War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reméljük PC-n elõbb elkezdik tesztelni 😊))

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

és a ps4 startnál már lesz ground forces ezt mondták gc-on az embereknek
tehát november vége 😊
A Gaijin nyerte el a WT-vel a legjobb szimulátornak járó díjat a Gamescom-on. Gondolom lesz event esõ 😊)

Ha arcadbe mész kibirod röhögés nélkül..viszont HB-n...ott is
Fenrir
Az a baj, hogy ilyet már én is csináltam B-25-tel amikor kicsit túl mélyre mentem és berobbantottam magam 😊

A halál csupán a kezdet...

Nah... Nézzük mit tud a játék egy Logitech Extreme 3D Pro-val. 😄
Mielõtt valaki beleköt a súlyvektor mindig függõleges a géphez viszonyítottan mutat elõre 😊
A szárnyak vonalában van köbö a súlypont. Abban a pillanatban ahogy a vezérsík leválik és a viszonylag nagydarab nehéz farokrész leszakad, a súlyvektor elõremutat és rögtön bebillen.
Persze, mert megszûnik a stabilitás a farokrész leválásával. Sõt, ahogy lefele fordul a farok olyan mintha full elõre döntené a botot..

f24sg
Amúgy jó a gif, meg poén, de figyelitek, hogy kicsit furcsa:
a bomba önsebzése után egybõl átmenet nélkül átfordul a géptest...<#buck>
Mai Epic beszólás chaten:

"You know your life sux when you get ground kill assist.." 😊))

amikor nyer a csapat akkor igen különben sovány a pénz csak az xp jó 😄

nekem valami 11%-os win ratio-m van vele..xD
persze prémiummal nem fogyasztja a pénzt hanem hozza de azért nem olyan hatalmas ütemben 😊
De az hozza is a lét szekéren 😄

meg igazából ezzel a pénz is elég jól jön
ennek csak 4-5k szokott lenni a javítása de elég ritkán is lõnek le vele..ugye japánok 😄

az a-26 meg 20k és szinte mindig megdöglöttem 😄
dehogy 😊 arra megyek meg az ufora 😊

ki-49 egyelõre még csak
G8N?

picit 😊
jött hozzá egy b-25ös kill is úgyhogy igen 😄
sosem tanulják meg, hogy nem szabad fentrõl támadni mert ott figyel a 20milissel a csóka aki nagyot üt 😄
67k exp és ugyanennyi lion 😊

délután posztoltam azt a durva eredményt azzal lett meg a 12es szint
na most már majdnem 700k exp van a szintben 😄
Kaszáltál, mi? 😄

BAzzz EZ KURVÁRA íGY VAN:d:d

sajnos ismerõs saját bõrön is 😄

de az elõbb iwo jima-n olyan szépen be lettek szivatva az amcsik 😄

az ai bombázók kiszedték a rombolókat meg a többi nagy dögöt illetve egy nagyot kikapott a csapattárs én meg két körben kiszedtem sunnyogva simán az összes cargo ship-et és vége is lett az egésznek 😄
A bombázás AB-n <#nyes><#nyes>

Animefox
Destroyert tud a havoc is 2 bombával... nem tudom hogy megéri e venni bombázót nem tudom hogy lesz e pénzem az újabb Corsairekre is meg a Thunderboltokra is...

Fenrir
A B-25 medium bomber, a Havoc meg Attacker, ami közös bennük, hogy van lövészük, 2 hajtómûvük és vihetnek bombát, amúgy 2 teljesen különbözõ feladatra vannak. B-25-tel vihetsz 1000 fontos bombát amivel már ki lehet szedni heavy cruiser-t meg destroyer-t.

A halál csupán a kezdet...

Nekem nem küldték el, ahogy a játékosok zömének sem. Írtam róla ticketet a supportnak, aztán tõlem ennyi telt.

Animefox
A B25 J-1-et megéri megvenni? Vagy a Havoc elég egy darabig?

