War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép videók. Kicsit WG style, jobbak a moviek, mint amit kapsz. Irigylésre méltó a repülõgépek kezelése, bár annyira nincs túl bonyolítva, hosszabb távon idegesítõen repetitív. Elõször tök jó, rájössz a Hurri motorja szétmegy, amíg hideg a motor (min 40 C°), 2 magnetot, üzemanyag pumpát bekapcsolni, hûtõrács felszálláskor max, majd 75%. Ha akarod növelsz a prop pitch-en, de nem muszáj. Olajhõmérséklet nem mehet 100C° fölé, de ennyi + az RPM-el variálás. Nem ér meg 1,5 óra repülést, hogy lelõhessek egy gépet. A fõ baj a CloD-al, kicsi a player base. Minden szempontból ócska elavult engine-re építkeznek. Nincs repülésnél sebességérzet. WT a relatív haladást jobban vissza adja, de még szerintem az is lassabb a valóságnál. CloD nem fogja támogatni az Oculus HD-t, mint a BoS és a WT. Sorolhatnám, de nem akarok CloD basher lenni, mert amúgy jó kis játék lenne...
Változtass 😊 WT- Aviation, ez a neve a játékban is 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Pár nap múlva már senki nem fog ezzel foglalkozni, kb ennyi a jelentõsége. De te tudod. <#vigyor0>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

várok vele pár napot, elvégre olyan topikról van szó ahol még a szûk közösség is 100+, ha nem jön addig komoly ellenvetés, akkor egyszerûen War Thunder lesz. esetleg War Thunder: ....valami, mondjuk amit írtál Aviation.

Természetesen nem lehet mindenki izlésének megfelelni, egyszerûen a majdani hõbörgõk ellen, remek érv, hogy ti dönthettetek, így döntöttetek 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ennyire jó a balance? Nem annyira még. De javul, mert odafigyelnek az értelmesebb fórumos felvetésekre és megvalósítják bár lassan.

Kevesebb a babuin? Igen, mert a látszat ellenére nem könnyû a játék és tovább áll miután kipróbálja. Csak akkor jut elõre, ha teljesít, vagy marad AB-n, ahol 5 perc alatt felnyomják benne a pumpát. Ott is vannak profik csak elvesznek a populációban, mert a többség abban játszik.

Vagy csak az újdonság varázsa és majd csak eztán lesz a toroknak ugrás? Van aki itt már több, mint 1 éve nyomja 😊 Nekem még kb 2,5 hónap híja.
Coral Springs
Szerintem ilyen semmi dolognak nem kell ekkora feneket keríteni, szedd le a banner fölül a feliratot, a rövid címet pedig írd át War Thunder -re, vagy esetleg War Thunder: Aviation -ra azt csá.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

szerintem felesleges szavazni errõl 😊
kb senki nem emlékszik úgy erre a játékra mint world of planes már 😊

ha szét lesz bontva 3 felé a topik akkor legyen úgy ez is mint a ground forces rész 😊
KÖZÉRDEKÜ

szavazásra bocsátottam, veled együtt egy mellette, egy ellene 😊

ahogy aktiválja magát a közösség, úgy megteszem a szükséges lépéseket.

Ha van valakinek egy weblapja, még be is illeszthetünk oda egy szavazást, ami egy hétig aktív, aztán az eredmény szerint járok el.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Elég királyos lett 😊

Nekem elég ez is, leküzdögetem a vérpistiket, nekem az is fun 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

"Lóvé + fun a szempont. Húzni mindnet húzok csak japcsik nem nagyon. Oroszt azért sem vennék mert mindjárt lv 15. "

Prém gép lóvé miatt kell, hamar betelik az xp csíkja, de tovább termeli a lét. A leghatékonyabbat válaszd. Az legyen az elsõdleges, hogy mivel vagy te a legprofibb.

RU-t egyvalami miatt nem vennék. Ott szerintem az LA ág ér egyedül valamit (abban a tier hézagban, ahol liont akarsz keresni), de még azt is kevesen tudják jól használni. Az MM pedig minden szemetet bepakol mellé, rengetegen mennek yak-al, ishak stb., de célozni és helyezkedni nem tudnak vele mert lassúak, ha okos az ellenfél nem hagyja érvényesülni õket.

