War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Előre is elnézést, tudom nem igazán itt van ennek a helye, de ha érdekel valakit 10000 aranysas 8000 forintért az írjon rám legyen szíves. Elnézést az alkalmatlankodásért.
Előre is elnézést, tudom nem igazán itt van ennek a helye, de ha érdekel valakit 10000 aranysas 8000 forintért az írjon rám legyen szíves. Elnézést az alkalmatlankodásért.
Ég a rohadt ellenfél erre szembe megy vele csak azért is. Reggel idióták játszanak komolyan mondom.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A 12 milisről van szó? Ami a Sabren van? Azzal ha meglősz valakit, már ég is. Bár láttam én már Ki200at eloltani magát, de ha US jet vagy brit jet ellen mész, tuti kiég. A németet már nem is mondom. 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ground repülők ellen? Oda nem jobb az incendiary?
Nekem is ezt mondták.Aztán ki tudja.
Nem a F*O*S* packet lost-nál fordul elő a hegesztés? (Mintha egyszer ilyet olvastam volna ... de lehet Én keverem.)
Na, meglett a CL-13-as Sabre. Bár nem értem, hogy mi ebben a vitamin... A sebességen kívül minden tekintetben gagyi. Hülyén mozog, össze-vissza rángat fordulóban, a fegyverzet meg nem ér semmit. Hiába találok el bármit is, sokszor még hitet sem kapok, csak a hegesztés effekt megy.
A másik kérdés, van akinek fut a magyarítás az új verzióval ezzel az 1.43.10.38-al is?
https://fxmason.blogspot.com/
Nincs kedvem annyit visszaolvasni meg utánanézni de hátha tudja valamelyikőtök, volna egy pár kérdésem: Milyen tervek voltak csak a második világháborút bezáró időig fognak "fejlődni" vagy esetleg a koreai vagy az indokínai háború végéig mondjuk 1973? A másik kérdés pedig az volna, hogy nem olvastátok lesznek tengeralattjárók is vagy "csak" csatahajók? Azért ha idővel bekerülnek még a hajók is ebbe a játékba akkor igen durva felhozatal lesz itt.
Én azt sem bánnám, ha idővel el lehetne fejlődni egészen a legmodernebb gépekig, bár sajnos gondolom azért erre nem lesz esély. <#eplus2>#eplus2>
Én azt sem bánnám, ha idővel el lehetne fejlődni egészen a legmodernebb gépekig, bár sajnos gondolom azért erre nem lesz esély. <#eplus2>#eplus2>
Észrevettem valamit a játékban. Ha már tudott az infó, akkor sry, nekem új.
A topik kommunistái most fogják be a szemüket, mert a németekről lesz szó.
Tehát: Akinek van Me-163 Komete, az most vegye elő, mert nem fogy belőle az üzemanyag. 😄
Utoljára szerkesztette: jocking, 2014.12.02. 20:41:31
A topik kommunistái most fogják be a szemüket, mert a németekről lesz szó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát: Akinek van Me-163 Komete, az most vegye elő, mert nem fogy belőle az üzemanyag. 😄
Utoljára szerkesztette: jocking, 2014.12.02. 20:41:31
Senki nem is írta, hogy fejletlenek voltak. Bizonyos területeken ők voltak a jobbak (de nem 10 évvel!), máshol meg nem. Totális háborúban csak óriási veszteségek árán lehet teljesen legyőzni (elfoglalni) az ellenséget, egyszerűen ennyi ideig tartott. Kurszk után nagy akadályt a németek már nem voltak képesek gördíteni semelyik fronton az ellenség elé, csak helyi és ideiglenes sikereket értek el. Eleinte a nagy áttörést az újfajta harcászati elgondolásaik jelentették. A háború alatt a kezdeti minőségi fölényük elolvadt, mennyiségben meg sose voltak meg.
Már éppen tételesen akartam cáfolni a "konkrétumokat" (amik ugye nem konkrétumok), de már nem is fáradok ezzel. A te álláspontod ezek szerint az, hogy aki szerint a németek nem vertek 10 évet technikában a többi nemzetre a második világháborúban, az német gyűlölő.
Köszönjük, hogy értékes gondolataidat megosztottad velünk!
Köszönjük, hogy értékes gondolataidat megosztottad velünk!
ROFL.....
Én nem gyűlölöm a németeket, de a tények attól még tények maradnak. 😛
#Személyeskedés Off
#Ontopic plz
Én nem gyűlölöm a németeket, de a tények attól még tények maradnak. 😛
#Személyeskedés Off
#Ontopic plz
Fáj az igazság, mi?
Rendben. További jó németgyűlölést, elvtárs. Na de most már irány vissza a gaijines haverjaidhoz, nem szeretik, ha késel a cidáról.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2014.12.02. 15:19:09
Utoljára szerkesztette: jocking, 2014.12.02. 15:19:09
4. Távvezérlés, na igen és azt se felejtsük el, hogy a háború végére kénytelenek voltak visszatérni a vezetékes irányításra a szövetséges EHV (nyilván akkoriban ezt még nem így hívták) tevékenységnek köszönhetően....
