War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ruestzustand 1 ( R 1) for Bf .109 F -4 (2 x 20 mm MG .151/20 gun with ammo load of 125 rounds per each gun)
Ruestzustand 6 ( R 6)) for Bf .109 G -2, G -6, G -10 (2 x 20 mm MG .151/20 gun with ammo load of 125 rounds per each gun)
MG.151/20 with 125 rounds ammo load for Fw-190A-5
Rüstsatz 3 (R3) for Fw-190F-8 ( 2 x 30-mm MK -103 gun with ammo load of 35 rounds per each gun)
BR20 Rockets for Bf .109 G -6 / W - 2 rails under the wing panels
Ruestzustand 6 (R6) rockets for Fw-190A-5 - 2 rails under the wing panels."
Ezt néztétek? Csak nem megkapja végre a szány alatti gépágyúkat az FW190 A5-ös?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
lõttem már jetet ,mert a hülye szembe jött meg lõttem már ,mert jókor voltam jó helyen de 90% ban a kanyarban nincs senki a propikkal egy Jet ellen....
De végre megkapta az A5-ös fóka a 4x20mm-t, lesz majd sírás zokogás 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Economy
Aircraft Purchase Price lowered by 30%
modification purchase price lowered
Cost of the repair now depends on the installed modifications (Cost of repair of un-modified planes will be even lower, by 10-20%)
Reduction of repair cost of un-modified planes by about 10%
Experience requirements for unlocking new modules have been lowered
Repair Cost of Aircraft tier 11 to 18, have been lowered even further
forum.warthunder.com/index.php?/topic/51878-preliminary-patch-notes-for-update-133/#entry742153
Törökök pl. simán a ceglédi út felett húztak el, pár száz m magasan.
Lehet, kimászok a temetõhöz egy távcsõvel
Bezzeg a yak-9. Radarvezérlésõ 37ese van vagy én nem tudom... 😊
Én sem vagyok egy mûszerész típus, ezért van nálam sima led, és módosítatlan kamera 😊
ez volt a kiindulási alap. aztán még átállítottam mindent még egyszer érzésre.
végül letiltottam a rollt, az X-et és az Y-t.
a WT-ben pedig sikerült mindent resetelni, úgyhogy azt is újrapróbálgattam érzésre.
na, megvan, ezt kerestem, itt megmagyarázzák a beállítási lehetõségeket:
Axis and Sensitivity settings
http://dadshideout.com/index.php?topic=20100.0
test flightban végig kell próbálgatni aztán finomítani 😊
itt vannak a beállításaim korábbi postban
itt meg a videó amin láthatod hogyan "mozog" ezzel 😊
és az is igaz, hogy vagy nagyon hamar kékhal, vagy egyáltalán nem.
elsõre nagyon fura volt a fejmozgás követés. aztán rengeteget állítgattam a freetrackben és a WTben is.
a cél, az volt, hogy ne másszon el a kép minden apró fejmozdulatra.
aztán végre megtaláltam a DEADZONE-t!
ez a legfontosabb, max-on a legjobb!!
mit érdemes még WT-ben konfugurálni, hogy a kissebb mozgásokra ne reagáljon?
m.
Ma már minden valamirevaló cég vállal szállítást picpackpointokra, ezek az ország területén jól elszórva levõ üzletek. Megjelölöd a hozzád legközelebbit, és kiszállítják neked oda, és egy hétig õrzik. Átvételkor fizetsz. Szerintem ezerszer pratikusabb mind a posta vagy futárszolgálat, amirõl sosem tudod hogy pontosan mikor érkezik.
Kecskeméten a keresõ szerint van nyolc ilyen pont, és az ipon.hu szállít pickpackpointokra is. Szóval szerintem csak a joystick miatt ne gyere Budapestre. <#smile>#smile>
Mostanában marhára keveslem a rewardokat a játékban. Tegnap mentem be egy Me-110C4-el, és lenyomtam három brit Hurricanet. Kaptam érte 13 ezer XP-t. A következõ szint pedig 800 ezerre XP még.
Komolyan, belépek és meglátom, mennyire lassan lehet elõrejutni, és már el is megy a kedvem a játéktól. 12-es szint felett prémium nélkül felejtõs a játék, már csak a repülés kedvéért megyek néha.
<#vigyor>#vigyor>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Tegnap lefõztem pár liter kiváló meggypáleszt, kaptam is egy laza napszúrást közben (lombárnyék kevésnek bizonyult). Úgyhogy a joy ráér, így is max. 3-4 kört tudok repülni naponta.
Úgy háromezerért már simán kapsz valami alap webkamerát, amit csak bedugsz és csókolom - és tökéletesen mûködik freetrack-kel.
Nem kötekszem, csak kíváncsi vagyok miért olyan jó? 😊