War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2. Az sem volt túl sikeres pont ezért mert túl szimulátor volt. Az embernek nem az kell. Nem scak az.
GTA V (*.*)
Azt, hogy most a gyengébb emelkedõképesség miatt ezt 1-2k-val alacsonyabbról fogja kezdeni, ésszel simán becserélhetõ a 3* nagyobb tûzerõre.
Tegnap a britek ellen mentünk: 12db 190A5 gunpod + 2 sima 109. A 109-sek magugkra maradtak odafent, gyorsan le is menekültek. Ahogy a harc leért a 190-esek szintjére (azonos emelkedés miatt együtt voltak), 3 perc alatt szétkaptuk az angolokat, akik a szokásos fordulózós stilusukat próbálták. Egyszerüen nem tudtak repülni annyi ólomban 😊
Az oroszokról nem is beszélek, mennyi esélye van a 4k alatt érkezõ Lagg,Jak csapatoknak..
Ööö a KI-45 nem jobb ? Én most próbálgatom a japókat és vmi eszméletlen hogy ezzel a géppel mit lehet csinálni. Egyedüli baja a rettentõen kevés lõszer javadalmazás. Van Bjúm is , szerintem annál lényegesen jobban fordul.
Bár az meg tény hogy japókkal nem megyek németek ellen. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
odarakod egérrel ott is marad arcade-nál még korrigálnia sem kell az instructornak úgyhogy nyíl egyenesen tud menni 😊
Mi kell ahhoz, hogy töredék másodperc alatt így rátedd a célra, és utána úgy ül rajta a szálkereszt, mintha a gépet "zsinóron húznák" (Palik ftw)
Cheat ez.
Ha meg úgy játsz, hogy HB-ban hagyod hogy egy FW-190 rádzuhanjon, és nem térsz ki idõben, akkor teljesen mindegy hogy 2 vagy 6 20mm-es ágyúja van.
Ez igazából csak Arcadeban boríthatja fel az egyensúlyt, mert ott nincs igazi repülési modell, arcade lévén.
A 190A5 a 6*20millissel jelenleg az egyik, vagy "a" legnagyobb tûzerejû gép. 8.86 kg/s asszem. Simán üti a legjobb Beaufigtereket, viszont gunpoddal is jóval manõverezhetõbb marad náluk.
Nincs bajom a német gunpod lehetõségekkel, történelmileg hitelesek. Viszont a WT game balasz érdekében szerintem fog jönni egy patch, ami a növelni fogja az általuk okozott drag-ot.
Amúgy a P47 wep-jét is végre javították, most már nem fékezi a gépet 😊 De még mindig alulmúlják magukat, akárcsak a P51,F6F.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A vegyes képzéssel meg csak a skill pontot pazarlod.
Akkor azzal a vitalityvel talán nem nyúltam annyira mellé. Hogy mikkel fogok fõként menni, azt még magam sem tudom. Egyelõre kb 5 csatán vagyok túl, ma reggel vetettem csak bele magamat a játékba, és nem is vagyok egy repülõ szakértõ. Csak nagyon felhúzott az a bizonyos tankos játék, és kikapcsolódásra vágytam 😄
Crew skill jó kérdés bár attól is függ mit tolsz , AB-ba fontos a reload skill , HB-n nem lényeges.
Anno mintha azt írták volna hogy vitality/health párost érdemes elõször 20-ra tolni hogy a pilótát ne lehessen olyan könnyen kiszedni.
De majd a szakik megmondják . 😊
Minden gépben másik legénység funkciónál, vagy ugyanaz a legénység ül át egyik gépbõl a másikba? Szóval ha például fejlesztek egy pilóta tulajdonságot, akkor az a tulajdonság géptõl függetlenül fejlesztettként fog érvényesülni, vagy gépenként külön kell fejleszteni?
Van valami arany szabály, hogy milyen crew skilleket érdemes elõbb fejleszteni, vagy teljesen opcionális?
Én elõször vitalityt választottam a pilótának és reload speedet a földi személyzetnek, mert ezek így elsõ ránézésre elég hasznosnak tûntek... persze lehet aztán, hogy hülyeséget csináltam 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Annyira azért nem rossz a helyzet, nem?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Viszont sokszor megy vegyes jet csatákba de hát ez az ára 😊
A német OP-rõl csak annyit, hogy tegnap ha volt Spit (IX-tõl felfelé) a csatában (értelmes pilótával) akkor az mindig a Bf-ek felett érkezett. Mint tudjuk a magasság az életben maradás esélyét növeli meg jelentõsen. 😊
Az pedig már az eddigi patch-ekbõl is lejött, hogy patch-rõl patch-re más-más nemzet/gép lesz OP (biztos véletlen lehet a dolog 😛). Nincs mit tenni, ilyenkor a következõ patch-ig azt kell repülni ami OP (legyen az nemzet vagy gép). Persze annak csak, akit ez érdekel. Én konkrétan lesz@rom ezt és simán mentem F4-ek és G-k közt SDB/TBF/A-20 trióval sírás nélkül és örültem ha lelövés elõtt 2-3x sikerült kifordulnom elölük, kiszórva némi földi célt, vagy éppen Buffalo-val Emilt lõni.
Amúgy egy jó 4-es squad-dal eddig is meg lehetett fordítani a meccset bármelyik nemzetnél (nagy százalékban, fõleg ha 10 vs 10 volt) és ezen az OP gép nem fog változtatni, csak max segíteni. Ha az ellennél van, akkor meg legalább nagyobb a kihívás.
Tartok tõle, hogy megint ez a korszak érkezett el, és ez nagyon nem jó. Úgyhogy én bár személyesen nem szerettem a három Corsairt, annak nagyon nem örülök, hogy az amerikaiak egyetlen életképes gépét is kinyírták.
Ezt azért illene felismerni szerintem mindenkinek, aki eddig a Corsairek OP-ozásával volt elfoglalva. Én amúgy sok csatát mentem mindhárommal, szerintem nem volt OP. A C változat teljesítményben és harcmodorban nagyon hasonlított a prémium Dorához, csak két tierrel lejjebb. A 7-essel és 8-assal pedig semmi baj nem volt, BnZ gépek voltak, ehhez a harcmodorhoz alkalmatlan fegyverzettel.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
HB-ban viszont már nagyon durván negatívan befolyásolják a repülési teljesítményt a gunpodok, így komoly kompromiszumot kell kötni ha fel akarod rakni õket. Másrészt Hb-ban már csak a játékosok kis százaléka megy head onban neki a másiknak, mert tudják hogy ostobaság. Olyat meg nem látni egyáltalán, aki egy sokgépágyús géppel (pl:beaufighter) menne head onban. Nyilván ez lesz a helyzet azokkal a gépekkel is, amiken gunpodok lehetnek, senki nem lesz olyan hülye hogy head onba menjen velük.
Szóval nem véletlenül hagyták a német gépeket a jelenlegi tierjükben, mert nem borít a balanszon.
Wow, de szépen jellemezted a Corsair-t. Ennél szebben én sem tudtam volna körülírni. <#idiota>#idiota>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
13 km/h-val megy kevesebbet és 2 m/s-mal emelkedik rosszabbul így max nagyobb kört teszek, hogy felérjek adott magasságra addig had gyapálják egymást a gyorsabbak.