War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van sok apró bizbasz, amiben jobb a pro, az engem nem érdekelne. Ami viszont igen, hogy erõsebb konstrukció, több alkatrésze fém, tuti tartósabb. Olvastam most gyorsan pár külföldi véleményt - általában a pro-t javasolják. Persze kevésbé árérzékeny népség 😊
Èrtem.Köszönöm a válaszokat.Most nèztem,hogy a gázkaros saitek x52 (nem pro verzió) 26e forint.Arròl mi a vèlemènyetek?Csak a 40 ezres pro-t èrdemes megvenni?

én csak egy genius hulladékhoz tudom hasonlítani a hotas x-et, ahhoz képest isteni jó és kényelmes 😊
Egy logi 3d árából Thrustmaster HOTAS X-et is kapsz. 8 ezerért meg Thrustmaster Flight Stick X-et, ami simán nyújtja ugyanazt (ráadásul simán van olyan jó márka).
(Kéne kérnem tõlük jutalékot, annyit reklámozom, de ha egyszer most ár/érték arányban az a legjobb vétel 😊 ).
1:07-tõl egy új rövid trailer, jól néz ki még így is 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a hivatalos fórumról egyik arc videózott picit GC-on
+ pár kép

Valaki felvilágosíthatna,milyen néven vannak,fõleg magyar játékosok által indított meccsek.Hogy kereshetek rájuk?
logi3d jò.nekem az van jòl bevállt
Azért mondtam használtan 😊) Prohardveren szokott lenni.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az is jó, csak újonnan 40k.
HB re bármelyik jó.Egyformán tudod magad sz.patni minddel.Rb re kell joy de hb - n egéruralom van.Ezért nem megyek már hb-re.Sok-sok joyos hb meccs tapasztalatával mondom.Egeret meg nem szeretnék egy repes játékban használni..biztos én vagyok a hülye...
Logitech 3d-t használnak páran, olcsó is. GrmlZ is azzal csinálja a HB-s videóit, akkor nem lehet annyira rossz, ha olyan percízen tud vele célozni.
Saitek X52. Használtan 20-asból simán megvan.

Sziasztok,
Milyen joy-t ajánlotok hb-re maximum 20e forintos kategòriában?

MM at its best 😊

Ezt most hozta össze az MM:

Saját magam kisatíroztam belõle 😊
Ja, én is itt ülök fél órája a prém accon az A-26-ossal, és Timeout vagy ötödszörre.. Mikor betesz akkor meg Kora, a legrosszabb. NEmtom mi legyen 😊 Még FRB lenne jó, de ott meg csak Ger-RUS van, nekem meg az amcsi kéne.

f24sg
Azt alt-tab nem szólhat bele. Szánalom, de tegnap várakozás közben egész topikokat olvastam át a hiv. fórumon, mire besorsolt.
Kínomban mentem ma pár AB-t, de inkább nem is szólok róla semmit...

Torzonborz:
Inkább az a bajom, hogy 1,5-2 nappal ezelõtt még voltak normális HB csaták --> TELJES player listával <-- mindkét oldalon. Aztán tegnap késõ du.-este hirtelen jöttek a 3-4 player + bot felállások, ráadásul irgalmatlan tier különbséggel.

Így akkor a mai prem ugrott, elég volt ebbõl.
Torzonborz
Mondjuk az MM már régóta ilyen dilis ahogy észrevettem. Régebben is volt olyan jó párszor hogy az egyik oldal teli volt fighterrel a másik meg attacker/bomberrel.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én is alt-tabozni szoktam míg várok 😊 De ez egy hülyeség akkor..

Az nekem is elõjött ma 2x, de azt hittem az alt+tab miatt, mert olyankor disconnected-nek hisz.
Engem tegnap óta konkrétan a Timeout sújt, pedig állítólag fejlesztettek rajta..

