War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
P-47-tel úgy lekövettem turn fightban egy Fw190A-t, hogy csak nézett, aztán szétkaptam gunsight viewból (ez az elétartás miatt kell). Tudom, a fóka se nagy fordulós, de ilyen pontosan forogni mouse aim-mel nem lehet, pláne a Jug-gal.
Meglátjuk, beválik-e hosszú távon.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
RB-n halálosak a bomberek nem ritkán több air killje van, mint a fightereknek. Nagyon nehéz kabinból optimálisan becserkészni õket. Egy sima stuka képes végzetesen lekritelni.
A halál csupán a kezdet...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Óriási védelme van a bombereknek, csak ez a külsõ nézetes játékmódokban egyszerûen nem jön ki, mert RB-n balanszolják a HB-t. Biztos ezt is csavargatni fogják még, de muszáj volt vissza venni a bombák romboló hatását, mert nagyon easy kenyérkereseti lehetõség (xp/lion) volt dobálózni. Az AB csaták nemritkán véget értek, még átértél a túloldalra, ha lassabban spawnoltál. Bár ez utóbbi map tervezési hiba is szerintem.
- nem fogsz "lebegni" földközelben
- nem kapcsolgatja magától a flaps-ot és a kereket
- nem nyomja fel a gázkart magától ha lelassulsz
ennyit lehet kapcsolni 😊
én már megkaptam a "jutalmat" 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ahaha mondom én, hogy az ördög, a balansz egyrészt az instruktorban rejlik. 😄
Nagyon pozitív, hogy kezdik felismerni ezeket a problémákat.
Egyébként meg ha AB-t játszol akkor ne várj komoly fizikát és repülés modellt.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amúgy a B-25 még viszonylag jó, sok rajta a lövész, elvisz 3 db 1000 fontos bombát és viszonylag sokáig lehet lõni mire leesik. Hátránya, hogy baromi sérülékenyek a kormánylapjai, pl magassági és csûrõ. Ha ezek megsérülnek a gép gyakorlatilag megmenthetetlen.
Mikor már utolsó ground targetek vannak és van rajtam 2 vadász. Akkor csinálok olyanokat, hogy bebukok a géppel és gyakorlatilag zuhanó bombázást csinálok vele. Nah akkor hogy hintázik. Borzalmas. Ott a fizika szerintem kicsit csütörtököt mond, mert ha akkora tömegû vas elkezd majdnem függõbe zuhanni. Az szerintem nem hintázik le föl. 😛 Sebaj. Kibírom a B17-es ig. 😄 Majd azzal elkenem az arcukat.
Animefox: Te most bombázó szemszögbõl beszélsz? Mert nekem is ez a bajom, hogy bombázóval egyszerûen nincsen elõnyöd a vadászokkal szemben. Bárhol, bármikor utol érnek. 😞 A magasság sem véd meg. ( félreértés ne essék nem azt szeretném, hogy a bombázók 6K méteren repüljenek a vadászok meg 4k méteren és ne tudjanak fentebb menni. Csak azért kicsit megküzdhetne a vadászpilóta a zsákmányért )
Amúgy nem írtam le, de amibe a 4 gép belekamikázézott az egy PBY5a Catalina volt. Szerencse, hogy lassan jöttek, mert így csak megtudták lökni a gépet és dobott egy bukfencet. 😛
Amúgy kérdezhetek még vagy már nagyon untok? 😄
Asszem nem sokat fogom húzni az Invadert, tényleg tankhajóként* fordul, és rohadt unalmas vele HB-n.
(*állítólag a nagy olaj-tankerek már 20-30km-rel a dokkolás elõtt elkezdenek fékezni/lassítani, LoL, nem?)
MÁS: a mai instructor customization beállításra g*ci kíváncsi vagyok, csak elõtte be kell még fizetnem a csekkeket...<#rolleyes>#rolleyes>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Added instructor customization options to interface (menu/controls/instructor)
Fixed a crash when adding a friend in steam
Outbound network traffic optimizations
Servers and game client stability improved
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Arcade -ban nekem alap volt a 7-8 kill / csata, általában felette teljesítettem. Második gépet pedig nem sûrûn kellett bevigyek.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ahogy a WoT-ban is, a szerver számolja a lövedékek pályáit, találatokat, a gépek mozgását, mindent. A kliensprogram, amit feltelepítettél, csak a szervertõl kapott adatokat jeleníti meg. Ahhoz hogy valaki csaljon, valós idõben kéne meghekkelnie a játék szerverét, ami lehetetlen.
MM fura néha, HB-n nem mindig ad jó leosztást a kevés játékos miatt. Tier 15 felett pedig ott vannak a jet-ek. Hozni kell minimum 2 kill/kör vagy életben maradni, hogy növekedõ pozitív legyen a mérleg. ~16m lionnál váltottam RB-re. (bombázásról nincs sok tapasztalatom) Az hogy hányas szintû valaki nem számít bele az effi-be, csak a díjazásba, amikor egy jóval magasabb szintût kilõsz.
Tier-t (nemzet) és a win ratio-t figyeli választott gépeddel a szerver mikor játékba próbál rakni.
Pff amúgy vannak vicces dolgok. Volt egy gép nem tom mi volt a neve. Elvileg 30 mm-es ágyú van rajta. PBY5a szárnya kb 2 lövés. 2 vadészgépem pilótáját 1 lövésbõl szedte. A 3. vadászgépet meg 1 lövéssel kigyújtotta. Az egész meccs alatt 7-t lõtt le 0 halállal. Erõsen csalás szaga van. Vagy csak nekem hihetetlen?
A bombázók kezdhetnének amúgy nyugodtan minden pályán 5000 méter magasságban. Az, hogy bedob 3000 méterre az semmi egy vadásznak. Kb 2 nekifutás. Elég frusztráló, hogy 20 perc mire felemelkedek kb 4000 méterre meg elérem a célt. Erre azt látom, hogy egy P40 meg 1000 méterrel felettem vár. -.-"
Amúgy a MM itt is fura kicsit, mert sokkal erõsebb ellenfelek jönnek mint amilyen Én vagyok. Hiába 5-ös szintû a játékos, ha a nemzete meg 7-es. Mit kezdjek Én azzal. 😞