38447
-
#23163 Tudom. -10° körül jön elő AB-n a célkereszt, de HB-n így nem nagyon lehet vele célozni. -
BaleniX #23162 Mert az Dive-bomber -
BaleniX #23161 Köszi! S79-em nincs, valahogy nem tetszik. Az az ág el sincs kezdve... -
#23160 HB-n miért nincs bomba célkereszt az A20G Havokhoz... használhatatlan így. -
vajakos21 #23159 Guadancanal event jó most japónál bombázni.50kg val szórni a medtankokat.Jó pénz/xp és tulélhetö:-) -
bgabor #23158 Spitfire-ből majd a MkIIb, amin már gépágyú van, lesz jó. Beau X nagy kedvence mindenkinek a tíz darab fegyver miatt, jó cucc. A kittyhawkot szintén szereti mindenki. -
twi452 #23157 Gondolom igen, egy sima B-17es FRB kör :) -
#23156 sima quick battle FRB módban? -
twi452 #23155 Full Realistic Battle a becsületes neve. A harmadik opció a csaták között :) -
#23154 Ez milyen játékmód? Hol lehet elérni? -
#23153 Nálatok is megesik az hogy a játék elején töltés közben darabos a játék és akad? AB-ben is minden gép váltás után darabos, HB-ben pedig a felszállás közben veszettül akadozik a játék... de aztán rendbe jön magától. pár másodpercről van csak szó... -
#23152 Spitfire Mk2b megéri a beruházást? Mk1-van meg, már maxra kifejlesztettem.
Más, Beaufighter Mk X? Nem lehet rá bombát rakni.
Kittyhawk? -
bgabor #23151 Az első Dornier, mert arra lehet bombát is tenni. -
Glo #23150 Ju88 gyorsabb, mint a He111. De cserélheted S79-re is, az még gyorsabb :) -
BaleniX #23149 A német ágamon 6-os vagyok, nagyon tetszenek a Dornierek, de nem veszek észre a kettő közt különbséget. Melyik a jobb?
Az E-1-et mire cseréljem, He-111 vagy Ju-88-ra? Kéne az Xp :-D -
Glo #23148 Minden megmarad, nem lesz wipe. -
Multikiller #23147 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy ha vége lesz a béta tesztnek 0-ról kell kezdeni mindent, vagy megmarad az adott fejlettségi szint? A megnyert/vásárolt aranyat elveszik, vagy továbbvihető? -
lexlutor #23146 .. -
Amaymon #23145 Afterburner az ASUS kártyámat nem ismeri fel :( -
twi452 #23144 ja a nyers videóval meg nem szaroztam
becsaptam MSI Afterburner-be MJPG compression-nal 100% quality és 30 fps
7.5 giga lett a nyers videó így, de hely az van aztán vágás és renderelés után már youtube barátibb lesz úgyis és inkább a vegasra bíztam a tömörítést mint egy capture programra :) -
Amaymon #23143 Hmm kipróbálom a bitráta emelést. Valamiért a mostanit rommá kockázza, az alap pedig jó minőség 6 perc és 20 giga. -
Amaymon #23142 BnZ életveszély földközelben, nem csak a sündisznó fegyver miatt. Orbitálisan könnyű 200m-en odacsapni a gépet főleg, ha zoomolva ki akarja csapni a bomber egy darabját. -
twi452 #23141 ott már sony vegas-al játszadoztam és a render-nél mp4 - Internet HD 1080p nevű template-el
azon belül meg beállítottam konstans bitrate-re és 20Mbit/sec-re
szerintem annyi se kellett volna neki de az a videó így készült -
Glo #23140 Bulge-on az a játékos B17, amelyik alacsonyan, 200m-en lövöldözi ki az orrgéppuskával a puha célokat, és ha arra jár kidob egy-egy pillbox-ot vagy tankot is :)
