradt a beszúrás..
https://dl.dropboxusercontent.com/u/4853461/wt/shot%202013.07.28%2021.12.19.jpg

😊
csináljak videót belõle? 😄
az egyik ai volt de a másik kettõ 109-es azért megizzasztott rendesen a ki-61ben 😄

Még azért vannak WTF helyzetek, pillanatok szép számmal de alakul a dolog 😊
*Ne
Na menjünk bele meddõ vita. Kész tényt állítasz szembe egy lehetséges vagy vélt szituációval.
Tényleg úgy gondolod, hogy az amerikai tizenévesek mások? Vagy az oroszok(életkortól függetlenül), akik úgy vannak vele, hogy tanuljon meg mindenki oroszul, és durván lenézik az országuk területén élõ nem színoroszokat(akiket õk feketéknek neveznek)?

Elhiheted, beképzeltség és bunkóság témájában még az EU szerveren a legjobb a helyzet.

Tizenéves észak európaiak saját tapasztalatból kiindulva bunkók és beképzeltek. (Tisztelet a kivételnek)
Coral Springs
Az igen. Komoly a mûsorod. <#hehe> <#nevetes2>

Ugyanmár. Ha az EU szerver közösségét szólód le, akkor az egész játék közösségét leszólod, lévén hogy az amik nem játszanak nálunk a magas ping miatt, az oroszok beszédét meg a kutya se érti, lévén hogy derogál nekik a angolul, a világ közös nyelvén megtanulni.

Bocs hogy bele szólok, de az EU (US?) ellenfeleinek szólt a jelzõ. Baromi idegesítõ az EU játékosok folyamatos nyavalygása, amikor a GER talán a legjobban összerakott nemzet. Olyan meccs eredményt még Corsairrel se mindennapos csinálni, nyilvánvalóan csípte a szemüket.