War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A háború elején is voltak orosz kötelékek, oszt hullottak mint a legyek.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
410 R3 Bulge , felmentem a B-17 csoportért abból 5öt szedtem ki de elég rendesen kilyuggattak meg már csak az egyik motor ment így gondoltam hazazúzok...erre útközben beleakadtam egy player B17-be is.
Az se bírta sokáig. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Konkrétan ezt írja ki.
Vettem én is egy ilyen bluetooth usb-t, és azóta nekem is kifagy a WT, pedig nem is használom a bluetooth-ot (egyelõre). Próbálok rájönni mi lehet a megoldás. Win7 alatt fekete a képernyõ a launcher indítása után, majd Ctrl-Alt-Del után Alkalmazáskivételes hibaüzenetet ad.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Eléggé olyan, mint év elején. Ma már azt tapasztaltam HB-n elég standard volt a 4-5km. Sokat befolyásol, hogy a legtöbben nem finomhangolják a grafikát és nem látnak semmit az orruk hegyén túl. Még grafikát tweakelve se egyszerû spotolni nagy magasságból.
"Legyen már D12-es fókának is repmodell, csak szublimáló gépeket akarok látni"
Mire lenne, addigra megjelenik a BoS (õsz-tél). Nagy reményekkel várom a 777 studio (RoF) keze miatt. Mondjuk mellette lehet WTzni. Remélhetõleg nem lesz olyan optimalizálatlan minõség nélküli cucc, mint az IL2 eddigi részei, ami modern gépen is éppenhogy elfut. Az alpha video bemutatókon egész jól megy.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
lenne egy technikai kérdésem.
úgy néz ki sikerült összeraknom a freetrack-et. wiimote + 3point clip.
( b.örsi tecsóban vasárnap 4k volt a wii remote, nem tudtam otthagyni)
egy bajom van, kékhalállal fagyogatni kezdett a gépem. csak akkor száll el amikor a wiimote már párosítva van, és kezené használni az adatokat a freetrack (vagy bármi más program pl wiiremote).
szerintem a bluetooth dongle lesz a hiba forrása, mert ez egy elég régi darab. gondolom újat kéne venni.
van javaslat, hogy melyik usb bluetooth adaptert érdemes megvenni?
(bluesoile fontos? ez a régi adapterem csak ezzel volt hajlandó menni.)
elõre is köszi!
m.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

vicc ez az irányítás a joyos szopás után. tudom én vagyok a láma meg minden ez biztos de maradok is ennél , nem szopatom magam feleslegesen.
joy marad FRB-re arra tényleg jó.
elõre is köszi a válaszokat.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/51527-ace-of-the-month-–-oberst-werner-“vati”-mölders/
gondolom akkor azt kell kiválasztani, vagy kell bizonyos szint a belépéshez?
Érdemes esetleg késõbb vásárolni egy jobb gépet, ami ugye már meg is marad és azzal folyamatosan tudok repülni?"
Csak FRB-n érdemes ugyanazokkal a géptípusokkal menni, elég skillesnek kell kell lenni, hogy csuklóból korrigálja valaki hátrafele nézetben pl. a precessziós nyomatékot más-más gépeket repülve.
Amúgy a lövészeim teljesítményénél nagyon hiányolom a debriefing stat képernyõn a "Send gunners to work camp" gombot..
Ha HB-FRB-t játszanál azt kell választani.Ha jòl tudom elötte kell valami tutorialt csinálni elötte hogy bemehess.Minden géped megmarad bármikor veszed meg.Csak az xp csìk telik be.Ha épp nem fontos gépet venned inkább várj mert sokszor van akció ahol sokat tudsz spórni.A warthunder.hu-n találsz klánokat, elérhetöségeket.Jelemtkezel és az ottani illetékes elvtárs elmondja milyen feltételekkel tudsz csatlakozni.Beállitás alatt mire gondolsz? Grafikai, irányitási?
Régebben én is kaptam bétatesztre hozzáférést, aztán nem sokat játszottam.
A napokban újra feltettem a játékot és egyre jobban tetszik :-)
Lenne pár kérdésem, hogy mit érdemes beállítani az alapdolgokon kívül?
Megcsináltam a tutorialokat is, de még nagyon kevés pontom van.
Tapasztalt játékosok építõ válaszait nagyon megköszönném!
Lehet privát dogfigh játékot indítani, pár ismerõssel gyakorlás céljából?
Az arcade mod helyett jobban szeretném a reálisabb szervereket,
gondolom akkor azt kell kiválasztani, vagy kell bizonyos szint a belépéshez?
Érdemes esetleg késõbb vásárolni egy jobb gépet, ami ugye már meg is marad és azzal folyamatosan tudok repülni?
A barátok menüben tudok felvenni ismerõsöket, vagy oda is több tapasztalatpont + egyéb cucc szükséges?
A warthunder.hu oldalon találtam pár ismertetõt, de még elég kevés anyag van fent.
Hogy tudok csatlakozni pl. egy magyar TEAM_hez, (klán?) hoz
Sajnos kevés idõm volt még a játékra, beállításokra ezért is kérem az építõ hozzászólásokat.
Üdv, Frenky