War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Additional weapons added:

Ruestzustand 1 ( R 1) for Bf .109 F -4 (2 x 20 mm MG .151/20 gun with ammo load of 125 rounds per each gun)
Ruestzustand 6 ( R 6)) for Bf .109 G -2, G -6, G -10 (2 x 20 mm MG .151/20 gun with ammo load of 125 rounds per each gun)
MG.151/20 with 125 rounds ammo load for Fw-190A-5
Rüstsatz 3 (R3) for Fw-190F-8 ( 2 x 30-mm MK -103 gun with ammo load of 35 rounds per each gun)
BR20 Rockets for Bf .109 G -6 / W - 2 rails under the wing panels
Ruestzustand 6 (R6) rockets for Fw-190A-5 - 2 rails under the wing panels."

Ezt néztétek? Csak nem megkapja végre a szány alatti gépágyúkat az FW190 A5-ös?

Nincs hát, ha valaki tier15 fölött nem akar játszani. De gondolom vannak azkik azért szeretnének. Nekem sem akut probléma, csak jó lenne ha kiegyensúlyozottan fejlesztenék a nemzeteket.

Japóknál nincs vészhelyzet a kevés gép ellenére + az N1K a játék legjobb propelleres fightere szvsz.
No végre hogy így egy fél év után rájöttek hogy az amcsi ágon csak egyetlen jet van, míg másokon öt, és lehet hogy azzal kéne elõször folytatni a bõvítést, nem alacsony tierû motorosokkal. Persze akkor szegény japók mit szóljanak.

Coral Springs
Yak-9K és a 45mm -es cannon. Na menjenek a picsába ! <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Én egyébként a tier 8-as D Corsairt sokkal jobb gépnek tartom, mint a tier12-es C-t. Egyrészt a D valahogy sokkal jobban húz mint a C, másrészt ezzel a motorerõvel és végsebességgel tier8on páratlan, míg tier12õn már többen is ismerik ugyanezt a stílust, a Shiden Kaiok és a Dorák is ugyanebben utaznak. Harmadrészt a D repülésekor nem kockáztatok egy kissebb vagyont mint a C-nél.

hááááát oké! ,de akkor kezdetnek legyen értelmes MM!

az a baj hiába tudok mondjuk 800-al BNZ-t nyomni a legdurvábvb légcsavaros némettel utánna 2-3 perc mire megint felkapaszkodok,hogy ekkora sebességet megint kitoljak magamból egy Jettel szemben ami kb. fél perc alatt vízszintben produkálja ezt a sebességet....szánalmas.....

lõttem már jetet ,mert a hülye szembe jött meg lõttem már ,mert jókor voltam jó helyen de 90% ban a kanyarban nincs senki a propikkal egy Jet ellen....

Mig29 a Heinkelek ellen? Olyat max repnapon látni 😄

De végre megkapta az A5-ös fóka a 4x20mm-t, lesz majd sírás zokogás 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Én azt se bánnám ha a játékot kiterjesztenék egészen napjainkig.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Kivéve ha bemegy 2-3 skilles 163, az leradírozza a komplett ellen oldalt 😊
Fõleg ha betolják prémiumnak az új gépeket akkor lesz szép világ xD
Gazdaság:

Economy

Aircraft Purchase Price lowered by 30%
modification purchase price lowered
Cost of the repair now depends on the installed modifications (Cost of repair of un-modified planes will be even lower, by 10-20%)
Reduction of repair cost of un-modified planes by about 10%
Experience requirements for unlocking new modules have been lowered
Repair Cost of Aircraft tier 11 to 18, have been lowered even further

Hogy a németek szívhassanak. Páran felvetették, hogy mekkora szopó lesz a németeknek mikor bekerülnek egy High tier full JET meccsbe a propellereseikkel. Kilépés után 5 percig blokkolja a slotot a rendszer.

hogy minek vannak ilyen brutál 2. VH utáni Jetek a játékbna? nem értem...

