War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nagyobb klánok tagjai legalább kijönnek, ha 1v3-van akkor is, mert tudja hogy az a fér óra kiesés neki többet hoz és hátha az öngyilok akciója hoz egy kill-t.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ezt azért nem kellett volna 😄 😄 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
1 vagy szerencsés
2 vagy piszok jó pilóta vezeti
más opció nincs.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha jól emlékszem, 12 B-17 van a pályán, abból egyet én kaptam le, 3 maradt élve, egyet egy másik 109-es.
De ettõl még szép teljesítmény, az ai-n is vannak fegyverek 😊
Meg akartam tanulni, hogy mozog a gép, hogy kell célozni, stb, mielõtt a mély vízbe megyek 😊 Ki is fizetõdik úgy érzem 😊
Legalábbis én ezt vettem észre magamon.. nyomatni kell, hogy ráérezzen az ember a dologra plusz még a gépére is 😊
Egész meccs alatt sírtak, hogy milyen OP-k a Bf109-esek. 8 Corsair volt náluk (összesen 12 vadász, ugyanannyi, mint a német oldalon), 12 perc alatt le is lettek radírozva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
addig csak marad a szopószkóp 😄
kilépegetést megoldom hamar.14 tier fölé nem megyek be.teleszarták jetekkel a szöviket.harcoljanak ök a realitások ellen ( a brian életében mindenre ott a válasz :-) )
vadásx meg pénzt keresni jó...
aztán hazafelé kullogva csak bambultam elõre megevett egy fóka xD
Arról meg ne is beszéljünk már, hogy miért nem lehet lelõni egy D Corsairrel egy D5 Stukát, mert olyan jól fordul, hogy csak head onban tudsz menni ellene. Belerepülhetsz a két 20mm-es MG151 tüzébe.
Amúgy 5 killel szép lóvét kaphattál 😊
Legvégére egy darab D5 Stuka marad, már állandóan basztat a játék, hogy mindjárt lejár az idõ. D Corsairrel nem tudtam lelõni a kurva Stukát, mert ugye mindig Head Onba fordul a rohadék, mert ugye jobban fordul bármelyik vadásznál, és két 20mm-es van rajta, tehát head onban õ nyerõ.
Számos alkalommal hiteltem, semmi baja nem lett. A végén már csak egy perc maradt, így Head onba kellett menni a szemét Sutkával, aki persze le is szedett.
Így játszik az ember egy órán keresztül(ennyi az idõlimit ugye), évres verejtékekl lenyom öt 109-est, hogy aztán egy nevetséges flight modellû Stuka agyonlõje.
Soha nem volt még ilyen hosszú, idegesítõ és a végén kiábárndító csatám. Szerintem én most a következõ peccsig nem idítom el ezt a szart. Nevetséges.
jobb módszer nincs arra h felcsaljanak akit csak tudnak x idõpontra 😄