War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem fair mikor 40k-s gépeket csalogat be, közben a markába röhög hátha párat kilõ az arty. 😊
Nem fixálják addig amíg az egyetlen gépe az amcsiknak, ami stabilan ok. Ha több gépük lesz talán visszább tekernek rajta. De azt is meglátjuk még majd, ahogy finomítják és bonyolítják a játékmechanikát, mint ezek a felszerelhetõ elemek, amik befolyásolják a reptulajdonságot, az mit fog eredményezni.
Coral Springs
Vannak akiknek az elsõdleges szempont a túlélés, nincs ezzel semmi gond, ha egy esetleges túlerõ ellen csinálja.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

bementem szorzós meccsre G6-al,mert arra mlg van1.5 szeres szorzó...mondanom se kell 12 db COrsair az ellenfélnél...nálunk én voltam a legszarabb a G6-al....volt 2 TA152 és az össze stöbbi gépünk K4...... 1 db B17-et player lõtt le az egyik srác az összes többi játékosunk beleértve engem is egyetlen gépet sem bírtunk lelõni.....és 6-8 perc alatt letakarították csont nélkül az eget azok a nyomorék gépek!! PICSÁNAK nem fixálják már meg azt a mocsadék FM-jét annak a gépnek!! a 16-os K4-et is kiröhögik.....

Ritka gané stílus, mikor egy low budget géppel egy féleszû szopat/camp-el. 😄
Nagyobb klánok tagjai legalább kijönnek, ha 1v3-van akkor is, mert tudja hogy az a fér óra kiesés neki többet hoz és hátha az öngyilok akciója hoz egy kill-t.
Coral Springs
Tegnap az egyik csata végén szopatni próbált 1 vs 1 -ben egy Chaika, elvonult füvet nyírni a bázisa köré. 2km magasról többször is lecsaptam rá, de negyedikre meguntam és inkább telibekúrtam. Kicsit piros lett a géptörzs, õ meg beleállt a földbe. Irkált valamit oroszul, de bas**a meg az any**t.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mint mondtam, mi vadászok, a Corsairek meg a Messzerek élethelál harcot folytattunk, a meccs végéig a kutya se törõdött a földi célpontokat abajgató Stukával. Csak a végén derült ki, hogy bizony D Corsairrel nem lehet lelõni egy D5 Stukát.

grats! nekem 6 a legtöbb az 50 milissel😊) esküszöm ezerszer jobban lövök azzal az egylövetövel mint bármilyen géppuska/cannon combóval......

Torzonborz
"mert ez a tahó az OP gépével"

ezt azért nem kellett volna 😄 😄 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Coral Springs
2 -ik opciónak én inkább ésszel rendelkezõ pilótát írtam volna, a sok monkey között ez már elég a túléléshez. De ettõl még mindig nem lesz pro.

HB-n a játékosok 95%-a egér+billel nyomja, ott az instruktor miatt nincs átesés, te is jól tudod. 1 vs 1be voltunk a végén, mint mondtam. Senki se állította hogy a csávó pró volt, éppen azért dühöngtem, mert a tuti ötkilles légicsatámat nem tudtam leduplázni azért, mert ez a tahó az OP gépével az istennek se akart meghalni, hiába lõttem.

Torzonborz
nos ha egys stuka 60 percig fent marad egy HB csatában akkor az
1 vagy szerencsés
2 vagy piszok jó pilóta vezeti
más opció nincs.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Coral Springs
Attól nem lesz valaki pro, hogy egy gyakorlatilag egy helyben forduló repülõ cannon -t, mindig irányba tud fordítani. Ha egyszerre 2-3 -an mentetek volna rá, és úgy is helyt áll, na arra már nyomok egy smile -t. A pilótát hogy eltaláld nem kell sokáig lõni, elég egy pontos, másodpercnyi sorozat is. Másrészt a Stuka egy lassú gép, hamar átesik, én ezt használtam volna ki a 10 perc alatt.

Szerintem nem értetted meg amit írtam. Egy perc volt hátra a hatvanból, ha nem megyek head onba, senki se nyer. Kenyértörésre kellett vinni a dolgot. Elõtte tíz percig próbáltam lelõni úgy hogy nem menjek head on-ba vele, csakhogy a D5 Stuka jobban fordul mint a legtöbb vadászgép, és profi vezette. És nem azért nem akartam head onba menni, mert nem tudok lõni, hanem mert az én Corsairemen 6 darab géppuska volt, az õ Stukáján meg két 20mm-es gépágyú. Azzal az szarral elég egyszer betalálnia, míg neked sokáig kell lõnöm az eredményért. De megszokott tõled hogy mindig a legrosszabbat feltételezed. Gondolhatod hogyha lelõtem öt messzert, amibõl három vérpofi volt, hogy nem játszottam rosszul.

