War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan arról panaszkodnak a fórumon, hogy túl messzirõl látszik a pont, de közelrõl pedig nem arányos a gép mérete és ha egyszer elveszik szinte lehetetlen kis távon belül azonnal megtalálni. Bár egy arcade szimnél szerintem a pontok látása nem probléma, inkább a közeli gép mérete szorulna javításra.
Carrier landing fixed (It should work correctly now)
Visual errors in plane models, cockpits and damaged plane components fixed for the following aircrafts: Spitfire ( all modifications), Ar-2, Pe-2. La-7(😎-20, F8F, F9F, P-26 ( all modifications), P-36 ( all modifications), Blenheim Mk.IV, Ju87 ( all modifications), Fw.190 ( all modifications), Beaufighter ( all modifications), BTD-1
FM fixed for P-26, P-38, P-47 - all modifications
AI take off fixed (They should no longer roll to the side of the airfield and/or crash)
A Chat channel has been added for FRB
Externally carried pods are now spent correctly after plane is destroyed
Stars and moon are visible in bad weather conditions above the clouds
Some minor balance fixes of ground units in most missions
After a successful reload on an aircraft carrier, the aircraft is set to the starting point at the back of the carrier so that it can take off a lot more easily
Accuracy for the following MGs has been fixed (increased)
Ho 103
Breda SAFAT 12,7 mm
Breda SAFAT 7,7 mm Browning 303
Browning M2
Browning M3
Repair costs changed according to new statistical data. Most changes are minor, overall costs became a bit lower
B-24D is rank 15 now (1 Rank lower) A-26 is rank 15 now (1 Rank lower), BF.109F.4 is rank 8 now (1 rank higher),Tu-2/late is rank 15 now (1 Rank lower), Lancaster Mk.III is rank 15 now (1 Rank lower)
Kiemelném, hogy a német F4-es tierje egyet emelkedett.. Valszeg a "történelmi hûség" miatti okfejtõ, tényekkel és specifikációkkal alátámasztott jogos követelés az oka, és nem az, hogy a történelemben is gennyesre lõttek vele minden gépet ami ellenségesnek tûnt. <#falbav>#falbav>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Második monitorra kirakom, hamarabb rájövök, vajon kinek a légvédelme lövöldözhet ott 😊
Messze nincs az, hogy 6-7 km magasról kispotolom a sérült gépet vagy épp a lent kolbászoló gépeket és B00m.
Amayon: Dehogynem, simán 1-2ezres magassági fölénybõl csapkodtunk mi is il2-ben. Az hogy vak és nem lát már ne az én bajom legyen 😊 A HB-ban pont ez a szar, hogy ott nicns meg a meglepetés ereje, mert kiírja hogy hol az enemy, könnyen megkülönböztethetõ 5km-rõl az újonnan odaérkezõ is. Eleve ez a Zoom rendszer is hülyeség amúgy 😊
Na de biztos nem dupla km magasról zuhantak le az ellenfélre. RB-n pont ezért nem annyira OP a BnZ, bár ott is kemények a 109-ek. Mert nem látja hova essen le. Vagy a kabintól, vagy a szemétõl. HB egyszerûen elfajult az emelkedési versengés. Ott egy jól BnZ-zõ fazon ellen csak a szerencse menthet meg. Sosem tudhatod mennyire jó lövõ, hogy tud utánad korrigálni vagy csak szerencsés. Mindig az van elõnyben, aki támad.
Rád mentek, és a megadott távolságban gondolom kiírta h Te vagy, gyorsan le is nyomtak..
Elég sokat WoToztam mostanság, senkit se hallottam akik visszasírták volna az artykat, maximum maguk az artysok, dehát õk amúgy is a retardált réteg a játékban.
Szerintem nem ezt mondtam. Egy hasonlat akart lenni arra, hogy ha valami túl erõs egy játékban, akkor arra nem az a normális reakció, hogy akkor játszon mindenki azzal. Ez ostobaság.
Az, hogy az amcsik nem voltak rászorulva arra, hogy a német gépek magassági fölénye ellen fejlesszenek jobban emelkedõ gépeket az már csak a történelem miatt alakult így.
Nem azért játszanak többen mert nincs arty. Eddig max nem játszottak nagy tierben akik nem szerették õket. Még nem hallottam egy embertõl sem, hogy azért ment/jött vissza játszani, mert nincsenek arty-k.