Csak példa nekem sokat hozott a JAP FW A, nagyon jó hátvéd a japán flotta. Amit nem érnek utol vagy már alacsony magasságba sodródik mindenki, onnantól tiéd a préda. Bomberek sem utolsó szempont, japók arra mennek utolsónak így az is a tied lehet.
ezt az ex World of Planes-t is le lehetne kapni a címbõl már 😄
Coral Springs
Én ezekben a játékokban mindig vesztes voltam. Talán jó vagyok célzásban, máskülönben a War Thunder se menne. De ott már számít a reflex.

off

pedig az egész csak gyakorlás kérdése, mert a reflex sebessége mindenkinél adott

Hogy neked mennyira igazad van. <#eljen>

Coral Springs
Egyszer már megírtam neked hogy nem szükséges kommunikálnunk egymással legalább 20 évig, jobb is ha ehhez tartod magad.

Ugyan már. Csak mert a másik, egy oldalnyi hozzászólást megért topikban volt egy vitám másokkal, még nem leszek akkora közutálatnak örvendõ bunkó, mint te ebben a topikban, ezt szerintem te is érzékeled. Csakhát ugye terelsz. Éppenhogy te lehetsz a gyenge személyiség. De minek is pocsékolom az idõmet rád, nemigaz? A továbbiakban nem teszem. Régen ignorálnom kéne téged, ahogy a többiek csinálják. Talán igazuk van.

Her Laca
Urak! Mi lenne ha nem baxogatnátok egymást?
Senki sem tökéletes (még ti sem!) el kell fogadni a másik gyengéit.
Vagy! Nem kell elolvasni egymás kommentjeit,és meg van oldva a problem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Coral Springs
Itt lehet, máshol viszont te vezeted a népszerûségi listát. Amúgy meg ne mással gyere, ha valaki nem támogat hátulról összeszarod magad, vagy mi van ? Így tolod IRL is ? Elég egy gyenge személyiség lehetsz.

Off

Mindig megmosolyogtatnak, amit a mai FPS-ekben skillnek hívnak, tud a csóka kétségtelen. A quake word-ben ehhez képest 10x-es sebességnél olyan kunsztokat megcsináltak, amit talán a nézõ szeme be se vett. Abban még volt true skill, talán még a quake live, ami megüti a mércét, de az már sokkal casualabb. A többi FPS versenyjáték crap. 😊

On
Itt egyedül te beszélsz hülyeségeket. Errõl bárkit megkérdezhetsz itt, egybehangzó lesz a vélemény.

Coral Springs
Látom az iskola nem volt az erõsséged. Akkor most olvasd el újra a #19460 utolsó mondatát, és ha máshogy nem megy magold be szépen.

Szerintem meg ha nem vagy képes érzékelni a különbséget az a te bajod, engem nem érdekel. Nem az elsõ és nem is az utolsó személyiséghibád lesz.

Her Laca
Glo!😊
Unatkoztam oszt mondom kipróbálom én ezt.
10 percig volt a gépen😊 és elfogulatlanul álltam hozzá. Na jó, lehet volt az 15 is.
Ellenben láttad mit tákoltak össze a Cloddal a TF es srácok?
Itten van
Aszongyák picsára esõs lesz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

végigpörgettem vagy 10 oldalnyi hozzászólást, ez a topik sokkal nyugisabb mint a WOT, ez azért meglepõ, no offense srácok, csak itt is van pár régi wotos aki nagyon harcias volt WOT topikba (hogy magamra is mutogassak, nekem is elgurult ott párszor a bogyó), itt mégis nyugis/lelkes.

Ennyire jó a balance?
Kevesebb a babuin?
Vagy csak az újdonság varázsa és majd csak eztán lesz a toroknak ugrás?

Coral Springs
Még jó hogy benéztem a Ground Forces topikba, ahogy láttam te sem panaszkodhatsz. Szerintem elõbb a saját házad táján söprögess. <#alien2>

Coral Springs
El vagy tévedve. Így is van napi ~100 hozzászólás aminek kb a fele nem érdekel, majd még a WoT -os kockák mûsorát is fogom bogarászni.

