War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi gond Nazarov, üdv a klubban 😄
Csak novemberig kell kibírni 😉
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
WoT: Nishizumi77
kb örök medium tank swarm és mindig beállnak egy sorba és ott lébecolnak
kiszeded õket jön a következõ adag és ugyanoda beállnak és várják a bombát 😄
attól még picit messze vagyok de meglesz jövõhéten tuti 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem nem igazán tudnak viszonyítani ahhoz itt, bár lehet van aki ismeri. Átlag kívülálló gamer nem látja át annak a játéknak a mélységeit, amíg komolyan bele nem merült. A blöffölést, taktika-stratégiát, idõzítéseket, nyitásfajtákat, makromenedzsmentet és az embertelen ügyességet, ami a mikro-hoz kell. És emellett fenntartani egy minimum 300-as APM-et a multitask miatt. 😄
Glo: Ne szívd a vérem. xD Majd akkor dobok fel replayt, hogy mit akarok Én csalásnak hinni. 😛 Persze úgy is Én vagyok a béna, de néha olyan hihetetlen dolgok történnek. 😛
Amúgy szerintem befejezem az AB, mert tényleg értelmetlen valami. Úgy lehet cibálni meg rángatni a gépet, hogy pfff...
AB-ban meg ne keress sebzés/repülés modellt, az egy nagy kocsmai bunyó..
Menj HB-t, az az FRB és az AB közötti arany középút 😊
Vadászgépek ellen valami Tracer-t vagy mit használok.
Hova lehet replayt feltenni? Ez a játék tud olyat, hogy maga a replay filet teszem fel és aki akarja az leszedi és megnézi? Vagy hogyan mûködik ez. Nincsen erõs gépem, hogy a Frpasot is elbírja közben. 😞
"Tudod ,hogy lehet bekerülni a carnegie hall-ba? Gyakorlással! "
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én akárhányszor valaki mögött vagyok. A gép még egyenes menetben sem találja el az elõttem lévõt nem az, hogy fordulás közben. Az is kedvencem mikor van olyan szerencsém, hogy valaki béna és nem mozog a géppel csak megy egyenesen. Ott elkezdem lõni a szárnyat, de érdekes módon nekem nem szakad le!!!! Pedig már újratáraz a gép, de az ellenség nyugodtan megy tovább. Persze közben mögém jön valaki. Lõ 1-2-t és leszakadt valamim vagy meghalt a pilóta.
Ez kamu. Tuti, hogy van valami csalás.

Ok, tudom hogy ki lehet tenni gombra, de még nincs gyakorlatilag úgy implementálva, hogy használni kelljen. Valszeg nem ez az elsõdleges, hanem a beígért még komplexebb DM (amihez behozták a 4 motor elem bõvítményt) és a több választható gép.
"2 ai jött nekem egyszerre szembõl.. és az egyik papírgép túlélte. Ez milyen már 😄"
Sajnos vissza tették a muslicákat 😊
az 5ösön csak 2 sima van a hátán meg a seggén, az elõzõ körben egy la-7es kúszott mögém és mindkét torony rálátott... egymás után leszakították mindkét szárnyát szerencsétlennek 😄
Most az elõbb meg FRB-n konkrétan 2 ai jött nekem egyszerre szembõl.. és az egyik papírgép túlélte. Ez milyen már 😄

elõbb 4x1000kg-am mentem neki az 5 hajónak
1 battleship-et kiszedett a társ 1 destroyert én
3 bomba 3 hajóra.. erre belefordultam az óceánba xD

többet nem fecsegek mert még megszólnak érte 😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
azt hittem ezzel fogom kiszedni ezt a szintet az n1k-hoz de pár kör után azt mondom h tutira nem 😄
azt hinné az ember ránézve milyen kecses, hogy biztos olyan jól irányítható mint a többi japó bombázó..hát nem 😄
az a-26nál is rosszabb pedig az se piskóta 😄
pillbox-okra jó lehet nagyon magasból nagyon nagyon széles kanyarokkal de tankokra menni teljesen esélytelen 😄
Legyen az uccsó mondatod a zárszó 😊

Az egy árkád valami lesz én úgy látom.De biztos lesz közönsége,nem is kicsi. A hard szimesek meg maradnak a csatorna felett ,bár a TF csinálja máltát ,afrikát,meg még pár gépet is.Mindezt ingyé😊)
De mint Glo barátom mondotta kinek a pap ,kinek meg a neje😊

A videók a játékból vannak amúgy . Ugyan ez lesz a gépeden is.
Az ,hogy te másfél órát repkedsz,és nagy nehezen találsz valakit ,nos erre én mit mondjak?😊) Mellesleg Atagon nem ritka a 100 játékos ergo azért van közönsége,bár valóban kevesebb mint pl itt.
No meg pl egy E1 -E3 al de a G50 vagy bomberekkel igenis kell gépészkedned,mert különben annyi nekik.No meg ,hogy kihozz a gépbõl mindent ott igenis képben kell lenned,mit ,hova állítasz,persze el lehet velük cammogni úgy is ahogy te mondod,csak akkor le leszel lõve😊
Az engine meg sok minden csak nem ócska és nem elavult😊 a BOS az jóval elavultabb lesz ennél ,nézz csak utána.
Van már aki bétateszteli és aszongya ütõs lesz.
A WT-t meg nincs is értelme hasonlítani hozzá ,nem egy kategória a kettõ,ezt minden rosszindulat nélkül kijelenthetem.