Hm... pedig nekem is van 3 6os szint meglett de semmi 😞
Nekem ez az elsö repes játék.Az elsö joy ( 2500ft) Bevállt.Magamat ismerve egy profibb joy inkább hátrány lenne.:-) na jò ha valaki megunta az 50 k-s joyát elkûldheti a mikulással :-)
én igen, tegnap megkaptam a 3 hívottért
Kapott már vki 1800 goldot?
sajnos erre csak ennyi fér úgyhogy igen.. jövés menés van egész végig 😄
de most is jött egy 70k-s kör.. persze amikor berak szigetes pályát akkor szopóroller van 😄 legalábbis 1-2 nagyon vacak 😄
Meg 4 felszállás 😊)

ki-49-llb 4x250 😊
Gép? Bombák?

szeretem ha hagynak dobálózni 😄 néhány pillbox-ot meg light pillboxot kikaptam xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

egyre közelebb a rettegett N1K is 😊
Na ja gondolkodom is miatta egy pedálon.
Her Laca
Bocs hogy belevauzok de 1😊
Logi nem tud joy t csinálni.
A 3d meg maga a métely .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

f24sg
Igen? Akkor remélem készülnek majd szerverparkkal is.
Vicces lesz, mikor 50-100-200 ezer (vagy mennyi - mégtöbb?) kiéhezett és elfásult WoT-os rábukik, mint gyöngytyúk a meleg takonyra.<#idiota>
azt már elmondták, hogy idén 10000% hogy kint lesz a tankos rész már
legalábbis ez az orosz-német vonal kezdetben
Jó lenne ha pár videó is lenne (normális minõségben) aholmûködés közben is láthatjuk õket. Nem ám patyomkin 😊
Egyre több kép, télre lehet lesz valami alap bétás cucc. Nyitnám már szívesen ki ezeket a konzervdobozokat egy attacker-el. WW módot várom. Addig talán BoS, WT mellett, ha belassul repülõs rész fejlesztése.

CloD-al az a baj jó ha átlag 20-30 ember játszik egy titáni mapon, rosszabb(!) a LoD, mint a WT-ben. Talán 30 perc alatt át lehet érni az ellenfél oldalára 😊))

RoF, funolni jó de, I. világháborús gépek. Hosszú távon unalmas. Mindenért fizetni kell, külön-külön a gépeket felszerelni alap dolgokkal, mint az iránytû, szálkereszt stb.

WT nyújtja nekem most a top élvezeti faktort az apró bosszantó dolgai ellenére.
Ja, és ezek ingame képek, nem ilyen photoshoppolt marketing cuccos 😄

finom 😊
még ma/holnap durranthatnak valamit 😄

Új tankok:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/58679-exclusive-new-screenshots-of-ground-froces/

Trackerrel nem dõlhetek kicsit sem elõre a bill-hez, muszáj kitennem rá. A joy a monitorasztal és köztem van, nem gombpazarlás az, ha ráfér. 😊
Nekem sima van, szerintem bõven jó ez is. pedig már 5 éves lassan. Igaz nem tépem neki sose koppanásig 😊

Ennek a harmadára én tuti nem pazarolnám a helyet a joyon 😉 , de true, kell a sok gomb.
A legtöbb normális négy tengelyes joynak 10-12 szokott lenni, annál kevesebb semmiképp nem javasolt.
Nagyon komoly hogy a játékosok 4/5-e amcsit vagy britet tol. Remélem a fejlesztõk hamarosan észbekapnak hogy miért.

Azt vedd figyelembe, hogy a joy-on sok gomb is legyen, ha nem akarsz a bill-en kalapálni. Gázkar nekem alap, egyrészt a gombok miatt, másrészt az IL2 CLOD és a RoF-hoz nekem kell.

Amit én kietettem joy-ra:
- Flaps állítás
- Zoom, azonnali
- Zoom fokozatos
- Gun és Cannon külön, de az alsó tüzelõ gombbal egyszerre is tudok lõni a kettõvel.
- Rakéta
- Bomba
- Célkereszt HUD megvilágítás ki-bekapcs
- 3 a trim-nek
- kerék
- headtracker center
- motor indítás (kell mikor leáll a motor a levegõben)
- roster, map
Gyorsan, ami eszembe jutott.

Rengeteg gépvezérlõ, menedzselõ funkció még nem él, de a játékban lesz, ha azokat beizzítják még több gomb fog kelleni.