Ha van bent alacsony tier nekem mindig hoz be mindkét oldalra ai-t, és most RU vs GER-ben elég sok a low tier RU. Ha nincs low, akkor soha nem tesz be, legalábbis eddig.
Én tier 10 en is találkoztam ai- val.És tier 4 alatt volt hogy nem. Hogy milyen logika alapján találja ki szerintem még ök se tudják
De tapasztaltam furcsaságot, tegnap olyanokat csinált RB-n az MM pl. 10vs5. Botokról ott nincs tapasztalatom, mert nálunk, ha nincs low tier gép akkor bot sem, legyen az akár 2v2.

"Jó patchnek ígérkezet, de ennyit nem baszakodtam még feleslegesen."
Ez inkább szerver oldali bug, valószínû piszkálgatják folyamatosan, mert arról sem szóltak mikor véglegesen kiszedték az ai-kat tier 4 felett.
f24sg
Ti nem tapasztaljátok, hogy tier 9-11 között tegnap du óta csak idióta MM van, 3-4 bot meg 3-4 repülõ/oldal, és ott is ilyen összeállítások, hogy pl. csak fighter (german) kontra 2 B-17 + 2 p-47...<#conf> Másik, kzurvasok várakozási idõ HB-n, 5-6 perc. 34-35k játékossal.
MIVAN?

Kezdek nagyon feldühödni. Jó patchnek ígérkezet, de ennyit nem baszakodtam még feleslegesen. A pálya-rotáción mintha segítettek volna, de a fentiek...<#gonosz3><#levele>
Pluskast
Sajnálatos módon egy klánban elkerülhetetlen, hogy legyenek benne olyan emberek akik képletnek betartani az alapvetõ szabályokat. Nyilván senki sem úgy megy be egy klánba, nem úgy mutatkozik be, hogy káromkodik, leszól mindenkit vagy nagyképûsködik. Csak idõvel derül ki, hogy ki milyen ember. Aztán az illetõvel vagy lehet beszélni, hogy ezt nem kéne vagy nem de akkor meg repül a klánból.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Coral Springs
A War Thunder -tõl eltekintve, nem ez az elsõ online játék ahol megfordultam, de valahogy mindegyikben a külföldiek társaságát kerestem. Ha volt is magyar a barátaim között, az is hozzám hasonlóan külföldiekkel nyomult, vagy egyedül. Nem tudom, leginkább unszimpátiát váltanak ki belõlem a magyar klikkek, a színvonaltalan mûsoruk nem jön be.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ja, egyszer engem is elküldtek az anyámba 😊 Aztán mikor elmeséltem egy magasabb poszton levõnek õ helyettük is bocsánatot kért, és mondta h lesznek következményei a dolognak. Örömteli, hogy lettek.

/Off Egyébként bosszantó is volt hogy pár tizenx éves gyerek tombol magyar módra puma tag-al. Az a név kötelez és néha minõsíthetetlenül viselkedtek a szerveren. Legalább 3x láttam, hogy felszálláskor rögtön kilõnek egyet HB-n, gondolom valahogy kiérdemelték. Rendszeres beszólogatások, all chaten stb. A kezdetben senkinek nem voltak a kedvencei. Azóta valami szervezõ erõ megregulázta õket! Coral-tól függetlenül állítom, tényként hogy sok embert berágatott az early puma kezdemény.
Biztos halott mindenki a WoW bloodscalp sztoriról, amit a magyar vérpistikék megszálltak. Én ugyan nem játszottam a gémmel, de haver mesélte. Aki betette oda a lábát menekült legyen külföldi, vagy értelmesebb hun. Úgyhogy van benne valami, hogy a hun társulásokat messze elkerülni, mert ritkán sül ki belõle örömsztori /On
És akkor még a sok hülye WoT-os itt sincs. Az Army résznek tuti kell nyitni egy külön topicot ahova az onnan átnyergelõ flém-harcosokat deportálni lehet majd 😊)

Coral Springs
Amíg nem esnek ki a bgabor, vagy épp a Susarc féle selejt emberek a topik életébõl, mindig lesz aki más irányba tereli a topikot. Én már a klános hülyeségemért elnézést kértem, ennél többet sajnos nem tudok tenni. Nem tudom észrevetted-e, de a mindennapos perpatvar onnan indult ki, hogy a Corsair op. Végül is majd egy-két hülyegyerek fogja itt megmondani, hogy ki mivel repüljön, és mit írjon egy fórumra. A nyúl meg viszi a puskát.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pluskast
Na igen ez mindent elmond rólad: "Rosszindulatú, irigy, büdösbunkó egy nép a magyar. Utolsók Európában." Nem is értem mit keresel még köztünk itt lent a pórban. #17558.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

"Remélem a pár hónapos klán sztori még jó ideig mély depresszióban tart téged."

