War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FRB-re nem a sisere had jár játszani 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Azért az EU szerver fel tudja baszni agyilag az embert, mint WoT-ban a siemka. Lehet az Any is fel tudna, de azt nem értem. Bár annyit megtanultam ruszki cyka=bitch 😊. RB-n viszonylag korrekt viselkedésû mindenki.
Torzonborz
aha köszi . nem engem szedtek ki csak 2 idióta lõdözte egymást aztán az egyik le is esett.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem tudom, én mindig azt veszem észre, hogy csak az ellenségnél vannak agyhalott rinyálók. Ha az amcsikkal megyek akkor a németeknél, ha a németekkel akkor meg az amcsiknál. Sokan nem tudnak veszteni.

Tudod mi a gond? Az, hogy Te ugyanazt csinálod mint a "germán fanok". Nyafogsz.
Coral Springs
Ha ~10 -bõl ~5 player meg van baszva agyilag, akkor az általánosítás már helyt is áll. Márpedig ezt az arányt hozzák a germán team -ek, tapasztalat. De ha már személyeskedünk, ami ugyancsak egy színvonalat képvisel, akkor hagy említsem meg a szemellenzõ intelligenciára való káros hatását.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pluskast
Hm ezt nem tudtam. sory!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Nemigazán. Aki tk-ik az kap egy nagy adag mínusz lions-t és annyi.

Ha megnyitod az N betûvel a player statot meccs közben akkor rá tudsz kattintani a delikvensre, és alul van egy gomb: Complain. Erre rányomsz, aztán panaszolhatod agyba fõbe, még külön kategóriákra is bonthatod.

Torzonborz
srácok team killereket lehet valahogy reportolni ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az általánosítás is egy színvonalat képvisel...<#nevetes1><#taps>

"Az egyensúly megteremtáse meg nem úgy megy, hogy ha a sok teljesen használhatatlan amerikai gép közül egy végre alkalmassá válik a feladatára"

Nem az amcsi gépek modelljével van baj, hanem a HB skizo a állapotával. Se nem arcade, se nem real. Instructor is idegesítõ. Sokszor megöl majdnem, ha túlterhelt a gép, mert beringat. Vagy superhuman manõverekre képes bárki. De az is õrületbe kergetett volna, ha mint az uccsó videomon #18433 100km/h körül nem tudok még utána menni a robot miatt a bf-nek. A külsõ tényezõk befolyásolásával lehetne többek közt sokat balanceolni. #18456

Rengeteg meccset nyerünk US-el RB-n, ha nem NM az ellenfél. (US/GER map van.) Szvsz gazsi is tudja hogy RB nagyon jó a balance. Ott is van fura eset, de nagyságrendekkel kevesebb, mint HB-n. A SweetFX pedig teljesen kezelhetõvé teszi a láthatatlan gépek problémáját.
bardocz
Nem figyeltem annyira, de akkor oké.
Pluskast
"Letoltam már néhány csatát úgy érzem, de ezt a színvonalat a germán fanok produkálják only."

Ez nem nép függõ. Az csinálja aki hülye és szeret hisztizni. Semmi köze ennek ahhoz, hogy ki melyik nemzettel repül. Rossz az érzésed.

Hülyék minden oldalon vannak 😊

Az oroszoknál még többen, csak ott nem érted mit anyáznak a cirill betûk miatt 😊

Pluskast
Közben nem, utána igen ha a javítást automatikusra teszed.

csata közben nem kell fizetni a javításért?

Coral Springs
Ez is tegnap volt. Ruhr map, mivel esélytelen volt a csata leszálltam / javítottam, de nem szokásom egybõl kilépni, még nézelõdtem egy kicsit. Eltelt úgy 3 perc, megjelent egy F8F két Bf 109 -el, és egy Me 262 -el a seggében. Az utóbbi elindult felém, megvártam hogy jó közel érjen, majd kiléptem spectator -ba. Erre az ipse levágott egy olyan hisztit a chat -en, hogy el se hittem hogy ilyen van. Persze, majd ott fogok állni, és végignézem ahogyan bezsebel egy freekill -t, én meg majd fizetem a 30K zsetont. Letoltam már néhány csatát úgy érzem, de ezt a színvonalat a germán fanok produkálják only. De akár meglehet nézni honnan indult ki a Corsair utálat is. Megjelentek az amerikaiak a germánok kiindulómagasságán, õk meg nem tudtak ehhez alkalmazkodni, egybõl ment a nyafogás. Ezek szerint valami mégis lehúzza a germán fanok szellemi színvonalát, a minõsítés pedig magától értetõdõ, amikor a játékosok másik fele meg miattuk szop. Magam részérõl én nem fogok német ágat húzni csak azért, mert ott vannak a top gépek. Szarom le õket, még a végén elbutulnák én is, a freekill -ek bõségzavarában. A leaderboard -ot végig germánok vezetik, valószínûleg véletlen.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pluskast
<#eljen>

