War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Mert azok se OP-k csak Coral zsigerbõl gyûlöli õket és azt szajkózza, hogy de. Ugyan olyan mint azok az emberek akik meg azért sírnak, hogy a szövi gépek jaj de op-k.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Animefox
Én meg abban a hülye helyzetben vagyok hogy simán nem érdekel a többi nemzet, ugyanis csak olyan repülõvel vagyok képes menni amelyik pofára tetszik is... így voltam ezzel a wotban is, hiába volt jó a KV meg az 1S de nekem annyira unszimpi volt hogy nem éreztem vele jól magam... nem tudtam azonosulni.

Már kipróbáltam minden nemzetet ,de nekem is a német gépek váltak be a legjobban.
Ha olyan OP minden német gép akkor miért nem azokkal hasít mindenki?
Az az igazság, hogy bár sokszor megnyílvánulok, mint "német fanboy" ténylegesen átlátom a helyzetet. Valóban erõsek a németek, bele lehet kötni, fõleg a gunpodokba (szerintem). És maga a tény, hogy mindenki együtt BNZ-zik, még a leghülyébbeket is "csapattá" változtatja. Plusz a gépek elõnyei könnyen egy kezdõ által is kihasználhatóak. Ugyanakkor megvannak a hátrányok is, amit mindenki tud aki német gépet vezet.

Viszont ami az amcsi ágat illeti, jobban kell velük dolgozni, mert nehezebb kiaknázni az elõnyõket. És nehezebb tisztán látni a hátrányokat is. És épp emiatt érzed az amcsi csapatot mindig balfasznak, mert több ész kéne hozzá, átlagon felüli tudás. (igaz viszont, hogy jelenleg szerintem minden t9 alatti naval fighter el van baszva amcsi ágon)

Szóval minden gépnek megvannak az elõnyei és hátrányai, csak éppen ezeket az elõnyöket kihasználni, sokkal nehezebb az USA ágon, mint bárhol máshol.

És itt említeném meg az mkIX-et a kis "kedvencemet", hogy miért is OP. Gyakorlatilag egy gép hátrányok nélkül, felmászik ahova akar, lefordul mindent ami nem zero, de azt meg lehadja. És ez így nem fair.

Amúgy, most látom lesz ps4 verzió ráadásul cross-platformmal. Nagyon remélem nem fognak semmibe belenyúlni "jaj de szegény nem tud kontrollerrel csinálni semmit, tegyünk be neki auto aimot" szellem alatt.
Csak heccelõdöm, mert tudom erre ugrasz 😊
Coral Springs
Nem tudom észrevetted-e, de nagyjából ez a germán fanok reakciója minden olyan gépre, ami kicsit is egálban van az õ gépeikkel. Nem szeretnek, és nem is tudnak veszteni, azt sem szeretik ha a kill -ért valamit le kell tenni az asztalra, legyen könnyen lelõhetõ az áldozat. Viszont szeretik a német gépek tudását lekicsinyíteni, ha lelövöd õket akkor a géped op, ha õk lõnek le téged akkor a fritz hülyegyerek nagyon tud.

Persze mint írtam itt lejjebb, nekem real life a németekkel az ég világon semmi problémám nincs, továbbá elismerem azt a technikai színvonalat, és minõséget amit a mai napig hoznak. Nekem az ebben a játékban a német ág köré felgyûlt barmokkal van a bajom, és nem a német gépekkel, nem tudom hogy eddig mi esett le nektek itt a fórumon.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Meglepõdnél rajtam, hogy ha a játékot félretennénk, és valós (20-21 -ik század) politikáról kezdenénk beszélgetni. Az alapján két dolgot szûrnél le, utálom a jenkiket, és hogy antiszemita. A játék egy teljesen más világ, köze nincs egy ember valós világképéhez. De akár ez lehetne egy autós játék is, az amerikai ág mellett tolnám a németet is, mert kedvelem a német autókat, a japánokat pedig nagyon utálnám.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Az, hogy nem érdekel. Én a politikájukat leszámítva USA rajongó vagyok, és ennek megfelelõen tolom a játékaimat is.