1.) Rakéta technológia: ha nem akart volna Von Braun a holdra jutni, akkor lehet nem is költenek rá.
2.) Éjjellátó: annyira kezdetleges és drága volt még az infravörös technológia, hogy a huszon-x tonnás tankokra sem volt valami praktikus felszerelni.
3.) Titkosítás: Az Enigmára gondolsz? Amit a Lengyelektől loptak, de az eszük be se jutott, hogy az Angliába menekült eredeti fejlesztői azonnal el is magyaráztak mindent az angoloknak?
4.) Távirányítás: Ha 5-10-20 évvel korábban kezdik az ilyen irányú kutatást, talán nem csak nehezen kezelhető prototípusokig jutnak. Szintén szar vezérléssel, de az amerikaiak is tudtak távvezérelni.
5.) Anyagtechnika: Hiába a tudás, ha nem tudtak megfelelő mennyiségű alapanyagot bányászni... Nem hiába voltak alacsony élettartalmúak a háborús német sugárhajtóművek.
6.) Lopakodó technika: úgy látom te is a Raptor-Jézusban hiszel. Lehet hogy megráz a dolog, de a Mikulás sem létezik! Az amerikaiak is csak a 80' években jöttek rá a dologra. Teljesen véletlen, hogy a német mérnökök VÉLETLENÜL alacsony radarvisszaverő formákat terveztek, ugyanis őket aerodinamikai elvek vezették az adott irányba.
2.) Éjjellátó: annyira kezdetleges és drága volt még az infravörös technológia, hogy a huszon-x tonnás tankokra sem volt valami praktikus felszerelni.
3.) Titkosítás: Az Enigmára gondolsz? Amit a Lengyelektől loptak, de az eszük be se jutott, hogy az Angliába menekült eredeti fejlesztői azonnal el is magyaráztak mindent az angoloknak?
4.) Távirányítás: Ha 5-10-20 évvel korábban kezdik az ilyen irányú kutatást, talán nem csak nehezen kezelhető prototípusokig jutnak. Szintén szar vezérléssel, de az amerikaiak is tudtak távvezérelni.
5.) Anyagtechnika: Hiába a tudás, ha nem tudtak megfelelő mennyiségű alapanyagot bányászni... Nem hiába voltak alacsony élettartalmúak a háborús német sugárhajtóművek.
6.) Lopakodó technika: úgy látom te is a Raptor-Jézusban hiszel. Lehet hogy megráz a dolog, de a Mikulás sem létezik! Az amerikaiak is csak a 80' években jöttek rá a dologra. Teljesen véletlen, hogy a német mérnökök VÉLETLENÜL alacsony radarvisszaverő formákat terveztek, ugyanis őket aerodinamikai elvek vezették az adott irányba.
Ne általánosítsunk. 😊 Ott sem volt mindenki fajgyűlölő. 😊 Ment,mert kellett.
<#fejvakaras>#fejvakaras> Valamit csak tudniuk kellett, ha a világ legnagyobb nemzeteinek és birodalmainak pl amerika-oroszország-anglia és pluszban még Európa nemzeteinek is csak hatalmas veszteségek árán éveken keresztül tartott lenyomni ezt a 80 milliós nemzetet. Biztos nem azért volt ez így, mert technológiailag fejletlenebbek voltak másoknál, vagy netán mert a "fajgyűlölőknek kisebb az agytérfogata." <#eplus2>#eplus2>
Rakétatechnológia, éjjellátó, titkosítás, távirányítás, anyagtechnológia, lopakodó technika... Csak hogy ne ragadjunk le csak a repülőgépeknél.
Sorold már fel kérlek, mik ezek a konkrét dolgok, amikben 10 évvel mindenki előtt jártak?
A Me-262/Ar-234-en kívül (ami inkább 10 hónap, mint év: P-80, Meteor, Vampire).
A Me-262/Ar-234-en kívül (ami inkább 10 hónap, mint év: P-80, Meteor, Vampire).
Dekurvajó... Mintha nem lenne elég gond ezeket a szarokat amúgy is lelőni, most majd vissza is lőhetnek.
Pl. mert azok voltak? Technikailag kb. 10 évvel jártak mindenki előtt. Ha a játék ügyelne a történelmi hűségre, akkor a Me-262-vel kb. a többi ország T3-as gépei ellen kellene menni, nem a sabrék meg mig15-ök ellen.
Hispberra.
4 darab Hispano a következő angol jet-bomber-en.
4 darab Hispano a következő angol jet-bomber-en.
nem voltak überek, mert spitek azért odavertek nekik és nem hiába szerettek volna a német pilóták is spiteket, de a lényeg hogy a griffon spit szerintem picit túlzás egy Dora ellen
Miért jön elő állandóan ez a németek überek voltak téma? Nem voltak azok.
