38447
-
Paladin #23083 Wow, megtört a jég? Egy hete legalább csak Krymsket kapom ha nem japóval megyek HB-t. Most végre volt egy Málta... el sem hiszem... :) -
Susarc #23082 beaufighter "albaxta" és befordúlt az R6 elé...kapott 3 critet.....majd mögémjött szarrálőtt egy burstel és mintha misem történt volna végigjátszotta a meccset! direkt nem léptem ki,hogy meglessem "mindjárt leesik2 hát nem bakki...... -
sulouos #23081 Fw-190 A-5-el le lettem csiterezve, mert aki szembe jött, pilóta nélkül távozott, egyedül egy szerencsés Spit úszta meg, ő csak egy csűrőt hagyott el :D
Kép a végeredményről -
Amaymon #23080 Szvsz azért lett kevesebb a 109, amiért az airakobra megjelent a tegnapi event mapon. Abszolút domináns volt a Zero, a 109 pedig brit mapon. Még így is oda tudnak csapni rendesen létszám hátrányban, ha koordináltak. -
Amaymon #23079 Igen, Spit MkIIa. Fura annak ellenére, hogy csak tutoriallal lehet bemenni, még mindig 1-2 ember odaveszik az angoloknál. -
vajakos21 #23078 Angolt mész? Kezd tele lenni a pupom az egy köbméteren lévő spitek számával...És közben egy újabb assist -
Amaymon #23077 Én egész jól állok, a kedvenc Eventem. Kár hogy ma rakták be és nem tegnap. Bár a du. kicsit érdekesen alakult, ebéd után kevés borral a gyomorban vezetni egy repülőgép féleséget. Habár élvezetes szitukba sodortam magam :) -
Glo #23076 De, a végén az On-hand achievement az pl 1000 Xp :D -
vajakos21 #23075 ? -
vajakos21 #23074 Jó hogy sorra nyerjük a csatákat...erre egy killem van stukával.Assist verseny nincs, -
sulouos #23073 "Nincs ABS azért." Az ABS arra való, hogy ne blokkoljon a kerék fékezéskor. Ha blokkol, kisebb lesz a fékhatás, így még az is lehet, hogy visszaejtené a seggét. -
#23072 A fékre gondoltam... -
Amaymon #23071 "A gyújtó-jelző lövedékben a gyújtó töltet kisebb, mint egy sima gyújtó lövedékben. "
Én emiatt rakok stealth-ot a cannonba ahol lehet, abban nincs "üres" töltet. A gun pedig marad nyomjelzőnek. -
Amaymon #23070 Annyira nem durva, berak egy idai squad ellen azok kiszedik a teljes bandát. -
sulouos #23069 A gyújtó-jelző lövedékben a gyújtó töltet kisebb, mint egy sima gyújtó lövedékben. Egyébként tényleg nehezen gyulladnak az oroszok.
700m-ről már mutatja neki a karikát, onnantól csak bele kell céloznia. -
sulouos #23068 Az ABS-nek a világon semmi köze nincs ehhez. Ha elemelkedik a segge a földtől, el kell engedni egy pillanatra a féket. -
Amaymon #23067 Ráadásul nagyon érzékenyek a lőtávra, mert a beállított távolságon keresztezi egymást a két szárny lövedékének a nyomvonala. -
vajakos21 #23066 Mondjuk ez a 2vs1 arány kicsit durva. -
Amaymon #23065 Kis spiteknek gyenge a tűzereje, de cserébe csomót kötnek bármire, ami nem japán. -
vajakos21 #23064 Igen.Véletlen a stukát vittem be...aztán egy spit leesett vele.Leállt fordulózni.Egy raklap lőszer ment bele,mire végre ehalt. -
#23063 Az orosz gépeket mi hajtja? Víz? Mert Sosem gyulladnak ki, Spitfirebe van full heveder gyűjtő-jelző lövedék. A LagG3 meg elég vicces, hogy az egyetlen géppuskájával szétdarál 1 sorozatból... ágyúval meg ne találjon már el elsőre 700 méterről. -
BaleniX #23062 Köszi :) -
Amaymon #23061 Mert mikor lenyomod a gombot akkor 100%-ban befékezi a kereket. Pedállal lehet fokozatosan fékezni. -
#23060 Nincs ABS azért. Mindegyik gépnél ez történik ha ráfekszel a fékre. -
twi452 #23059 kevés a sebesség így minimális a hatása kormányfelületeknek a fék meg erős mivel gombbal csak tökig lehet nyomni úgyhogy a 109est könnyen orra lehet buktatni :) -
Sith #23058 Óvatosan kell fékezni. -
Amaymon #23057 RB Event? Mocskos módon megkergetett ott engem is az előbb 2 db squados 109E :) -
BaleniX #23056 Miért van az, hogy E-3-al landolásnál az utolsó pár méteren fejre állok?
Pedig lenyomom a farkát... -
BaleniX #23055 :D hát már késő volt.. most meg leszálltam vele, erre bukfenc az utolsó pár méteren -
bgabor #23054 Remegés és spéci hang is jelentkezik a szétszakadás előtt, na akkor kell azonnal lekapni a gázt és vízszintbe hozni a gépet. :D -
BaleniX #23053 Na, mondom kipróbálom az E-3-al a HB-t, de jó béna vagyok, mondom rárepülök fentről az enemy-re... 650-nél már éreztem hogy remeg a gép, na mondom még egy kicsit bírj ki, hát nem szét szakadt? -
twi452 #23052 Nincs rá szabály, hogy hova mik ellen rakhat csak be.
kb a legmagasabb aktív repülőd szintje +2 szint, ha sokkal kisebbeket látsz ennél akkor jött be olyan csóka is aki behozta a nagy gépét meg egy rakás kicsit akár reserve-t is :)
-
vajakos21 #23051 http://hu.twitch.tv/154_wolf
Ha valaki nézné. Látható volt ahogy kiszed a stukámból :) -
gyeprefos007 #23050 Igen azt sejtettem hogy a legnagyobbat veszi alapul. de pl ha van egy 11-es gépem akkor amellé 10-es 9-es még elfér. 6-7es már neméppen. gondolom mert jóval alsóbb osztályba tenné őket.és engem az intervallum érdekelne ha tudja valaki. nemtudom érthetően írtam e xD -
BaleniX #23049 Na ez a csatám is jó volt...Felmegyek 5000-ig E-3-al, sehol semmi...
Lemegyek, és csak Pilot Knocked Out-okat kapok. -
Coral Springs #23048 Érdekes is lenne, ha például egy reserve felállásba betennél egy jetet, és a reserve gépek közé rakna be. Igen, a legmagasabbat veszi alapul. -
Sith #23047 HA arcade ra gondolsz ott aszem a legnagyobbat veszi alapul -
BaleniX #23046 Havoc-al a mai napi első köröm 15 Ground Kill lett -
gyeprefos007 #23045 Srácok hogyan érdemes beosztani a tiereket. a játék mi alapján rak össze másokkal? úgyértem mondjuk 0-1-ig aztán 2-5-ig stb vagy hogyan? mert nekem van egy 11-es gépem 1 10-es minden más 10 alatti. alig tudok ölni azért lehet mert 11-es a legnagyobb gépem, ezért erősebbekhez rak be? -
twi452 #23044 Ezt most találtam, tisztességes szép kis földközeli dogfight :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!