War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a 112vel nagyon finoman kell bánni..arra olyan kicsavart beállítást kellett csinálnom..😄 vagy 4szer belefordultam a földbe felszállásnál mire sikerült 😊

bardocz
Akkor lehet azt el kéne kezdenem tanulgatni. Úgy érzem már a célzásom egész jó hozzá, ezt az il2-est egész hamar leszedtem, és szinte minden sorozatom eltalálta.
Ja, azért király,. hogy 15k xp egy sima pillbox, és az 1000 fontos simán kiviszi 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Túlhúzod a fordulókban. Az orosz gépek kis sebességnél se esnek át, ellenben a 112-essel. Õk fordulüharcosok, Neked BnZ-zni kéne 😊

szerintem nem is írtam olyan sok szerintemet..xD

elment már az agyam is ettõl a sok bombadobálástól na.. 😊
szerintem nem 😊 szerintem az amcsiból 2 max 3 nap van 20ig
19-ig el tudok menni az a-26ból aztán jönnek a BÉk azokban van még bõven tartalék

és aztán nem tudom.... más nemzet annyira nem csigázott fel h így ráfeküdjek 😄

szerintem inkább tartalékolok hátha jön majd valami finom prém gép és elcsábulok rá 😊
bardocz
És a pálya se ugyan az, akkor az már nagyon unalmas volt.
Most a He-112-B0-val repülgetek, és furcsa, egy ideig nagyon jól irányítható, aztán folyamatosan menne dugóhúzóba olyan tempónál, ahol orosz gépek vígan körözgetnek. Egy IL-2-t szedtem le, aztán lezuhantam, nem tudtam kihúzni már egyenesbe a gépet.
Most azért gyakrabban váltanak, kb hetente.

bardocz
Orosz amcsi vagy 1 hónapig ment.
Jólvan, legyen Neked igazad 😊

Jól érzem, hogy be fogsz fektetni 2 hét után is prémre? 😄

Passz, egy-egy mapot FRB-n hosszabb ideig tesztelnek, hogy legyen róla statjuk ha esetleg valamit változtatni kell. Pl volt, hogy csak USA-Jap FRB volt (Guadalcanal meg valami még).

bardocz
FRB-n a szembõl tmadás még annyira se vicces, mint árkádban 😄D
Coral Springs
Mikorra várható újra az USA jelenléte FRB -n ? Jól sejtettem hogy a propelleresek összes rossz tulajdonsága nem lesz jellemzõ a jetekre. Tegnap megszereztem az F-80 C -t, még egérrel is álom irányítani.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

persze de ezzel 70k+os az átlagom így és max negyed óra egy kör 😄
én B25J vel a 9-es rangúval csinálok 15-30 as köröket....azzal odalehet szakítani 600 al a földi célok fölé...viszel 8-12 bombát/kiszedsz egy tankoszlopot majd végigírtod az AAA-kat...ha csak bombázol meg mondjuk 6-8 AAA-t szedsz ki és nem akarsz kockáztatni már visszafele is mehetsz mire odaérnek a vadászok...
bááár most,hogy táposak a gunnerek van,hogy 2 vadászt is lelehet szedni

Korea mapon volt ez 😊 Igaz az ellenfélnél volt vagy 5 Tu2S, kcisit el is húztak az elején, majdnem úgy ért véget a meccs 5 perc alatt h kibombáztak mindent.. de aztán a vadászok leszedték õket. Az utolsó Yak15 meg kibírta addig, míg másodszor is újratöltöttem.

ezekhez kurvamákos körök kellenek,mert a B17 csigalassú mire a célterületre érsz már mindenki ott van...495 nél ketté szakad és 400 fölött már remeg....arról nem is beszélve,hogy magasról nem dobsz ki semmit alacsony magasságban meg jönnek rád ötösével...
ha sikerûl 10 földit kiszednem még lelövés elõtt már örülni szoktam😛

Nem kell ahhoz se prém se A-26, bár tény, hogy az amcsikat én is ezzel a kombóval hoztam fel hamar 😄

B17 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kibaszott UFO-k lettek a spittek ezzel a patchel, elõtte nem igazán volt gondom még a nagyobb tieresekkel sem, most meg mindegyik lazán magasabbra mászik mint én, lefordul természetesn (ez OK) és alig marad le dive-ba. Az a kurva plusz benzin amit enged némelyikbe beletenni. Az basz fel.
a Medvemacska mocskoskisrohadék gép ám!😊 nagyon birom😛

köszi, bár azért a jutalmat szerintem publikussá kellene tenni az esetleges csalódások elkerülése érdekében
ötöt az elsõ, 50-et a második jutalomért. Nem írják pontosan mi az, gondolom pénz.

valaki megt udná mondani tier 2 és 3 hurricane-nal arcadba hány gépet kell levadászni a jutalomig és mi a jutalom?
De mondjuk nekem jónéhányszáz csatám és killem van HB-ban és magas tierben is, mégis dunsztom sincs, hogyan kéne játszani a prémium Dorával, szóval még a tapasztalat se feltétlen garancia. <#smile>

Azt válaszd amelyik nemzetet húznád.Oda megy az xp és crew pont.Meg mi ellen mennél.Rus- német vagy uk- us-rus.( ez az én bajim.F4 tetszene de usahoz vinne pontot és nèmet ellen megy... kilöve)
Repülni persze hogy repülhetsz velük. Más kérdés hogy mivel nincs talapsztalatod azokban a magasságokban, ezért vélhetõen durván lemészárolnak majd. De ez ne vegye el a kedvedet.