és nem is játszana senki a több nemzettel mint anno a Dora pakk idején 😄
Azt már néztem. Elvileg az is bis verzió, mégis szinte minden paraméterében (még ha csak egy kicsit is) rosszabb, mint az "orosz" verzió. Ott még megvontam a vállam, hogy ok, az eredeti a legjobb, biztos irl is ilyet adtak az ndk-nak a ruszkik. Na de így, hogy a másik gépnél meg a br-el szivatják meg az embert egyértelműen látszik, hogy nem azt akarják, hogy az orosz gépek legyenek a legjobbak, hanem azt, hogy a németek legyenek a legrosszabbak. (Pedig ha a játékban a német gépek valós tulajdonságokkal a koruknak megfelelő gépekkel kerülnének össze, akkor esélye sem lenne senkinek ellenük.)
na ma próbálkoztam ilyesmivel, és elég sokszor be is jött, úgy néz ki csak bele kell szoknom a jó menekülésbe
A frissen felszarvazott férj is könnyen eltalálja férfi társát ha egyenesen menekül a réten át. Viszont ha nagyon kicsi, de kiszámíthatatlan manővereket tesz akkor nem biztos a találat. Nem kell köröket leírni, elég ha kicsit fel-le mozgatod gépet, vagy oldalasan, anélkül, hogy fordulnál, és ha túlhajtást is használod azon a szinten 700 méternél messzebb nem nagyon találnak el, onnantól meg egyenesen repülve húzod a csíkot.
próbálgattam, de az a baj hogy akkor meg szét kap ,mert nem manőverezek, hogy legyen sebességem (kevés ilyen manővert ismerek...)
Videót nem tudok adni, de ha duplafedelesek ellen harcolsz, akkor vedd az irányt lefelele, és gyorsuld le őket. 😊
Tudtok nekem mondani valami jó játékost, aki youtube-ra töltöget fel vissza játszásokat vagy ilyesmi?
abba a szituba akarok jobb lenni, mikor üldöz az enemy... tier 1-2őn vagyok, de nem bírom lerázni a 2 fedeles gépeket az amerikai gépekkel , sokkal jobban fordulnak 😄
abba a szituba akarok jobb lenni, mikor üldöz az enemy... tier 1-2őn vagyok, de nem bírom lerázni a 2 fedeles gépeket az amerikai gépekkel , sokkal jobban fordulnak 😄
Nézd meg mig15 repairt nêmet és orosz oldalon...balance...szerintük.
Gondoltam, csak azt hittem, hogy van valami konkét oka a plusz br-nek, de úgy tűnik, hogy az egyetlen ok a "szopassuk a rohadt fasisztákat" elv, amit a Komcsijin-nél előszeretettel alkalmaznak. Egyébként jó gép a CL-13? Még 80k rp hiányzik az unlockhoz.
statisztikák alapján történik a br pakolgatás
jól játszanak vele akkor eredményes a gép -> felmegy a br
ezt mondják, aztán h valójában hogyan döntenek mi alapján az egy másik történet 😄
jól játszanak vele akkor eredményes a gép -> felmegy a br
ezt mondják, aztán h valójában hogyan döntenek mi alapján az egy másik történet 😄
Van a játékban több Sabre típus is. Amelyikről a japó meg a német verziót mintázták, az az amcsinkál 7.7 br-ű. A németeknél ugyanaz 8.3, pedig csavarra megegyezik a két gép. A kérdés: MIÉRT???
Nos, egyszer eljön ez a pillanat is ...
(A német és szovjet ágon az a plusz egy a két kezdőtank. A tankokhoz a zárt beta óta nem nyúltam, ők most következnek. 😊 )
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.30. 12:20:13
(A német és szovjet ágon az a plusz egy a két kezdőtank. A tankokhoz a zárt beta óta nem nyúltam, ők most következnek. 😊 )
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.30. 12:20:13
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
tier 3-ban is brutálisan buták játszanak, gondoltam ráállok kicsit az orosz ágra, tizen pár csata után még nem győztünk
Első tapasztalat két meccs után. Brutálisan balfaszok játszanak orosz oldalon, két Korea volt, egyikben Meteorok aléztak olyan szinten amit még sose láttam, másodikban F80 és társai szintén. Oroszoknak a két meccsen 3 killjük volt, ráadásul második körben egy Bearcat állt az élen amcsiknál, mondanom se kell, büszkének tartom magam, hogy teljesen kezdőként mindkét körben utolsónak haltam meg.
ha eljön az éjszaka...

ugye az ellennél a csávó elbújt, nekem kellet 2 tankot ledobni, hálistennek egyből letudtam dobni..

ugye az ellennél a csávó elbújt, nekem kellet 2 tankot ledobni, hálistennek egyből letudtam dobni..
Mert én bejelöltem hogy csak RB-t mutassa. 😊 Az szerintem AB-s érték.
Én csak RB-t megyek és ott nem változtak.F80c 6.7.Meteor 6.7-től,de van 7.0-nál is sea meteor...De a lényegen nem változtat.Me-262 7.7 😊 F80c,meteor 6.7. 😄