War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Természetesen nem lehet mindenki izlésének megfelelni, egyszerûen a majdani hõbörgõk ellen, remek érv, hogy ti dönthettetek, így döntöttetek 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Kevesebb a babuin? Igen, mert a látszat ellenére nem könnyû a játék és tovább áll miután kipróbálja. Csak akkor jut elõre, ha teljesít, vagy marad AB-n, ahol 5 perc alatt felnyomják benne a pumpát. Ott is vannak profik csak elvesznek a populációban, mert a többség abban játszik.
Vagy csak az újdonság varázsa és majd csak eztán lesz a toroknak ugrás? Van aki itt már több, mint 1 éve nyomja 😊 Nekem még kb 2,5 hónap híja.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
kb senki nem emlékszik úgy erre a játékra mint world of planes már 😊
ha szét lesz bontva 3 felé a topik akkor legyen úgy ez is mint a ground forces rész 😊
szavazásra bocsátottam, veled együtt egy mellette, egy ellene 😊
ahogy aktiválja magát a közösség, úgy megteszem a szükséges lépéseket.
Ha van valakinek egy weblapja, még be is illeszthetünk oda egy szavazást, ami egy hétig aktív, aztán az eredmény szerint járok el.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nekem elég ez is, leküzdögetem a vérpistiket, nekem az is fun 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Prém gép lóvé miatt kell, hamar betelik az xp csíkja, de tovább termeli a lét. A leghatékonyabbat válaszd. Az legyen az elsõdleges, hogy mivel vagy te a legprofibb.
RU-t egyvalami miatt nem vennék. Ott szerintem az LA ág ér egyedül valamit (abban a tier hézagban, ahol liont akarsz keresni), de még azt is kevesen tudják jól használni. Az MM pedig minden szemetet bepakol mellé, rengetegen mennek yak-al, ishak stb., de célozni és helyezkedni nem tudnak vele mert lassúak, ha okos az ellenfél nem hagyja érvényesülni õket.
Csak példa nekem sokat hozott a JAP FW A, nagyon jó hátvéd a japán flotta. Amit nem érnek utol vagy már alacsony magasságba sodródik mindenki, onnantól tiéd a préda. Bomberek sem utolsó szempont, japók arra mennek utolsónak így az is a tied lehet.
pedig az egész csak gyakorlás kérdése, mert a reflex sebessége mindenkinél adott
Senki sem tökéletes (még ti sem!) el kell fogadni a másik gyengéit.
Vagy! Nem kell elolvasni egymás kommentjeit,és meg van oldva a problem😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mindig megmosolyogtatnak, amit a mai FPS-ekben skillnek hívnak, tud a csóka kétségtelen. A quake word-ben ehhez képest 10x-es sebességnél olyan kunsztokat megcsináltak, amit talán a nézõ szeme be se vett. Abban még volt true skill, talán még a quake live, ami megüti a mércét, de az már sokkal casualabb. A többi FPS versenyjáték crap. 😊
On
Unatkoztam oszt mondom kipróbálom én ezt.
10 percig volt a gépen😊 és elfogulatlanul álltam hozzá. Na jó, lehet volt az 15 is.
Ellenben láttad mit tákoltak össze a Cloddal a TF es srácok?
Itten van
Aszongyák picsára esõs lesz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ennyire jó a balance?
Kevesebb a babuin?
Vagy csak az újdonság varázsa és majd csak eztán lesz a toroknak ugrás?
Egyszerûen valamelyik feltûnési mániás indokolatlanul indított egy War Thunder: Ground Forces topikot itt az SG-n, teljesen feleslegesen. Aztán persze sokan azt hitték hogy ez valami új rész lesz vagy ilyesmi.
Ez a War Thunder topik, és nem kell másik.
DE!
Én komolyan azt figyeltem meg ebben a játékban is, akárcsak a World of Tanksben, hogy a prémium számla sokkal jobban megéri, mint a prémium repülõgép/tank. Ahogyan ott, itt is az van, hogy a prémium gép CSAK prémium számlával együtt keres jól, anélkül nem.
Mindezek miatt én komolyan lebeszélnélek a prémium gépekrõl, és javasolnám hogy prémium számlát vegyél helyette. Nem hinné az ember, de jobban jársz vele mint a prémium gépekkel, dacára annak hogy azok megmaradnak.
A másik dolog amit megemlytenék, hogy a WoT-al ellentétben itt 100 aranyért lehet egy napi prémiumot is aktiválni. Ez azért érdekes, mert 2000 aranyból megteheti az ember azt, hogy nem egy hónap prémet vesz egybefüggõen, hanem 20, nem egymást követõ napon nyomja be a prémiumot arra a napra, amikor tudja hogy aznap sokat fog játszani.
Mert nem tudom ti hogyan vagytok vele, de én egy hónap benyomott prémium mellett sem vagyok képes egyvégtében játszani egy hónapig, kell a vátozatosság. És utálom azt az érzést, hogy éppen mást csinálok, de közben ketyeg a prémiumom. Akkor már inkább kevesebb, de az általam megválasztott napokon legyen prémiumom.
Deviome hb-n kevéd a joyos,belsö nézetböl meg még kevesebben mennek.Gyere frb-re ott kièlhetef magad és egeresek se idegeknek.
Csak megérte dolgozni érte.<#wink>#wink>
Ki miylen prém gépet ajánlana? Eddig az angol mustangal szemeztem de... tezstrepültem egyet van némi emelkedés gondja meg az 500at sem bírtam elérni vele úgy hogy tratsa is azt a sebességet egyenes menetben.
Ruszki p-63 hát... nem tudom.
Japcsik nem érdekelnek amúgy sincs elég gépük.
Németeknek ami elérhetõ a p-47 de nem kösz. vadászni akarok.
Amcsikat meg nem szívlelem pedig nekik vannak jók. Lehet ott kéne keresgetni.
Ez van mikor a profi cucc sem segít azon aki nyomorék. xD
Bombázni minden esetre ezerszer jobb mint egérrel.
Apropó. Valaki nem tudja, hogy hogyan tudnám csökkenteni az emelkedés/süllyedés érzékenységét? Mert Realistic control-on van, de ott már mindent levettem és még így is olyan hamar rángatja.
Máté94: Ha ilyen lesz a graf engem kilóra vettek meg. xD És ha a tank 600 méteren téved 20cm-t akkor is. Mert az, hogy a hulladék WoT-ban 100 méteren téved 40cm az vicc kategória nem más. Az meg, hogy 50 méterrõl képes mellélõni egy tanknak azt már nem is ragozom. :S
A WG kötheti fel a gatyáját. Amúgy eszméletlen lapos a WoT menüje. Most mondjuk csináltak egy új "garázs"-t, de a WT menüje 1000x veri. Nagyon jó zene és az ahogy körbe mutatja a gépeket valami csodás. 😊
Jah meg nagy különbség, hogy ez még beta az meg már full. 😄
Nem most kezdhette a csávó. <#smile>#smile>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyira szar a wot, hogy elmondani nem lehet. És folyamatosan egyre szarabb és szarabb. Szar t2-3on. Szar t5-ön. Szar még t10en is. Hiába áll benn 2000 arany meg 2 milla pénz a maus, a kv5 és a patton mellett. Leszarom az egészet. Hónapok óta.^^
Mindezt úgy, hogy nagyon benne voltam.
Wohóó! Éreztük mi, hogy mivel kell játszani.
De mitõl szimulátor? 😊