War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Viszont ami az amcsi ágat illeti, jobban kell velük dolgozni, mert nehezebb kiaknázni az elõnyõket. És nehezebb tisztán látni a hátrányokat is. És épp emiatt érzed az amcsi csapatot mindig balfasznak, mert több ész kéne hozzá, átlagon felüli tudás. (igaz viszont, hogy jelenleg szerintem minden t9 alatti naval fighter el van baszva amcsi ágon)
Szóval minden gépnek megvannak az elõnyei és hátrányai, csak éppen ezeket az elõnyöket kihasználni, sokkal nehezebb az USA ágon, mint bárhol máshol.
És itt említeném meg az mkIX-et a kis "kedvencemet", hogy miért is OP. Gyakorlatilag egy gép hátrányok nélkül, felmászik ahova akar, lefordul mindent ami nem zero, de azt meg lehadja. És ez így nem fair.
Amúgy, most látom lesz ps4 verzió ráadásul cross-platformmal. Nagyon remélem nem fognak semmibe belenyúlni "jaj de szegény nem tud kontrollerrel csinálni semmit, tegyünk be neki auto aimot" szellem alatt.
Persze mint írtam itt lejjebb, nekem real life a németekkel az ég világon semmi problémám nincs, továbbá elismerem azt a technikai színvonalat, és minõséget amit a mai napig hoznak. Nekem az ebben a játékban a német ág köré felgyûlt barmokkal van a bajom, és nem a német gépekkel, nem tudom hogy eddig mi esett le nektek itt a fórumon.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Aztán csak tudni kéne használni a gépet amit vezetünk 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
olyan váratlan lesújtásokra jó, ostorcsapásra...
(amúgy ez csak a mostmár napi szokásos agyfasz levezetése, minden nap betolok 1 ilyen random kommentet amivel az angolokat, fõleg az mkIX-et oltom a le a picsába, egyszerûen jólesik <#papakacsint>#papakacsint> )
Érdemes lenne legalább egyszer átolvasni a leírt hozzászólásodat, mielõtt elküldenéd, és akkor nem lennének ilyen capslock bakik.
A halál csupán a kezdet...
HB-n tiert és az effi-t. De elég kevés játékos van, hogy hatékony legyen mindkettõ.