Jól van, ha így látjátok jónak.

arròl nem is beszélve hogy majd tekergethetsz a hozzászòlások közõtt hogy megtaláld a téged érdeklō témát...de ez még egyenlöre nem aktuális
szvsz nem butaság, hogy külön topikja van, nézd meg ez már hol tart, a WOT megjelenése óta top3, képzeld el, ha a ground force is beindul, jó ez a szárazföldi/légi/vizi bontás

Ez mondjuk igaz. A "csak nekünk van igazunk stilus"ra meg itt van nekünk a Korall, nem is kell már több.

500%os rewardú prém gép prémium számla nélkül jó ha hoz 30-35.000 kreditet egy átlagos körben. Prém számlával meg 50-80.000 kreditet.

Ha majd megjönnek a wotos " királyok" sxerintem átgondolod majd....legyen külön és ott sirjanak az arty vagy aktuális fôbiájukrol....és a csak nekümk van igazunk stilus se hiányzik
Nekem nem érné meg prém még napi sem.Keveset megyek. Mondjuk nincs kihuzási kényszer se igy inkább funra kéne jó prém német/japó.A prém gép akkor id hoz ha nincs sxámla és nem zavar ha van prémszámla de nem tudom kihasználni mert közbejön valami.
Felesleges. Ez egyetlen játék, attól még hogy több fegyvernem is lesz belõle. Butaság lenne ugyanarról a játékról három hülönbözõ topikot indítani, talán még az SG.hu szabályaival is szembemenne.

Egyszerûen valamelyik feltûnési mániás indokolatlanul indított egy War Thunder: Ground Forces topikot itt az SG-n, teljesen feleslegesen. Aztán persze sokan azt hitték hogy ez valami új rész lesz vagy ilyesmi.

Ez a War Thunder topik, és nem kell másik.

Fenrir
Lose with style:

A halál csupán a kezdet...

na pár napja nem voltam erre, kaptam privit, hogy legyen a topik neve War Thunder (Aviation), visszapörgettem pár oldalt, de nem láttam errõl a csevejt, legyen/ne legyen?

Ha már prémium gép kell, akkor az amcsi Spirfire most a legjobb. Persze az emelkedését elõtt utóbb nerfelni fogják, de az a gép már a mostani emelkedési buffja elõtt is egy marha jó gép volt. Amíg meg tart a mostani állapot, hogy jobbam emelkedik ÉS fordul szinte minden más gépnél, arathatsz vele.

DE!
Én komolyan azt figyeltem meg ebben a játékban is, akárcsak a World of Tanksben, hogy a prémium számla sokkal jobban megéri, mint a prémium repülõgép/tank. Ahogyan ott, itt is az van, hogy a prémium gép CSAK prémium számlával együtt keres jól, anélkül nem.

Mindezek miatt én komolyan lebeszélnélek a prémium gépekrõl, és javasolnám hogy prémium számlát vegyél helyette. Nem hinné az ember, de jobban jársz vele mint a prémium gépekkel, dacára annak hogy azok megmaradnak.

A másik dolog amit megemlytenék, hogy a WoT-al ellentétben itt 100 aranyért lehet egy napi prémiumot is aktiválni. Ez azért érdekes, mert 2000 aranyból megteheti az ember azt, hogy nem egy hónap prémet vesz egybefüggõen, hanem 20, nem egymást követõ napon nyomja be a prémiumot arra a napra, amikor tudja hogy aznap sokat fog játszani.
Mert nem tudom ti hogyan vagytok vele, de én egy hónap benyomott prémium mellett sem vagyok képes egyvégtében játszani egy hónapig, kell a vátozatosság. És utálom azt az érzést, hogy éppen mást csinálok, de közben ketyeg a prémiumom. Akkor már inkább kevesebb, de az általam megválasztott napokon legyen prémiumom.

Lóvé + fun a szempont. Húzni mindnet húzok csak japcsik nem nagyon. Oroszt azért sem vennék mert mindjárt lv 15.
Azt válaszd amelyik nemzetet húzni akarod.Az xpt oda gyüjtse.Ruszki p39k?...nem ismerem de tegnap láttam belöle jópárat( hogy azért mert olcsò vagy mert jó nem tom)A 37 mmes ágyu azért bármikor jól jöhet.Japóknál elvile köv. nagy patchban lesz új gép.
Deviome hb-n kevéd a joyos,belsö nézetböl meg még kevesebben mennek.Gyere frb-re ott kièlhetef magad és egeresek se idegeknek.
Miért, nem szimulátorabb szimulátor, mint a kategória egyéb indulói a gamesconon? World of Warplanes meg hasonlók? 😊

Ma reggelre nekem is megküldték a 2000 goldot. Hát ideje volt.

