War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább virítani kell valamit ott mert ott van a konkurencia is a borzalomjával meg a wot-tal is 😄
meg kell mutatni h valami készül itt is xD
Bár még mindig szebb a textúrája mint a WoT-nak!!! <#mf1>

Nana, nehogymár csak azon legyen tank

gondolom Gamescom bemutató
a battle gombon is playstation ikon van 😊
Hát ezek a tankok? Még nincsenek bent nem?

Controls, mouse aimról átváltasz simplified controlsra, és ott találsz a listában egy olyat, hogy invert Y axis(gunner). Átváltod no-ra, majd fölük visszaváltasz mouse aim-ra.

Nincsen olyan, hogy Gunner aim.

De esetleg ha leírod lépésrõl lépésre akkor megköszönném, mert én nem lelem.
ahol beállítod a gunner aim-et a controllsban kell lennie egy kérdésnek hogy miként irányítsa normál vagy inverse amire igen/nem lehetõség van....asszem...nincs elõttem 😊
Ez a videó már régi. Ezzel már egyszer etettek hogy na majd most...azóta is csak soon
Hol lehet megfordítani azt a nyomorúságos Gunner célzást?? Nagyon idegesít a fordított célzás. :S
Pont az elsõ és második egyvelegét. 😄

Mindegy. Valahogy megbékélek vele, mert amúgy meg nagyon jó kis játék! 😊
Köszi a segítséget!
nem, pont ez a lényege

de nem is igazán értem milyen irányítást akarsz egérre 😊
Coral Springs
Én minden videómat maximumra húzott WMV beállításokkal mentem ki. Van mikor 2-3 Gb a végeredmény, de úgy ahogy van felküldöm youtube -ra, kb 10-15 perc a feltöltés. A renderelés már hosszabb, egy 7 perces videónál 30-40 perc is lehet.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

És az elsõben ki lehet valahogy kapcsolni azt, hogy oda néz ahova megy az egér?

Ezek szerint be kell szereznem egy Joy-t. 😞
Coral Springs
A #19128, és rá a válasz zsigerbõl meg is cáfolt téged. Érdemes néha az egy mondatnál hosszabb hozzászólásokat is elolvasni. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

röviden sehogy 😊

az elsõ ez az oda nézel és a gép (instructor) megpróbálja oda irányítani a gépet (kis beleszólásod van amikor bill-el belenyúlsz)

gondolom a másik amit mondasz az a mouse joy a többi módban

ott az egered helyettesíti a joy-t ahova húzod olyan állásban lesz a joy
valaki képes vele játszani de nem hiszem h túl sokan lennének 😊
a japán testvéries osztozkodás 😄
azt hiszem most rájuk fekszem megnézem magamnak a nagy dög bombázóikat meg fõleg az ufo n1k-t 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Üdv mindenkinek!

Kéne segítség. 😊 Sajnos nagyon hülye vagyok a repülõs beállításokhoz, de ez a játék nagyon tetszik és nem szeretném befejezni azért mert nem tudom megfelelõen beállítani.

Az egérrel kéne valamit cseszni, mert már felidegel. Van az elsõ lehetõség a Mouse Aim. Nah az gagyi, mert egyszerû. Viszont van utána egy másik meg nem mondom milyen lehetõség és azt mondjátok már meg nekem, hogy hogy a francba lehet úgy beállítani azt, hogy az egér ugyan úgy reagáljon a 2.-ban mint az elsõben.
Az idegesít, hogy a 2. lehetõségnél ostobán mozog az egér. Van az a pont ami rángatni kell és a gép oda fordul. Nah azt hogy lehet eltakartítani? Mert az rohadt idegesítõ valami. A joy nem úgy mozog.
109 végig wep-el csak oil overheatedre ment, most szó nélkül meghal.

Mk II-t a karburátor miatt mindig újra kell indítani a levegõben, 1-2 perc wep és engine died. 😊
nem találtak el? 😄

nálam még soha döglött be magától 😊
leállítani már sikerült negatív g-vel azzal nincs gond de bedöglött motor csak lövéstõl.
volt olyan, hogy az ai piszkált meg picit és észre sem vettem h valami gond lenne
visszafelé mentem a bázisra és elõtte 1 km-re amikor közelítettem akkor a levegõben leállt addig semmi gond nem volt, legalábbis gondolom nem vettem észre h gyengébben teljesít a motor 😊
végig weppel elöfordulhat
Hmm nem csak a spitnél van váratlan engine died 19 perc után a 109 is bedöglött. Mikor tették ezt bele?
oda van idõzítve a link 1:33:40
Fenrir
Hanyadik percnél van ez?

A halál csupán a kezdet...

Úgy legyen 😊
Csak olyan embert hívhatsz be az akció keretén belül, aki augusztus 5. után regisztrál, ennyi.

annak úgy viszont semmi értelme 😊

az akció 5-tõl 20-ig tartott
olyan embert nem tudsz meghívni akinek már van regisztrációja mert a meghívóddal regisztrál be
tehát korábban semmiképpen nem tudott regisztrálni mint ötödike úgyhogy ezt értelmetlen szûrni 😊

valószínûleg a trükközést szûrik csak annak van értelme de majd kiderül 😊
Ez igazából csak egy nagyon szarul megfogalmazott mondat a Gaijinosok részérõl. Az "augusztus 5. éfél után keletkezett accountok" a három meghívott accountra vonatkoznak, nem a meghívóra.

