War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nekem ma is volt, csak õket tudtam ma lelõni asszem, emberi áldozatom nem igazán volt.
Ehh valamit nagyon elrontott gazsi azzal, hogy tegnap óta nincs ai. Tier 2-tõl - 14-ig mindent össze rak. RB-n volt eddig a legjobb MM.
igen a legénységeket külön-külön tudod fejleszteni abból a tapasztalatpontból amit szereznek amikor csak repülsz velük

ha jól emlékszem játékbeli pénzért összesen 5 vagy 6 legénységet tudsz venni a többi már valódi pénzes de hidd el nem is nagyon kell több 😊

annyit kell tudni a legénységedrõl, hogy annyi gépet tudsz arcade csatába bevinni ahány aktív(repülõgéppel rendelkezõ) legénységed van de szerintem ez már feltûnt 😄
ööö.. lehet. akkor tehát alapból van "legénység" a repülõkhöz? (virtuálisan ugye)
azért van az hogy ezekre a slotokra lehet "levelt" növelni? és ha veszek még embert az akkor + legénység amit átültethetek másik gépre?
van egy kis kavar még 😊

minden egyes slot lent egy külön legénység
amilyen gépet adsz nekik azt fogják használni
bármelyik legénységhez pakolhatsz bármilyen gépet, amikor odaadod nekik akkor elõször egy alap kiképzést ki kell fizetni aztán annyi már tudnak is repülni vele

aztán ahogy veszed majd az új gépeket úgy osztogatod szépen a legénységeidnek, a régi tudásukat nem felejtik el
Problémák voltak a mai Steamesítéssel és a steames csomagokkal is, ezért ideiglenesen levették a steames csomagokat(a steampack kivéletével) és a topikot is eltüntették.

A Gaijinos arc a hivatalos fórumon azt írta, hogy a Steamet készítõ Valvenál toltak el valamit, és most dolgoznak rajta. De a Gaijinos arc megnyugtatott mindenkit, hogy mindenki meg fogja kapni amit vett, nem kell parázni. Ha majd már minden mûködik, visszateszik a steare a három másik csomagot is. Ezért én is várok a vásárlással, holnapig-holnaputánig, amíg helyrejön.

Elvileg úgy fog mûködni, hogy miután megvetted a kiszemelt packot a steamen, feltelpítetted a steames War Thudert, a beloginoláskor rá fog kérdezni, hogy akarod e erre az accountra aktiválni a DLC-t, amit a steamen vettél.

ok ok. csak mivel még nem vettem személyzetet azért furcsa hogy gunnerre+ pilotra pakolhatok XP-t. de akkor azok a pontok a GÉPEM tulajdonságait javítják akkor? ÉS HA MAJD veszek mondjuk 1 pilot-ot akkor az emberkét pakolhatom át másik gépbe és az õ tapasztalata a másik gépen is él. remélem jól értelmezem...
és köszi.
Szeva!

Gunnerre csak addig érdemes pakolni, amíg olcsón adja a pontot, ugyanis ha megvan bizonyos crew level, akkor lehet venni "Experienced" kiképzést, ami 30 pontot ad minden fontosabb skillre.

Amúgy vadásznál a G tolerance és a Keen vision a fontos, bombernél a gunnerek (bár alapvetõen ha hátra ülsz Te magad akkor jobban lõsz mint õk). A Ground crew fejlesztés csak árkádnál fontos, hogy mennyi idõ alatt töltik fel a géped. Meg most lett ez a Weapon maintenance, én felhúztam tökig, igaz én már kicsit magasabb szinten vagyok és HB/FRB-t tolok, ahol nem mindegy mikor akad el a géppuska 😊

Amúgy a Crew szint nem veszik el, az a slotra van, bármilyen gépet raksz oda a pilótád nem felejt el semmit, csak a spéci kiképzést (Experienced és Ace crew)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

hali. bocs de csak 3 napja van meg a játék... németekkel a 2.rang végénél járok.
úgy látom hogy a gépekre kapok +xp-ket ugye? vagy is nem lehet répakolni egy újonan vett gépre az alappal összeszedett pontokat (?)
no most ha nincs gunnerem (mivel ugye egyszemélyes a gép) akkor is érdemes pakolni xp-t a gunnerre? vagy inkább a földi személyzetre kéne?
azt is látom hogy lehet venni pl. gunnert. de azt gondolom csak olyan gépre érdemes ahol már van ilyen kiképzés ( bombereknél esetleg), ahol több a személyzet is ugye?
köszi.
Leírná valaki, hogy hogyan lehet a Steam-es acchoz hozzáadni a meglévõ WT accot? Nekem nem nyitja meg a lenti linket valamiért..

Rosszul látod a dolgot Coral. Az FM team is elismerte, hogy a Corsair emelkedése totál rossz, mert a felhajtóereje a szárnynak nem vesz figyelembe pár dolgot (pl a légellenállást). Most visszatették a jól megérdemelt technikai adatokra, azaz a Corsair FM-je most normális, és eddig nem volt az. Ez nem a síráson múlt. Az az oroszoknál van, ezért tud az i-153 3km-nél magasabbra emelkedni (meg 10k magasra gyorsabban mint egy Jet).