Ne modtam egy szóval se hogy hülye, aki németet játszik, én is játszom, (14-es szint) mert repülésrajnogóként minden nemzet gépeit egyformán szeretem(na jó, az oroszok hidegen hagynak, de még azokkal is próbálkozom, 13-as az orosz szintem). Én azt mondtam, hogy ahoz hogy izgalmas csatáink legyenek kevés várakozási idõvel, ahhoz egyensúlt kell létrehozni a népek között. Különben a kutya nem fog amcsit játszani, a németek meg félórákat fognak várni a teljesen kihívásmentes csatákra.
Az egyensúly megteremtáse meg nem úgy megy, hogy ha a sok teljesen használhatatlan amerikai gép közül egy végre alkalmassá válik a feladatára, akkor addig hõbörgünk a fórumokon, amig azt az egyet is kinyírják(mert ugye ez történt), hanem úgy, hogy felhozzuk a többi amcsi gépet is megfelelõ szintûre, és csak utána veszünk vissza a Corsairbõl.

Ezt kellene (kellett volna) megérteni az Corsair Opsága miatt nyivákolóknak, de sajnos nem sikerült nekik. Az eredmény: néhány nap és megint a kutya se fog játszani amcsit, vagy mind prémium Spitfireel fog menni.

De miért kell fekete háttér? Tiszta depis. Ez a fehér/kék nekem jobban bejön.

*az

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ott an on/off

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

bardocz
Ezt csak akkor, ha kikapcsolható.
És kellene egy faq rovat is link gyûjteménnyel 😊

(Tudod ha vki a kisujját adja leszakítjuk a kezét is.)
Alakulgat, nekem a demo-n levágja a háttér alját. A megkopott pókhálós logo-t is le lehetne cserélni, nem illene az új dizájnba világos kékes-szürke háttérrel.
Nem hinném hogy valaki szellemi szinvonalát minõsítené hogy melyik nemzet gépeit részesíti elõnyben. Tán nem meglepõ hogy magyar létemre a német gépeket szeretem. Azóta hogy bereggeltem a legtöbbet azokkal megyek.Akár épp OP volt akár a béka segge alatt.Van aki arra megy mindig ami épp a legjobb,engem nem érdekel.De ha ennyiree fáj akkor repülj németet.Mindig lesz ami jobb lesz a tierjében ami nem biztos hogy a gép hibája lehet csak a tier besorolása miatt.Amivel van gond. Sajnos történelem nem számit Gazsiéknál úgy talán igazságosabb lenne.De biztos hogy az se lenne jó mindenkinek ( ide a megfelelõ Brian élete idézetet kéretik beilleszteni)(Az hogy eggyes gépeken milyen felszerelés volt azt meg nem õk találják ki. Az oroszok/amik/angolok kezdettõl rakétával voltak ellátva.kelett nekik egy év mire a németekhez elértek...és a japó gépállomány meg aztán végképp szegényes.)A kénytelen Spittel repülni inkább annak tudható be hogy most a spit jobban megy most, nem pedig az amcsi "sz*roknak".Elõzõ meccsen xp55 2szer próbált felszállni...neki hiába adnak szuper gépet.Ja igen kaptak a németek gunpodokat,de azzal is mögéd kell kerülni különben csak nehezéknek jó...
KÖZÉRDEKÜ MEGINT:

Na Maximus nagyon rendes/lelkes, és mutatóba átállította a saját topikját, WT arculatra, továbbra is kéne valaki tárhely ügyileg, hogy szép, ki/bekapcsolható topikunk legyen.

Az a "hülye ûrverseny" kinyírja az egész HB-t. Valami nehezítõ elemmel kellene kompenzálni, amivel lekötik a figyelmet és nem elsõdleges elõny a magasság.

RB-n midlow-mid tierrel agyon lehet ütni a GER-t. Kis kobrától a P38G-ig. Azért, mert 3 km magasból nem nagyon lát meg. Itt is hasonló kellene. A vertikális és a horiztonális látótvávot elválasztani egymástól. Nem megszüntetni, csak aszimmetrikussá tenni. Illetve ne adódjon át láncba, hogy 20km-re pontosan hol az ellenfél. Akkor nem taktikai elõny, hanem stratégia lenne a magasság.

Nagy különbség a stratégia csak egy elõre kigondolt terv, a taktika, az pedig már a megvalósítás során elvégzett tevékenység. Most HB-n a taktikán van a hangsúly minimális stratégiával, hisz mindent látsz és rögtön cselekszel. Ez a fõ gond és amiatt nincs balance.
Coral Springs
Meglehet hogy az 1a és az 1d Corsair tudása sok volt a szintjén, ezt kérdõjelesen írom (lásd #18432), ám az 1c semmivel sem tudott többet mint az azonos szintû német, vagy orosz gépek. A japán N1K -t meg ne is említsük. Az erõs szerkezet indokolja a strapabírását, de még az F2A-3 is kibírja a kb 8-900km/h -t, (!) 10+ G erõk mellett is. A gyorsasága szintén adott az erõs motor miatt, tehát a germánok nyivákolása valahol mind megcáfolható. Irányíthatóságban, és sebezhetõségben viszont messze nem volt olyan jó, tehát megvolt neki a hátránya is. Az hogy jó kezekben vadállat volt, na és, ha én nagyon akarom egy ótvar gépbõl is csinálok OP gépet, az a +2 kill a rekordomhoz pedig betudható a 4db cannon -nak, ennyi.