FRB-n nem mernek lejönni a vadászok rá, mert az a sündisznó fegyverzet csak az igazi BnZ pilóták ellen hatástalan. Aki beül a 6 órába annak reszeltek. -
Amaymon #23139 Twi te a legutolsó videod mivel tömörítetted, hogy a második verzió nem lett kockás tyúbon? -
Amaymon #23138 B-17-el bemenni olyan, mint egy halász hajóval meríteni, vagy akad fenn pár hal vagy elmegy fél óra a semmire. :) Na és jó adag mázli, hogy kilőjék a társakat az ellenfelek utána rámenjenek a bomberre. Akinek van hozzá birka türelme bemegy vele, aki intenzíven pörögni szeret inkább fighterrel megy. Bár nem mondom van egy feelingje a hardest day brit mapon német ai-k közé elbújni és szórni a népet, igaz az nem egy b-17 :) Viszont RB-n fogalmuk sincs ki a játékos ki az ai. Talán abból látni, ha kicsit másképp mozog. -
twi452 #23137 Mert bombázáshoz is jó szem kell ott :)
Múltkor bevittem yak9t-t hogy majd a light pillboxokat kilövöldözöm vele ahogy előtte hb-s eventen volt a berlini térkép és ez volt a nagy orosz taktika :D
Beelőzött egy yer2-es és simán alacsonyan végigrepült és kidobott minden light pillboxot előlem :DD
Úgyhogy inkább csak vigyáztam rá és be is jött a taktika mert egy fókát le tudtam lőni róla a trollágyúval :D
De, hogy erre is ilyen kis kukkoló üveget csináltak és mindenhol vastag fém szelvények vannak, hogy előre véletlenül se lássál ki rendesen..:D -
Glo #23136 Mégse megy mindenki azzal. Ez egy ilyen használható kiskapu :D -
twi452 #23135 jó az ott csalás :P :) -
Glo #23134 B17, Bulge map, FRB :)
12 földi, meg 6 légi győzelem. A B17 egy hentes :)) -
Glo #23133 -
sulouos #23132 A tűzereje azért T4-ben kárpótol :D
Gondold el T6-ban ugyanezzel a tűzerővel egy ezerszer jobban repülő gépet, az lesz az E-3. -
#23131 Elvertem 18k-t a Német T4-es H112-B0 gépre. Bármennyire is nagyon király a kinézete, sajnos olyan mint egy darab kő. -
twi452 #23130 ja, túl sok volt a rinyálás az amúgy is ritka éjszakai meg a nagyon rossz időjárás miatt úgyhogy most már nincsenek olyanok
letesztelték mit szólnak hozzá az emberek és ez lett belőle egyelőre :) -
#23129 nem :D
de én is bf3-aztam anno :)
Van egy map ami nálam csak 1x volt régebben, ezt kivették?
-
sulouos #23128 OFF:
Darki, te egyébként az a Darki vagy aki pl. ezekben a videókban szerepel?
http://www.youtube.com/watch?v=mehAw2be8f8&feature=c4-overview&list=UUauBdsQQ3pVouDDqqlkmomg
Ha igen, akkör *cölöb* :D -
#23127 twi452 jóféle
sulouos amikor 500Km/h-val mentem lefelé csoda hogy nem szedte ki a huzat :D -
sulouos #23126 És ha megnézed, hogy milyen kemény az orosz baka a hátsó géppuskánál, hogy nem fázik ki a dereka :D -
twi452 #23125 ha már az apró bombázókról van szó..:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kedves ellenséges csapat picit kikönnyítette a járgányt, hogy jobban menjen, még az egyik motort is "lekapcsolhattam" takarékossági okokból..xD
-
#23124 kemény ez az xp meg creditmennyiség :D
azt hiszem kicsit le vagyok maradva a 12-es pilótarangommal :D
Eddig arra jöttem rá, hogy sokkal jobban tetszik a játék 3-as ruszki gépekkel mint 11-es németekkel!
bejön ez a ruszki bombázó destroyer méretű szárnyakkal és 6 db 100 kg-os bombával x)