Fulcrum11
valószínûleg az ai és player bombereket egyaránt irtotta.
Ha jól emlékszem, 12 B-17 van a pályán, abból egyet én kaptam le, 3 maradt élve, egyet egy másik 109-es.
De ettõl még szép teljesítmény, az ai-n is vannak fegyverek 😊

Coral Springs
Én már jó ideje az F2A-3 -al tolom, nagy kedvencem volt Arcade -ban, gondoltam be kéne futtatni HB -n is. Ez olyannyira sikerült hogy le se akarom tenni, imádok vele repülni. Még annak ellenére is, hogy a csaták nagy részében a team hamar eltûnik, azt ott maradok egyedül a túlerõvel szemben. Ahhoz hogy nyerjek türelem játékot kell folytatnom, tehát a csaták nagy része minimum fél órásra rúg általában, a végén pedig nem kapok semmit. Viszont sosem árt eldönteni hogy miért játszunk, ha én bevételt akarok akkor átülök az 1c -be. Másrészt ha én bevállalok egy hosszabb csatát, az a minimum hogy tájékozódom az ellenfél gépeirõl, és átagyalom hogy a tudásomhoz képest mekkorák az esélyeim. Így már kizárva az hogy valaki(k) megszopat(nak), ott csak az van hogy én nyerek. Ha úgy érzem hogy nem tudok nyerni, akkor pedig leszállok és kilépek. Idõ és pénzmegtakarítás. Ha nyertél volna a bevétel is többszörös lett volna, ehelyett a végén tudatosan hülyeséget csináltál, ha nem tudsz lõni ne menj head on -ba.

Én eleve HB-ben is joy-jal és cockpitbõl kezdtem, úgyhogy nem szedtem fel "káros" beidegzõdéseket ami ezeket illeti. 😊 Botkormány úgy 5-6 éve biztos nem volt a kezemben elõtte, akkor is tévedésbõl 😊
Meg akartam tanulni, hogy mozog a gép, hogy kell célozni, stb, mielõtt a mély vízbe megyek 😊 Ki is fizetõdik úgy érzem 😊
Azon a pályán van az ai b-17 kötelék szerintem. Biztos beállt farmolni mert bõven több a kill mint a játékos 😄
Szép, de szerintem mind a nyolc AI B-17 volt, amik azért a két 30mm-es hatására könnyen törnek.

Me 410-el 8 kill-t csinált nem kispályás.
Nem szabad "félni" tõle mert szinte teljesen más mint a másik két mód amit azokban megtanulsz azzal nem sokra mész frb-ben mert újra meg kell tanulni repülni kb
Legalábbis én ezt vettem észre magamon.. nyomatni kell, hogy ráérezzen az ember a dologra plusz még a gépére is 😊
Ma én is megejtettem elsõ két FRB repülésem (eddig nem éreztem magam elég felkészültnek, de gondoltam az event miatt lesz pár magamfajta noob 😉 ). Máltán leradíroztak gyorsan, aztán Dovernél meglett az elsõ kill (második is lett volna, ha köcsög aaa el nem lopja 😊 ).
Fulcrum11
bocsi, a képet elszúrtam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fulcrum11
HB-n nem tudom, mi van most, de tele van az amcsi oldal idiótákkal.
Egész meccs alatt sírtak, hogy milyen OP-k a Bf109-esek. 8 Corsair volt náluk (összesen 12 vadász, ugyanannyi, mint a német oldalon), 12 perc alatt le is lettek radírozva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez nem a hagyományos 5k méterrõl rázuhanok. ez majdnem dogfight 😊
Nice. Ott jól megmutatják az artyk hol az ellenfél. Ma csináltam én is ott egy 3 kill-t, de volt benne egy ai.
bardocz
😄DDD
Prém nélkül, hétvégén a lion miatt panaszkodni egy MMO-ban olyan, mint az AB-sok mikor az FM-et szidják.
igazábol ùgy kéne ha egy d corsair megjelenik akkor automatán leedik az összes német gép szárnya.....lehet irni kéne hogy OP a stuka....látnád mit müvel frb-n....az élvezetért játszom én is....xp/ pénz az csak jön ....vagy nem
ha végre megcsinálnák, hogy replay-ben visszafelé is lehessen tekerni az nagyon nagyon meg tudná könnyíteni a dolgokat screenshot készítésnél és videónál is xD

addig csak marad a szopószkóp 😄
képet kell csinálni sasért...jó lesz háttérnek ha nem is nyersz.ez a "zengzung" pálya nekem se jött be. rohadtul nem láttam semmit.
kilépegetést megoldom hamar.14 tier fölé nem megyek be.teleszarták jetekkel a szöviket.harcoljanak ök a realitások ellen ( a brian életében mindenre ott a válasz :-) )
vadásx meg pénzt keresni jó...
Pedig bizony. Én is csodálkoztam rajta hogy ugyanannyit hoz mint a japó 190 és a német La-5, de egy Buffalóért is ennyit ad.
17 ezer? HB-ban, killenként, prémium nélkül, egy alacsony rewardú prémium géppel? Nagyon hihetetlenül hangzik.

