War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A defaultban általában vannak "practice" és "ball" lõszerek, ami nem jó.
Tracerben többnyire túl sok a jelölõ.
A lényeg, hogy HEF, HEI (-SAPI), túlsúlyra törekedj, ha ezek nincsenek, az API, API-T is jó.
a hajókat azért nem szeretem mert nem mindig sikerül kiszedni valahogy mellé megy vagy nem is tudom
de ezzel így 500as átlagsebességgel végig lehet húzni a pályán 😄
mondjuk leszállni még sosem sikerült vele a hordozóra, pályára is megviccel néha 😄
b-17et könnyebb lerakni 😊
- universal
- stealth
- tracers
Mindenképp az air targets ajánlatos ha van vagy van amelyik jobb helyette?
Köszönöm!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
* Dive ***
* *** Zoom
** Boom ***
(fast run)
van pár gépük ami jó fordulóra,de a többi nemzetnek arra a taktikára sokkal jobb gépei vannak....
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
rázuhantam egy wellingtonra rb-ben és mögötte állt egy másik 109es várva hogy a lövész kiszedi ugye..😄
erre hátulról zuhanás közben a 109 kilõtte a pilótámat valahogy lol
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
"Feltelepül" (csak 900 megát tölt még rá a meglévõre), elindul, a progin belül azonnak kírja hogy aktiválódik a DLC, amit megvettél hozzá(pl😄ora pack) Kilépsz, és onnantól kezdve ugyanúgy indíthatod futó steam nélkül az aces.exe-vel, mint az egész Steamesedés elõtt. Szóval nem kell a sztímmel tökölni a továbbiakban.
Dora DLC-t amúgy meg semmiképpen se vegyél. Én két napja vettem meg Sztímen, teljesen használhatatlan gép. Nem emelkedik, nem fordul, semmire se jó.
Mustang packet vegyél helyette, ezerszer jobb gép, és a csomagban ugyanazokat az extrákat kapod mint a a Dora packban.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Ugye kikerült a War Thunder Streamre is. Ennek alkalmából 1-2 DLC akciós hozzá. Az lenne a kérdésem, hogyha steamen meg akarnék venni mondjuk egy "Dora Advanced Pack" DLC-t, akkor ahhoz le kéne töltenem steamre is a war thunder-t?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ugye le van butítva alapból aztán azzal összekaparni irgalmatlan mennyiségû exp-et hogy az esélyeket közelebb hozd 😄
A Mig 9 se rossz de kategóriákkal lassabb. A fegyverzetük viszont ugyan az. De a szerelési költség ellene szól. Engem tuti lelõnének még azzal is. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

gáz h nekem sikerült egyedül akármit is csinálnom a tökfapados géppel..
és persze a mig-15ök egy teljesen más ligában vannak így is 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(Még arra kéne rájönnöm, hogy a He162-t hogy kell repülni, amitõl Coral úgy fél mint a tûztõl)
Tényleg bgabor, mi lett a Pumákkal? Nem látni õket mostanában repülni.