Ahh összekevertem én a Me 410-et nem érem utol 7-es F4F-el. Csak ha egy kicsit elkezdi magát mozgatni, amikor idõnként messzirõl rápöckölök.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt jól elmagyarázza GrmlZ, az elõnyeit, hátrányait HB módban, de realisztikus irányítással 😊
Az a baj a 110-el, hogy RB-n mindenki a limiten megy, és ha veszti a sebességet, valószínû akkor azt jelenti üldözik. Ha egy kicsit is tapasztalt az ellenfele kivégzi. F4F-el leszedtem párat pedig gyorsabb a kétmotoros és nem igen vagyok kiemelkedõ az átlagból RB-n. HB-n megválogatják a célt, mert elolvassa mit ideális megütni, de RB-n nekimennek mindennek a sight rangbe kerül.
Bf-110esel nem tudom mi van, de én HB-n minimum 2 killt csinálok vele csatánként, de a 3se ritka. Persze, lassú, de brutálisan erõs a fegyverzete, rengeteg a lõszer hozzá, és az ellenfél részérõl mindenki lenézi. Az ellenség egymotoros vadászainak általában eszükbe se jut vad fordulózásba kezdeni a közelében, csak akkor eszmélnek amikor már lelõttem õket. Mindig az egymotoros vadászokra megyek rá vele, és nagyon hullanak.

Szóval nem gondolná az ember róla, de remek kis gép.

bardocz
Ez a baj, ha eltalálom, max egyenesen repülõ célt tudok vele leszedni. Viszont sima géppuskával egyre jobban célzok fordulóharcban, érzek valami fejlõdést.
Nem megy ez a mobilon irkálás...
1-2 slot elég ha.Nem kell szétszòrni az xp-t.A 110 es lomha. Jò az ágyuja.csak ne kelljen vele fordulni mert dobj a sebességet.Az egy ágyus he112nek valòban ilyen a tüzguorsasága de az egy 20 asban több erõ van mint az emil 2 ében.Stabilan fordul jò a kilátás.Ai álltalában egy találat.( ha eltalálod mert néha tényleg idegesitöen lassu a löveg).Nehézvadászból do217 mindenképp.Nagyon jò köröket lehet menni vele.
Akkor nem jó a kevés slot, ha kitalálja ganjin, hogy nem tudsz visszamenni gépeddel a csatába azonnal. FRB-n hagyták a régi rendszert, de a többi játékmódban már ott van az 5 perces bünti. Ha netalántán idõvel az RB népszerû lenne ott is bevezethetik.
bardocz
Mondjuk ez igaz, és én nem használok automata javítást, oroszoknál van annyi gépem, hogy ne legyen rá szükségem. Japánoknál szintén, nem kellett még gépekre várnom.
pénzspórolás mit lehet érdemes minden slot-ot használni és szétszórni a gépeket köztük aztán javítgassák a sérülteket amíg te nem játszol
igaz mostanában a javítási költség nem veri pofán az embert annyira már 😊
A 109e nekem valahogy nem jön be.Lehet jò gép lenne ha megfelelö tierben menne a kortársaival.Gyengenek érzem 6 oson.( persze vannak profik akiknek mindegy mivel mennek...hol vagyok egy Wolfhoz)
bardocz
Arra várok, de már legalább van gépem, amin ágyú, és géppuska is van. A csak ágyús he-vel nekem nem megy, olyan lassan lõ, hogy két lövésem között átmegy az ellenfél. Meg ott a bf110 talán, vagy melyik az a heavy fighter, azt is ki fogom próbálni. Arra gondoltam, hogy mivel úgyis frb-zek csak, minden gépet 1 vagy 2 sloton kéne használnom a legénység miatt, nem tudom ez mennyire jó ötlet.
bardocz
Ki-61-ek is nagyon fasza gépek szerintem.
233 csatát vertem a japán gépekkel, lehet, hogy magasabb szinten jó, de tier 5 ig köpedelem. Sajnos már nincs lelki erõm ezt a szart nyomni még 7-8 szintig. Inkább nézek valami mást
Coral Springs
Az USA -ról nagyjából leírtam a #18549 -ben, hogy jelenleg mit érdemes róluk tudni. A németeknél közép és magas szinten az összes gép kb OP. Japánoknál szintúgy, a fordulékonyságuk borít mindent. Az oroszok alacsony szinten OP -ok, utána meg egy nagy kérdõjel. Igazából jók is meg nem is, esetleg az La szériát tudnám kiemelni. Az angoloknál van néhány Spitfire ami kiemelkedõ a fordulékonyságuk miatt, és a Beaufighter sem rossz.

