War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm!
f24sg
-universal.

A defaultban általában vannak "practice" és "ball" lõszerek, ami nem jó.
Tracerben többnyire túl sok a jelölõ.

A lényeg, hogy HEF, HEI (-SAPI), túlsúlyra törekedj, ha ezek nincsenek, az API, API-T is jó.
Turn time, és a kisebb érték a jobb.

én úgy szoktam, hogy megyek egy kanyart a light pillboxokra az ha jól emlékszem egy vonalban 5 darab biztos találat aztán rákanyarodok és 3 hajó

a hajókat azért nem szeretem mert nem mindig sikerül kiszedni valahogy mellé megy vagy nem is tudom

de ezzel így 500as átlagsebességgel végig lehet húzni a pályán 😄

mondjuk leszállni még sosem sikerült vele a hordozóra, pályára is megviccel néha 😄
b-17et könnyebb lerakni 😊
A repülõk melyik adata jeleni a legjobb vízszintes fordulékonységot?
Sziasztok, a lõszerfajtákról van kérdésem: Elsõsorban légi célpontok ellen (ott ahol nincs Air targets típus) melyiket ajánljátok fighter gépbe?
- universal
- stealth
- tracers

Mindenképp az air targets ajánlatos ha van vagy van amelyik jobb helyette?

Köszönöm!
Áh azért nem találom mert gift plane.
Melyik az A-26??
Biztos csíter <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

fullos...,de már maga a felszállási sebessége is furcsa volt,hogy 500-al mentem pont felette és legyorsúlt😛

Twi, az új kedvenc A-26 pályám Guadalcanal.. Prémmel 8k xp egy Cargo ship.. és van hozzá 8 bombám 😄 A B17-esrõl ne is beszéljünk..

Nálad van valami gond.
Gondolom fullos a géped, mert akkor passz. 😄
szállok fel elsõnek....egybõl nyomok egy kanyart a kifutó felett /csak hogy ne én legyek az elsõ.../ épp száll fel egy FUFU én 500kmh-val húzok el pont a futó felett.....a FUFU aki épp akkor száll fel!!!!!!! pedig távolodik!!!!! mondom ezmiafasz? elkezdek utánna menni 620-ig nyomtam fel a sebességet vízszintben 800-1000 méter körül,de õ csak távolodik távolodik....2 km-ert!!! vert rám!!!! MIAFENE EZ?? mind a ketten F8 Bearcat

Nem tudom, mi történt a játékkal, de 5 nap kihagyás után újra belépve játszhatatlan lett... Lag az egekben, fps percenként 4-5 alkalommal leesik 15-20 alá... Bármi is történt, ez így ebben a formában élvezhetetlen és játszhatatlan. :S

na ez elcseszõdött😊))

* Dive ***
* *** Zoom
** Boom ***
(fast run)

Corall nevû srácra ne hallgass ha németekrõl van szó...zsigerbõl utálja õket...annyit azért hozzá tennék majdnem maxos Német rangommal,hogy mivel nem igazán lehet fordúlni a német gépekkel és amire jók-az úgynevezett BNZ-BOOM AND ZOOM taktika azaz csapj le és suhanj el taktika az azért kíván némi ügyességet és kitartást...fõleg az elején mire mekszokod,hogy mindig magasabban legyél mint az ellenfeled és jó célpontot válassz ki különben lennt ragadsz alacsony magasságban és megesznek reggelire....
van pár gépük ami jó fordulóra,de a többi nemzetnek arra a taktikára sokkal jobb gépei vannak....

Coral Springs
Nekem a Me 163 -al van problémám. Valószínûleg csak azért nem Rank 20 -as, mert kevés az üzemanyag.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ez szép volt...
rázuhantam egy wellingtonra rb-ben és mögötte állt egy másik 109es várva hogy a lövész kiszedi ugye..😄

erre hátulról zuhanás közben a 109 kilõtte a pilótámat valahogy lol
Talán a hátra szaltó, ami a legközelebb áll hozzá hunglish. De inkább nevezném hátrafelé karikának 😊))))
ok és mi az a loopolás
P36 orsózni nem tud, loopolni viszont kiválóan, mint egy japó. A kettõt kombinálva kell vele fordulni.
Spit Mk II-nél valószínû tudom mi a baj. Nincs még WEP kifejlesztve, mert alig használtam a gépet. Nem a fejjel lefelé haladás és motor krahácsolás dögleszti meg. Ha 98-99%-on van a throttle Oil Overheated 15 perc múlva. Ha rányomom a WEP-et kis idõre is fél perc alatt szétmegy a motor. Egyébként tényleg marha jó gép igaza volt twi-nek, kicsit lassú, de stabil. Nem kell a szimpla levegõben tartásért annyira odafigyelni fordulókban, mint a yak 3-nál.
Iceman
köszi szépen.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

amcsi tier3 p36-tal küldöm ami zuhanó rácsapásnál totálisan kormányozhatatlan, egyáltalán nem hajlandó fordulni. ez a késõbbiekben (fejlesztéssel)javulni fog vagy ilyen szar marad?
Mustang. A Dora mint gép használhatatlan mostanában, a Steam pack pedig drágább mint a másik kettõ, és gyakorlatilag a játékbeli Pacific packot kapod meg érte.