Köszi, sejtettem, de biztos ami biztos megkérdeztem. Most jön a neheze, döntenem kell fw és p51 között. 😄
A-26 + prém = undorító sok exp elég gyorsan 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ami a durva, hogy 4 pillbox-os vesztes kör is 50k exp körül jön és senki nem ér oda elõtted..simán kidobod a négyet aztán vagy visszamész és spórolsz vagy kikapsz pár puha földit és lelõnek max
igen enged azokkal repülni
Lehet láma kérdés, de ha én most veszek egy pakkot, amiben benne vannak a 13-14-es szintû gépek, és közelében sem járok annak a szintnek, akkor enged vele repülni? Vagy ilyenkor mi van?
Coral Springs
Vizipisztollyal valóban felesleges.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

azt lehet tudni, h akkor mi van ha megveszema steam csomagot, de mar van egy olyan premium gepem, ami a csomagban is van?
Én azt szoktam csinálni ha orosszal bombázok Peshka vagy Yer2
felmegyek 3500m körülre és elsõsorban hajóknál brutálmód rájukrepülök Peshkákkal olyan 700km/h ig gyorsulok Yer 2 vel úgy 600körül kioldom a bombákat és amíg enged a lendület felemelkedek 10bõl 8 szor általában eljutok az elsõ bombázásig nem igazán tudnak kilõni a nagy sebesség miatt pláne ha még beszitáltatom a gépet. Ha vizes pálya van sokszor úgy van némi esélyem túlélni és a 2. körben is bombázni, hogy miután visszaemelkedtem 1000-1200méter körülre lendületet nyerek és leviszem 30-50 méterrel a víz fölé a gépet. Olyan alacsony magasságnál a destroyer se lõ ki és a vadászoknak is nehezebb dolguk van. Persze ha eltalálnak egy 30mm sel akkor olyan mindegy...
Szabi
ha orosz bombázóval lövöm a németeket azok se akarnak sérülni, de az én bombázom csak az nem szedi le aki nem akarja... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

kitalálom: orosz nehézvadászt vagy bombázót lõsz mondjuk némettel és nincs 30 milised....

Biztosan csalnak!!

Szabi
imádom hogy kergetek egy gépet, másfél percig lövöm, folyamatosan jelzi hogy eltalálom, erre alig sérül, engem egyszer találnak el és zuhanok... wtf ??

"Nulla tenaci invia est via"

Tudom!

Mindre gondoltam a grafika alatt csak lusta voltam leirni.Azért irtam stb..:-).
Az vágod ugye, hogy ha a verical targeting be van állítva az alapértelmezett 500 méterre, és te 700 méterrõl rálõsz az elõtted repülõ célra, akkor a lövedékeid 5 méterrel a cél alatt húznak el?

Jó-jó <#vigyor2>

Fenrir
Nem felesleges az...

A halál csupán a kezdet...

Arcadeozni szoktam, néha HBzni

Ja, ezt tudom! Mondjuk a függõleges állíthatóság szerintem felesleges, olyan messzire max csak szór az ember. De azért köszi

Fenrir
Mindhárom dolog összefügg egymással 😊

Rosszul teszed, gyakorlatilag csak lõszerpazarlás. Persze ez az Arcade bohóckodásnál nem számít, ott végtelen a lõszer. De HB-n, ahol sok gépen kemény 60 lõszerrel gazdálkodsz, 300 méternél messzebb lévõ célra nem lövünk.

Fenrir

Azt vágjátok ugye hogy három különbözõ dologról beszéltek?
- BaleniX az Arcadeban megjelenõ célzássegítõ körrõl(ami mindig 1 km-en jelenik meg)
- Fenrir a fegyverek összetartásának beállításáról
- vajákos meg a verical targeting beállításáról

szerintem rb-n se nagyon
én 300ra lövöm be de még szerintem az is sok, baromi közelrõl lövünk ugye és általában úgysem látod hova megy csak beletolsz az útjába egy sorozatot aztán reméled, hogy leesik tõle 😄
Van erröl egu grafika.Vertical targeting, distance..stb.Zon jòl látszik. Tán a wt.hu-n.mobilozom most nem keresem ki.Arcadba majd mindegy végtelwn lōszerrwl.Hb rb ahol inkább számit.