War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
hozzá kell tenni hogy nálunk a srácok nagyon jól nyomták , ment a kommunikáció sõt még a hátsómat is fedezte 2 dóra ( 17es csoportnál volt egy corsair aki rám húzott de szépen el is hessegették 😄 ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

No, nekem végül megjavult. A Bluetooth kezelõt és a WT-t is rendszergazdaként kell futtatni, akkor jó lesz.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Jah, én se vagyok jó player, de tartottam már fel 4 fõs squadot egyedül, míg a haver feltöltötte magát, aztán ketten lezavartuk õket. Pedig a saját repterüknél voltak 😊 Szal mit ér a squad, ha bénák repülik..

A háború elején is voltak orosz kötelékek, oszt hullottak mint a legyek.

Coral Springs
Egy squad egyetlen elõnye (ha van megbeszélt taktika) a szervezettség, amit simán ellensúlyoz ha néhányuk nem jó játékos. Azt ha a másik oldalon gyilkológépek vannak, akik esetleg élõ kontakt nélkül is tudják mi a dolguk, mikor hol kell lenni, etc, akkor végképp megbaszhatja a squad. <#alien>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

wiimote+freetrack kapcsolat win7(64) alatt nálam csak a toshiba bluetooth stack-al ment, a windows BT stack-jával sosem.
durva,hogy egy 4 fõs Squad /gondolom TS en meg minden/ 1 db gépett tudott leszedni tõletek😛😊)

Torzonborz
Nos azt hiszem vannak olyan gépek amikkel ha jó idõben vagy jó helyen elég rendesen lehet kaszálni :

410 R3 Bulge , felmentem a B-17 csoportért abból 5öt szedtem ki de elég rendesen kilyuggattak meg már csak az egyik motor ment így gondoltam hazazúzok...erre útközben beleakadtam egy player B17-be is.
Az se bírta sokáig. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

DonZorro
Ez bizony igaz lehet... :S

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Még az is lehet, hogy jó okuk volt rá, és nem azért csinálták, hogy veled meg a népekkel minél jobban kicseszhessenek. <#wink>

Kivétel (ismeretlen szoftverkivétel (0x0eedfade)) történt az alkalmazásban a következõ helyen: 0x7598c41f.

Konkrétan ezt írja ki.

Szia!

Vettem én is egy ilyen bluetooth usb-t, és azóta nekem is kifagy a WT, pedig nem is használom a bluetooth-ot (egyelõre). Próbálok rájönni mi lehet a megoldás. Win7 alatt fekete a képernyõ a launcher indítása után, majd Ctrl-Alt-Del után Alkalmazáskivételes hibaüzenetet ad.

DonZorro
Biztos volt bajuk vele. Túl kényelmes volt ott parkolni! Ami jó nekünk az nehogymár jó legyen! De igazad van. Ott lesz a DVD is. Majd azt dobálom a szervezõk homlokába...

Gondolom legjobb lenne a kifutòn....7 kilométer futva 35 perc ha nem sietek.Busszal tiz.Valszeg volt gondjuk a parkolòkkal a reptérnél.Gyanitom nem kevesen gondolták hogy találnak ott még helyet nehogymá a baka mondja meg hogy tele van.Én lehajtottam az m5 röl parkolás- busz.A buszokat elöre engedik.Hazafelé be a kocsiba rá ax M5re és menet...Se idegesség parkolòkeresésre se dugò.De kiadják dvd is....
DonZorro
Nem ilyen volt!!! Ott parkoltunk a reptér végénél a kerítés mellett a réten... 😞