Nem, a meglévõ War Thunder telepítést be lehet rakni steam alá. A sztím peccsel rajta néhányszáz megát és kész. Konkrétan a jelenlegi War Thunder könyvtáradat a steamapps/common alá kell berakni, majd elindítani a sztímet, kikeresni a War Thudert, és a PLAY NOW!-ra nyomni.
"Feltelepül" (csak 900 megát tölt még rá a meglévõre), elindul, a progin belül azonnak kírja hogy aktiválódik a DLC, amit megvettél hozzá(pl😄ora pack) Kilépsz, és onnantól kezdve ugyanúgy indíthatod futó steam nélkül az aces.exe-vel, mint az egész Steamesedés elõtt. Szóval nem kell a sztímmel tökölni a továbbiakban.

Dora DLC-t amúgy meg semmiképpen se vegyél. Én két napja vettem meg Sztímen, teljesen használhatatlan gép. Nem emelkedik, nem fordul, semmire se jó.

Mustang packet vegyél helyette, ezerszer jobb gép, és a csomagban ugyanazokat az extrákat kapod mint a a Dora packban.

Iceman
Szerintetek melyik pakkot érdemes megvenni? Steam, Dora vagy a Mustángot? Még van 10 perc 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Kérdésem lenne.
Ugye kikerült a War Thunder Streamre is. Ennek alkalmából 1-2 DLC akciós hozzá. Az lenne a kérdésem, hogyha steamen meg akarnék venni mondjuk egy "Dora Advanced Pack" DLC-t, akkor ahhoz le kéne töltenem steamre is a war thunder-t?

valaki meg tudja mondani, hogy game modban missions-ban elvégzett küldikben megszerzett xp csak a fõ gyûjtõben jelenik meg, vagy az adott nemzetnél is?
Az bizony, a vadiúj D-30 Mustangommal esélyem sincs, mert fejlesztések nélkül többszáz lóerõvel gyengébb.

Kár volt egy darab jetet is a játékba rakni.
Coral Springs
Ez attól függ hol akarsz játszani. Arcade -ra igazából amelyik tetszik, de ha érdekel orosz, amerikai, német a top ebben a sorrendben. Historical már egy másik világ, ott aki nem akar agyvérzést kapni az a németeket, vagy épp a japánokat tolja. Ez az a két nemzet amivel igazából nem kell taktikázni, gondolkozni azon mit hogy csináljál, a gépeik szarrá aláznak mindent. Full Real -ról nem nyilatkozom, azt úgy igazából még nem toltam, és hát az is egy másik dimenzió.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ez a fejlesztgetés igazán szopatás magas szintû gépnél

ugye le van butítva alapból aztán azzal összekaparni irgalmatlan mennyiségû exp-et hogy az esélyeket közelebb hozd 😄
Épp ezért szeretném a Mig 15 öt majd kihozni.
A Mig 9 se rossz de kategóriákkal lassabb. A fegyverzetük viszont ugyan az. De a szerelési költség ellene szól. Engem tuti lelõnének még azzal is. 😄
35 ground az nem rossz
ez meg a szomorú valóság..lol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

gáz h nekem sikerült egyedül akármit is csinálnom a tökfapados géppel..
és persze a mig-15ök egy teljesen más ligában vannak így is 😊
fincsi 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
162? Az egy easy target HB-n, olyan mint a kis meteor. Alig megy jobban a propelleresnél. Szvsz a 163 egy lerázhatatlan irányított rakéta 😄
oroszok frb-n..meg uk...meg ger..
Youtube on vannak jó kis He162 videók (mindent a szent cél érdekében <#nevetes1> )
Nagyon csípném a www modot, ha olyan lenne, mint a dinamikus kampány, csak élõszereplõkkel ai nélkül. De ilyen tempóban hamarabb fogok a "nem szabad beszélni róla" szimmel nyomulni.
Értem. Ahogy nézem itt a levegõben nem lesz olyan nagy harc, van kb 20 klán ami szóba jöhet mint komoly versenyzõ, de kb ennyi. Mondjuk mire kijön a WW mod addigra kimaxolom én is az összes nemzetet 😊)

(Még arra kéne rájönnöm, hogy a He162-t hogy kell repülni, amitõl Coral úgy fél mint a tûztõl)

Másszóval a topikok 2/3-át akkor. <#smile>

Repülgetünk még most is, csak az aktivitás esett vissza. Szervezõdünk továbbra is rendsen, de õszintén szólva amíg nem lesz tétje a dolgonak(world war játékmód, területfoglalósdi mint a WoTban, akármi) addig a klánosdi bizony ilyen együttrepülgetés szintjén marad majd szerintem.

Minden játékgyártó cég a konfliktuskeltõ topicokat lockolja, a Blizzard is.
WoT-on bannolnának is 😄

Tényleg bgabor, mi lett a Pumákkal? Nem látni õket mostanában repülni.

De õk érvelés helyett bezárták a fenébe. Ezt én nem nevetném megfelelõ problémakezelésnek.

Túl kevés lenne a játékos/per szerver. Kivitelezhetetlen a leválasztás még. Ha egyáltalán lesz több, szerintem szétdobják.