War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meglesznek hamar :-)
Azokért a cuccokért tessék szépen megküzdeni 😛

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nortai
Csak oroszokat néztem, hogy a nagyobb Lagg tipusok megkapják a rakétákat vagy sem. Yak-9K néztem még, elég beteg jószág... Ott ugyanaz az economy van ami majd lesz élesen? Mert nehéz elhinni ha igen

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Egyenlöre nem kapják meg a prémek ax extra cannont.Kollati épp tegnap írta.De rákérdez majd.
Ez a videó már kb 3 hónappal ezelõtt is fent volt. A srác 11 dolláros havidíjról beszél, szóval ha menne akkor valszeg tömegek használnák. Plusz elmondja vagy 3x azt is, hogy a WT nehezen hekkelhetõ, hamar le lehet bukni, szóval nem is ajánlja, mindemellett nem is mûködik 100% pontossággal még árkádban sem. PErsze az elétartásnak támpontot adni, meg kijelölni az ellenséges gépeket FRB- hatalmas elõny lenne, de ezt meg egy Punkbuster szerû, printscreent a devek ellenõr csapatának elküldõ progival simán ki lehetne szûrni.

Ha használja is ezt valaki az max árkádban van, HB-n meg FRB-n már a taktika számít inkább, mint a pontos lövés. Aki nem tud játszani az FRB-ben aimbottal se fog tudni, és hamar ki fog hullani 😊

Valaki nézze már meg plíz, hogy a japán prémium FW-190A5 is megkapja e azokat a felrakható fegyvermodulokat, mint a német társa?

Coral Springs
3 millió player -bõl nem hiszem hogy már olyan sok cheatel -ne, nem is nagyon fogsz találkozni velük. Majd 1-2 év múlva, ha a Gaijin hagyja.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mindenesetre HB-n anno nem találkoztam hacker gyanús esettel. ~250h HB alatt akadt volna egy-kettõ. Ha máshol nem, akkor azon látom, hogy sz*r a win ratiom, havi 76-85% között inogtam (a saját hülyeségem miatt). Az nem rossz, top 100-ban benne voltam, szép lassan esek vissza, mert többiek gyûjtik a pontot én pedig megfagytam azon a ponton ahol abba hagytam.
Az a video elég régi, lehet fake és mûködõképes is. Glo te bennfentes vagy rá tudsz érdeklõdni igaz-e?

Frb nem megy jól, egyáltalán nem. De addig nem nyugszom, amíg minimum egy kisebb terry leszek 😊
Coral Springs
Azt mondják, valamiért kényes nekik az infó, hogy a játékuk nem hack-álló. Ettõl függetlenül a háttérben biztos foglalkoznak a dologgal.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nortai
dev server nyitva van épp, hátha valakit érdekel.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Ez úgy tûnik módosítja a játék filejait, arra rávizsgálhatnak, akkor megy a levesbe az illetõ ban-al. Ha a memóriában turkál na a szívás, akkor folyamatosan gazsinak lépést kell tartani a hacker proggival. Állandóan egy agentnek kellene scannelni a gépet. Van olyan játékvédelem, ami letölt észrevehetetlen minden induláskor egy mini peccset, amitõl diszfunkcionálisak lesznek a hackek. De szvsz nincs semmi védelem a WT-ben még.

Jó lenne tudni mennyire fake a video és az oldaluk.
a piros pötty úgy mozog mint a gyári célzássegítõ pötty szóval ennél jobban te se nagyon tudod lekövetni/elõre kiszámolni mit fog csinálni az arc elõtted 😊 legalábbis ez az elmélet

hb/frb ez a jelölés lehet inkább csak hasznos, frb-ben ugye nagyon hasznos pff..