Megint csak nem vágom mirõl hablatyolsz. A PUMA klánunk remekül mûködik. Amúgy visszatérõ vicctéma vagy a vezetõség körében.

Beszéljünk inkább a játékról meg a repülésrõl. Ja, ne, az OFF lenne..

Köszönjük a show-t emberek, ami azt illeti ez már az a szint amin csak röhögni lehet.<#puszis>
Coral Springs
Ok.

Tudod az a baj, hogy nem megyek le a szintedre, mert simán legyõznél. De azért hajrá, szívesen olvasom -igaz némi szánalommal- sekélyes vergõdéseidet.
Coral Springs
Örülök hogy neked van, vegyél belõle kenyeret.

Írhattam volna netikett-et is.
Azért mert nekem van, ne engem hibáztass. Illetve hibáztathatsz, de lesz@rom... 😄

Jó politikus lenne belõled. Nem cáfolod az állítást, viszont már terelsz. 😛
Coral Springs
Ha etikát akarsz találni ezen a bolygón, ebben a társadalomban, rossz helyre születtél. Lehet hogy a legjobb barátod épp most kúrja a csajodat, én gyanakodnák.

<#taps>

Majdnem igazad van. Azonban ez már csak a megoldás volt.
Az etikátlan húzással itt kezdõdött.

Persze az idõ megszépíti az eseményeket, a történelmet pedig a gyõztesek írják. Vagy mégsem?!

A következõ számot pedig nyugtatásképpen küldeném annak, aki rászorul. <#bohoc>
Coral Springs
Ne erõlködj, mert még a végén a mutid nem gyõzi majd mosni a szaros gatyádat. Itt van amit keresel.

Coral Springs
Veled semmi problémám nincs. Az a helyzet hogy van nekem egy jó / rossz szokásom, hogy szeretek élménybeszámolókat (max napi 1 hsz) tartani, amihez van mikor hozzácsatolok szigorúan spoiler -ben eredményeket is. Miért ne ? Elvileg nem tolom rosszul, ezért már számos ember lájkolta a dolgaimat itt a topikban. Az utóbbi egy-másfél hónapban viszont sikerült belefutnom egy olyan gépbe ami sokak szerint OP volt, azt ebbõl kifolyólag megtalálgatott néhány csökkentett képességû, akik meg akarták magyarázni hogy tulajdonképpen csalás OP géppel repülni, és hogy jó lenne ha a továbbiakban háttérbe vonulnék, és nem flood -olnám tele a topikot a kamu eredményeimmel a gratulációk gyanánt. lol

Torzonborz
😄 az viszi a prímet eddig 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

de ha gondolod visszakereshetjuk hany napig puffogtal a pumas kalandod miatt 😊
megmondoember? nezz mar tukorbe pubi! nagyobb arcu, lekezelobb, onteletebb gyokeret meg a wot formuban is nehez talalni 😄D
Nem tudom mi bajod van. Semmi rosszat nem mondtam. Én 2-t is képtelen vagyok lelõni 4 halállal. Mindegy.
Coral Springs
Nagy megmondóember vagy te itt az SG-n öreg, azt kb itt véget is értél. <#hehe> <#eljen> Remélem a pár hónapos klán sztori még jó ideig mély depresszióban tart téged.

Az hát, tisztára magyar mentalitás hogy az összeférhetetlen hülyét senki nem kedveli. Bezzeg úgy hallotam Németországban fényesre nyalják a seggét!
Hát hiába, a nyugat!