Coral, mint Luftwaffe, Göring fanboy? 😊))))
Amúgy ezt a fórumot kétlem, hogy bárki a WT-tõl olvasná 😊) Nem is azért írtam, csak mindig meg a rinya, hogy milyen OP-k a Spit-ek, meg lelõhetetlen, meg leemelkedhetetlen stb stb..

Aztán csak tudni kéne használni a gépet amit vezetünk 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

csak egy gyors noob kérdés: a junkersnek ugye csak 1 bombája van. ha ledobom idõvel újratöltõdik a levegõben (ahogy pl. a 4 bombás gépeknél)vagy mehetek visza a bázisra?
Mi tart vissza? 😄

Animefox
Igen kezdek ráérezni az Aircobrára, azt hiszem nem szabad belemenni vele a sûrûjébe hanem úgy szoktam hogy felviszem magasba a gépet és végig nézem alattam a kínálatot.... majd a magányos kósza vagy az épp kiváló fedezet nélküli gépek mögé lecsapok hátulról és halálos áldást szórok, majd az akció után gyorsan eliszkolok, fel vissza a magasba húzom az orrát...
olyan váratlan lesújtásokra jó, ostorcsapásra...

Coral Springs
Az ilyen, és ehhez hasonló kamudumák, még a Corsair nerfelése elõtti hónapban kezdtek szárnyra kapni, és terjedni. <#nevetes1> Meg hát így gondolom a fejlesztõkre is nagyobb hatást lehetett bírni. Persze akinek nincs szemellenzõje, az tudja hogy gusztustalanul fölényben vannak HB -n minden téren. Nem is tudom mi lenne ha jómagam is átülnék egy Bf 109 -be. Szerintem kenterbe vágnám az egész amerikai pályafutásom, és minden második csatában hoznám a 6-7 kill -t minimum. Az elején jelezném a team -nek hogy fel se szálljatok, majd csinálom én a mûsort egyedül, ti meg nézzétek.

Pedig a MkI Spit sem rossz. Csak majdnem annyi a javítása, mint egy G-2-nek. 😊
Engem a spit mk II idegel fel. Baromi jó gép, tier 6 manõver királya lenne ally oldalon, ha nem mindig a legkritikusabb pillanatban kellene a levegõben újraindítani a motort. A legrosszabb ha újra sem lehet, hanem hirtelen engine died rövid WEP-re.
Azt a rohadt, nem is tudtam hogy van ilyen. 770nél húztam egy erõset felfele a bf-en, és kaptam egy wing overload crash üzenetet, a két leszakadt szárny mellé. 😮 Reális, de ilyet még nem szoptam. 😄
Még a Truman bérencek is azt mondják, hogy a GER OP 😊
25-30an várakoznak HB-re angol t10-t11 között. Azaz a sok majom ül és vár az mkIX-el, me csak arra van esze. Hát gg.

(amúgy ez csak a mostmár napi szokásos agyfasz levezetése, minden nap betolok 1 ilyen random kommentet amivel az angolokat, fõleg az mkIX-et oltom a le a picsába, egyszerûen jólesik <#papakacsint> )
Azért vannak érdekes esetek.. A Gunpodos F4 8K-n jött szembe, aztán 700-as zuhanással nem tudtam otthagyni.. Szal aki ezek után azt mondja, hogy a német ág játszhatatlan, az hagyja ott a játékot mert nem neki való 😊))

Mit tölt már megint? Mini Patch? Mégis mit hoz?

http://en.m.wikipedia.org/wiki/RS-82_(rocket_family)
ezzel egyetértek!

Ehh, hát nagyobb méretû rakétába több robbanóanyag fér ugyebár, nagyobbat robban.

