War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Nekem ne gratuláljál, már amúgy se tudja néhány hülyegyerek a topikban hogyan vergõdjön miattam. Az egyik arra irigykedik hogy a másiknak hogy van pénze, hogy mer több ezret elkölteni prémiumra, a következõ azért mert valaki jól tolja, a harmadiknak meg daganat van az agyában, etc, magyar mentalitás. Az a durva amit én leírtam, elvileg 10 kill felett már mindenki hozza a csatát, de az ûber pro játékosok már 20 felett lõnek. Remélem elég szarkasztikus voltam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

f24sg
jah, full aircraft controls van most beállítva
f24sg
Tesztelem a mouse joyt HB-n. Abból lett elegem, hogy a fos isntructor még az új opciókkal is (ami nem sok) úgy elcseszi a manõvereket, hogy ihaj.
P-47-tel úgy lekövettem turn fightban egy Fw190A-t, hogy csak nézett, aztán szétkaptam gunsight viewból (ez az elétartás miatt kell). Tudom, a fóka se nagy fordulós, de ilyen pontosan forogni mouse aim-mel nem lehet, pláne a Jug-gal.
Meglátjuk, beválik-e hosszú távon.
RB-n a B17 egy igazi gyilkos 😊 Én imádom. Japánok ellen is használható, az egyetlen ellensége a 30mm-s G6 és felfelé a messzerek, azok kilõnek mint a pinty. Viszont jó esetben mindenki mögé ül, mert a kabintól nem lehet látni, és nincsenek egér-szamurájok se, akik nem a gépre, hanem egyes tartószegecsekre céloznak 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Bill-el lehetetlen hatékonyan használni a bombert, joy-al tudsz finoman mozogni, amíg lõsz egérrel. Rengetegszer látom RB-n, hogy azt csinálják, ledobnak egy bomba adagot, vissza néz és tail gunnerrel gyorsan emelkedés közben még kilõ valami földit, annyira precízen kezelhetõ, ha beletanult.

RB-n halálosak a bomberek nem ritkán több air killje van, mint a fightereknek. Nagyon nehéz kabinból optimálisan becserkészni õket. Egy sima stuka képes végzetesen lekritelni.
Fenrir
Sajnos az, de akkor volt sok felesleges sasom és raktam rájuk bõven. Pazarlás volt 😞

A halál csupán a kezdet...

Mikor a sárga célkereszt fekete lesz akkor deathzone.Ha meg a repülöt mozgatod kōzben akkor nehezebben kerülnek ki a tüzböl.A lövész skillpont meg pazarlás.
Fenrir
Azért olyan óriási védelmed nincs. A lövészeid nagyon elvétve találnak el bármit is (nekem 5 skilled gunnerem van és minden gunner skill 40 körül), ha meg átveszed a helyüket akkor sokszor nem tudja az ember, hogy meddig van deadzone, csak azt veszi észre, hogy nem lõ a fegyver és bal alul egy kis fiszfasznyi sorban írja, hogy oda nem tud lõni. Csak az extra noobokat lehet kilõni manuálisan akik utánad mennek konvolyban és még a tárazás idejére sem válnak le rólad.

Torzonborz
Meg azért emlékezzünk vissza milyen is volt az a catalina kezdeteknél...csöppet erõs volt a kicsike. 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"Mert nekem is ez a bajom, hogy bombázóval egyszerûen nincsen elõnyöd a vadászokkal szemben."

Óriási védelme van a bombereknek, csak ez a külsõ nézetes játékmódokban egyszerûen nem jön ki, mert RB-n balanszolják a HB-t. Biztos ezt is csavargatni fogják még, de muszáj volt vissza venni a bombák romboló hatását, mert nagyon easy kenyérkereseti lehetõség (xp/lion) volt dobálózni. Az AB csaták nemritkán véget értek, még átértél a túloldalra, ha lassabban spawnoltál. Bár ez utóbbi map tervezési hiba is szerintem.
na azért csak 3 idegesítõ dolgot lehet kikapcsolni semmi több 😄

