War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy legyünk jobb játékosok. 5 egyszerû lépésben 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Tudja valaki hány perc után/ vagy mi kell ahhoz hogy az ai heinkelek méltoztassák ledobni a bombát? 10 percig köröztünk.3 ellen valahol sétált.Mikor egy végre megjelent, mögémegyek 1 löszer majd our of ammo...( az lett vòna az 5. ugyhogy nem panaszkodhatom)Aztán meguntam és leszálltam náluk.Ahol az aa leszedett.He112 a0. 110 es bf-et pròbáltam telerajta az ellent bauval...A MC 50 pedig karburátoros...Le is állt..le is szedtek..Érdekes hogy uk ai hurrican ger pedig he51
Ha nem akarod a kamerád megbuherálni, és nincs a hátad mögött semmi fényes, akkor sima ledes megoldás is mûködik, pl egy háromszáz forintos bicikli lámpa, azt csak módosítgatni kell.
Ezt a topicot érdemes átnézni, ennél világosabban még nem láttam a manõvereket elmagyarázva.
"Kinéztek engem a listáról, esetleg nem tudok róla és extra pont a lelövésem, vagy miért vonzom a sok buzit ?!"

Elárulom a titkot: igen, kinéztek. Mostanában rengetegszer van, hogy a felszállás után át van nézve a gamer card majd a chat-ben megbeszélve, hogy ki/kik a legjobbak és nekik kell hullani elõször (földi cél nem játszik csak légi és gyõzelmi arány), fõleg ha kisebb meccs van nem 15 vs 15. Az esetek 80%-ban le is esnek (persze saját veszteség mellett), mert nem tudnak mit tenni az egyszerre a nyakukba esõ 3-5 géppel. Onnan pedig már a csata easy mode-ban megy. Kb ennyi a titok.
Ja, nem. Van még egy nagy titok: német gépekkel hatásosabb. <#mf1>
nem
Hi! Az open beta után lesz wipe?

Itt van videón, ha vizuálisan jobb:
High Yo Yo

lol most is zero szembõl jön mint a barom még csak criticalt sem lõtt rám csak eltalált ahogy én is õt a-26al.. nekem jön letépi a szárnyat õ megkapja a killt és ennyi... én meg lószart 😄
<#eljen>

Bezony, sok játékos vérnyomásgondjai rendezõdtek, mióta áttért HB-ra vagy FRB-re 😊

Nekem van egy szettem, Wii controller, IR ledes házi barkács fülesre csatolható 4 point system, meg az egészhez való bluetooth kapcsolatot adó -usb-s adapter. Ha érdekel (vagy bárki mást) írj PM-et. Mûködik ahogy kell, de nekem nem jött be.

Árkád? be se mentem már majdnem 2 hete....MINEK??!!

hogy 6-700-al 2-3 yer 2 szétbombázza 2 perc alatt az összes földi célt? 15-20 sec alatt újra töltenek és még fordulásból kikapják a maradék földi célt ha elsõre nem megy?

vagy hogy 5-6an legyenek a seggemben?

hogy szétkoccoljanak?

hogy a saját társam lõjjön le,mert irigykedik?

hogy 5-en lõjjék a célpontomat és még véletlen se én vigyem be a killt?

én nem betegítem magam árkádban...

Belsõ körökbõl tudom Coral, hogy rajta vagy a szopató listán. A WT game masterek kiválogatnak hetente 100 játékost, és õk mindig a pro gémerek ellen mennek, a saját csapatukban meg agyhalottak vannak (akik valójában jól megírt botok). Ezzel tesztelik a stressztûrésedet. 😉

Így

1000-esbõl megvan, minden hozzávaló alkatrész, kamera nélkül. Én USB-rõl táplálom, hogy ne kelljen elemet cserélgetni.
"Van aki 30percig csak repked és azt élvezi de akkor mért nem gyakorlópályán megy mi? 😄"

Néhány nagyobb klán US nemzettel való taktikája, hogy 25-30 percig elbújnak és amikor a messzerek (vagy a német gépek) üres tankkal mennek haza, landoláskor lemészárolják õket.

Ofc jet csaták kivétel. Ott borul minden papírforma.
Halihó mindenki.
Mivel ma kezdem el a gémet,biztos még kérdezek majd.
Szóval:azt hogy egy csata melyik pályán lesz mi dönti el? Random,vagy függ valamitõl?
Az elején összegyûlt goldot mire érdemes költeni?
A nemzeteknél meglévõ gépeket hogyan lehet cserélni?Tehát pl. most van 5 gépem a fejlesztési részben de csak 4 helyem van.
Honnan lehet venni, vagy hogyan lehet csinálni, értelmesen mûködõ fejmozgás követést? Occóért természetesen. <#kacsint>
Coral Springs
Majdnem olyan mint a BnZ, viszont ezt 1 vs 1 -ben érdemes csinálni. Ha jönnek rád felejtsd el, akkor az energiát inkább emelkedésre használd.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ja értem, köszi!

