War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Kéne kérnem tõlük jutalékot, annyit reklámozom, de ha egyszer most ár/érték arányban az a legjobb vétel 😊 ).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+ pár kép
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Milyen joy-t ajánlotok hb-re maximum 20e forintos kategòriában?

Saját magam kisatíroztam belõle 😊
Kínomban mentem ma pár AB-t, de inkább nem is szólok róla semmit...
Torzonborz:
Inkább az a bajom, hogy 1,5-2 nappal ezelõtt még voltak normális HB csaták --> TELJES player listával <-- mindkét oldalon. Aztán tegnap késõ du.-este hirtelen jöttek a 3-4 player + bot felállások, ráadásul irgalmatlan tier különbséggel.
Így akkor a mai prem ugrott, elég volt ebbõl.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Jó patchnek ígérkezet, de ennyit nem baszakodtam még feleslegesen."
Ez inkább szerver oldali bug, valószínû piszkálgatják folyamatosan, mert arról sem szóltak mikor véglegesen kiszedték az ai-kat tier 4 felett.
MIVAN?
Kezdek nagyon feldühödni. Jó patchnek ígérkezet, de ennyit nem baszakodtam még feleslegesen. A pálya-rotáción mintha segítettek volna, de a fentiek...<#gonosz3>#gonosz3><#levele>#levele>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Biztos halott mindenki a WoW bloodscalp sztoriról, amit a magyar vérpistikék megszálltak. Én ugyan nem játszottam a gémmel, de haver mesélte. Aki betette oda a lábát menekült legyen külföldi, vagy értelmesebb hun. Úgyhogy van benne valami, hogy a hun társulásokat messze elkerülni, mert ritkán sül ki belõle örömsztori /On
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Megint csak nem vágom mirõl hablatyolsz. A PUMA klánunk remekül mûködik. Amúgy visszatérõ vicctéma vagy a vezetõség körében.
Köszönjük a show-t emberek, ami azt illeti ez már az a szint amin csak röhögni lehet.<#puszis>#puszis>
Azért mert nekem van, ne engem hibáztass. Illetve hibáztathatsz, de lesz@rom... 😄
Jó politikus lenne belõled. Nem cáfolod az állítást, viszont már terelsz. 😛
Majdnem igazad van. Azonban ez már csak a megoldás volt.
Az etikátlan húzással itt kezdõdött.
Persze az idõ megszépíti az eseményeket, a történelmet pedig a gyõztesek írják. Vagy mégsem?!
A következõ számot pedig nyugtatásképpen küldeném annak, aki rászorul. <#bohoc>#bohoc>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Hát hiába, a nyugat!