War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem meg a letöltési sebesség össze-visza ugrál, a legnagyobb volt 250kb/s.
Még 1.8Gb

Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom ezt a játékot is, amíg nincs jobb dolgom 😊
Épp most töltöm le a klienst a játék honlapjáról, viszont nagyon harmatos sebességgel csordogál lefelé. Van valami gyorsabb módja is a letöltésének, vagy csak azért ilyen lassú, mert ahogy olvasom, épp most fejezõdött be egy frissítés, és emiatt sokan töltik most?

RiCSi1234
Csak azt nem értem, hogy akkor nálam mi a pöcsért szed 5,4 Gb-ot?! 😞

GTA V (*.*)

Nálam még: Patching game textures...

A nálam letöltödö frissìtés mérete 1.8 gb. A letöltési sebesség pedig 500 kb/ sec ;-)
Ha jól nézem a videót, akkor inkább sokkal több Jetet raknak be... Jak-9k az valami nagyon brutálnak ígérkezik!
Meg a fejlesztés is új külsõt kap?

Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye 😉

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

RiCSi1234
Annak jobban örülnék, ha ügyesebben leírná, hogy mit akar, és akkor nem értjük félre. 😄

GTA V (*.*)

Örülne, ha 1,8Gb/sec netje lenne 😄

RiCSi1234
Jah, hogy annyival jön, az máás. 😄

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Az érdekes.. Nekem biztos a cheat frissítéseket is leszedi, azért több.

GTA V (*.*)

Thx...azért egy tesztlövésre elviszem 😊
Neten azt olvastam, hogy sokat rontott a légellenálláson (max sebesség, manõverezhetõség), és a rakéta kis kezdõsebességû volt, ebbõl fakadóan már kis távolságon elkezdett lefelé esni. Szóval szerintem nem fogja megérni, de majd meglátjuk. Én pl a Lagg-on is sokszor elfelejtem, hogy van rajta rakéta és el se lövöm 😊

Nekem 1.8G jön. Valami leírás tapasztalat a német rakétáról?
Azért az F4U más kategória mint például a messzerek. Az F4U hasonló koncepció, mint a P-47D, bivalyerõs motor, de majd másfél-két tonnával nehezebbek például egy messzernél, és sokkal nagyobbak is. Van bennük anyag rendesen, ezért lehet pl: a P-47re gond nélkül ráaggatni másfél tonna külsõ felfüggesztést(ez a gép saját tömegének majd 40%-a!). Szóval van szerkezeti stabilitásuk rendesen, így jól is van úgy, hogy nem törnek szét pillanatok alatt a fordulókban, és 900-al tudnak zuhanni. Tényleg a legerõsebb sezrkezetû gépek a játékban. Corsairre is rámegy egy tonna külsõ teher simán.

Várjá', inkább az e-banking azonsítómat meg a kártyaadataimat adom meg, h tudjatok nekem GE-t is venni 😊)

RiCSi1234
Budapest, 1123 Fitty Mátyás tér 2/b 3. emelet.

GTA V (*.*)

Add meg cìmet meg a riasztòkòdot testvìrem! Majd mi letõttyük neked....meg ki is takarìtunk :-)
RiCSi1234
Lassan jön a fene enné meg. Mind1! 14:00-ig úgysem fog menni, azt írják hogy karbantartás van.

GTA V (*.*)

Addig is itt a changelog, lehet olvasgatni 😊

http://warthunder.com/en/game/changelog/

Ilyenkor bánom, hogy nem tudom távolról elindítani a gépem.. Mire hazaérek letöltené 😊

RiCSi1234
Vagyis gondolom letöröl mindent, és újrarakja magár teljesen. Gondolom.

GTA V (*.*)

SitatiS
<#wow1>

Let the good times roll.