Csak megérte dolgozni érte.<#wink>

Na végre megkaptam az aranyamat! 😊

Ki miylen prém gépet ajánlana? Eddig az angol mustangal szemeztem de... tezstrepültem egyet van némi emelkedés gondja meg az 500at sem bírtam elérni vele úgy hogy tratsa is azt a sebességet egyenes menetben.
Ruszki p-63 hát... nem tudom.
Japcsik nem érdekelnek amúgy sincs elég gépük.
Németeknek ami elérhetõ a p-47 de nem kösz. vadászni akarok.
Amcsikat meg nem szívlelem pedig nekik vannak jók. Lehet ott kéne keresgetni.
Fenrir
Re Off:

Nem egy nagy dolog:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A halál csupán a kezdet...

Coral Springs
Nem tudom, én a menüvel nem igazán vagyok elégedett. Az alsó ikonokat, gombokat például átvariálhatnák, a Battle gombot pedig visszarakhatnák középre kisebb méretben. Továbbá ha már megoldották hogy a parkolóban vegyenek körbe díszrepülõk, akár azt is megoldhatták volna hogy inkább a szolgálatba állított gépek álljanak helyettük. A gépek közötti váltás pedig frankón a kamera mozgásával történne. A Star Conflict -ban például így lehet váltogatni az ûrhajók között, és az ugye a Gaijin másik játéka. Nem utolsó sorban pedig, én jobb szeretem hangárban tárolni a gépeimet, nem ártana egy választási lehetõség. Csináljanak két-három féle hangárt, néhány külsõ parkolót többféle háttérrel, azt mindenki kiválassza a neki tetszõt.

Az a baj, hogy nagyon jó. Viszont érzem, hogy Én vagyok nyomorék. xDD ( bár Én meg a vadászgép. Meg amúgy is árkádban semmi értelme a joy-nak még HB-n sem nagyon. Mert szerintem nagyon kevesen használják a belsõ nézetet. Meg a sok egeres úgy rángatja, hogy joy-al esélytelen lekövetni )
Ez van mikor a profi cucc sem segít azon aki nyomorék. xD
Bombázni minden esetre ezerszer jobb mint egérrel.
Apropó. Valaki nem tudja, hogy hogyan tudnám csökkenteni az emelkedés/süllyedés érzékenységét? Mert Realistic control-on van, de ott már mindent levettem és még így is olyan hamar rángatja.

Máté94: Ha ilyen lesz a graf engem kilóra vettek meg. xD És ha a tank 600 méteren téved 20cm-t akkor is. Mert az, hogy a hulladék WoT-ban 100 méteren téved 40cm az vicc kategória nem más. Az meg, hogy 50 méterrõl képes mellélõni egy tanknak azt már nem is ragozom. :S

A WG kötheti fel a gatyáját. Amúgy eszméletlen lapos a WoT menüje. Most mondjuk csináltak egy új "garázs"-t, de a WT menüje 1000x veri. Nagyon jó zene és az ahogy körbe mutatja a gépeket valami csodás. 😊
Jah meg nagy különbség, hogy ez még beta az meg már full. 😄
Coral Springs
OFF

Nem most kezdhette a csávó. <#smile>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha olyan szint külömbség lesz a wot és WT tankok között, mint ami a wowp és a WT között van, akkor happy világ lesz. 😛

Annyira szar a wot, hogy elmondani nem lehet. És folyamatosan egyre szarabb és szarabb. Szar t2-3on. Szar t5-ön. Szar még t10en is. Hiába áll benn 2000 arany meg 2 milla pénz a maus, a kv5 és a patton mellett. Leszarom az egészet. Hónapok óta.^^
Mindezt úgy, hogy nagyon benne voltam.
"A Gaijin nyerte el a WT-vel a legjobb szimulátornak járó díjat a Gamescom-on."

Wohóó! Éreztük mi, hogy mivel kell játszani.

De mitõl szimulátor? 😊
Máté94
Ferdinand!

máshol nem is nagyon tudnak ugye egyelõre 😄 biztos lesz majd valami a közeljövõben aztán felrobban minden wot-os agya ami még megmaradt..xD