hát ez van ha lesz valami visszhangja akkor többet megtudunk
Majd azt mondják hogy ez itt nem mûkszik...aztán bizonyítsd be hogy igen...honnan tudnád hogy azért lõtt l mert jó/ill hibáztál vagy csalt.Nem hangsebességel megy,nem követnek a lövedékei és egy találattól nem esik szét a géped..
Jah, de ahogy nézem a kis piros négyzet se jó. Plusz a joyt nem tudná irányítani így. Bár HB-n meg FRB-n is nagy segítség lenne hogy tud mennyit és hova kell elétartani. De persze ezerszer hangsúlyozza a videóban, hogy a piros kis pötty szart se ér, csak támpont, mert míg odaér a lövedék addig hatszor irányt/sebességet változtat 3D-ben az ellenség..

na ezt jól megfogalmaztam.. 1-2 gondolat beragadt aztán máshogy folytattam végül 😄
Ennél pontosabban már csak úgy lehetne ha a golyókat irányítaná 😄
Ez próbál úgy célozni mintha rászámol a segítõ karikára azzal a piros négyzettel és ott tartja a "cursor-t", hogy végig a karikába lõjjön.

Aztán ezzel mit tudnak kezdeni Gazsinék az majd kiderül, gondolom kaptak párszáz levelet már 😄
Ez nem klasszikus aimbot, ami 100% talál. Célzás rásegítõ, nem lõ pontosan. Mindenesetre FRB-n az bõven elég, ha úgy lát, mint AB-n.
Na az durva ha mûködõképes.
Az a gyerek nem használ headtrackert látszik, ahogy irányítja a fejet.
NM Terri vagy Terry. El nem tudom képzelni, hogy tudja anélkül belõni olyan eredményesen a nézetet.
amit most felkaptak és reklámoznak annak inkább az az elõnye, hogy van egy úgynevezett 3d radar módja amire be lehet állítani, hogy 10 km-re is lásd már piros kockával az ellenfeleket + kiírja a távolságát, típusát

ha ez megy rb-ben is akkor az elég gáz

Mégse az jóra ment 😊
Áh azok az emberek pillanatok alatt végeznek velem és sokszor a csapattal is 😄

Ugye négyesével jönnek egymásra vigyázva ez már önmagában elég szokott lenni és hozzá még ügyesek is 😄

szombaton találkoztam Silencerrel is de szerencsére elszámított valamit és csak annyit érzékeltem h egyszercsak mellettem szétszakította a spitjét zuhanásból xD

ma meg az orosz NM klánnal sikerült találkozni valamilyen Puh van a nevében aki szokta streamelni twitch-en amikor játszanak.

És azért vannak még kezdõ szárnypróbálgatók rendesen mint én 😊 szerencsére
#17608 mellé böktem
"biztos õk is aimbotot használják amirõl most szólnak a hírek"

Gondold át technikailag mit kellene tudnia a botnak, hogy rb-n hatékony legyen.

Lagswitchnek lehet valóság alapja. Ha az tegyük fel mûködik, akkor nagyon béna a szerver-kliens kód.
Azt ne feledd, hogy azoknak a klánoknak, játékosoknak nagy része, akik RB-n vannak iszonyatos szim-es tapasztalattal, múlttal rendelkeznek. Nem a WTben kezdték az ipart. Kis siker is nagy eredmény.
El is vette a kedvem mára 😄

Az vigasztal, hogy elõtte végre le tudtam lõni viszonylag szakszerûen egy spitet az Emillel 😄

Nagy élmény volt oldalra nézve látni, hogy ott éktelenkedik egy hatalmas lyuk a szárnyán és forogva esik le 😊
Apró örömök de még ezek is ritkák, valahogy még nem érzem én ezt 😄
Radar vezérlésûek és 50kg-os repesz-romboló lõszerekkel lõdöznek, amik 100m-es közelségi gyújtóval vannak szerelve 😊))

tetves AAA...😄

repültem hazafelé 2k méteren a felhõben mert jött utánam egy spit erre egyszercsak bumm szétfröcskölt az AAA xD