- nem fogsz "lebegni" földközelben
- nem kapcsolgatja magától a flaps-ot és a kereket
- nem nyomja fel a gázkart magától ha lelassulsz

ennyit lehet kapcsolni 😊
na igazatok volt a meghívásos módszerrel kapcsolatban 😊
én már megkaptam a "jutalmat" 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végére , helyett ?-t gondoltam. 😊
No és azt a lehetséges 3 beállítást no-ra téve lesz valami érdemi változás,
"Added instructor customization options to interface (menu/controls/instructor)"

Ahaha mondom én, hogy az ördög, a balansz egyrészt az instruktorban rejlik. 😄

Nagyon pozitív, hogy kezdik felismerni ezeket a problémákat.
Fenrir
A elülsõ géppuskákkal lõttem már le vadászt is, nem egyet. Mostanában azzal szórakozok, hogy pl az African Canyon pályán 50 méteren cirkálok és kergetem az ellenéges vadászokat, ha mázlim van le is szedek párat, ha nincs akkor is összejön 3-4 kill assist a lövészek révén. Közben bombázom a pillbox-okat és a med tankokat.

j-1-em van és tényleg nem rossz gép, jó a fedezete és még bombázóra is lehet vele vadászni 😊

Torzonborz
Ülj akkor A20-ba az a legtöbb vadásznál gyorsabb , a 6 elõre irányzott 50-es elég szépet üt , 2 lövésze is van bár a bombaterhelés nem a legnagyobb de valamit valamiért. Azt ne várd el hogy a bombázok mindenben jobbak legyenek a vadászoknál.
Egyébként meg ha AB-t játszol akkor ne várj komoly fizikát és repülés modellt.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Erre csak azt tudom mondani hogy, aki qrvának áll ne sírjon ha b.sszák.
hát nem is mondtam hogy egyszerû lenne csak úgyvettem észre hogy azok a legjobbak 109 ellen

Fenrir
Továbbá azon a xaron nincs fékszárny, egy élmény vele a leszállás elõtt a megközelítést megcsinálni vele.

Amúgy a B-25 még viszonylag jó, sok rajta a lövész, elvisz 3 db 1000 fontos bombát és viszonylag sokáig lehet lõni mire leesik. Hátránya, hogy baromi sérülékenyek a kormánylapjai, pl magassági és csûrõ. Ha ezek megsérülnek a gép gyakorlatilag megmenthetetlen.

Kapott vki már 1800 aranyat? Már aki résuzt vett a "versenyen"? Hivatalos fórumon 1 ember íta neki megvan a többiek mind panaszkodnak.
Animefox
Corsair-vel el lehet spulizni meg a q-val igaz de nem könnyû van hogy nem esel ki a marokból... az az igazság hogy szívem mélyébõl gyûlölöm a német orosz és angol gépeket (japán kivétel) szóval csakis az amerikai ág juthat szóba nálam, annyira undorító a többi nemzet gépkínálata hogy elõbb hányom inkább össze magam mintsem hogy bármibe bele üljek ami német például...

Animefox
Igen igen majdnem meglett egy gennyes váladék BF 109 de aztán telibesorozott pont egy amerikai 😞

Jajjjj ne is mond. :S

Mikor már utolsó ground targetek vannak és van rajtam 2 vadász. Akkor csinálok olyanokat, hogy bebukok a géppel és gyakorlatilag zuhanó bombázást csinálok vele. Nah akkor hogy hintázik. Borzalmas. Ott a fizika szerintem kicsit csütörtököt mond, mert ha akkora tömegû vas elkezd majdnem függõbe zuhanni. Az szerintem nem hintázik le föl. 😛 Sebaj. Kibírom a B17-es ig. 😄 Majd azzal elkenem az arcukat.

Animefox: Te most bombázó szemszögbõl beszélsz? Mert nekem is ez a bajom, hogy bombázóval egyszerûen nincsen elõnyöd a vadászokkal szemben. Bárhol, bármikor utol érnek. 😞 A magasság sem véd meg. ( félreértés ne essék nem azt szeretném, hogy a bombázók 6K méteren repüljenek a vadászok meg 4k méteren és ne tudjanak fentebb menni. Csak azért kicsit megküzdhetne a vadászpilóta a zsákmányért )
Most azért haragszol mert lelöttek volna?Ha lõhelyzetbe kerülsz elengednéd öket?Gondolod csak amerikaiak ellen mennek? Mivel mentél mi ellen?
nekem az amerika és a német a favoritom bár mostanában inkább csak amerika és szerintem annyira nem vészesek, corsair gyorsabb náluk, nemegyszer ráztam le õket pusztán a sebességgel, illetve a p39q-val ha úgy jön a lépés le lehet õket fordulni és akkor a 37mm elõl nincs menekülés.

