War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont az amcsi gépágyú hangja nagyon mérges lett, kattog mint az állat 😊
És talán a 12.7es puskák gyorsabban tüzelnek mint most, a hangjuk is jobb lett. Aztán lehet a bearcat-en másfajta van és csak azért, nem tudom 😊
Még nem csak nézegettem entak dev serveres videóit és ott van benne 2 bearcat is a corsair sorban lvl 15 és 16

a 15ös sima géppuskás a 16os 4 cannon 😊

és álomszép kis méregzsákok 😄

a hétvégi messza-spit ökörködés miatt átrakták az frb térképeket is német-angolra
Torzonborz
Azt esetleg lehet tudni hogy a "Schräge Musik" cannonok mikor lesznek használhatóak ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Azért megvan ennek az ára is rendesen, ami a repülési karakterisztikát illeti. Szal ezak a kollégák lent fogják ûzni a bombereket, aztán mikor megérkeznek föléjük az elfogó vadászok default fegyverzettel akkor szépen elvéreznek, mert még elmenekülni se tudnak majd.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Kijött már?

Hétvégén megint távol voltam, de látom csak egymást csépelték itt a kollégák nagy lelkesen.

De majd este. FRB-n van már új map, vagy még mindig csak az orosz-japó?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ó úgy tûnik lemaradtam kicsit, bekerült pár bearcat is az 1.33-ba? wow 😄
Szép. És ami a legnagyobb vicc, hogy még mindig nincsenek meg a szárnyakban lévõ MG FF gépágyúi, ahogy kéne. 😄

Torzonborz
off
ez qrvajóóóó 😄 készülõ 40k mmoban remélem lehet majd hasonlóval shootázni 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

6x20mm😄

Ne kötekedjetek állandóan egymással 😊

Nekem is elõször az jutott róla eszembe.

Utána ütött szöget, hogy ez annak a halálcsillag tervnek a része, amit jó régen leírtak jövõképként.
Hagyd, ez az embertípus erre képtelen és alkalmatlan. Õk azok akiknek az egész világ hülye szokott lenni, miközben egyedül ülnek valahol.

"Nézegetem az új fejlesztéseket, de valahogy ennek nagyon WoW beütése van."

Már az elõzõ peccsre ígérték, illetve hónapokkal már ezelõtt leírták, hogy mit terveznek. Pl. összetettebb anyagszerkezetet, a motor testre szabhatóságát stb. A sebzésmodell is finomodni fog ha ez kész. pl kilõhetik a kompresszort vagy a radiátort.

A GUI miatt pedig sokan kritizálták (én is <#smile>), hogy lapos. Dizájnoltak rajta kívül és kicsit a játékban is. A fegyverek se tetszettek a közönségnek, hogy pár gépnél hiányosságok vannak.
Soon...

Coral Springs
Nézegetem az új fejlesztéseket, de valahogy ennek nagyon WoW beütése van. De lehet hogy csak a grafika miatt érzem így, egyelõre én nem lettem meggyõzve. Szerintem a jelenlegi megoldásokat kéne továbbfejleszteni, egy új erõltetése helyett.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

az azert elgondolkodtato lehetne szamodra, h a forumozok jelentos reszebol negativ reakciokat valtasz ki foylamatosan. es nem csak a pumas eset miatt...
Coral Springs
A szomszédban lakik egy 11 éves srác, majd rákérdezek hogy van-e kedve egy kb hasonló korú srác ellen teljesíteni egy kihívást, egy kis zsebpénz fejében. Én már túl pro / öreg vagyok a feladathoz, kifognának rajtam az AI B-17 -ek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

hívj ha megvan a 12+ kill.......csumiiiii

Coral Springs
Legjobban teszed.

Coral Springs
Lelõtted az 50 milissel a 12db AI B-17 -et mert hagyták, mindjárt összeszarom magam tõled, nagyon pro vagy. <#hehe> <#eljen>
Egy tapasztaltabb húsvér kolléga, ha esetleg még jól is tud célozni a turret -el, már az elején kirázta volna a pilótádat a bugyijából.

" Rosszindulatú, irigy, büdösbunkó egy nép a magyar. Utolsók Európában." azért ezen a kijelentéseden komolyan elgondolkoznék a helyedben!
a viccnek is van határa....

na mind1 részemrõl ignorállak

jaja nem megy a játék....itt egyedül csak te vagy a király.....annyira szégyeljük is magunkat miatta😞((

azért ha majd 2-3 év múlva összehozol 12db Hb killt majd hívj fel thx

Coral Springs
Volt pár hete egy kis összetûzésem néhány PUMA klán taggal, félreértésembõl adódóan. Azóta bassza a csõrét néhány emberkének a jelenlétem, másról nem tudok. A fórumhuszár Susarc meg csak egy klinikai eset, nem megy neki a játék, ráadásul rászokott a most terjedõ divatra. Gondolom nincs elég fa az utcán, így velem kötözködik, még hagyom neki egy kicsit.

