War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És talán a 12.7es puskák gyorsabban tüzelnek mint most, a hangjuk is jobb lett. Aztán lehet a bearcat-en másfajta van és csak azért, nem tudom 😊
a 15ös sima géppuskás a 16os 4 cannon 😊
és álomszép kis méregzsákok 😄
a hétvégi messza-spit ökörködés miatt átrakták az frb térképeket is német-angolra
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Hétvégén megint távol voltam, de látom csak egymást csépelték itt a kollégák nagy lelkesen.
De majd este. FRB-n van már új map, vagy még mindig csak az orosz-japó?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ez qrvajóóóó 😄 készülõ 40k mmoban remélem lehet majd hasonlóval shootázni 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nekem is elõször az jutott róla eszembe.
Utána ütött szöget, hogy ez annak a halálcsillag tervnek a része, amit jó régen leírtak jövõképként.
Már az elõzõ peccsre ígérték, illetve hónapokkal már ezelõtt leírták, hogy mit terveznek. Pl. összetettebb anyagszerkezetet, a motor testre szabhatóságát stb. A sebzésmodell is finomodni fog ha ez kész. pl kilõhetik a kompresszort vagy a radiátort.
A GUI miatt pedig sokan kritizálták (én is <#smile>#smile>), hogy lapos. Dizájnoltak rajta kívül és kicsit a játékban is. A fegyverek se tetszettek a közönségnek, hogy pár gépnél hiányosságok vannak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egy tapasztaltabb húsvér kolléga, ha esetleg még jól is tud célozni a turret -el, már az elején kirázta volna a pilótádat a bugyijából.
a viccnek is van határa....
na mind1 részemrõl ignorállak
azért ha majd 2-3 év múlva összehozol 12db Hb killt majd hívj fel thx
"megértem hogy szörnyen kínos és nyomorult érzés lehet kiszállni egy UFO-ból"
<#hehe>#hehe> Nem tudok róla hogy vége szakadt volna bárminek is, eddig is voltak vereségeim csak nem írtam róluk, én szívesebben beszélgetek a pozitívról. Mint írtam tegnap, felõlem nerfelhetik a Corsair -t, eddig se azért basztam agyon a mezõny nagy részét mert a Corsair "op" hanem mert, másokkal ellentétben én használom az agyamat. Ez meg ugye eredményezi a taktikákat, a jó taktika pedig gyõzelemre visz, simple. Ám nem tudom mennyire figyelted az eddigi pályafutásomat, de korábban az Arcade mellett is be-be merészkedtem HB -ra, és más gépekkel is megvolt a 3-4 kill körönként. A P-39 -rõl nem is beszélve, ami gyakorlatilag a ranglétra alján van HB -n, a cannon ellenére is. Jelenleg pedig a Buffalo -t hajtom, és azzal sem panaszkodom, 5-6 kill körönként sokszor túlerõ ellen. Tévedésed cáfolva.
"hacsak nem vágysz arra hogy egy óvatlan pillanatban valaki betörje érte az arcodat"
"valami IRL-problémád miatt átmentél volna melldöngetõ-faszlengetõbe"
Mi van veled pistike... <#hehe>#hehe> <#eljen>#eljen> Téged is fejbe vágtak zéró korodban, mint azt a tuskó biztonsági õr haverodat ?! Nekem az ég adta világon semmiféle problémám nincs IRL, de aki a mellét döngeti az sem én volnék, valakivel összekeversz. Ha én valamiért is szót emeltem a topikban, az az emberi kimeríthetetlen hülyeség, másról nem tudok.
A többire meg inkább nem reagálok, provokatív és nonszensz. <#gonosz1>#gonosz1>
Egyébként csak magadnak köszönheted az egészet.
Szívem szakad meg érted, megértem hogy szörnyen kínos és nyomorult érzés lehet kiszállni egy UFO-ból. Látom bánt amikor hasonló erõviszonyokkal szembesülsz, de majd ha felnõsz talán Te is megérted hogy nem az az egyenlõ küzdelem amikor bedrogozott machetés õrültként beszabadulsz az iskolai menzára, multikillezed az alumínium villával felfegyverkezett nebulókat, majd büszkén felírod a tabellára hogy tizenöt-nulla. Ez ugyanis nem eredmény, nem "topikszínesítés", a nyilvánvaló erõfeszítés ellenére sem.