RiCSi1234
5,4 Gb az új patch, tök jó.. Faszomat.. 😞

GTA V (*.*)

Coral Springs
Igen.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pluskast
Soha nem volt bajom azzal, hogy a 190-et anno lenerfelték. Nem csak a németekkel tolom. Amik angolok ruszkik és néha japók is. A lényeg a balance lenne. Nem kell sem op-s 190-es sem op-s F4U.
Ami meg a szõrszálhasogatást illeti. Nem tudom de nem sok gép van a játékban ami 700 felett képes egy immelmant csinálni úgy hogy ne törjön szét (a mig 15 pl 700 körül simán kettétörik fordulásnál pedig ugye az egy jet). Arról a 830-ról meg már ne is beszéljünk. Még csak el sem kezd beremegni a gép, fogadjunk akár vígan elmegy 900-ig is.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

SitatiS
Servers will be unavailable due to Updating to 1.33 from 09:00 GMT to 12:00 GMT (02:00 to 05:00 PDT).

Let the good times roll.

Touché. 😄
Fogadjunk akkor német oldalon játszottál?!<#nevetes1>

Coral Springs
Ilyen szõrszálhasogatás mellett, gyakorlatilag az összes gépre rá lehet mondani hogy UFO. Egyik nemzetnél sem kell sokat keresgélni hozzá. <#smile>
A néhány hónappal ezelõtti germán easy win korszak már rég lezárult, törõdj bele.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Nerfeltek ezen valamit ? A sajátom ugyan így megy, nincs rá kifejlesztve a fuselage. A csávó csak pozitívat mond a gép használhatóságáról. <#eljen>

Pluskast
Meglátjuk, legyen neked igazad. Bár azért az vicces volt, hogy képes volt feljönni egy magasságba a K-val.....

Ja, végülis lehetnének szamaritánius szerzetesek is, akik ingyen akarnak dolgozni a világ szimulátor fanjainak örömére és dicsõségére <#nyes>

Nem érzed át a lényeget.

Hiába tud menni mint egy kretén, ha nem tud magasabban odaérni a csatába akkor szopás lesz neki, mert az össze FW és Bf úgy fog rá BnZ-zni hogy csak úgy füstöl (még OP korában is leemelkedték a G10 és K meszák). Ha elmenekül akkor meg már eleve vesztett helyzetben lesz.

Pluskast
Szóval azon kívül, hogy lejjebb vették az emelkedési rátáját a gép még mindig képes 830-al zuhanni és hétszáznál csinálni egy immelman hurkot. Gratulálok kurva nagy nerf. Ez még mindig egy rohadt UFO.

Torzonborz
a Gazsi pénzéhes ? 😄 nna azért ez egy csöppet túlzás.

szerk.: nézd meg wot-ot vagy mwo-t ahhoz képest itt lényegesen jobb a helyzet.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

épp most mentem Hb-t...kilõttem 2 enemyt meg 3 földi célt...14000 lion prém nélkül...sajnos engem is lelõttek javitás 12500.....TAKARODJANAK ezzel az economyval oda ahova gondoljuk,hogy takarodjanak😄 szomorú....

lehet utálni fogtok,de ritka kecsegmódon pénzéhes banda ez a Ganjin! sokkal nagyvonalabbúak is lehetnének ám.....na mindegy

Erre is gondoltam. Pedig mekkora jó Economy lenne így, senki nem sírna 😊

(na jó, lehet valaki 40k-t akarnak egy assistért is)

Dev szerveren ilyen beteg pontokat kapsz,hogy kitudj próbálni mindent...az nem valós érték

Én is ezért kérdeztem, mert a korai Spiteknek és a Hurriknak is karburátoros motorjuk volt, az meg nem szerette a negatív G-t és pikk-pakk leállt 😊

Nem repültél vele fejen állva? 😊 A szövegbõl úgy tûnik, mintha az a fajta motorleállás kapott volna szöveges üzenetet (ha eddig nem volt neki - én nem emlékszem rá).
Ideje volt 😊

Azért az a 22k lion az assistért odaver, még ha prémium is 😊

persze max nekünk,mert tizesével kapod ki a srácokat akiknek nagy része lehet joyyal nyomja mint anno mi és azt se tudják mi merre hény méter😛

Low tier nem kínlódás. Kurva nagy fun 😊
Én is úgy vagyok vele, hogy ha nem is jön be legalább szórakoztam egyet low tierben 😊
Helló, csak meg akartam mutatni a magyar stílusú repcsim 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ma húzni akartam az angolt, mert a GER maxos, és nincs japó.
Spit már 3x leestem vele zsinórban. Soha nem csinálta eddig.