War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
az változik a pilóta skilljétõl, hogy mikor azonosítja be a gépet (kerül rá a piros négyzet)
most viszont 900 méterrõl dezintegráltam egy la-7et a B-24el xD
csak olyan van, hogy bombázóval lövöldözöm a köcsögöt persze õ is belém lõ aztán telibenyom, nála crashed amikor én lezuhanok akkor meg megkapja a kill-t 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ts cím: ts3.warthunder.hu:9989
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
A Mustang packet kellett volna vennem. Persze csak ma emelték meg a reward szorzóját 310%-ról a rendes prémiumos 500%-ra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nagyon jól néz ki!
E hétvégi " na errōl is lemaradok" event....uk-ger...
amúgy kezd elegem lenni abból,hogy playerek percekig követnek úgy,hogy én xart se látok belõlük és egyszercsak ZIMM a semmibõl rámveretik a tárat!
Mire kéne használni ezt a gépet?
ui: változott valakinek a láthatóság uccsó patch óta? Ugy érzem mintha megint kevésbé látnék ugyanazon beállításokal.
NM késõbb verhetõ lesz, egyelõre vakok között félszemûek. Ha kinevelõdik egy profibb generáció visszább esnek. Bár neves klán oda is lehet bekerül majd pár pro.
IDAI-ra kíváncsi lennék streamen, mert õk vérprofinak tûnnek. Ha egyedül jön valamelyik úgy is szépen teljesít.
hát... nyomtam rögtön test flight-os ismerkedés után egy frb-t
nem csináltam szószerint semmit csak csali voltam végig mert az elején bekaptam pár lövést és csak próbáltam túlélni úgyhogy kemény 90 pont lett a végén a nevem mellett 😄
de a jutalom..lol
igaz prémiummal de 10k pénz és majdnem 40k exp..
ismétlem a semmiért 😄
az akcióval meg mindenki jól jár 😊
"Interaction with your friends, sharing your screenshots via Steam account, great download speed for updates and much more!" <#bohoc>#bohoc><#rolleyes>#rolleyes> van vagy 20 játékom steamen, de sok unalmas update és launch bug miatt egyelõre kihagyom
vasárnap végre hazaérek, akkor 2 hét kihagyás után ráfüggök a játékra, "Gõz" ide v. oda...
ha minden játékod steamen van akkor ott lesz ez is egy helyen + a többi steames szolgáltatás hozzá (community stb)
nekik: reklám, sok új játékos 😊
annak kéne egy tisztességes remake-et csinálni 😊