Érdemes lenne legalább egyszer átolvasni a leírt hozzászólásodat, mielõtt elküldenéd, és akkor nem lennének ilyen capslock bakik.

Coral Springs
Mit kiabálsz ?

VALAKI MEG TUDNÁ MONDANI MI A KÜLÖNBSÉG AZ IL2-ES 82 ÉS 132 MM RAKÉTÁJA KÖZÖTT A MÉRETEN TÚL?
Coral Springs
Arcade -ban az Airacobra és a Kingcobra szevasz, a legjobb gépek. Ha megtanulod használni õket, nincs ellenfeled. Nekem ~1100 kill -em van az egyik Airacobra -val, a másikkal ~600. A lejátszott csaták számához képest a halálozási arányom is egész jó velük.

FM-et realisztikus irányításhoz kalibrálják. Sokkal jobb a P63 és többet ki lehet hozni belõle, mint ahogy tûnik az instruktor vezérelve.
Fenrir
1.33-ban átdolgozták az FM-jüket, most már jobb, de egy F Messer-hez képest még mindig nulla.

A halál csupán a kezdet...

AB-n max tiert és az effit. AB minden sz*r-t beválogatnak a gépparkba az néha eléggé bezavarja az MM-et.

HB-n tiert és az effi-t. De elég kevés játékos van, hogy hatékony legyen mindkettõ.
Animefox
De amúgy mi alapján dönt a gép hogy kik ellen sorol össze? A tiert nézi?

Animefox
Aircobra is tetûlassan fordul, kingcobra az mivel jobb?

én mondtam h nehezen repülhetõ viszont gyors valamit valamiért 😄
Nekem az a bajom vele, hogy MINDIG Koreára rak be vele. Ott meg mi a fenét kezdjek vele? Vadásszak tankra vele, amikor jó öt kilóméteres a fordulóköre? Komolyan rosszabban repül mint a Wellington, ami azért nagy szó.

HB, de többet is vesztesz, ha nincs jó kill vagy win ratio-d.
Mentünk ma a többi Pumával Thuderboltal Koreán vagy tíz kört, meglepõen jó lett a D-28. Nagyon jó a tûzerõ, és kicsit kevésbé repülõ tégla már, mint régen. Pedig még messze nem maxos.

Animefox
Ja én csak abban nyomom mert a többit nagyon nehezen indítja el és sokat kell várni, bár azok sokkal izgibbek 😄 ja amúgy melyik kategória hoz több lovettát? vagy xp-t?

Fenrir
Arcade Battle

Animefox
Mi az az AB ?

Jah, az AB az más 😊

Fenrir
AB-ben jó a Thunderbolt, múltkor 7 killig jutottam vele 😊

Köszi! Csak az a gond hogy az amcsikra gondoltam, nem a németekre...<#zavart1><#nyes>

Animefox
Dehát majdnem 700-val megy :S

Szvsz a Corsairrel jársz legjobban. A Thunderbolt szerintem szívás, azokat mindig lelövik.

Animefox
Valaki nem tudná megmondani hogy az amerikai ágon megvegyem a Corsairt az Aircobrák és az A20 Havoc mellé? Vagy várjam meg hogy legyen elég lóvé és érjem el inkább a tier 9-et a Thunderboltig? Csak azért kérdezem mert a Corsait az már Tier 7-es és nem akarom hogy amiatt nehezebb gépek kerüljenek ellenem...

Csak sima rakétát de nagyon durván lehúzta az értékeket..A bombázóimon meg nincs még semmi csak az õt gépbõl nem jutok el hozzájuk (inkább vadászok)de már náluk is van -1 es érték.
Miket aggattál fel rá?

Fõleg a plusz tehertõl, bombák, rakéták, gun podok.
Segítene vk? Mitõl kezdtek mínuszba menni a a gépeim tulajdonságai úgy mint sebesség,fordulékonyság stb.?