Coral Springs
"amiért az F4U normalizálásával vége szakadt a pofátlanul gennyes sealclubbing-szériádnak"
"megértem hogy szörnyen kínos és nyomorult érzés lehet kiszállni egy UFO-ból"

<#hehe> Nem tudok róla hogy vége szakadt volna bárminek is, eddig is voltak vereségeim csak nem írtam róluk, én szívesebben beszélgetek a pozitívról. Mint írtam tegnap, felõlem nerfelhetik a Corsair -t, eddig se azért basztam agyon a mezõny nagy részét mert a Corsair "op" hanem mert, másokkal ellentétben én használom az agyamat. Ez meg ugye eredményezi a taktikákat, a jó taktika pedig gyõzelemre visz, simple. Ám nem tudom mennyire figyelted az eddigi pályafutásomat, de korábban az Arcade mellett is be-be merészkedtem HB -ra, és más gépekkel is megvolt a 3-4 kill körönként. A P-39 -rõl nem is beszélve, ami gyakorlatilag a ranglétra alján van HB -n, a cannon ellenére is. Jelenleg pedig a Buffalo -t hajtom, és azzal sem panaszkodom, 5-6 kill körönként sokszor túlerõ ellen. Tévedésed cáfolva.

"hacsak nem vágysz arra hogy egy óvatlan pillanatban valaki betörje érte az arcodat"
"valami IRL-problémád miatt átmentél volna melldöngetõ-faszlengetõbe"

Mi van veled pistike... <#hehe> <#eljen> Téged is fejbe vágtak zéró korodban, mint azt a tuskó biztonsági õr haverodat ?! Nekem az ég adta világon semmiféle problémám nincs IRL, de aki a mellét döngeti az sem én volnék, valakivel összekeversz. Ha én valamiért is szót emeltem a topikban, az az emberi kimeríthetetlen hülyeség, másról nem tudok.

A többire meg inkább nem reagálok, provokatív és nonszensz. <#gonosz1>

Torzonborz
Te talán nem vagy magyar ?

Egyébként csak magadnak köszönheted az egészet.

Kérlek engedd meg hogy részvétet nyilvánítsak és elmorzsoljak pár virtuális könnycseppet amiért az F4U normalizálásával vége szakadt a pofátlanul gennyes sealclubbing-szériádnak, amit voltál drága folytatólagosan az arcunkba is tolni, annak ellenére hogy nem titkolt morcogás volt rá a reakció.

Szívem szakad meg érted, megértem hogy szörnyen kínos és nyomorult érzés lehet kiszállni egy UFO-ból. Látom bánt amikor hasonló erõviszonyokkal szembesülsz, de majd ha felnõsz talán Te is megérted hogy nem az az egyenlõ küzdelem amikor bedrogozott machetés õrültként beszabadulsz az iskolai menzára, multikillezed az alumínium villával felfegyverkezett nebulókat, majd büszkén felírod a tabellára hogy tizenöt-nulla. Ez ugyanis nem eredmény, nem "topikszínesítés", a nyilvánvaló erõfeszítés ellenére sem.

Ami a magyarozásodat illeti, szerintem ne nagyon erõltesd, hacsak nem vágysz arra hogy egy óvatlan pillanatban valaki betörje érte az arcodat, egészséges reakcióként. El lehet menni, tessék, igazán sajnálni fogom mert egyébként jó pilótának tartalak akitõl pár okos dolgot is tanultam még mielõtt valami IRL-problémád miatt átmentél volna melldöngetõ-faszlengetõbe. Ne itt kompenzálj, senki nem kíváncsi rá.

Tanács: jómagam ha azt veszem észre hogy idegesítõvé válok a környezetem számára akkor leszervezek egy korrekt numerát. Ajánlom neked is, simán megéri a befektetést. Ne itt gyûjtsél önbecsülést, döngess meg egy kurvát, kötöttségek nélkül, egybõl jobban fogod magad szeretni. Sok sikert. Egyébként miért nem külföldön dolgozol? Nem bírták a hazaáruló köpködõs kirohanásaidat?