Azt írta a Gaijinos fószer, hogy 2-3 nap még, amíg kiküldik.

Thx

a warthunder.hu-n ez van a hír mellett

"Csak augusztus 5. éjfél után kreált, és utána 3 barátot meghívott, játékos fiókok vesznek részt az eseményen."
az csúnya lenne
nem hiszem azért, hogy nagyon elmennének arra vagyis inkább úgy mondom, hogy elhanyagolnák a többi részét a játéknak
Félek attól hogy konzol portra megy eléggé.
Jah, tesztelem hogyan kell konvertálgatni, ha egyszer adódna egy ütõsebb szitu. 3x van letömörítve a video, egyszer a fraps, egyszer a vegas egyszer a tyube. Elég gáz tud lenni a végeredmény amíg ki nem tapasztalja az ember, mert az utolsó lépcsõ a youtube nagyon bele tud rondítani ha rossz formátumot kap.
Nem tudja vki ezt az 1800 aranyat a 3 cimborád meghívod és megvan a 6os szint mikor kapjuk meg? Ugye meghívtam magam 3szor 😊
illetve a tankos részeknél ott rohangálnak katonák is a tankok közt vagy talán legénység lehet kitudja..
érdekes 😊
na a sony gamescom bemutatón volt 1 rövid kis teaser a játékról

200 repülõ, 100 harckocsi és a hajókról egy szó se úgyhogy talán nem csak reklám hanem úgy tûnik a ps4 debütálásra már bõven tervezik elindítani a harckocsikat is 😊

odatekertem ne kelljen keresni 😊
1 perces az egész és nem is túl érdekes csak ez feltûnt benne 😊
Sony - Gamescom
Nem tudja valaki, hogy a Repülõ Erõd (Flying Fortess) c. film nem jelent-e meg magyar szinkronnal? Mert csak feliratos verziót találtam. Ha valaki tudja honnan lehet letölteni szinkronosan az szóljon, lécci!

Vótmá.

Ez a te videód? Feliratkozok <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Joy-on rátettem egy gombot, ki-be kapcsolom rendszeresen, de replayban nem engedi, csak a fejmozgást veszi fel.
f24sg
Szerintem próbáld ki, hogy nyomsz egy "á" betût a cockpit belsejében, s akkor az a buzinagy kivetített célkereszt eltûnik a retikülrõl! (ez minden orosz gép gyengéje, kitakarja a célt durván)
Anélkül is bõven tudsz majd célozni.
minden respect aki FRB-t tol nekem ez a pixelvadászat nem menne😛

A render proggihoz még ki kell találnom milyen felbontás kell neki. Mert ez nem 16:9, 30-40 FPS limittel elég rögzíteni különben a google tárhelye sem lenne elég, Renderelés 23 fps körül megy, mert a tyube kb. annyival játssza le, és akkor nem kockásítja szét annyira a gyors mozgásokat, mert az is konvertál egyet feltöltés után.
Német OP-ság:

A minap FRB-n ment a 4v4. 2 bomber velünk, én Lala. Itt van érdekes dolgok. Elindultam a szokásos Kuban HB-s úton. Messzirõl látom ott az egyik mesza, irányba vettem, mert úgy tûnt nem látott meg. Mikor közelebb érek balra haladásból hirtelen kifordult jobbra mögém (alig látszik). Lenyomtam magam faszintig, hogy egy immelman szerûséggel vissza forduljak, mert tuti biztos voltam benne, mögöttem van. A foruldó végén ott is volt, de kicsit másra számítottam. Csináltam egy free kamera nézetet (elég nehéz kezelni). Vissza nézve látom hogy PePin sógor a botkormánynak és az aerodinamikának fittyet hányva próbálja elkapni dogfight-ban a 109-et TU-2-vel <#smile>, végül annak rendje módja szerint odacsapta magát. Ez volt a szerencsém nekem a sebességem megmaradt jó nagy íveken fordulok miatta, ne legyen blackout, akkor tuti elvesztem a kontaktot. Mindenesetre Spiteket megszégyenítõen manõverezett a Bf és kétszer frontálba kormányozta magát. Nagyon érezte hova forduljon, pedig alig lehet 109-bõl kilátni. Végül szegrõl-végrõl a turnfighterem odavert egy critet neki BnZ-vel.

Videón szemléletesebb öngyilkos PePin sógor mutatványa <#smile> (HD-ba nézzétek talán látszik úgy valami)

Raktam alá music-ot, mert a replay sistergése idegesítõ, bugos. Grafikán ne csodálkozzatok maximálisan FRB-hez van butítva, tweakelve.
Igen engem 2 kill után régebben HB-n tudatosan lerammoltak, hogy nekik gyûljön a klánpont.
megfogadtuk ha FUFU-t látunk a csapatban beléjük lövünk párat

ezek a FUFU sok valóban ekkora köcsögök? 2 HB meccsen 3 gépet rammoltak szét nálunk és röhögnek,hogy õk nem sérûltek...