War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Ha használja is ezt valaki az max árkádban van, HB-n meg FRB-n már a taktika számít inkább, mint a pontos lövés. Aki nem tud játszani az FRB-ben aimbottal se fog tudni, és hamar ki fog hullani 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az a video elég régi, lehet fake és mûködõképes is. Glo te bennfentes vagy rá tudsz érdeklõdni igaz-e?
Frb nem megy jól, egyáltalán nem. De addig nem nyugszom, amíg minimum egy kisebb terry leszek 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Jó lenne tudni mennyire fake a video és az oldaluk.
hb/frb ez a jelölés lehet inkább csak hasznos, frb-ben ugye nagyon hasznos pff..
hát ez van ha lesz valami visszhangja akkor többet megtudunk
Ez próbál úgy célozni mintha rászámol a segítõ karikára azzal a piros négyzettel és ott tartja a "cursor-t", hogy végig a karikába lõjjön.
Aztán ezzel mit tudnak kezdeni Gazsinék az majd kiderül, gondolom kaptak párszáz levelet már 😄
NM Terri vagy Terry. El nem tudom képzelni, hogy tudja anélkül belõni olyan eredményesen a nézetet.
ha ez megy rb-ben is akkor az elég gáz
Ugye négyesével jönnek egymásra vigyázva ez már önmagában elég szokott lenni és hozzá még ügyesek is 😄
szombaton találkoztam Silencerrel is de szerencsére elszámított valamit és csak annyit érzékeltem h egyszercsak mellettem szétszakította a spitjét zuhanásból xD
ma meg az orosz NM klánnal sikerült találkozni valamilyen Puh van a nevében aki szokta streamelni twitch-en amikor játszanak.
És azért vannak még kezdõ szárnypróbálgatók rendesen mint én 😊 szerencsére
Gondold át technikailag mit kellene tudnia a botnak, hogy rb-n hatékony legyen.
Lagswitchnek lehet valóság alapja. Ha az tegyük fel mûködik, akkor nagyon béna a szerver-kliens kód.
Az vigasztal, hogy elõtte végre le tudtam lõni viszonylag szakszerûen egy spitet az Emillel 😄
Nagy élmény volt oldalra nézve látni, hogy ott éktelenkedik egy hatalmas lyuk a szárnyán és forogva esik le 😊
Apró örömök de még ezek is ritkák, valahogy még nem érzem én ezt 😄
repültem hazafelé 2k méteren a felhõben mert jött utánam egy spit erre egyszercsak bumm szétfröcskölt az AAA xD
Õk látnak a felhõben... biztos õk is aimbotot használják amirõl most szólnak a hírek xD
Ha használnám a fejhallgatót akkor feltenném rá, így hogy elemeket sem használok igazán még súlya sincsen a dolognak amit megéreznék 😊
azt könnyen fel lehet rakni fejhallgatóra nem kell vele semmit bajlódni
nekem ilyen hifi stílusúm van ami kiba meleg ilyenkor és megsül a fülem tõle úgyhogy az csak tartalékban van 😊
a sapis dolgot használom persze sapkában is meleg van de azt jobban elviselem 😊
a függõleges 3 pontost egyszerûbb megcsinálni szerintem, nincs vele túl sok munka és szuperül mûködik az is.
Más: Technikai kérdés. Miért a függõleges 3 pontos modellt használod a vízszintes helyett?
Pár gép ráébresztett, hogy ki kell néznem oldalra is, mert pl a zerok kabin merevítõje középen pont takarja az ellenfelet, amikor utána emelkedek. Az FW-bõl sem ideális a kilátás 3D-s fejbillegtetés nélkül.
Tényleg, miért nincs pilot kill a játékban? Sokkal nagyobb informális jelentõsége lenne az Alive streakeknek (egy élettel túlélt csata/lelõtt gép/megsemmisített földi cél) mint a szummázottaknak.
De elég durván kell majd emelkednie ha korhûek akarnak lenni.
Kellett is nagyon valami abba a lvl 12,13-20 közötti lyukba hát most pakoltak bele pár finomságot.
azért az a -10m/s csökkenés elég érezhetõ 😊 De legalább már számszerûsítik, hogy mennyi pluszt/minuszt jelentenek a módosítások és függesztmények.
De majd meglátjuk milyen lesz élesben. Én örülök nekik nagyon, gyönyörû kis amcsi fürdõkád gép 😄
ha pl fel se lehet szállni velük olyan nehezek lesznek akkor az pech 😄
persze talán kicsit túloztam de értitek a lényeget 😄
Szerintem akkor menjél szépen máshova fórumozni. Te szerencsétlen.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”