Juteszembe, sztori: amikor Londonvárosban dolgoztam, még a "próbaidõ" alatt egy pénteki céges kocsmázáson a cég IT-vezetõje olyat lelt mondani hogy "Hungary is a shithole". Adtam érte azonnal egy derékból lendített tenyeres-csattanóst orcára. Volt egy kis beszélgetése másnap a vezetõséggel, engem meg véglegesítettek a posztomon, pedig szorult a zabszem rendesen emiatt az eset miatt.
Engem is érdekel, mert sok gép esetében ez az új rendszer grasztikusan megváltoztatja az erõviszonyokat. Pl: FW-190A5 marad tier 11, de mostantól gyakorlatilag négy-hat gépágyús lesz, hogy lehetõség lesz az orrgéppuskák helyére 2, majd a szárnyak alá további 2 20mm-est rakni. F8-ba szintén.

Nagyon durva lesz.

Coral Springs
Szerk.: Gyanús ? <#hehe> Értem. Akkor írassátok ki fejlécbe, hogy senki ne osszon meg semmit, mert gyanús. Napi 1-2 ilyen jellegû élménybeszámolót ha ejtettem, ha bármit is beszúrtam azt spoiler -ben, nem értem miért fáj ez másoknak. Nem erre való a fórum, csak én osztottam meg itt bármit is ? Próbáltam egy kicsit színesíteni a topikot, de úgy tûnik csak az irigykedõ, agyilag megba**ott hülyegyerekeket vonzottam be. Telibe leszarom a pozitív visszajelzéseket, de gondolom mások meg a negatív visszajelzésekért osztanak meg bármit is. Ám semmigond, úgy tûnik nekem a fórumozás tekintetében is a külföldiek közt a helyem. Rosszindulatú, irigy, büdösbunkó egy nép a magyar. Utolsók Európában.

Animefox
Na ja... WoT-ra még inkább igaz ez, mert arrafele sok ilyen van. Bár engem annyira nem zavar...

Õszintén szólva én ki se szoktam nyitni a linkeléseidet. Nekem mindig gyanús az, ha valaki állandóan az eredményivel henceg, a környezet pozitív visszajelzéseire várva. Olyasmi ez, mint a játszótéren folyamatosan kiabáló kisfiú: "Anyu, nézd mit tudok csinálni".

Nortai
Lehet a játékban duelt is nyomni egymás ellen, hajrá srácok! 😊 Szó párbajtól is megkímélitek magatokat és másokat is. Ráadásul szórakoztatóbb! 😊

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

nyugi én megértem,hogy mérges vagy....egy jöttment noob mint én is 2x annyi killt csinál mint amennyit te valaha láttál...persze,hogy dühös vagy sõt még ufo elcseszett FM-ü gép sem kellett hozzá...szép,hogy forr benned a méreg....,de tudod különbözõek vagyunk neked az jutott nekem meg ez.
na jó éjszakát /igaz én még 6-ig nem megyek haza😛/

Coral Springs
Kezdesz unalmas lenni öcsi, kopj már le. <#nevetes2>

ülj vissza a D Corsairbe,mert látom komplikációid támadtak a játékkal😛

"mert telibe leszarom ki hány gépet lõ" mi is,hogy te mennyit...
azért jó volt látni,hogy enrageltél! és azt is,hogy a görbe tükör amit eléd tartottam a SS-ot által nem esett le....

ui: ha ez olyan egyszerû akkor 35 player közt csinálj hasonlót...
ui2:bocs ,hogy ilyen láma vagyok,hogy csak 12 gépet bírtam leszedni halál nélkül...majd még gyakorlok Corsairrel....

Coral Springs
Néhány G-10, K-4, D-13. Egy egész pályás emelkedés után úgy 7km magasan, egy km -el felettem megjelent két G-10. Kb ennyire voltam jó, de ám ahogy nézem a többiek se voltak túl sikeresek. -40 000

Úgy tûnik az eredményeim képesek megbaszni az embereket agyilag, azt irigykedésükben azt se tudják hogy vergõdjenek. Akkor innentõl mínuszok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem azt mondom, hogy nem mûködik, de én akkor volnék elégedett, ha minden techelést elfelejtve tökéletes lenne, mindenféle bizonytalansági faktor nélkül.
Én egy beállitást használok minden térképen.Mindenhol müködött...kivéve zegzugot...Láttam olyan elképzelést hogy a fény törése látszòdjon a kabinon...persze hogy berakják e?Ez egy játékos ötlet volt videoval stb.
Coral Springs
Értelmi szint. Kilõtted az 50 milissel az összes AI -t mert hagyták, azt idejössz feszülni mint ha bármit is számítana. Miért nem lõttél 14 -et, vagy akár egybõl 20 -at hogy kerek legyen ? Azt se értem miért pont nekem címezted, mert telibe leszarom ki hány gépet lõ.