Coral Springs
Amikor a sebességet és a gravitációt kihasználva (mint ha hullámokat rajzolnál) csapásokat mérsz valakire.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

mi az a YOYO manõver?

Coral Springs
Túl sok már a furcsaság. Az utóbbi kb másfél hónapban amióta rendszeresen HB -zok, egy elég durva statisztikát játszottam össze, tehát lehet nem kéne panaszkodnom. De ha már egy játék nem a kikapcsolódást szolgálja, akkor ott gond van.

bardocz
Vagy microsoft flight simulator, akármi, de az ilyenek rohadt idegesítõek.
Érdekes.
Vannak furcsaságok de hát ez sajnos a játékkal jár.
Van aki 30percig csak repked és azt élvezi de akkor mért nem gyakorlópályán megy mi? 😄
Coral Springs
A tököm tele van már a HB -val, nem idegesítem én ott tovább magam. <#levele>

Egy 0 pontos majom, ezért aztán megérte belépnie. Le kellett bombázni mindent hogy nyerjünk.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utána való körben 3db Me 163 a két F-80 C -re, és 2db Ta 152. Felszállás után nyomtam egy hátra arcot, és gyakorlatilag a bázis felett emelkedtem. Mikor már a team messze járt, megkaptam az egyik Me 163 -at, de nem telt el két perc jött az egyik Ta 152 is. Kinéztek engem a listáról, esetleg nem tudok róla és extra pont a lelövésem, vagy miért vonzom a sok buzit ?! Majdnem minden csatában volt valami furcsaság az utóbbi 1-2 hétben.

De a legfõbb gond még mindig az amit a #18889 / #18894 -ben leírtam. Toltam néhány Arcade menetet, full jólesett, hanyagolom a HB -t jó ideig.

Asszem most olyasmi van, hogy 2 bekapott critig bármi legyen is megjavít. Törött szárnyat is visszarak, a lényeg, hogy 2 vagy kevesebb crittel álj meg a futón. De ez csak erõs asszem, valami régi hírbõl.
Van hogy beszámolja killnek de megjavítják.Ha elfogy az összes gép úgy érzékeli hoyg kiesett még ha levegõben is van. Régen még ez volt legalábbis.
bardocz
Egyszer sikerült lelõnöm, amikor leszállt a bázisára, de abból meg megjavították. Azt hittem ilyenkor nem szokták, pedig akkor ott körözgettem volna fölötte mint egy keselyû, és amint felszáll, lecsapok újra 😄D
bardocz
Ez hihetetlen, egy majom 20 percen keresztül csak ment körbe elõttem, és esélytelen volt utolérni, mivel gyorsabb a gépe. Fölötte ott voltak a bombázók, amiket lõhetne, de nem, 8 km-es köröket csinált végig. A kibaszott ai meg sehol nem volt, amikor kiszálltam a gépbõl, mert untam, akkor láttam, hogy valami rohadt random helyen lövik egymást.
Ó az nem baj, én a prém Wellingont HB-n maxoltam ki, van már tapasztalatom a repülõ féltéglákkal. 😄

sajnos ez ilyen lelketlen játék általában, a csapatnak se sokat segítesz max ha rád tapadnak és sikerül lelõni a hülyét 😊

a b-17ek meg tuti szidnak magukban mint a bokrot mert te 650el érsz oda õk meg 300al döcögnek 😄

a negatívum h nagyon szarul irányítható, meg kell szokni az biztos
leszállni is elég mókás vele mert akkora mágnes van az alján eldugva mint a ház sokszor 😄
Köszönöm, ki fogom próbálni õket! <#wink>

ott bizony 😊

Bulge: 4x1000 font
- a bal szélsõ saját tankoszlopot kell megcélozni aztán onnan ki kell szúrni az elsõ pillboxot és haladni tovább egyenesen amíg egyvonalba nem kerülsz a kicsit távolabb lévõ 2 pillboxal és így egy húzással megvan 3 pillbox egy picit aztán felkapni a gépet és rázuhanni visszafelé még egy pillboxra és azzal a lendülettel akár haza is lehet menni vagy ha olyan kedved van és hagyják akkor lövöldözni a puhákat bár az a-26 nem túl kezesbárány 😄
így 4 pillboxal ha kikaptok akkor 50k exp minimum ha nyertek akkor 70-80 körül 😊