Sokáig nagy volt a csend, ezt emészteni kell sok a változtatás hirtelen.
Coral Springs
Hajaj két jet -et is kap az US ág. <#eljen> <#hehe> Az F9F-5 Panther nagy kedvencem lesz, már most érzem. Szép is, és a 4x20mm már az F4U -n is büntet. <#alien>

Csomó új gép, mindennek csökken az ára.. meg minden gép amit veszel elõször "second hand" lesz, aztán tudsz rá új cuccokat venni. Meg minden bomber Stealth ammo-val fogja szerelni a legénységét 😄

legyen valami téma:
forum.warthunder.com/index.php?/topic/51878-preliminary-patch-notes-for-update-133/#entry742153
Az a baj hogy teljesen más karakterisztikájú gépeket tesz be mellé az MM. A 8-as Corsair sokszor egyedül marad gyorsan, mire érvényesülni tudna. Nem rossz gép ha sok van belõle a teamben, mert akkor azonos stratégián megy a nagyobb hányad.
Ja, tökéletes BnZ gépek lennének, de a tier 7-8asnak nincs gépágyúfegyverzete, gépfegyverekkel meg sokáig kell lõni az ellent, és a BnZ nem errõl szól. Amellett nem láttam még gépet a játékban, aminek ennyire sérülékeny lenne a szárnya.

Jézusom.Ezek a corsair-ek (tier 7-8) a saját tierükben a legjobb gépek.Messereknél sokkal jobban emelkednek,gyorsabban zuhannak és egyenes röppályán is kb 150km/h-val gyorsabban mennek...

Coral Springs
A postának van olyan lehetõsége hogy postán maradó küldemény. Azt is egy hétig õrzik.

f24sg
Na, úgy látom megvót az ebéd, most megen kezdenek felszállni gyakorolni...

Törökök pl. simán a ceglédi út felett húztak el, pár száz m magasan.

Lehet, kimászok a temetõhöz egy távcsõvel
Xp-t a 410 R6 3300-at ad tankonként 😊 Antitank lõszerrel, ha hagynak, olyan 10-et simán ki lehet vinni.

Próbáltam egy HB-t is de... a 100% rewardos Me-410es adott egy med tankért vmi 1100 pénzt. Halál faszára éri meg max. 2 bombám van oszt jónapot...
Ez lóvé volt. Tp-t is hozott vagy 19k-t. De az érdekel a legkevésbé. Mit érek a tp-vel ha nincs lóvé gépre?
Jah,még mindig igaz, hogy akinek Lion kell az vadásszon, akinek xp az meg bombázzon 😊

Hm... a bombázás még minig elég jól hoz. 32,700 németekkel arcadban 😊 No prem. Ez jó volt 😊
Perzse, hogy talán és egyzser valamikor
Tudunk már valamit a World War modról? Mikor lesz itt is a WoT-hoz hasonló térképfoglaló klánrendszer? Vagy egyáltalán lesz e?

Homing bullet van hozzá, nem tudtad?

De kurva jó ARCADE csatákat mentem mostanában. Igazi élmény volt. Csak a P-63 37ese elég rapszódikusan viselkedik. Egyik meccsben sima 5 kill a kövben sztem vagy 4-5 géppel head on attackoltam és összes lõszer szált a francba hiába lõttema körbe.
Bezzeg a yak-9. Radarvezérlésõ 37ese van vagy én nem tudom... 😊
Ja, így nyilván 😊
Én sem vagyok egy mûszerész típus, ezért van nálam sima led, és módosítatlan kamera 😊
Korábban már ajánlottam a témában, de SilencerBF freetrack tutorialja (és beállításai) is fasza.
ja, köszönöm szépen, ezt használtam is ezerrel!!
ez volt a kiindulási alap. aztán még átállítottam mindent még egyszer érzésre.

végül letiltottam a rollt, az X-et és az Y-t.

a WT-ben pedig sikerült mindent resetelni, úgyhogy azt is újrapróbálgattam érzésre.
na, megvan, ezt kerestem, itt megmagyarázzák a beállítási lehetõségeket:
Axis and Sensitivity settings
http://dadshideout.com/index.php?topic=20100.0

én a wt-ben semmit nem állítottam csak a freetrack-ben a görbéknél lehet csinálni "deadzone"-t vagy jobb klikk-el vannak elõre meghatározottak 3 mértékben deadzone-ra és soft-ra is
test flightban végig kell próbálgatni aztán finomítani 😊

itt vannak a beállításaim korábbi postban

itt meg a videó amin láthatod hogyan "mozog" ezzel 😊

remélem tényleg ilyen egyszerû, tegnap nekem sem volt kékhalálom.
és az is igaz, hogy vagy nagyon hamar kékhal, vagy egyáltalán nem.

elsõre nagyon fura volt a fejmozgás követés. aztán rengeteget állítgattam a freetrackben és a WTben is.

a cél, az volt, hogy ne másszon el a kép minden apró fejmozdulatra.
aztán végre megtaláltam a DEADZONE-t!
ez a legfontosabb, max-on a legjobb!!

mit érdemes még WT-ben konfugurálni, hogy a kissebb mozgásokra ne reagáljon?

m.