Miután kihalt az egész team, hátra van még 3-4 német fighter, akkor kezdõdik az igazi játék. Ilyen szituációban arassál gyõzelmet, és azt mutogasd.

Engem ma vagy 3x arcba lõttek totál szembõl, még csak nem is láttam honnan :o

Valamit ezzel kezdeniük kell, az nem kifogás, hogy hardcore mód, mert bizonyos szögekbõl szimplán nem látszódik a gép és az nem skill kérdése. Ha beállítod Zenghoura nem lesz jó a víz felett. Ha beállítod, a víz fölé nem lesz jó Dover szárazföldje felett és így tovább.

Szénné tweakeltem a grafikát 70-80%-ban rendben van. De a maradék az pont elég, hogy néha irgalmatlan megszívasson. 😊
Na ez a Málta mégsem tetszik annyira..😄 Csillogó víztükör fölött még nagyobb szívás bárkit is szemmel tartani...😄
lehetek a barátod??

Coral Springs
Remélem hogy gyorsan nerfelik a Corsair -t, legalább a kill -jeim után az "op motherfucka" csak "motherfucka" lesz. <#hehe> <#nevetes2>

pontosan errõl beszéltem "germán szinvonalazol....." folyamatosan sértegeted a fórumozó társaidat

Coral Springs
Oké. Örülök hogy valaki hozza a csatatéren megszokott, germán színvonalat az SG -n is. <#smile>

" Valószínûleg te nagy ritkán ha mész HB -t, azt itt ájvékolsz a semmire" nem kellett messzire mennem.....neked 100 órányi HB az semmi....valóban nem csúcskategória,de nem is most installáltam fel a játékot....
tõlem aztán írhatsz bármit,de amilyen bunkó lenézõ stílusban válaszolgatsz a fórumtársaidnak az zavar.....
közben meg a teljesítményed 90% -át egy olyan repülõvel hozod amit az egész community tud,hogy nem normális FM-elt produkál tehát ha most én is olyan lennék mint te azt mondanám,hogy a gép végzi el helyetted....pár hete mikor csecsszopáson voltam a németekkel bementem poénból Corsairrel és lásd csodát azonnal hoztam az összes meccset 2-3 átlagos killel....akkor mirõl beszélünk? hiszen noob alig HB-zõs láma vagyok mégis Isteni Közbeavatkozás történik ha az amcsi corsairrel játszom egy kanyart....

valami nem smakkol....21db 50mm-es skulóból 18 találat 3 crit ezt 3 om bombázóra lõttem és egyik sem zuhant le.....WUT??????

Coral Springs
Biztos vagy benne, hogy a napi 1-2 hozzászólásom az spam volt ? Vagy csak súlyos fogalomzavarban szenvedsz ? Esetleg meg akarnád határozni, hogy kinek mit kéne írnia egy nyilvános fórumra ? De azzal kapcsolatban se vagyok képben, hogy mihez is kéne nekem önigazolás ? Továbbá idézd már légyszíves, hogy a hozzászólásom melyik részében fitogtattam a képességeidet ?

De amúgy valóban nem spam -eled tele a fórumot, csak éppen mindig ájvékolsz valamin. Azt meg telibe leszarom hogy te mivel repülsz, felõlem visszavehetnek a Corsair sebességébõl nyugodtan, mert kb ez az egyetlen fûszál amiért OP -nak tartja a sok monkey. Én utána is ugyanazt fogom hozni mint eddig, maximum hét Bf 109 / Fw 190 helyett hatot lövök, biztos összeszarom majd magam tõle. <#hehe>

B17 vs 50 milis:
engine crit,gear leg crit,righ wing crit,törzs crit gunner behal aztán még 3!! hit-et kapott mire elkezdtett zuhanni😄
a másiknál elsõ lövésre szakad le a szárny fura dolgok ezek

90+ óra HB-m van.....azért,mert nem spemmelem tele a fórumot minden nap még nem jelenti ,hogy hülye meg bána vagyok....nekem nem kell 0/24-ben 10-12 embertõl az önigazolás mint neked....ráadásul én nem egy kúrva csíter géppel játszom 99% ban....

Coral Springs
Arról hogy téged éppen egy szar team -be dobott be a szerver, arról nem a Corsair tehet. Ráadásul a K-4 szinte mindenben jobb a Corsair -nél. De én is tudnák írni olyan csatákat, ahol az általad leírtaknak a fordítottja történt. Valószínûleg te nagy ritkán ha mész HB -t, azt itt ájvékolsz a semmire.