A játék hibái megmaradtak, csak most mások a farkasok. 😄
Egy játékban az enberek 90%-a MINDIG arra törekszik ami OP, mert ugye szeretünk nyerni és ezzel több esélyünk van rá.
Az, hogy a Gaijin hogyan, milyen taktika szerint balanszolja a játékot patch-rõl patch-re nem tudhatjuk. Õk tudják mert megvan a sok statisztika és látják, hogy mit és merre csavarjanak. Nem hiszem, hogy ad-hoc hoznának döntéseket vagy direkt szívatnának egyes nemzetet vagy gépet, kasztot a játékban.
Lehet, hogy a német gépek repülésébõl többen vesznek goldot pölö és ez jó nekik. Ki tudja?! ?D
Mindenki azzal játszik amivel szeret. Ha valaki csak nyerni szeret akkor mindig az OP gépekkel fog menni, mindegy melyik nemzeté. Vannak nemzet függõk (pl csak némettel megy sok magyar, érthetõ okoból, de pl az oroszok tuti nem mennek velük).. meg vannak sokan mások, akik más módon választanak gépet. De hogy minek sírni ríni egyfolytában...
Stop being pussy 😊)
Ha komoly egyensúlytalanság van egy játékban, akkor arra nem az a megoldás, hogy játszon mindenki az OP gépekkel. Ne essünk bele ebbe a hibába. A World of Tanksban is sokan évekig reklamáltunk az artyik miatt, és az ostoba artisok erre azt mondták, hogy játszunk mi is artykkal.
Eltelt két év, és most úgy lenerfelték az artykat, hogy gyakorlatilag nincsenek már jelen, és láss csodát, sokan újra játszani kezdtek a játékkal, mert az a játék legkomolyabb hibáját javították ki ezzel.
De most látom csak, hogy nem az elõtted, hanem a radaron a mögötted levõket kell nézni 😊)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A 2. képedet sem értem. A Corsair nem emel olyan übertáposan, mint az elõzõ peccsben, mert visszavették a szárnyfelület miatti ellenállás hibáiból eredõ felhajtóerõ pluszt. A Me109-esek meg világ életükben az emelkedõképességükrõl voltak híresek, ne csodálkozz már, ha leemelnek mint a szél 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez meg egy Tier 7 -es életkép.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
20 k dodoval 1 meccs alatt negvan rb-n is.Az én idegrendszerem nem bìrja már a hb-t.
Vesztes meccsre kaptam 22-t.A ruszkik ellen is jó a dodó.:-)
A 25% ot azért rendesen kihasználtam.
Azért hogy valakinek nincs 6 k-ja repairra...Az meg is érdemli
Bementem hentelni a Do217-el HB-ra az event miatt, gondoltam az a 10 kill nem nagy ügy. Le is vertem annak rendje és módja szerint Sicily térképen egy Spitet meg egy Beau-t, mikor is a srác elkezdett oltárian anyázni, hogy ez most neki 6 óra egyhelyben tipródás lesz. Mondtam neki h a Beau ismereteim szerint kb 5k lionért javítható azonnal. Aszonta neki nincs annyija, most várhat egy csomót <#wow1>#wow1>
Adtam neki pár tippet, hogy menjen árkádba bomberrel, vagy T1-es i-153-al és keressen 5-6 légigyõzelemmel egy Beau javításra valót, de aszonta õ nem megy be azokkal szarokkal 😄
Aztán még privátban is megtalált mikor kiléptem, de mondtam neki h keresse fel a barátnõjét, vagy az orvosát, vagy ami épp elérhetõ.. Ennyiben maradtunk 😊

Nem egy fanatikus szimesnek való, az FRB árkádosított, nem szimulátor. Relatív pörgésre, gyors meccsekre van kalibrálva.
Élesben nincs aktiválva még a szim jellegû beállítások jó része, bár benne van a játékban. Cserébe rendkívül fluid a grafika és óriási (lesz) a gépválaszték.
HB-n nehezen :o
Ám ezek kizárólag Historical -ra értendõ információk, Arcade és a Full Real már egy másik világ.
Akkora kihívás? Mert akkor azonnal kipróbálom😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze õ tudja.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Viszont nem volt probléma felhúzni a rankokat, elsõ-második nap kb (igaz, a tréningekért kapott sasokat xp konvertálásra használva, és soook játékkal) olyan négyes rankot elértem két nemzetnél.
(Persze crewra költeni jobb lett volna, de így hamarabb jutottam el olyan gépekhez, amivel már élveztem).