38447
-
Amaymon #21843 #21770 -
Amaymon #21842 Yak 9-et nagyon utálom. Jó a cannonja és kész. Lassú és elég közepesen fordul. AB-n mondjuk elmegy.
P39 az egyik mid-low tieres kedvencem. Nagyon jó a kilátás belőle. A ruszki peccs notes szerint az FM-je jobb lesz. -
Coral Springs #21841 Thx, tehát elrejtették. Én meg végig azt hittem hogy a P39K-1 -et kapom meg.
Az első köröm elég gyéren sikerült vele, ahhoz képest nem kaptam rossz lét. Sokkal jobb amúgy repülni vele mint a Yak 9 -el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
bgabor #21840 Sikerült!
Hosszú gyakorlás után mentem élesben kipróbálni, és Ruhr-on sikeresen kicsaptam egy Shermant egy pár 50kg-ossal. Baromi nehéz, sokat kell gyakorolni, másodjára már mellément(5 méterrel, de ez is elég a misshez). Aztán jött egy idióta egysejtű a prém Spitfirejében és lelőtt ingyenfragként, gondolom azt se értette meg min ügyködöm éppen.
Sajnos harci körülmények között elég nehézkes kivitelezni, de valóban nem lehetetlen. -
Glo #21839 Csak én később :)
Jólvan, nyertél. Hozzak sört? :D -
twi452 #21838 én is ezt mondtam :P :D -
Glo #21837 A gép slotjánál ahova tenni akarod nyomj balról a harmadik (egyben középső) gombra a Hangar - Test flight után. Change aircraft a neve. Olyan az ikonja mint a reload-nak a youtube-on :) Ott benne lesz.
-
bgabor #21836 Van egy olyan érzésem hogy ezt nem gondolták át a fejlesztők rendesen. :D
Szerintem nemsoká javítják, nyilván van róla hivatalos fórumtopik is. -
twi452 #21835 ott sincs a listában ahol ki tudod választani a slotba h mit tegyen be? :)
mert ezt a gépet nem lehet sehogy sem megvenni, ez egy régi event-es gép nincs a research fában már :) -
Coral Springs #21834 Gyerekek az a nagy büdös helyzet, hogy én nem kaptam semmit.
-
#21833 az sg-s wot-oson :D hát jóhogy... :D -
Amaymon #21832 Én mikor maxra húztam az exp csíkot olyan két szinttel megelőzött a nemzetem tényleges tierje, mint amivel mentem. A crew miatt viszont jól jött. -
Paladin #21831 SilencerBF - Fighter Bombing Tutorial
Ha valaki nem zuhanóbombázni akar. Elég kurta, de legalább valami.
(Ja, van skip bombing (kacsázás) tutorialja is elvileg) -
#21830 Az ACG-s srácok profi videókat csinálnak (nem úgy mint én) XD ,érdemes megnézni,ez új. -
Amaymon #21829 Ah kösz ez totál újdonság nekem bár abszolút nem bombázok. -
#21828 Ezt minap reppentük Savas barátommal.Mondjuk a végén benéztem:) Azért hazaevickéltem még.:) -
foxbat88fx #21827 engem láttál írkálni wot-os fórumon? -
bgabor #21826 Bónuszt nem ad, viszont 80%-al kevesebb XP-t kapsz a géppel ha betelt a csík. Így motíválják hogy az emberek ne csak ugyanazzal a géppel repüljenek. (nyilván ez prémiumgépeknél gáz). A pénzszerzőképességet viszont nem érinti a csík betelése. -
foxbat88fx #21825 1 éve :)
de csak ritkán -
twi452 #21824 így van nincs más jelentősége, onnantól nem hoz csak töredék xp-t :)
lényegében azt a három bombázót használtam, hogy felhúzzam a japó ágat 15re mert a g5n-be csak 800k expet kellett raknom :) -
#21823 nocsak, egy ismerős a WOT-ból :D mióta játszol vele? én 2 hete.. de egész jól itt maradtam :D (ja am Tornado voltam, igaz a wotos fórumon se sokat írkáltam:D) -
foxbat88fx #21822 ja értem, akkor nem ad bónuszt mint pl a wot :) -
#21821 Nem jó, csak jelzés, hogy ennyire élvezetes repülő, hogy már az is megvan.e -
foxbat88fx #21820 6os vagyok japóban :)
miért jó ha kihúzod az exp csíkot? -
#21819 Az a baj,hogy megszűnt a honlapunk ,ott volt egy két oktató videó ,jabozásra. -
twi452 #21818 van-e?? japánoknál a Ki-49 a kedvenc gépem :D
a nem ágyús verzióval nem játszottam ez látszik is a képen :D a többinél kihúztam az xp csíkot mind :) legélvezetesebb köreim között vannak amiket ezekkel mentem :D
csak hb-ben mondjuk, árkádban nem játszottam velük :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Glo #21817 Mikor alacsonyan a víz felett oldod ki a bombát úgy, hogy kacsázzon a víz felszínén. Mikor odaér a hajóhoz felrobbban, de addig Te kiemelkedsz. -
Amaymon #21816 Az meg mi? Ne maradjak tudatlan. :) -
bgabor #21815 Kipróbálom, nem derogál a belső nézetben repülés. :D -
Glo #21814 Működik a kacsáztatás. -
foxbat88fx #21813 köszi :)
most bombázókat nyomom HB-n unalomból :D
van vmi kifejezetten jó bomber olyan tier 6-8 között? -
#21812 Tudni tudok,de az sajna nem fog segíteni neked,ha külső nézetből irányítasz.
Mi a revit használtuk bomba vetésnél célzásra,általában olyan 40-45 fokban zuhantunk és a kör ( a revi célkeresztjének a körét értem )alsó részét illesztettük a célra. Kb olyan 200 méterről oldottunk ,de lehet kicsit közelebbről,igazán rá kell érezni erre. De gond nélkül kidobáltunk annó tankokat is . Hajók ellen meg kacsáztattunk,itt nem tudom ez működik e. -
Amaymon #21811 Japó test fligt-on tökéletesen be lehet gyakorolni. twi megmutatta egy video-n hogy kell. 3-adjára leszálltam bár elég döcögve belső nézetből. Utána már RB-n élesben is egész jól ment kis gyakorlással. -
Glo #21810 Zuhanó bombázáshoz némi segítség:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/47935-how-to-dive-bomb/
Anyahajós leszállás:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/42132-how-to-land-on-a-carrier/ -
twi452 #21809 test flight-on amcsikkal japókkal lehet gyakorolni ott vannak anyahajók is
mozgók meg állók is :)
itt nem sérült meg semmi csak az alját végigkarcoltam :D ki-49es :)
de g5n-et is ledobtam már csak ott beakad a szárny mert az egy mérettel nagyobb de ha megáll akkor nincs gond vele :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor #21808 Megfogja, de nem egy szárazföldi G4M-et, azt le nem teszi hordozóra, hacsak nem bugból. :) -
#21807 miért játszanak olyan sokan a britekkel? állítólag fordulóharcban nagyon jók, pedig a bf-109-eknek sokkal jobb értékeik vannak (fordulásban). Amikor várom hogy bedobjon egy meccsre, mindig a briteknél várnak a legtöbben. -
foxbat88fx #21806 nincs erre vmi gyakorlás??? -
foxbat88fx #21805 mégsem.... felrobbant a gép XD
sajna vadászal is sokat szenvedek :)
de akkor nagyon lassan kell mennem.... értem, köszi :) -
#21804 Én az olyanokkal rázuhanok a célra. Mondjuk eddig csak az A20-on vannak bombáim.