Animefox
Ma volt most rá precedens hogy a levegõben láttam 3-4 ellenséges ME-109-est és miattuk ki kellett lépnem a játékból, most nem azért mondom de elvették a kenyeremet azzal hogy a sztratoszférában cirkáltak az áldozatra, gyerek játék szerrel vissza is jutnak oda bármikor, egyszerûen kegyetlenül levadásznak és nincs menekvés elõlük ha az amerikai ágon nyomul az ember egyszerûen megtalálnak!

Fenrir
Catalina csinál olyat, hogy hirtelen mozdulatra elkezd hintázni a gép le-föl, baromi vezethetetlen egy dög néha.

Akkor Én voltam nem körül tekintõ. Grat az eredményhez. Valószínû, hogy nekem ilyen nem lesz soha. 😄

Amúgy nem írtam le, de amibe a 4 gép belekamikázézott az egy PBY5a Catalina volt. Szerencse, hogy lassan jöttek, mert így csak megtudták lökni a gépet és dobott egy bukfencet. 😛

Amúgy kérdezhetek még vagy már nagyon untok? 😄
f24sg
"szerk.":

Asszem nem sokat fogom húzni az Invadert, tényleg tankhajóként* fordul, és rohadt unalmas vele HB-n.

(*állítólag a nagy olaj-tankerek már 20-30km-rel a dokkolás elõtt elkezdenek fékezni/lassítani, LoL, nem?)
f24sg
Ha most USA géppel mész, vagy Korea, vagy Sicily jön be, de az elõbbi 80%-ban, amiért mennek is a "fuck korea" beírások chatben.

MÁS: a mai instructor customization beállításra g*ci kíváncsi vagyok, csak elõtte be kell még fizetnem a csekkeket...<#rolleyes>
Nemtudom ti hogyan húzzátok ezt az A-26ot, én tízbõl kilencszer a tetves Koreára kerülök, ahol nincs alkalmas célpont. A bombák meg, hát lol. 250 kg-os bomba nem viszi ki a Rombolót.

Tiszta szánalmasak -.-

Az egyetlen dolog, amiben a Wargaming jobb, az a reklám. Persze az anyagi lehetõségei is sokkal jobbak ehhez.

Pluskast
Ja olyan kódokat kapnak a szerencsétlenek amik lejártak és hibásak.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Gamescom-on nagyon etetik a népet a WoWp-vel! Ingyen cuccokat osztogatnak! Beetet a WG nagyon!

Mert überpro vagy. Lehetek a példaképed?
f24sg
Errõl jut eszembe, hogy a vmely patch óta, mikor a repair árak elszálltak ("victim of 1.29?"), én úgy játszottam, hogy egy géppel (a 10 ingyen jav. után) csak akkor mentem 2x, ha nem zuhantam le. Súlyosabb sérülés esetén maradt pihenni, és addig repült a többi gép is. Mivel egy nemzetnél csak 2-3 "húzógépem" volt, minden más nációt is fejlesztettem. Továbbra is a japók a kivételek, azok közül csak a Nakajima-k érdekelnek, de túl messze vannak.
Fenrir
Jee, lehet állítgatni az instructor-t, végre le lehet szállni majd 400-al is 😊

Mai:
Added instructor customization options to interface (menu/controls/instructor)
Fixed a crash when adding a friend in steam
Outbound network traffic optimizations
Servers and game client stability improved
Coral Springs
Ha a 7 kill / 0 halál neked csalás, nem tudom mit mondanál a 23 kill / 0 halálra. Anno az egyik csatát megborította egy ipse a Yak-9T -vel, kb ezt tudja a gép egy pro játékos kezei alatt. De én se érzem magam csalónak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Arcade -ban nekem alap volt a 7-8 kill / csata, általában felette teljesítettem. Második gépet pedig nem sûrûn kellett bevigyek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nincsen csalás.
Ahogy a WoT-ban is, a szerver számolja a lövedékek pályáit, találatokat, a gépek mozgását, mindent. A kliensprogram, amit feltelepítettél, csak a szervertõl kapott adatokat jeleníti meg. Ahhoz hogy valaki csaljon, valós idõben kéne meghekkelnie a játék szerverét, ami lehetetlen.

