38447
-
BaleniX #23283 Köszi! Csak legyen fent -
bigfootHUN #23282 szerintem nem lesz ilyen, mivel a svasztika használata ha jól tudom a németeknél teljesen tilos, még a történelmi hűség kedvéért sem engednek ebből. De lehet hogy az oroszok megengedőbbek... -
twi452 #23281 na csak elszúrtam a tag-et..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #23280 Na ma volt egy kis időm úgyhogy szétbontottam a sokat látott prototípus infrás sapim :D
így sem lett utcai viselet persze de legalább nem lóg mindenfelé drót belőle meg stabilan helyén marad és amennyire tudtam leegyszerűsítettem :)
Az alapötletet a trackir sapkás visszaverős cucca ihlette illetve a méreteit is.
Ha esetleg valaki építeni akar akkor itt vannak hozzá a méretek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
itt meg a szörnyeteg amit kreáltam :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://dl.dropboxusercontent.com/u/4853461/wt/DSC_0353.jpg
lényegében egy darab az egész, a tetején meg kijön a "csokihoz" a két vezeték ami hátul rá van erősítve a sapkához és onnan meg rá a telefontöltőre :) -
bgabor #23279 Felmész a TS-ünkre, megnézed van e Komet, ha igen hobb klikk a nevére, kiválasztod a Poke opciót, és ott megírod neki, hogy csatlakozni szeretnél, kerítsenek neked egy felvételiztetőt izibe. -
BaleniX #23278 jó, de milyen címen? -
Eisenberg #23277 Volt olyan aki 2 napot várt, én egy hetet, tényleg el kell kapni a megfelelő időpontot. Ami nekem elég nehéz két testvérrel akik szintén játszanának :) -
Ry0K3N #23276 Kometnek írj. -
Glo #23275 Egy igazán elkötelezett játékos techtree rajzai -
BaleniX #23274 Köszi az infót! Ma remélem lesz valaki aki felvételiztet!
Kb 3-6-ig fenntleszek... -
Coral Springs #23273 Ha jól tudom az F2A széria totális kudarca után, a macskákat rendszeresítették a japánok ellen a II -ik világháborúban. Elvileg a fordulékonyságával nincs nagyobb gond, és ezt tapasztaltam a játékban is. Ám elég lassan emelkedik, talán 3km felett bepörög kicsit a motor. -
Coral Springs #23272 Nekem azóta is voltak vele 4-5 kill -es köreim, annyira nem lett szar. Persze nem mondom hogy egy-egy ilyen körnek nem örülnék. -
#23271 Ha be lehet állítani azt, hogy a két pedál kombinált legyen, vagy mi a neve, akkor igen asszem. -
sulouos #23270 Régebben volt szó arról, hogy a sima autós kormányhoz való pedált be lehet állítani joystick mellé pedálos oldalkormánynak, de nem emlékszek (és nem is találom), hogy mi lett a beszélgetés vége. Be lehet? :D -
bgabor #23269 Az amcsi prém 109F-hez nyúltak, nem a sima némethez. -
Eisenberg #23268 Én :) pordy, ZedeRIP meg talán még valaki van aki felvételiztethet. Én kb 1 hetet vártam de megérte. Szabályzatot olvasd majd el de úgyis az orrod alá dörgölik :) Am jó fejek az adminok. -
#23267 Igen -
Glo #23266 Keresd meg őket a játékban. -
BaleniX #23265 Végül is akkor a Puma klánba jelentkeztem, de TS-en a felvételi szobába nem jött semmi admin, majd holnap újra próbálkozok. Innen valaki benne van a klánban? -
Glo #23264 Ha az FRB eventbe léptél akkor be kell indítani a motort az I betűvel, de egérrel nem javaslom az ottani ténykedést :) -
twi452 #23263 Erre igen nehéz válaszolni :) -
joe38 #23262 Skacok,az egyik eventbe beléptem,fel kellene szállni,de nem tudok semmit se csinálni,nem értem mit csináljak várnom kell valamire vagy mi van ilyenkor? -
zsupeti #23261 Köszönöm a választ!
Per pill,melyik nemzet viszi a pálmát?Mert ha jól látom elég szépen aratnak a Spitek. -
vajakos21 #23260 A fórum szerint nem jobbak lettek az F4esek...de meglepő -
Susarc #23259 mondjuk pont az F4-ek voltak szarok..én jobban szeretem a G2 nél,mert a g sorozat alapban billeg:P ,de most az F4 is billegett.....
G6/10 K4-el pont nem játszottam azt nem tudom bénáznak-e éppen... -
Paladin #23258 Nem láttam én sem konkrétumot még a fórumokon.
Mivel a patch az f-4/trop-ot említi, az a tippem, hogy most már nem egyforma az fm-je a sima f4-gyel? -
setchoo #23257 Üdv! Létezik a játékhoz olyan mod ami az eredeti felségjelzéseket rakja vissza a játékba. Pl. mi az a X a német gépeken?? :D -
Amaymon #23256 Azt írja a mini patch, hogy az F-4 és az US Spit-be bele nyúltak, de szerintem nem az instructorba. Azért kérdem hátha akad vki akinek van ideje sokat bújni a WT fórumokat és leírták már ott. -
Susarc #23255 fixáltak vmit 109-kel? össze vissza billeg mind napok óta....mondjuk ma meg tegnap nem játszottam.... -
twi452 #23254 Az a büntetést jelenti. Egészen addig lesz büntetés rajtuk amíg nem áldozol rengeteg pontot a lövészek képzésére. Az az első opció a lövészek fülön.
Ha kevesebb képzett lövész van a crew-ban mint ahány a gépen akkor büntetést kapnak és ezt látod pirossal.
Ha elér a crew egy bizonyos számot akkor arra a gépre lehet "specializálni" őket amitől néhány tulajdonságra komoly bónuszt kapnak. -
zsupeti #23253 Láma kérdésért előre is bocs.
Bombázó legénységnél mikor osztom az xp-t a lövészeknek,valamiért megjelenik pirossal az adott xp mínusz előjellel.Gondolom ez nem jót jelent.
Illetve mit takar pontosan a "Qualification" opció? -
Amaymon #23252 FM-nek minősülne, hogy az instructor épp bebakizik vagy sem? Szerintem nem FM kérdés, a spitnél is változtattak valamin az meg tökéletesen kezelhető egérrel. -
sulouos #23251 Biztos megjavították a billegős instruktorát (ez még viccnek is rossz :D) -
Amaymon #23250 Mi változott a 109-nél? Nem írják az Update logban. -
vajakos21 #23249 http://warthunder.com/en/news/299/current/ -
Vaktermesz #23248 Én ismerem őket azrét, ha tényleg komoly klánt akarsz akkor PUMA. -
#23247 Csak azt mondom, hogy HB-n nagyon vacakul repül. Az Mk1-el sokkal jobban megy. -
Susarc #23246 gourmandoknak:P
-
vajakos21 #23245 Miért pff? Nem ismerem öket (se) csak a wr.hu oldalán olvastam hogy "normál".
Balenix milyen profi klánra gondoltál? -
vajakos21 #23244 Miért pff? Nem ismerem öket (se) csak a wr.hu oldalán olvastam hogy "normál".
Balenix milyen profi klánra gondoltál?