War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Köszi,ja egybõl bele a lecsóba,bár igazából még a vezérlõ beállítások sem tökéletesek,eleinte ezeket kell még belõnöm.Az árkád mód nem a mûfajom,a szimulátor fokozaton akarom kezdeni.

Na ezt hívom én jókor jött leárazásnak. Azt a döglött He 111 H-6-ot napok óta nézegetem.
Szia!

Azért Reserve/T1 gépekkel ne menj FRB-t, mert nem fogod jól érezni magad. HA a reálishoz akarsz közeledni menj HB-t, de azt is csak T3-4-tõl javaslom. Az hamar megvan, szedd össze árkádban 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Torzonborz
Egybõl bele a lecsóba ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

bardocz
To battle gombra ráviszed az egeret, és kiválasztod, hogy full real battle.
Torzonborz
Na ilyen az amikor hagyják az embert dógozni ( IL2 M ) , bazi nyugisan tudtam kiszedni a földi célpontokat . Sajnos elég ritkán van ilyen . 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Willenbrock
Most kezdtem el a játékot,van olyan lehetõség,hogy rögtön full reál módban kezdhessek? Training lehetõséget választhattam most,és nem találtam meg hol kell kiválasztani a nehézségi fokot.

Me 163 az egy gyilkos rakéta, ön és közveszélyes pusztító gép. Jetek közt is olyan irtást rendez pár db, mint a propelleres közt.
Coral Springs
Ilyenkor basz szét ám az ideg. <#smile> Nekem annyiból állt a csata hogy megemelkedtem úgy 8km -re, majd rám tapadt egy Me 163. Próbáltam fékezni, gyorsítani, kifordulni, a manõverek kavalkádját kipróbáltam, de nem ért semmit egyik se. Mint ha vonóhorgon húztam volna. Végül leértem földig, ott már nem volt mit csinálni, lelõtt. De azért jó tudni hogy nyertünk, az üzenetet egybõl kaptam ahogy kiléptem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az elõtte lévõ csatában meg egy Bf 109 K-4 -et a pálya egyik végébõl kergettem a másikba ~7km -en, majd vissza. Idõnként fordult egyet, lentrõl két társa próbált megemelkedni, de csak nem értem utol a majmot. Ez úgy ért véget hogy elment a netem. Valamiért mostanában mindig nekem jut a fasz másik vége, azt elbaszok 10-20 perceket a semmire. Még kell 400K XP az elsõ jetemig, csak kihúzom már addig valahogy.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nédmá egy német event. De csak HB-ra.

Torzonborz
KI 45 szar ? 😄 neked elmentek otthonról...azzal IL2 ellen fordulóztam 😄

From August 13th 7pm GMT to August 14th 6pm GMT

(August 12th 12pm PDT to August 13th 11pm PDT)

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/55677-operation-«eagle-day»/

És most tegyétek össze 😊
Hát megpróbáltam, mentem a japcsikkal pár kört. Ki45 otsu oly mértékben szar, hogy azt nem tudom a jóízlés határain belül megfogalmazni.

Volt benne 3 AI, azt kihagytam, azért az 1 fontos tényezõ... 😄
Nem semmi dolog ez a HB. Az utóbbi napokban kezdek rászokni, sokkal izgalmasabb. 😄
Elõször a killek éppen, hogy csak akadtak, de mostmár van bõven. 😄

Amúgy csak szerintem mentek kicsit messzire a +2db 20mm-el a 109 F-en? Egérrel bõven irányítható marad a gép még HB-n is, és amíg nem mászik semmi feléd, amíg van energielõnyöd, addig azt csinálsz amit akarsz, ugyse ér utol senki.

Eddigi legjobb HB-m, még csak most jövök bele. Mondhatni kezdõ vagyok, ami a HB-t illeti, de jódolog. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mi 7-8 szintrõl beszéltünk, ha elkerülte volna a figyelmedet. Ha odáig lusta vagy elvinni, az TOTÁLISan a te bajod. Mindenki már remekül elvan a Zerokkal.

Torzonborz
Azzal lehet hogy nem volt vesztes csatád. Én még lejjebb vagyok ott elég sokan a rácsapás után továbbmennek kihasználva a sebesség elõnyüket. M2 Zéróval meg esélyem sincs yak 9-t meg la 5öt utolérni. A dogfight az más tészta ott istenkirály 😄

Sajnos az én számomra TOTÁLIS csalódás a 4-5 szint. Érdemtelen még több idõt belepocsékolni.
Kifullozott A6M3 mod22 Zeroval hónapok óta nem vesztes meccsem Zhengzoun és Khalin Golon. Egyszerûen mindig belemennek a fordulóharcba az orosz gépek, és mindig szétalázzuk õket benne.

2-3 TIER JAPÁN VADÁSSZAL AZESETEK 70 % 5-6 OLYKOR 7 SZINTÛ GÉPEK ELLEN KELL HARCOLNI. EZ RÖHELY! A 3 szintû A6M2-N géppuskái semmirevalók, a 20mm az jó de gyorsan kifogyik. Állítom ez a gép fényévekkel jobb nint a 4-5 szintûek
Torzonborz
Nono én nemrég kezdtem tolni japó ágat és azért a ruszkik jó pár meccset hoztak a szartalicska yak 9t/tk-nak köszönhetõen. Jók a japó gépek de nagyon papírok és ha azok ráprüszkölnek akkor kamnpeca van.
Viszont ha sikerült õket dogfightba vinni akkor egy élmény velük repülni.