Nekem a wii adott volt (már egy éve vettem, azóta porosodott), a bluetooth adapter volt 2000, a szívás része meg ez az egy klikk volt. És a wii-t nem kell hekkelni, hogy lássa az infra ledet. De kinek mennyi tudása/hozzáértése van a DIY mókoláshoz. Nekem kevés 😊

Annyiért már házhoz is kiviszik. Szerintem is megéri. Nem egyszer van, hogy még így is olcsóbban jövök ki, mintha valami helyi boltban megveszem.
De van ám, 20 kg-ig, illetve 50 cm x 50 cm x 50 cm méretig bármit kiszállítanak. <#wink>

Szerintem marhára megéri, és nem csak vidékieknek. Én itt Budapesten az ipon.hu átvevõhelyig négy BKV jeggyel jutok el oda-vissza, az 4x350=1400 forint. A száz méterre lévõ pickpacpointra meg kiviszik 1300 forintért.

Pont ezt akartam kérdezni. Nekem fájt a szállítási díj, de azért legtöbb embernek az a kb 1500 pénz nem olyan nagyon sok azért, hogy megrendeléstõl két nap múlva otthonában a kezébe nyomják a cuccot. 😊
Jó ötlet, nem is gondoltam rá hogy ilyen van másra is mint könyvekre...
Házhozszállítás, pickpackpoint nem lenne jobb? Ma már nem kell elmenni a cuccért, odahozzák.

Ma már minden valamirevaló cég vállal szállítást picpackpointokra, ezek az ország területén jól elszórva levõ üzletek. Megjelölöd a hozzád legközelebbit, és kiszállítják neked oda, és egy hétig õrzik. Átvételkor fizetsz. Szerintem ezerszer pratikusabb mind a posta vagy futárszolgálat, amirõl sosem tudod hogy pontosan mikor érkezik.

Kecskeméten a keresõ szerint van nyolc ilyen pont, és az ipon.hu szállít pickpackpointokra is. Szóval szerintem csak a joystick miatt ne gyere Budapestre. <#smile>

És erre adott prémiummal 38 ezer XPt? Ami prém nékül lenne 20 ezer?

Mostanában marhára keveslem a rewardokat a játékban. Tegnap mentem be egy Me-110C4-el, és lenyomtam három brit Hurricanet. Kaptam érte 13 ezer XP-t. A következõ szint pedig 800 ezerre XP még.

Komolyan, belépek és meglátom, mennyire lassan lehet elõrejutni, és már el is megy a kedvem a játéktól. 12-es szint felett prémium nélkül felejtõs a játék, már csak a repülés kedvéért megyek néha.

Ha összefutunk repcsinapon viszek pár korty kóstolót 😊
Torzonborz
pááááleeeeesz !?!?!? azt szeressük ám de nagyon <#pias><#finom>

<#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Még nincs, Hotas X-et szeretnék majd venni, de tanyán élek, Kecskeméten nincs, mostanában pedig nem tervezek a fõfaluba menni. Meg egyébként is a cefrének valót szedegetem-aprítom kb. egész nap, most épp a ringlószilva érik vadul, aztán jön a szilva, utána a körte, meló folyamatosan.
Tegnap lefõztem pár liter kiváló meggypáleszt, kaptam is egy laza napszúrást közben (lombárnyék kevésnek bizonyult). Úgyhogy a joy ráér, így is max. 3-4 kört tudok repülni naponta.
Csak érdeklõdésképp: megéri a wiimote miatt ennyit szívni a bluetooth-szal?
Úgy háromezerért már simán kapsz valami alap webkamerát, amit csak bedugsz és csókolom - és tökéletesen mûködik freetrack-kel.
Nem kötekszem, csak kíváncsi vagyok miért olyan jó? 😊