Coral Springs
Ezzel én úgy vagyok hogy van lé nem számít, minek jön be valaki elém amikor rajta vagyok a célon. Ha a helyzet úgy kívánja szándékosan is seggbe lövök valakit, hogy vegye észre magát. Tegnap volt is erre példa, egy Yak-9T -t üldöztem, kb 400 méterre voltam mögötte, azt egyszer csak bejött egy Spitfire a képbe. Az hagyján hogy nem tudta lelõni, de ott baszta az anyját elõttem, hogy még nekem is nehezebb legyen a dolgom. Kapott pár golyót a hátába, megértette.

Hát ez szép. Mióta Corsairt kinyírták, megint nincs egyetlen használható gép se amerikai oldalon. Legtöbbet szégyen szemre prémium Spitfire-el repülnek, annyira semmire se jó egyetlen amerikai gép sem. Nem lehet magas tierben leduplázni a kört, megint eljött a mindig a németek nyernek korszak.

Szóval remélem az ostoba németfanok most boldogok, mert a nyivákolásukkal megint sikerült teljesen megborítani a játékegyensúlyt.

Azért ha nem ütköznek össze lehet megkaptad volna valamelyiket friendly killként, szépen átlõttél köztük 😊))

Coral Springs
Szép volt, engem is majdnem telibekúrtak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Coral Springs
Ki hogy alakítja a taktikáját, nekem ez sosem fért bele.

Az is lényeges, hogy lehetõleg ne elsõnek érj oda, hanem akkor mikor az ellenség már elkezdett lecsapkodni az alacsonyabban (és gyorsabban odaérõ) gépekre. Ez konkrétan csaliztatás, de mûködik.

Coral Springs
Igen túlemelkedi, ha az F8F -es pilóta tesz néhány kitérõt mire a találkozási pontra érne.

és a szerencse faktor....tegnap 5 rövid sorozattal 3 embert lõttem ki K4-el ,de sajna engem is kiszedtek...javítani nem akartam így mentem egy kanyar G10-et azzal meg az Istennek se esett le senki pedig még 1x táraztam is

Pluskast
Na azért az F8F simán túlemelkedi a 109-et. A Spit IX is elég jól emelkedik azzal a 30m/sec-vel. Amúgy meg minden azon múlik, hogy egyrészt mit pakoltál fel a gépre illetve, hogy mennyire vagy ügyes/béna adott meccsen.

Ja, béna pilótával az OP gép is béna (és már nem is OP pl a Corsair sem). Nekem az volt amcsi ágon a tapasztalatom tegnap, hogy ha bejött az NM csapat meg vele valszeg squadban egy másik tag a K4-esével, akkor mindenkit levakartak 😊 Csak arra mentem a bomberrel hogy legalább a repair költséget kitermeljem míg lelõnek 😊)

Persze, ha tudja az ember hogy hogy kezelje. De 90 fokban nem fog felfelé gyorsulni, ez nem Mig29-es (az majd Tier 30 lesz pár peccs múlva)

Itt vannak a perszeidák, a 30mm-es meteorok csak úgy röpködnek mindenfele <#nyes>

öcsém te tényleg nem vágod a viccet....na mindegy
/amúgy szerintem mindenki értette a geget a videóban rajtad kívül😛/

A jùlius 26.ai Q&A átirata Kollatinak köszönhetöen :
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/26464-qa-k%C3%A9rd%C3%A9sek/page-5#entry816914
Coral, idézem tanult kollégámat: Úgy fest Rád fér már egy kiadós numera 😊)) Kicsit ingerlékeny vagy 😊)

Coral Springs
Majd poénkodok én is veled, de akkor hamar hátat fordítasz ennek a topiknak úgy érzem. Van itt rajtam kívül még jónéhány emberke akiknek játszhatod az idióta agyadat, épp itt az ideje rólam lekoccolni. Meg amúgy is hetero vagyok.

A G10-en minden 3x annyiba kerül mint a K4-en furcsa....lõszer+javítás...
Amugy a medvemacskak gyorsabbak pl.K4-nél

Poenbol.....

Coral Springs
Ha van OP gép a játékban, az a K-4 és a G-10. Kifordulnak, legyorsulnak, túlemelkednek a jeteken kívül mindent. Aki ezekkel sem tud érvényesülni, az inkább keresse meg az uninstall -t. <#nevetes2>

Coral Springs
Egy idióta bement füvet nyírni épp egy Corsair -el, te meg leszedted. És ? Miért nekem címezgeted ezeket a szarokat ?