War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkoris szép. Fõleg az enyémhez képest. Amit raktál lentebb videót, és úgy nem is tudok nézelõdni, teljesen újra be kéne állítanom freetarck-ot. Sajna túlzottan nem tudom fordítani a fejem, mert akkor kilóg a szemüvegkeretbõl a monitor és nem látom.
nem igazán
azért ennek jelentõs része ai volt 😄
ha saccolnom kell akkor kétharmada szerintem de sajnos nincs ilyen statisztika úgyhogy ez örök titok marad 😊
azért ennek jelentõs része ai volt 😄
ha saccolnom kell akkor kétharmada szerintem de sajnos nincs ilyen statisztika úgyhogy ez örök titok marad 😊
Ennyi meccs alatt??? Te ez elõtt is nyomtál is valami repülõset, ugye? Nekem 102 meccs alatt van 16 kill.
Emillel
de igen változó 3ból egyszer van kb ai is
de igen változó 3ból egyszer van kb ai is
Mivel mész hogy ai-t is dob? Nekem nem ad be 3 napja egy db-ot sem.
Ha lelövöd õket, dühösek lesznek, ha dühösek lesznek, berágnak rád, ha berágnak rád, akkor a chaten pampognak, te pedig akkor keresel lion-t, mit nem lehet ezen érteni? 😊
az orosz ai kicsit tényleg néha turbo üzemmódban van 😄
simán ledarálták a csapatot..mindenkit kigyújtottak a lézerágyúkkal 😄
simán ledarálták a csapatot..mindenkit kigyújtottak a lézerágyúkkal 😄
Nem értelek. Mit jelent ez a mondat?
GZ, szidjanak vele sokat, azt jelenti OP vagy és dõl a lé 😊
És igeeen, megvan a prém Dora. 4000-ért totál jó vétel volt. 😄
Nekem tegnap lett volna meg a 120. RB killem, de vagy 5-öt nem adott meg hiába kriteltem le, sima crashed lett. Illetve mostanában rengeteg assist van, ha valaki belelõtt a gépbe 5-10 percel utána, amikor én lövöm le õ kapja a killt.
"valamit tényleg változtattak mert volt egy átlagos 6 ember + 3 ai meccsem utána meg 4 vs 4 ai nélkül"
Ha bekeveredik egy low tier-es hozza magával az ai-kat.
A lefele vezetõ utat azért mondom, mert most az elõbb is betette a t14-eseket, szerencsére mellénk.
"valamit tényleg változtattak mert volt egy átlagos 6 ember + 3 ai meccsem utána meg 4 vs 4 ai nélkül"
Ha bekeveredik egy low tier-es hozza magával az ai-kat.
A lefele vezetõ utat azért mondom, mert most az elõbb is betette a t14-eseket, szerencsére mellénk.
most kényszerbõl ugye némettel kell menni rb-n ott meg emillel próbálok összecsiszolódni 😄
valamit tényleg változtattak mert volt egy átlagos 6 ember + 3 ai meccsem utána meg 4 vs 4 ai nélkül
ugyanolyan szintû volt mindkettõ
most, hogy némettel megvan a 11es szint kacsintgatok az elsõ 190es felé.. ellenfélként már jól megutáltam õket anno 😄
valamit tényleg változtattak mert volt egy átlagos 6 ember + 3 ai meccsem utána meg 4 vs 4 ai nélkül
ugyanolyan szintû volt mindkettõ
most, hogy némettel megvan a 11es szint kacsintgatok az elsõ 190es felé.. ellenfélként már jól megutáltam õket anno 😄
Grat a 100. hoz!
Jó kis videó.Szépen mögé került és õ már nem hibázott 😊.
Jó kis videó.Szépen mögé került és õ már nem hibázott 😊.
Elképesztõ miket tudnak egyesek. <#eljen>#eljen>
Ilyenkor sajnálom hogy fejkövetõ kütyü nélkül esélytelen az FRB.
Ilyenkor sajnálom hogy fejkövetõ kütyü nélkül esélytelen az FRB.
Na ezt kéne megtanulni folyamatosan hátrafelé nézve vezetni. Néhány mp-ig merem csak, mert vagy orsózás vagy földtámadás lesz belõle.
Menj tier 4 felett kizárólag, meglátod, hogy van lefelé is 😊
illetve a tudástárba még bedobok egy emberkét 😊
frb-s dolgok, tutorialok-bemutatók manõverekrõl
elég ügyes õ is...😊
schmalzfaust
ez pedig csak gyönyörû 😊
frb-s dolgok, tutorialok-bemutatók manõverekrõl
elég ügyes õ is...😊
schmalzfaust
ez pedig csak gyönyörû 😊
egy kis kihagyás után máris ünneplés..
meglett a századik kill innen már csak felfelé vezet az út 😄D

meglett a századik kill innen már csak felfelé vezet az út 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

valamit benézel,mert ezen alapban 1 hónap prém van és nem 2 hét....300 goldból pedig nem veszel 2 hét prémiumot😛
No igen, de abból a három prémium gépbõl csak a prémium Zero a jó gép. Az XP-38 elég gyér dolog, a prém tier3 P-36 meg ugye csak egy gesztus. És hát 1700 aranyból nem jön ki egy hónap prémium, 2000-bõl igen. Így szerintem 14€-ért a Dora a gyakorlailag másfél hónap prémmel jobb vétel.