A jeteket inkább nem említem meg, az egy külön kategória.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

GZ már csak 2 szint és tied a 109 E. Ma a 154 Wolf streamelt 5(!) ruszki gépet kiszedett vele 😊

Amíg eléred kipróbálhatod az M.C.202-t egzotikus, érdekes gép, csak a kilátás rossz.
Legalább tier8 Zero, és legalább 30 HB csata kell ahhoz, hogy valamennyire tisztán láss a japánokkal kapcsolatban. Addig meg se állj. Vagy állj meg, de akkor ne panaszkodj, mert rajtad kívül mindenki nagyon szereti repülni a japán gépeket.

bardocz
FRB, 4 ember, 6 AI. Amikor mi ketten maradtunk, az ellenfélnek volt 7 vagy 8 gépe. Visszamentem a bázisra javítani, amíg engem akartak elszedni a földön, 4 gépük maradt, többit aaa leszedte, és végül az abszolút vesztesnek tûnõ csatát megnyertük. Pedig nem volt könnyû, kis szinten oroszok csajkái verhetetlenek, lefordul mindent, és szét is kap a lézerágyúival, a németeknek esélye sincsen. Sokadik meccs, mire sikerült nyerni, és elszedtem közben 2 ai-t, az utolsó gépüket meg megsebeztem, és ketten levadásztuk. És végre 4es szinten vagyok a németekkel.
Akkor már csak az maradt, hogy el kell kerülni az ellenséges tüzet velük 😄
Köszönet ezért is,ha nekilátok játszani ,szerintem igénybe veszek minden segítséget😊
Sajnos nem tudtam pozitív változást elérni a japán gépekkel kapcsolatba újabb 50-60 csata után sem. Semmirevaló papírhalom. Tier 0 alapgéppel mellémrepül még lõni se kell csak leköpi a gépemet az meg széthullik alattam. Egy amcsi peashooter több találatot kibír mint az én 3 szintû szarom
Akkor az USA ágat hagyom is eddig se volt a kedvencem.
Most HB ra mi a jó?
Német Bf 109F4?
Orosz Yak 9 vagy 15 valamelyik verziója?
Coral Springs
Mert kb 1 hete nerfelték. Elõtte úgy 1-2 hónapig az USA legjobb gépe volt, amivel fel lehetett venni a kesztyût akár a germánok ellen is mid tier -ben. Ez persze nem tetszett a germán fanoknak, és addig rinyáltak a hivatalos fórumon, amíg el nem érték a céljukat. Vegyél prémium Spitfire -t, most az a kelendõ. Gyakorlatilag a nyertes csatákat ezekkel hozzák az amerikai oldalon.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

yuplay-ról át fognak költözni teljesen a steam-re?
Update:
Na, állásfoglalt végre a Gaijin is hivatalosan, lehet venni Steamen a kedvezményes pakkokat, mindenki megkapja aki megvette. Csak a steam tökörészik egy kicsit.
Szóval elõre a 4000 forintos prém Doráért.

"Senio, on 15 Aug 2013 - 6:20 PM, said:
The problem with purchasing packs is known, the problem is on the Valve's side and is being fixed right now. Sorry for the inconvenience, everything will be fixed ASAP and everyone will get their packs"

Ment a nyivákolás miatta, hogy versenyre tud kellni a magas tierû német propelleresekkel. Megoldásként lenerfelték a vérbe.

A HB-t viszont nagyon elcsapták.
Corsair al egyszerûen nem lehet rendesen menni. Nem emelkedik enm kanyarodik lassú kínlódás. Asszem marad a Német-Orosz vonal Hb ra.
+
http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/238-magyar-f%C3%B3rum/
Nem bonyolult...annak aki benne van.Inkább kérdezz minthogy belefuss fölösleges pénz/xp költésbe vagy csak idegességbe.Szívesen segitünk.
A szokásos melyik nemzettel érdemes kezdeni( ha van ilyen kérdés) a szokásos válasz: amelyik szimpatikus
Hálás köszönetem,már el is mentettem a linket<#eljen>
Coral Springs

Nem egy bonyolult játék szerintem de: http://www.warthunder.hu/

Ha meg kérdésed van itt kérdezz szerintem.
Sziasztok mindenkinek!

Nincs véletlenül vmi normális leírás a játékról,amolyan guide,lehetõleg magyarul?

Eddig úgy tûnik a bombázásra so so nagyjából jól fizet.
Eddig se a túl sok géplelövés miatt volt lém.
Remélem azért tudok majd gyûjteni 😄
Ne örülj annyira, az economy megváltozott. Legalábbis nekem az elõzõ peccsben szépen lassan, de biztosan jött be a pénz. Az új peccs óta pedig stagnál a pénzem(prém számla és prém gép nélkül).

Húúú örömmel látom, elég rendesen lecsökkentették az Arcade-os szerelési költségeket.
uhh akkor pihentetjük! thx

Olvasgatva a fórumokat, egyelõre ne vágjon bele senki szerintem, mert most nehézségek vannak a Steam és a WT meglévõ accountok összekapcsolásával.