Ami a magyarozásodat illeti, szerintem ne nagyon erõltesd, hacsak nem vágysz arra hogy egy óvatlan pillanatban valaki betörje érte az arcodat, egészséges reakcióként. El lehet menni, tessék, igazán sajnálni fogom mert egyébként jó pilótának tartalak akitõl pár okos dolgot is tanultam még mielõtt valami IRL-problémád miatt átmentél volna melldöngetõ-faszlengetõbe. Ne itt kompenzálj, senki nem kíváncsi rá.
Tanács: jómagam ha azt veszem észre hogy idegesítõvé válok a környezetem számára akkor leszervezek egy korrekt numerát. Ajánlom neked is, simán megéri a befektetést. Ne itt gyûjtsél önbecsülést, döngess meg egy kurvát, kötöttségek nélkül, egybõl jobban fogod magad szeretni. Sok sikert. Egyébként miért nem külföldön dolgozol? Nem bírták a hazaáruló köpködõs kirohanásaidat?
Juteszembe, sztori: amikor Londonvárosban dolgoztam, még a "próbaidõ" alatt egy pénteki céges kocsmázáson a cég IT-vezetõje olyat lelt mondani hogy "Hungary is a shithole". Adtam érte azonnal egy derékból lendített tenyeres-csattanóst orcára. Volt egy kis beszélgetése másnap a vezetõséggel, engem meg véglegesítettek a posztomon, pedig szorult a zabszem rendesen emiatt az eset miatt.
Nagyon durva lesz.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
na jó éjszakát /igaz én még 6-ig nem megyek haza😛/

azért jó volt látni,hogy enrageltél! és azt is,hogy a görbe tükör amit eléd tartottam a SS-ot által nem esett le....
ui: ha ez olyan egyszerû akkor 35 player közt csinálj hasonlót...
ui2:bocs ,hogy ilyen láma vagyok,hogy csak 12 gépet bírtam leszedni halál nélkül...majd még gyakorlok Corsairrel....
Úgy tûnik az eredményeim képesek megbaszni az embereket agyilag, azt irigykedésükben azt se tudják hogy vergõdjenek. Akkor innentõl mínuszok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Miután kihalt az egész team, hátra van még 3-4 német fighter, akkor kezdõdik az igazi játék. Ilyen szituációban arassál gyõzelmet, és azt mutogasd.
Valamit ezzel kezdeniük kell, az nem kifogás, hogy hardcore mód, mert bizonyos szögekbõl szimplán nem látszódik a gép és az nem skill kérdése. Ha beállítod Zenghoura nem lesz jó a víz felett. Ha beállítod, a víz fölé nem lesz jó Dover szárazföldje felett és így tovább.
Szénné tweakeltem a grafikát 70-80%-ban rendben van. De a maradék az pont elég, hogy néha irgalmatlan megszívasson. 😊

tõlem aztán írhatsz bármit,de amilyen bunkó lenézõ stílusban válaszolgatsz a fórumtársaidnak az zavar.....
közben meg a teljesítményed 90% -át egy olyan repülõvel hozod amit az egész community tud,hogy nem normális FM-elt produkál tehát ha most én is olyan lennék mint te azt mondanám,hogy a gép végzi el helyetted....pár hete mikor csecsszopáson voltam a németekkel bementem poénból Corsairrel és lásd csodát azonnal hoztam az összes meccset 2-3 átlagos killel....akkor mirõl beszélünk? hiszen noob alig HB-zõs láma vagyok mégis Isteni Közbeavatkozás történik ha az amcsi corsairrel játszom egy kanyart....
De amúgy valóban nem spam -eled tele a fórumot, csak éppen mindig ájvékolsz valamin. Azt meg telibe leszarom hogy te mivel repülsz, felõlem visszavehetnek a Corsair sebességébõl nyugodtan, mert kb ez az egyetlen fûszál amiért OP -nak tartja a sok monkey. Én utána is ugyanazt fogom hozni mint eddig, maximum hét Bf 109 / Fw 190 helyett hatot lövök, biztos összeszarom majd magam tõle. <#hehe>#hehe>
engine crit,gear leg crit,righ wing crit,törzs crit gunner behal aztán még 3!! hit-et kapott mire elkezdtett zuhanni😄
a másiknál elsõ lövésre szakad le a szárny fura dolgok ezek