japán térképeken én 8x500al szoktam tankokra vagy a járõrözõ hajókra menni aztán puskázni landing craftot amíg lehet
a pillboxos szigetes pályán vagy 8x500 a light pillboxra vagy a 4 ezres a simákra mindkettõ jó

ruhr-on ki lehet dobni 4 pillboxot a 3 helyen mire bárki odaér általában 😊

korea az szar mert ott a tetves yak-ok nem emelkednek hanem ott lóbálják a tankok felett ugye 😄
oda is 8x500 a tankokra néha a hídra bár az szokott szopatni volt h 5öt vágtam rá összesen de csak hit volt 😄

voltam egyszer berlinen oda is 8x500 a light pillboxra

más azt hiszem nincs is 😊
HB van tolod? Milyen bombával és taktikával, ha szabad érdeklõdni? <#smile>

kezdem lassan megutálni az a-26ot is
ezt majdnem mind ma pakoltam bele vele 😄 de még fér a csíkba bõven 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bementem alacsony tierbe (he112A0).Nem értettem miért lép ki sorba a fele csapat...aztán stat és : NM Drone, Wolf,Crimson meg még egy srác...lehet tippelni nyertünke..Mondjuk ezt a 16 he111 es ai pályát nem is láttam még.
"Miért tudnak például a germánok egyszemélyes hadseregként mûködni ? Õk is idióták, de legalább értenek a dolgukhoz. Szövetséges oldalon meg egy player -re jut kb három enemy."

Erre van egy tippem. P47, P63(39), F4F, Corsair stb. totál más FM karakterisztikájú. Az GER fighterek mindegyike BnZ, az Emil tud fordulózni egyedül. Az F is tud dogfightolni egy angol spit ellen, de csak flaps és YoYo manõverrel, amíg van elég IAS. Ezt sokan nem tudják, mouse és bill-el nehéz is, de nem lehetetlen. Így inkább pure BnZ-t nyomatnak azért tûnik egységesnek.
Coral Springs
Arcade -ra egy nagyon jó nemzet, Historical -ra meg ha szeretsz idegeskedni.

csak az átkozott nagy bumszli tükör ne lenne ott fent ugye 😄

abba is csak akkor nézek bele amikor mögötte van az ellenfél és pont nem látom miatta..😄
Én is erre lennék kíváncsi, gondolkodom az amcsiban.

bardocz
Spit mk2-vel repülgetek most rb-n, és valami veszett jó gép. Ágyúban lehetne picit több töltény, de egy do akárhány leszedésére is elég volt, persze a lövésze szétkapott közben. De élvezetesebb vele repülni, mint a meglévõ német gépeimmel, és nagyon jó a kilátás belõle.
Ezzel az a baj, hogy a japán ágat nem akarom húzni.
Az orosz és a német lenne a soros.
Illetve meglepõdve láttam az Usa oldalon van jó pár új magas tierû gép.
Így lehet azt is érdemes lenne. Amúgy jók az új Usa gépek?
Mondom srácok, tier8/9-es japán Zeroval tessék HB-t tanulni. Oroszok ellen menve sok a sikerélmény, ugyanaz az utánafordulgatósa követendõ harcmodor mint arcadon, és olcsó a javítás. És idõvel a lõszergazdálkodást id megtanulja velük az ember, hogy csak akkor süsse el a gépágyút ,amikor már biztos a találat, és ne lõje el az egész tárat egyetlen gépre, mint az ovisok az Arcadeban.

Én ezt nem tapasztaltam.
Igaz egy szavam se lehet amilyen mélyrepülésben támadok lõtt már ki AAA is. Meg Destroyer 1500méterrõl na az fájt. De sokszor elég 1 lövés és fekete a gépem.
azt vettem észre viszont, hogy a bombázók strapabíróbbak lettek illetve a fedezõ fegyvereik erõsebbek lett, a legénységet nem tudom mert általában én lövök.

Én bõ két hónap után tértem vissza a napokba.
Hb-n nekem se termett babér 😄 De arcade-on nincs nagy visszaesés.
Elég tûrhetõen lehet bombázni. Persze az 1.27es patchez hasonló már sosem lesz. Hol vannak azok az idõk amikor 51-52 földi cél kiment 😄
Csak úgy ok nélkül?
Azt hittem valami eventhez van kötve. hmm
Az alapötletre gondoltam.
nyilván Schliefen nél még nem voltak oylan repülõk tankok ez tény 😄
De maga a villámháború az Õ találmánya és lefordítva Maygarra ezt kapjuk.
egy hónap kihagyás után újra repülök, sose voltam nagy hb-s legtöbbször arcade de az hogy 6 hb-ból 5 -1200 lion-nal végzõdött, még inkább árkádozok egy kicsit 😊