Ezért kb. 80%-ban a prém gépeimet repülöm. He-112-B1 konkrétan MINDEN killért 17k liont ad, elõfizu nélkül. Mondanom sem kell azon a tieren iszonyatosat lehet osztani, nem nagyon van ellenfele.
2 rosszfiú kipipálva 😊
aztán hazafelé kullogva csak bambultam elõre megevett egy fóka xD

bardocz
Én ezt az xp meg pénz dolgot már régen leszarom. Élveztem a kört, jókat csatáztam, akkor megérte. Ha nem, akkor nem.
Te tényleg ennyire nem érted mirõl hadoválok itt? Arró van szó, hogy ha valaki jóval átlagon felüli teljesítményt nyújt, az kapjon már jóval átlag feletti jutalmazást is érte. 19.000 XP az semmi, egy szertes körben két killért adnak annyit. Erre ugyanennyit kapok, amikor egy órán keresztül jétszva lezúzok öt messzert? Idióta orosz fejlesztõk.

Arról meg ne is beszéljünk már, hogy miért nem lehet lelõni egy D Corsairrel egy D5 Stukát, mert olyan jól fordul, hogy csak head onban tudsz menni ellene. Belerepülhetsz a két 20mm-es MG151 tüzébe.

bardocz
Most azért játszol, hogy xp-t, meg pénzt kapj, vagy azért, mert élvezed?
Prém nélkül. 30.000 pénz és tetves 19.000 XP. Egy óra játékért és öt lelõtt Messzerért. Hol élnek ezek a készítõk?

Prémmel vagy prém nélkül 19k?
Stuka? Az egyik legjobb GER gép legalábbis FRB-n. Hátrafelé bika erõset lõ a tail. Lassú, de egy valódi kis mûrepülõ.

Amúgy 5 killel szép lóvét kaphattál 😊
Ezt az 5 perces korlátot várom legjobban, nagyon rühellem mikor kilépegetnek.
Ja igen, slusszpoénként találjátok ki, mennyit kaptam ÖT kilõtt BF-109ért: 19.000 XP-t. HB-n. Egy vicc ez a játék.

Egy vicc ez a játék sokszor. HBt toltunk ma kántársakkal, D Corsairrel. Ellenségnél egymillió Bf-109, a végére öt kilem van, öt 109-es.

Legvégére egy darab D5 Stuka marad, már állandóan basztat a játék, hogy mindjárt lejár az idõ. D Corsairrel nem tudtam lelõni a kurva Stukát, mert ugye mindig Head Onba fordul a rohadék, mert ugye jobban fordul bármelyik vadásznál, és két 20mm-es van rajta, tehát head onban õ nyerõ.
Számos alkalommal hiteltem, semmi baja nem lett. A végén már csak egy perc maradt, így Head onba kellett menni a szemét Sutkával, aki persze le is szedett.

Így játszik az ember egy órán keresztül(ennyi az idõlimit ugye), évres verejtékekl lenyom öt 109-est, hogy aztán egy nevetséges flight modellû Stuka agyonlõje.

Soha nem volt még ilyen hosszú, idegesítõ és a végén kiábárndító csatám. Szerintem én most a következõ peccsig nem idítom el ezt a szart. Nevetséges.

tetszik ez a Málta térkép, még sosem voltam rajta szerintem 😄
Legalábbis amikor golden eagle "adakozás" van akkor az 100% hogy szerver stressz teszt 😄
jobb módszer nincs arra h felcsaljanak akit csak tudnak x idõpontra 😄
Egy nagy elõnye van nincs, Zenghou map.
Vagy szeretnének adatot gyûjteni aztán így akarják rávenni az embereket, hogy x-y gépekkel repüljenek egymás ellen 😊
Akkor ez olyan mint az elõzõ, a franc se fog szenvedni érte, amikor egyébként sem tudom mire költeni a liont.
Csak kapsz hozzá egy kis jutalmat is, hetente egy kis színesítés aztán annyi 😄