Japán gépen Tier7en kezdõdnek az elsõ Zeroval.
Az egyik legjobb nemzet egyébként, oroszok elleni HB csatáknál hónapok óta nem nyertek az oroszok(legalábbis amikor én csatában voltam). Sosem okoznak csalódást.

bardocz
Faszt.
A japán gépek általánosan egy rakás szarok. Nem javaslom senkinek, hogy az idejét pocsékolja velük. Az ötös gépekig húztam velük, nevetségesen irányíthatatlan szarok. Akkor már 5 szinten inkább egy Beaufighter mint ezek a ganék.
Egész jók az FRB mapok.
A fene, vége az orosz roncsok szénné alázásának Koreán. 😞

Update

Arado Ar.234 is now Level 19
Vampire Fb.5 is now Level 18
Korea in HB is now available only for jets
Berlin in HB is now available for tiers 10-17
FRB map rotation update: USSR vs Germany

Nem nagyon repültem most US-t csak az F4F-et, mert ki akarom maxolni. Az HB-n elég lomha tetû, de RB-n stabil ketyere igazi vadmacska, mint a neve. 109 E-vel nehézség nélkül fordulózik. És a kis kaliber ellenére nagy a tûzereje 6 gun-al. A kilátás rossz belõle csak 3-4 pontmodelles trackerrel hatékony.
bardocz
Ezt majd kipróbálom, csak alig gyorsulnak fel szernecsétlenek 😄D Buffalo, meg alacsony szintû gépek.
Gyorsulj egy kicsit a levegõben. 250 alatt ne fordulózz 😊

bardocz
RB-n én az amcsi gépekkel nem tudok repülni. Felszállás oké, de fordulnék, és dugóhúzó. alacsonyan repülve meg nincs idõm kijönni belõle.
rus -ger frb van.
Mi egyszerû pórpilóták nem érthetjük meg eme géniuszt <#idiota><#idiota><#wink>

Coral Springs
A világ véleménye ? Nem is tudtam hogy ilyen népszerû ez a topik. <#alien>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Hát ezzekkel a mondatokkal még a mostaninál is sokkal "népszerûbb" leszel.

De ugyan mit jelent a világ véleménye egy ilyen zseniális félistennek mint te, ugye? <#hehe>

Jó lenne a sweet fx..ha jó lenne. 😊 Csak a kevés fps-embõl még vesz le így nem nagyon marad.Persze biztos lehetne javítani vele...ha értenék az ilyen beállításos dolgokhoz.Sajna ez nekem latin (vagy kínai)
A magyar politika vagyis a pártfüggetlen alakváltó fehérgalléros bûnözés nem a topik tárgya 😊
Coral Springs
Hitler tényleg jól csinálta amit csinált, csak a végefelé elszúrta. Gyurcsány is jól csinálta, ám megfeledkezett arról hogy nem a nyugaton van.

"Ha bírálnak téged, akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják, akinél a labda van."

Gondolom Hitler meg Gyurcsány is mindig ezt mondogatta magának. <#idiota>

Coral Springs
Ott a pont. <#ravasz1>

Torzonborz
önelégültségbõl jeles vagy az biztos.

Tudjuk, a régi történet.. mindenki hülye, csak Te vagy helikopter.. tudjuk 😊

"Hiszen csak azt támadják, akinél a labda van". Ekkora közhelyes baromságot is rég hallottam már. Mellesleg ezek szerint a "germán fanok" is jól csinálnak valamit. Gondolkodj már...
Coral Springs
Ha nem szólsz észre se veszem. Van már egy Bruce Lee idézet az aláírásomban, de itt van még egy: "Ha bírálnak téged, akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják, akinél a labda van." Ennyi. <#eljen>

Fájdalom Coral, de lassan annyi minuszos hozzászólásod lesz, hogy úgy jársz mint sikora. Õt is csak akkor látni ha lenyitjuk, különben nem.

Coral Springs
Természetesen kisfiam.

Nem akarom szétoffolni a fórumot ne haragudj, illetve nekem vannak fontosabb dolgaim is, pl játszani. Neked meg látom annyira nem tetszik a játék, hogy inkább itt rinyálsz undorító stílusban. Egyszer már rád is szóltak, mégis folytatod. Te tudod, Nekem mindegy, csak szeretném ha észrevennéd végre magad. Mentem lelõni pár amcsit. (NEM némettel mielõtt elkezdenéd...)
Pluskast
Pedig egyfolytában nyafogsz. Naponta tízszer elmondod, hogy fúj a németek milyen op-k. Még ha igazad is van (bár én ezt kétlem) miért kell ezt napjában tízszer leírni? Ok nem szereted õket szíved joga de szerintem elég ha elmondod egyszer úgy is megérti mindenki, hogy nem szereted õket.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Coral Springs
Nincs okom nyafogásra, jól megvagyok. Ám levésem ide amit gondolok, látok, elhiszem hogy valaki(t)(ket) kibaszottul zavar.

Van még néhány háttérben megbúvó, noname megmondóember ? Jöjjetek csak elõ, ne kíméljetek. <#gonosz1>

Pluskast
Igen sírok minden oldalon vannak, ez nem attól függ, hogy ki melyik nemzettel repül. Agyhalottak meg ugyanígy. Olyan ez kb mintha a wot-nál megpróbálnál általánosítani, hogy akik pl német hk-val jönnek azok mind síró, rinyáló debil idióták.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”