Az utolsò elötti repnapon ilyen volt a parkolás.Nekem bejött.Rengeteg busz volt, nem kellett a városban kavarigni.Kényelmes és gyors bejutás.Kellemesen csalòdtam.Idén is ez a terv.
Grafikában tudok kompromisszumot kötni, per pill egy kicsit meghúzott i7-em van. Azért tud a WT 200 FPS felett menni helyenként. De meglátjuk megjelenéskor. Az elõdjei, alapjáték moddolás nélkül, gagyik voltak és évekig nem volt vas ami vigye (még most is necces). A folytatás inkább mainstreamesebb lesz a hírek alapján. Ez utóbbi szvsz leszorítja a HW követelményt. Elég ha 60 FPS körül megy. A vsync miatt WT-t is annyival tolom.
DonZorro
Gyerekek, nagyon nagy kicseszés lesz a repülõnapon az autósokkal, családokkal! Ugyanis csak az a 3db parkoló zóna lesz amik ki vannak jelölve a honlapon! Ez innen Cegléd felõl 7-8 kilométerre van a bejárattól. Ide majd buszok szállitják azt a pár tizen-huszon-ötvenezer embert, gyereket, csomagot! Szerintetek miért nem volt jó az eddig jól mûködõ gyakorlat, hogy a reptér végén a réten parkolhattunk? Talán két pacsirta fészkel, vagy ráesik a repülõ az autókra? :S És majd hazafelé mit kezdenek az egyszerre kiáramló tömeggel? Vagy ha valaki elõbb el akar menni majd megvár még 40 embert hogy tele legyen a busz??? Gratula a szervezõknek! Csodálatos szervezés... 😞

Ha olyan grafikán akarod futtatni akkor jobb lesz ha elkezdesz High-end videókártyában és i7-es prociban gondolkodni 😊

milyen joyod van?
Lõtt már le olyan, bár lõttem én is olyanokat B20-al. Ma voltak jó körök 109F-el, de a heti kedvenc a He-112-B1, majd FRB-ben is kipróbálom, amint lesz tisztességes joystickem.
"Hihetetlen, az FRB csaták tök olyanok, mint régen a HB. Ott nyüzsög mindenki ezer méteren"

Eléggé olyan, mint év elején. Ma már azt tapasztaltam HB-n elég standard volt a 4-5km. Sokat befolyásol, hogy a legtöbben nem finomhangolják a grafikát és nem látnak semmit az orruk hegyén túl. Még grafikát tweakelve se egyszerû spotolni nagy magasságból.

"Legyen már D12-es fókának is repmodell, csak szublimáló gépeket akarok látni"

Mire lenne, addigra megjelenik a BoS (õsz-tél). Nagy reményekkel várom a 777 studio (RoF) keze miatt. Mondjuk mellette lehet WTzni. Remélhetõleg nem lesz olyan optimalizálatlan minõség nélküli cucc, mint az IL2 eddigi részei, ami modern gépen is éppenhogy elfut. Az alpha video bemutatókon egész jól megy.
Hihetetlen, az FRB csaták tök olyanok, mint régen a HB. Ott nyüzsög mindenki ezer méteren, elég bemenni 3ezren, hogy én legyen a nevetõ fél. Meg mindenki fordulózik agyba fõbe, mert úgy nyilván jobban követhetõ az ellenség mint a BnZ-nél.. Lehet hentelni. Legyen már D12-es fókának is repmodell, csak szublimáló gépeket akarok látni <#eplus2>

Coral Springs
Mellényúltál, pár napja Buffalo -val megyek kizárólag. Ezen a szinten olyan ótvar team -ekbe dobál be, hogy pillanatok alatt ottmaradsz egyedül. A win ratio miatt nem panaszkodok, ám a nyert csaták nagy részét én nyertem meg magamnak, túlerõvel szemben. Amikor megjött a kolléga átültem egy kicsit a Corsair -be is, de nonszensz hogy 5 perc alatt eltûnik a team egy csatában, mi meg ott maradunk 2 -en a 7 ellen. Tuti engem tesztel a játék. Amúgy meg kíváncsi lennék, amikor szembejön néhány G-10, K-4, akkor is erõltetnéd-e a rögeszmédet. Ugyan is ezek a gépek 2x kifordulnak, mire a Corsair fordul egyet, lépést lazán tartanak, a fegyverzetükrõl meg ne is beszéljünk. De valószínûleg ilyen jellegû tapasztalataid nincsenek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

sziasztok,
lenne egy technikai kérdésem.