Õk látnak a felhõben... biztos õk is aimbotot használják amirõl most szólnak a hírek xD
Én nem tapasztaltam különbséget pontosságban. Csak jól be kell lõni a pozíciót meg a méreteit és ugyanolyan jó mindkettõ.
Ha használnám a fejhallgatót akkor feltenném rá, így hogy elemeket sem használok igazán még súlya sincsen a dolognak amit megéreznék 😊
Ty, azt hittem azért raktad be arról a képet, mert pontosabb mint a másik. A vízszinteset kényelmesebb hordani.
a függõlegest azt csak megcsináltam de nem használom perpill
azt könnyen fel lehet rakni fejhallgatóra nem kell vele semmit bajlódni
nekem ilyen hifi stílusúm van ami kiba meleg ilyenkor és megsül a fülem tõle úgyhogy az csak tartalékban van 😊

a sapis dolgot használom persze sapkában is meleg van de azt jobban elviselem 😊

a függõleges 3 pontost egyszerûbb megcsinálni szerintem, nincs vele túl sok munka és szuperül mûködik az is.
Hahaha mi az atombomba 😊

Más: Technikai kérdés. Miért a függõleges 3 pontos modellt használod a vízszintes helyett?

Pár gép ráébresztett, hogy ki kell néznem oldalra is, mert pl a zerok kabin merevítõje középen pont takarja az ellenfelet, amikor utána emelkedek. Az FW-bõl sem ideális a kilátás 3D-s fejbillegtetés nélkül.
ez brutál

2:15 - Pilot fell unconcious..

Tényleg, miért nincs pilot kill a játékban? Sokkal nagyobb informális jelentõsége lenne az Alive streakeknek (egy élettel túlélt csata/lelõtt gép/megsemmisített földi cél) mint a szummázottaknak.

Persze ha a számok nem csak számok maradnak és igéretükhöz hiven csak kész fm/ dm el kerûlnek be.Nem csak beteszik ajd 2 hónap mulva ekecselnek rajta
Azért most még csavargatnak naponta az értékeken úgyhogy nem lehet tudni milyen lesz élesben.
De elég durván kell majd emelkednie ha korhûek akarnak lenni.
Kellett is nagyon valami abba a lvl 12,13-20 közötti lyukba hát most pakoltak bele pár finomságot.
És hogy megy felfele.. mint a rakéta..

azért az a -10m/s csökkenés elég érezhetõ 😊 De legalább már számszerûsítik, hogy mennyi pluszt/minuszt jelentenek a módosítások és függesztmények.

Akkor nézd meg a rakétáival milyen látvány 😄

ahogy kinéz csodálom,hogy felbír egyáltalán szállni😄

Annak is kell lennie mert nagyobb disznók ellen fog menni sajnos..😄

De majd meglátjuk milyen lesz élesben. Én örülök nekik nagyon, gyönyörû kis amcsi fürdõkád gép 😄
disznó kis masina lesz ez!😄

Itt van a bearcat-en lévõ géppuska, tûzgyorsasága közelíti az orosz lézerágyúkat 😄
13:20

itt meg a 20 milis ágyú hangja 😊 18:12

a 30 milis gunpodokkal sem extra gáz a játék most sem szóval szerintem nem lesz túlzottan észrevehetõ....különben is most is tudnak 500kg-s bombát is vinni

Ja, erre utaltam a 17581-ben 😊

kérdés mennyit fog rontani a repülési tulajdonságokon
ha pl fel se lehet szállni velük olyan nehezek lesznek akkor az pech 😄

persze talán kicsit túloztam de értitek a lényeget 😄
kis tierben nagyon bitangok lesznel messzák a 2 20 milis gunpoddal.....G2/F4....

Nekem lesz, úgyhogy remélem marad 😊 Mindkét oldalra lesz gépem.

Pluskast
"Rosszindulatú, irigy, büdösbunkó egy nép a magyar. Utolsók Európában."

Szerintem akkor menjél szépen máshova fórumozni. Te szerencsétlen.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

remélem marad is a map.ma talán lesz idöm