Esélytelen, ha trükközöl bannolhatnak.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
a steames pakk még jobb az 17 euró ,de 1 hónap prém és 2db prémium gépet adnak! annyival "szarabb",hogy csak 1700sasmadár
NA, jól gondoltam, steamben elindítja az ember a WT-t a vásárlás után, belogol, és már jön is a kérdés, hogy akarod e aktiválni a DLC-t erre az accountra.
"Posted Today, 12:57 AM
All the packages are back up now and available, after purchase, just log in to the account (within steam) you want to activate them on, you will be greeted with an "activate now" screen. Thanks for your patience guys."
"Posted Today, 12:57 AM
All the packages are back up now and available, after purchase, just log in to the account (within steam) you want to activate them on, you will be greeted with an "activate now" screen. Thanks for your patience guys."
Arra nem tud valaki megoldást, hogy a Steam/Paypal engedje amerikai címre a számlázást? Számla úgysem kell nekem, és barátibb lenne dollárban fizetni azt a 14-et, mint Euróban. <#smile>#smile>
Thx.
Augusztus 19.
Meddig lesz occó? Én is eltudnék fogadni valami szépet, de nem sietek vele, ha nem muszály.
Ééés visszakerültek a steamre a starter pakkok. Holnap veszek is egy Dora pakkot, mert 14€-ért lehetetlen kihagyni. Plusz ugye a gép mellé jár két hét prém és 2000 aranysas.
Kéne, azon van a hangsúly, és nem az AI B17-et kergetni. Vannak hülyék... -.-'
Ennek ellenére még mindig klassszisokkal jobb a helyzet, (fõleg HB-n), mint anno WOT-ba. Jézus.... Még T10-en is....
Ennek ellenére még mindig klassszisokkal jobb a helyzet, (fõleg HB-n), mint anno WOT-ba. Jézus.... Még T10-en is....
G2-nél nem utolsó szempont, hogy van benne mûhorizont 😊 Gazsi most, hogy kiszedte az ai-kat cserébe ~2km-en random befelhõsítette az eget.
Sima loopingoláskor érzõdik, hogy morcosabb a gép benne. +1%-al ellen kell trimelni a nyomatékot, mint az F-nél.
Landoláskor is érzõdik, ha véletlen túl hirtelen kap a gázt a motor szabályosan beránt oldalra.
Sima loopingoláskor érzõdik, hogy morcosabb a gép benne. +1%-al ellen kell trimelni a nyomatékot, mint az F-nél.
Landoláskor is érzõdik, ha véletlen túl hirtelen kap a gázt a motor szabályosan beránt oldalra.
Jaa. Csak többnyire ilyenkor a saját csapatban is vannak magasabb szintû gépek, akiknek pont ezekkel kéne foglalkozni elsõsorban.
Az is megvolt, de az csak a "szokásos" a p51-es feltünése nem volt az. (eddig)
Tényleg jó a G2, csak az mm egy rakat szar. Az amcsi prem spitet még eltudom fogadni az csak 2 tier elõny, ok. De hogy 1v3-ba nekem kéne lelõni 3 kibaszott p51-et, az kicsit felbaszott. -.-'
Helyes, csak ez a számokból nem nagyon jön át, de még így is lesz munka vele mire kimaxolom.
G2 érezhetöen erösebb és jobban birja a tempòt a kinzást.
Teljesen más lett a metagame, az elõnyére. Nincs az ordítozás az elején "coin coin all". De nem valami kellemes LA5-el, G6 G10-ek ellen menni. 😊
Nem lesz visszalépés.Max a festés szivás ha RB zel.A gunpodot sokszor fel se teszem f -re.Max ha van valami nagy bomber.Tökéletes gép annélkül is
lol nem lol, részben igaz. Én is mikor átültem F-4esbõl G-2re kicsit gyengébbnek éreztem magam.. 😞
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
lol
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Miért van az a szörnyû érzésem, hogy az F4 után a G2-t nemhogy elõre hanem inkább visszalépésnek fogom érezni minden téren? Addig biztos amíg nem pakolom tele minden modullal, de még lehet akkor is. És akkor így kéne elszenvedni t11-ig, mikor a 8ról 9-re is hetekbe telett? Hmm.
Na, meg is kapták a gépeiket meg az aranyukat azok, akik délután vették meg a steamen a packjukat. Mi többiek már csak arra várunk hogy visszakerüljenek a packok a steamstoreba.
Ezt a két csajt (Betty_Sheregal, HannaMarseille) elég sûrûn látom jet vs jet csatákban, azt pina létükre komoly mûsort rendeznek a MiG-15 -öseikkel. Nem pont így képzeltem el a tápláléklánc csúcsát. <#smile>#smile>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hát ez érdekes volt XD. Szegény p40-es pirosra lõtte az egész bf110-emet, leesetem és a játék elintézte 1 sima "crashed"-el. Pedig vezeti nem lehetett már. Erõs a cucc. 😄 0 killel fejezte be a csávó érdemi tevékenység nélkül, én meg 2 killel és +10k pénzzel. Alig bugos. 😄
Lehet, mert én most csak t3-ban játszottam. De nem lenne jó, ha nem lenne ai, azért valamit azok is hozzátesznek a játékhoz.
Szerintem t5 - t14 közt lett valami kavarás, mert mindent betesz oda.
Nekem tegnap óta nincs egy darab sem, nem egyszer 2v2 megy.
Most próbálgattam az FRB-t és volt bõven AI t2-t4 között.
Most próbálom ki, hogy mik közé rak T17-en.. Jet rulz 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..