úgy néz ki sikerült összeraknom a freetrack-et. wiimote + 3point clip.
( b.örsi tecsóban vasárnap 4k volt a wii remote, nem tudtam otthagyni)

egy bajom van, kékhalállal fagyogatni kezdett a gépem. csak akkor száll el amikor a wiimote már párosítva van, és kezené használni az adatokat a freetrack (vagy bármi más program pl wiiremote).
szerintem a bluetooth dongle lesz a hiba forrása, mert ez egy elég régi darab. gondolom újat kéne venni.

van javaslat, hogy melyik usb bluetooth adaptert érdemes megvenni?
(bluesoile fontos? ez a régi adapterem csak ezzel volt hajlandó menni.)

elõre is köszi!
m.

beleragadtál az UFÓ-ba elég rendesen...
Coral Springs
Erõsen szopóág ilyenkor az USA, alacsony és magas tierek -ben egyaránt. Néhány órát bírtam gyakorlatilag egyedül megnyerni a csatákat, de elõbb utóbb az ember elfárad, és már nem tud hibátlanul teljesíteni. Kiléptem inkább mielõtt valamit falhoz baszok, az emberi faszság agyilag kikészít.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#17303 ment a válasz
Zenghou és Gol. Az utóbbi HB-n a kedvenc volt JAP-al. Vigyázni kell nagyon, én mod 22-vel megyek, de RU 720B-ket is lazán betesz az MM low tier JAP ellen. Azt sem látom mikor jelenik meg, mert amíg zoomolva puhítom a másikat a semmibõl ott terem és onehit-el.
jap-rus...persze német event van...tényleg olyan qrva nehéz lenne minden nemzetet játszhatóvá tenni?
Amelyik szimpatikus.Mndenhol vannak jó gépek. Ha van esetleg kedvenc géped (spit,messer,zero) akkor azt a nemzetet válszd
bardocz
Mentem két kört, tele van orosz aaa-val, ha megláttam valakit, az mindig japán volt, és hát csapattársat nem kéne lõni, de legalább nem olyan nagy érzésre. Jó pár napot, de lehet hetet kihagytam teljesen, nagyon nem ment.
Milyen map lett? Sajna nem vagyok olyan állapotban, hogy megnézzem, majd holnap <#pias><#pias><#idiota>

Torzonborz
visszaálltam mouse aim-re , elsõ HB meccsen P-40el 2 kill...aztán persze az orosz csodafegyver szétspriccelt.
vicc ez az irányítás a joyos szopás után. tudom én vagyok a láma meg minden ez biztos de maradok is ennél , nem szopatom magam feleslegesen.
joy marad FRB-re arra tényleg jó.

bardocz
Mindet húzd ki legalább ötös szintig, és akkor el tudod dönteni mely gépek tetszenek.
GabeE3e
Sziasztok elkezdtem a Wt-t , de nem tudom milyen nemzetnek vágjak neki, igazából a földi célpontokra nem nagyon lövöldözök,csak ha épp útba esik egy 😊, csak a repcsiket akarom levadászni, melyik nemzetet ajánlanátok?

