War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig csak a T9es orosz gépekekl mentem Yak 9 La5 és a Peshka-k de a bombázás remek 8 rárepülésbõl 8 destroyer kinyírás és 2-3 gépet is leszedtem a Yak 9 el per kör. Ami nálam nem rossz 😄
Egy csomó cuccot vásárltam rá kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb.
Szóval érdemes lesz visszalátogatni 😄
Az momentán 4266 Ft.
Mindez azért érdekes, mert Steamen most 14€ a Dora pack. De ugyanennyiért elérhetõ az új Mustang pack is, mint kiderült, ezért került be a játékba a Gift D-20 Mustang.
Economy? Aki nem tudott keresni benne eddig minimum AB-n az valamit nagyon rosszul csinált 😊 Csak finomítottak a "More skill to earn better" ökölszabályon.
Látom lett pár új gép.
Az economy még mindig olyan tréé mint május-júniusban volt?
A gépek továbbra is túlzottan sérülékenyek?
Kivéve amikor én lövök beléjük 3-4 tárat? 😄
Milyen irányba változott a játék az elmúlt két hónapban?
mindnek van egy
pl.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Egyébként az F4F mondtam én, hogy jó gép. Ezek szerint HB-n is, ha van eszköze amivel irányítani tudja. (Legtöbb gond forrása az instructor.)
"....teljesen profin és hatásosan játszik.. xD"
Igen, mert a klasszikus BnZ az olyan, amit õ mûvel. Nem titáni magasságból csap le, majd visszatér olyan ívben, hogy újra és újra megállás nélkül lefordulhasson nagy sebességgel miközben szépen van ideje bemérni a megfelelõ szöget. Ha elveszti a speedet néha átvált YoYo-ba. Ezt egy mouse-os nem csinálja meg.
Az is nagy igazság amit a beauról mond, hogy jól fordul, de struktuálisan nem tudná elviselni ezt az a korai technológia, darabokra kellene szakadnia. De megérti, hogy kivitelezhetetlen lenne a játékban. stb. stb.
ha beviteli eszköz probléma van itt'p érdemes keresni.( igaz maga a játék kreálja a problémát annak aki arcade/ hb- t szeretne játszani egéren kivül mással)
én is megnéztem a videóit, valóban tudja is mirõl beszél ugye mert látszik 😊
az összes géppel amit leszaroztunk teljesen profin és hatásosan játszik.. xD
(Ment is errõl vita a forumon, volt aki vernyákolt miatta, de a többség leintette, hogy inkább kevés játékos, és több ai, mint negyed óra várakozás).
úgy beszél mintha egy program olvasná fel helyette.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hihetetlen intelligens játékos, és nem köti meg az instructor a kezét. Bámulatos, milyen könnyedén pörög ott a stick-el, majdhogynem körberöhögi a mouse aimosokat.
"Ó váratlanul elõjött egy hurrikán, újragondolom a tervet, miközben energia gyûjtõ körre megyek" - mondja tök hidegvérrel. Megy 150-el az energia csúcson, alatta ott zizeg két gép és gyönyörûen többször is beüt közéjük egy olasz géppel.
De ha az AB játékosok a 15%-át megfogadnák, amit mond akkor nem lenne ájvékolás.
Csak tegnap akadtam rá erre a játékra, úgy hogy bocsi a láma kérdésért de kéne egy kis segítség.
tehát arcade módban kezdtem egérrel és klavival. megcsináltam a tutorialt és mentem egy pár arcade csatát. ugye megszoktam az irányítást ezzel a combóval. na most ma gondoltam hogy kipróbálom a game padommal (saitek). látom lehet komfigurálni és ekezdtem beállítgatni. de sajnos az eredménye valahogy nem tetszett és vissza szerettem volna térni a tegnap megszokott egerezésre csak sajnos most már ez a mód sem úgy van beállítva mint a tegnapi induló. Hiába nyomtam egy reset to defaultra érezhetõen nem olyan mint tegnap. pl tegnap még volt valamilyen stabilizátor ami a gépet a manõverek után mindig középre hozta vissza. most meg állandóan korrigálni kell akár egérrel akár a billentyûvel.
nincs valamilyen alap .ini fájl amivel újra a letõltéskor induló beállításokat vissza lehetne állítani?
segítségeteket köszönöm.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most már külön kell kérni, hogy töltsenek újra 😊
Hát sok jó gép van a játékban, de olyan amivel négy Yak-9est kapok le egy percen belül Zhengzou-n HB, olyat eddig csak a Zero (mod 22) tudott nekem.
Nagyon tuti kis nemzet.