Nem jellemzõ a cheat ebben a játékban, bár vannak róla fantazmagóriák. A bomberek tailgunnere egyértelmûen fokozatosan erõsödött, ahogy a bombák hatékonysága csökkent a patchekkel.

MM fura néha, HB-n nem mindig ad jó leosztást a kevés játékos miatt. Tier 15 felett pedig ott vannak a jet-ek. Hozni kell minimum 2 kill/kör vagy életben maradni, hogy növekedõ pozitív legyen a mérleg. ~16m lionnál váltottam RB-re. (bombázásról nincs sok tapasztalatom) Az hogy hányas szintû valaki nem számít bele az effi-be, csak a díjazásba, amikor egy jóval magasabb szintût kilõsz.

Tier-t (nemzet) és a win ratio-t figyeli választott gépeddel a szerver mikor játékba próbál rakni.
Hát akkor majd jön a belsõ nézet. Megvárjuk. 😊

Pff amúgy vannak vicces dolgok. Volt egy gép nem tom mi volt a neve. Elvileg 30 mm-es ágyú van rajta. PBY5a szárnya kb 2 lövés. 2 vadészgépem pilótáját 1 lövésbõl szedte. A 3. vadászgépet meg 1 lövéssel kigyújtotta. Az egész meccs alatt 7-t lõtt le 0 halállal. Erõsen csalás szaga van. Vagy csak nekem hihetetlen?

A bombázók kezdhetnének amúgy nyugodtan minden pályán 5000 méter magasságban. Az, hogy bedob 3000 méterre az semmi egy vadásznak. Kb 2 nekifutás. Elég frusztráló, hogy 20 perc mire felemelkedek kb 4000 méterre meg elérem a célt. Erre azt látom, hogy egy P40 meg 1000 méterrel felettem vár. -.-"

Amúgy a MM itt is fura kicsit, mert sokkal erõsebb ellenfelek jönnek mint amilyen Én vagyok. Hiába 5-ös szintû a játékos, ha a nemzete meg 7-es. Mit kezdjek Én azzal. 😞
Coral Springs
Nem érdekel engem más nemzet. Esetleg az oroszokat kitolom még, velük jelenleg 7 -es szintû vagyok, és ennyi.

Én a helyedbe húznék más nemzetet is. Ha ismered az ellenfél gyenge pontját úgy, hogy a bõrödön érzed, még könnyebb legyõzni.
Remélem lesz belsõ bomber nézet mielõbb, mert rohadt idegesítõ, amikor atomjaimra robbant egy Do. Nincs cockpit és nagyon csít úgy, hogy mindent lát RB-n. Szépen kilesi, hogy a farába vagyok a társának és miszlikbe aprít.
Coral Springs
Ui.: Azt még jó ideig 18 -as leszek úgy érzem. Az Arcade -ra nem szeretnék visszaszokni, Historical -on pedig most erõsen szopóág az USA. Inkább félreraktam pár hétre ezt a szart, mint hogy nonstop egekben legyen a vérnyomásom.

Coral Springs
Ha jó játékos vagy, rátudsz áldozni a prémiumra, és mindemellett idõd is van játszani, kb egy, másfél hónap egy nemzet. Legalábbis amennyire én haladtam, abban a tempóban mindenképp. Idõ és prémium hiányában viszont, akár fél év is lehet. Ha nem vagy kiemelkedõ játékos, még több, bár õk elõbb utóbb megunják a banánt, és delete. Én április óta játszok igazán, csak az USA -t toltam igazán, és most vagyok vele 18 -as szintû. Persze egyszer sem vettem prémiumot.