War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Elárulom a titkot: igen, kinéztek. Mostanában rengetegszer van, hogy a felszállás után át van nézve a gamer card majd a chat-ben megbeszélve, hogy ki/kik a legjobbak és nekik kell hullani elõször (földi cél nem játszik csak légi és gyõzelmi arány), fõleg ha kisebb meccs van nem 15 vs 15. Az esetek 80%-ban le is esnek (persze saját veszteség mellett), mert nem tudnak mit tenni az egyszerre a nyakukba esõ 3-5 géppel. Onnan pedig már a csata easy mode-ban megy. Kb ennyi a titok.
Ja, nem. Van még egy nagy titok: német gépekkel hatásosabb. <#mf1>#mf1>
High Yo Yo
hogy 6-700-al 2-3 yer 2 szétbombázza 2 perc alatt az összes földi célt? 15-20 sec alatt újra töltenek és még fordulásból kikapják a maradék földi célt ha elsõre nem megy?
vagy hogy 5-6an legyenek a seggemben?
hogy szétkoccoljanak?
hogy a saját társam lõjjön le,mert irigykedik?
hogy 5-en lõjjék a célpontomat és még véletlen se én vigyem be a killt?
én nem betegítem magam árkádban...
1000-esbõl megvan, minden hozzávaló alkatrész, kamera nélkül. Én USB-rõl táplálom, hogy ne kelljen elemet cserélgetni.
Néhány nagyobb klán US nemzettel való taktikája, hogy 25-30 percig elbújnak és amikor a messzerek (vagy a német gépek) üres tankkal mennek haza, landoláskor lemészárolják õket.
Ofc jet csaták kivétel. Ott borul minden papírforma.
Mivel ma kezdem el a gémet,biztos még kérdezek majd.
Szóval:azt hogy egy csata melyik pályán lesz mi dönti el? Random,vagy függ valamitõl?
Az elején összegyûlt goldot mire érdemes költeni?
A nemzeteknél meglévõ gépeket hogyan lehet cserélni?Tehát pl. most van 5 gépem a fejlesztési részben de csak 4 helyem van.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Vannak furcsaságok de hát ez sajnos a játékkal jár.
Van aki 30percig csak repked és azt élvezi de akkor mért nem gyakorlópályán megy mi? 😄
Egy 0 pontos majom, ezért aztán megérte belépnie. Le kellett bombázni mindent hogy nyerjünk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utána való körben 3db Me 163 a két F-80 C -re, és 2db Ta 152. Felszállás után nyomtam egy hátra arcot, és gyakorlatilag a bázis felett emelkedtem. Mikor már a team messze járt, megkaptam az egyik Me 163 -at, de nem telt el két perc jött az egyik Ta 152 is. Kinéztek engem a listáról, esetleg nem tudok róla és extra pont a lelövésem, vagy miért vonzom a sok buzit ?! Majdnem minden csatában volt valami furcsaság az utóbbi 1-2 hétben.
De a legfõbb gond még mindig az amit a #18889 / #18894 -ben leírtam. Toltam néhány Arcade menetet, full jólesett, hanyagolom a HB -t jó ideig.
a b-17ek meg tuti szidnak magukban mint a bokrot mert te 650el érsz oda õk meg 300al döcögnek 😄
a negatívum h nagyon szarul irányítható, meg kell szokni az biztos
leszállni is elég mókás vele mert akkora mágnes van az alján eldugva mint a ház sokszor 😄
Bulge: 4x1000 font
- a bal szélsõ saját tankoszlopot kell megcélozni aztán onnan ki kell szúrni az elsõ pillboxot és haladni tovább egyenesen amíg egyvonalba nem kerülsz a kicsit távolabb lévõ 2 pillboxal és így egy húzással megvan 3 pillbox egy picit aztán felkapni a gépet és rázuhanni visszafelé még egy pillboxra és azzal a lendülettel akár haza is lehet menni vagy ha olyan kedved van és hagyják akkor lövöldözni a puhákat bár az a-26 nem túl kezesbárány 😄
így 4 pillboxal ha kikaptok akkor 50k exp minimum ha nyertek akkor 70-80 körül 😊
japán térképeken én 8x500al szoktam tankokra vagy a járõrözõ hajókra menni aztán puskázni landing craftot amíg lehet
a pillboxos szigetes pályán vagy 8x500 a light pillboxra vagy a 4 ezres a simákra mindkettõ jó
ruhr-on ki lehet dobni 4 pillboxot a 3 helyen mire bárki odaér általában 😊
korea az szar mert ott a tetves yak-ok nem emelkednek hanem ott lóbálják a tankok felett ugye 😄
oda is 8x500 a tankokra néha a hídra bár az szokott szopatni volt h 5öt vágtam rá összesen de csak hit volt 😄
voltam egyszer berlinen oda is 8x500 a light pillboxra
más azt hiszem nincs is 😊
ezt majdnem mind ma pakoltam bele vele 😄 de még fér a csíkba bõven 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Erre van egy tippem. P47, P63(39), F4F, Corsair stb. totál más FM karakterisztikájú. Az GER fighterek mindegyike BnZ, az Emil tud fordulózni egyedül. Az F is tud dogfightolni egy angol spit ellen, de csak flaps és YoYo manõverrel, amíg van elég IAS. Ezt sokan nem tudják, mouse és bill-el nehéz is, de nem lehetetlen. Így inkább pure BnZ-t nyomatnak azért tûnik egységesnek.
abba is csak akkor nézek bele amikor mögötte van az ellenfél és pont nem látom miatta..😄
Az orosz és a német lenne a soros.
Illetve meglepõdve láttam az Usa oldalon van jó pár új magas tierû gép.
Így lehet azt is érdemes lenne. Amúgy jók az új Usa gépek?
Igaz egy szavam se lehet amilyen mélyrepülésben támadok lõtt már ki AAA is. Meg Destroyer 1500méterrõl na az fájt. De sokszor elég 1 lövés és fekete a gépem.
Hb-n nekem se termett babér 😄 De arcade-on nincs nagy visszaesés.
Elég tûrhetõen lehet bombázni. Persze az 1.27es patchez hasonló már sosem lesz. Hol vannak azok az idõk amikor 51-52 földi cél kiment 😄
Azt hittem valami eventhez van kötve. hmm
nyilván Schliefen nél még nem voltak oylan repülõk tankok ez tény 😄
De maga a villámháború az Õ találmánya és lefordítva Maygarra ezt kapjuk.