elõre is köszi a válaszokat.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

jó kis event lenne....még jó hogy most cseréltek RB mapot...
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/51527-ace-of-the-month-–-oberst-werner-“vati”-mölders/
Szvsz direkt raktak be egy kicsi és egy olyan óriás mapot, mint az elõzõ RB. Zenghou RU-nak kedvez kicsit Gol a JAP-nak.
azért a kis ruszki lézerágyusok okozhatnak kellemetlen perceket....és az il2
Jólesõ érzés 20 perces gépkeresés után Zenghou-n egy AAA-t arcba kapni dogfight közben :o
szerintem RU oldalon csak a bombázók lesznek életképesek..😊
sziasztok. valaki segítsen mit kell ahóz ki kapcsolnom vagy éppen be kapcsolnom a beálításba, hogy a gép ne mozogjon össze vissza fent a levegõben mintha dobálná a szél és nem bírok vele célozni
huha JAP vs RU-van mivel menjek?😊
"Az arcade mod helyett jobban szeretném a reálisabb szervereket,
gondolom akkor azt kell kiválasztani, vagy kell bizonyos szint a belépéshez?
Érdemes esetleg késõbb vásárolni egy jobb gépet, ami ugye már meg is marad és azzal folyamatosan tudok repülni?"

Csak FRB-n érdemes ugyanazokkal a géptípusokkal menni, elég skillesnek kell kell lenni, hogy csuklóból korrigálja valaki hátrafele nézetben pl. a precessziós nyomatékot más-más gépeket repülve.
jaja azt megérdemelnék😄😄

Van ez így. Meg kell tanulni nézelõdni, és nem csak az ikonokra várni. Az ellenfél géptípusát már 1,5-2 km-rõl fel lehet ismerni.

Amúgy a lövészeim teljesítményénél nagyon hiányolom a debriefing stat képernyõn a "Send gunners to work camp" gombot..

felhõs map,de ez 1-3k méteren volt....totál tiszta mapen is van olyan,hogy BAING valaki mögöttem van

Torzonborz
nem a nap felõl jöttek és arra húztak vissza ?

800-as Crew level,maxos skillek kivéve a bombázó legénység...Ace gépismeret ennek ellenére most bementem egy meccsre 400-500 méterrõl poppoltak rám a semmibõl...majd 6-800 méter után mikor követni kezdtem valakit már el is tûnt a szemem elõl....azthogy?

1. custom battle modban tudsz"szobát" csinálni ahol gyakorolhattok.
Ha HB-FRB-t játszanál azt kell választani.Ha jòl tudom elötte kell valami tutorialt csinálni elötte hogy bemehess.Minden géped megmarad bármikor veszed meg.Csak az xp csìk telik be.Ha épp nem fontos gépet venned inkább várj mert sokszor van akció ahol sokat tudsz spórni.A warthunder.hu-n találsz klánokat, elérhetöségeket.Jelemtkezel és az ottani illetékes elvtárs elmondja milyen feltételekkel tudsz csatlakozni.Beállitás alatt mire gondolsz? Grafikai, irányitási?
Sziasztok!
Régebben én is kaptam bétatesztre hozzáférést, aztán nem sokat játszottam.
A napokban újra feltettem a játékot és egyre jobban tetszik :-)
Lenne pár kérdésem, hogy mit érdemes beállítani az alapdolgokon kívül?
Megcsináltam a tutorialokat is, de még nagyon kevés pontom van.
Tapasztalt játékosok építõ válaszait nagyon megköszönném!
Lehet privát dogfigh játékot indítani, pár ismerõssel gyakorlás céljából?
Az arcade mod helyett jobban szeretném a reálisabb szervereket,
gondolom akkor azt kell kiválasztani, vagy kell bizonyos szint a belépéshez?
Érdemes esetleg késõbb vásárolni egy jobb gépet, ami ugye már meg is marad és azzal folyamatosan tudok repülni?
A barátok menüben tudok felvenni ismerõsöket, vagy oda is több tapasztalatpont + egyéb cucc szükséges?
A warthunder.hu oldalon találtam pár ismertetõt, de még elég kevés anyag van fent.
Hogy tudok csatlakozni pl. egy magyar TEAM_hez, (klán?) hoz
Sajnos kevés idõm volt még a játékra, beállításokra ezért is kérem az építõ hozzászólásokat.
Üdv, Frenky