War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊)

Semmi gond Nazarov, üdv a klubban 😄

Csak novemberig kell kibírni 😉

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Jajj sorry látom már volt. Legközelebb nem csak az 1. oldalt nézem meg hogy volt e már 😛

WoT: Nishizumi77

Úúúúú Dat graphic 😄
link

WoT: Nishizumi77

Peleliu egy nagyon jó kis bombázós pálya.
kb örök medium tank swarm és mindig beállnak egy sorba és ott lébecolnak
kiszeded õket jön a következõ adag és ugyanoda beállnak és várják a bombát 😄
szép lett 😄
attól még picit messze vagyok de meglesz jövõhéten tuti 😊
Twi banyeg, ez a G8N elég zúzós 😄 Guatemalán 1v1-ben maradtunk, jött ment, lõttük egymást minden oldalról, és kb 1000 találat után hajlandó volt leesni.. De kilyuggatott rendesen..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gépem ikonja amúgy fekete mindenhol a törzsön, csak rossz pillanatban nyomtam a PrtScrn-t 😊

Kitehetnénk bannerba 😄

"Játszom StarCraft 2-t. Hidd el tudom mi a skill és gyakorlás. 😊"

Szerintem nem igazán tudnak viszonyítani ahhoz itt, bár lehet van aki ismeri. Átlag kívülálló gamer nem látja át annak a játéknak a mélységeit, amíg komolyan bele nem merült. A blöffölést, taktika-stratégiát, idõzítéseket, nyitásfajtákat, makromenedzsmentet és az embertelen ügyességet, ami a mikro-hoz kell. És emellett fenntartani egy minimum 300-as APM-et a multitask miatt. 😄
Nagyszerû. Számtalanszor elmondtuk hogy nem lehet csalni egy ehhez hasonló játékban, ahol szerveroldalon történik minden dolog számolása, és a kliensed csak megjeleníti.

Nem kell feltenned, néha én is lesek, hogy honnan eltalálok gépeket amikben egybõl meghal a pilóta, de ugye egy 20mm simán átmegy a pilóta hátpáncélján. A 7mm meg a sima üvegen is, szal simán elképzelhetõ minden. Vannak mákos lövések 😊

Dehogy veszem annak! 😄 Játszom StarCraft 2-t. Hidd el tudom mi a skill és gyakorlás. 😊

Glo: Ne szívd a vérem. xD Majd akkor dobok fel replayt, hogy mit akarok Én csalásnak hinni. 😛 Persze úgy is Én vagyok a béna, de néha olyan hihetetlen dolgok történnek. 😛
Amúgy szerintem befejezem az AB, mert tényleg értelmetlen valami. Úgy lehet cibálni meg rángatni a gépet, hogy pfff...
Japán event van skacok! Banzai!

Van egy mappa a WT könyvtáradban, eredeti nevet adtak neki: Replays 😊 Kikeresed ami kell, és ha feltöltöd vhova akkor aki leszedi meg tudja nézni.

AB-ban meg ne keress sebzés/repülés modellt, az egy nagy kocsmai bunyó..

Menj HB-t, az az FRB és az AB közötti arany középút 😊

rohadt idegesítõ, hogy semmit nem tudok lõni. És mindig 1 lövésbõl szednek lefele.Kicsit már elborult tõle az agyam. Én mondjuk AB-t játszom, de az szánalmas. Csinálnék FRB-t, de ott meg nincsen amcsi. 😞 A többi meg nem érdekel igazán.

Vadászgépek ellen valami Tracer-t vagy mit használok.

Hova lehet replayt feltenni? Ez a játék tud olyat, hogy maga a replay filet teszem fel és aki akarja az leszedi és megnézi? Vagy hogyan mûködik ez. Nincsen erõs gépem, hogy a Frpasot is elbírja közben. 😞
Her Laca
Ne vedd személyeskedésnek ,de ezt a csalás dolgot az ilyen játékokban mindig a gyakorlatlanabbak hozzák elõ.Nem akarnám hosszú lére ereszteni csak idéznék egy közismert mondást.
"Tudod ,hogy lehet bekerülni a carnegie hall-ba? Gyakorlással! "

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sok függ a lõszertípustól. A sima AP lõszer csak átmegy rajta mint a tû a szöveten, az API meg becsapódás után robban is. A HE meg nem viszi át a páncélt, szal azzal lõhetsz a bomberre ezerrel, max lesebzed de lelõni nem nagyon fogod. A pilóta kill meg simán lehet repesztõl is, szal.. Nincs itt semmi csalás 😊

Lehet van csalás, de nem jellemzõ. Coral 6-7 killeket csinál hack nélkül HB-n. Összességében sokat mentem HB-t, akkoriban nem igen láttam gyanús esetet. A nw lag kavart be általában vagy a packet loss, és amikor a lõ távot elfelejtettem átállítani a másik géphez. ACES vagy Fufu streameket érdemes nézni a twitch-en hogyan csinálnak látványos killeket élõben.
Nem mentem már a 150-es üzemanyag megjelenése óta vele, de az anélkül is vad gép volt kivéve mikor jap ellen ment.
Szerintem akkor is vannak csalók a játékban. Én nem hiszem el azt, hogy a büdös életben nem tudtam lelõni se szárnyat se semmit, de engem aki meglát az 1-2 lövéssel leszaggat mindent. Vagy oda a pilótám. 1km-rõl kiszedi a pilótám fordulás közben és 1 lövéssel. Ezt nekem senki nem kamuzza be, hogy ez normális.

Én akárhányszor valaki mögött vagyok. A gép még egyenes menetben sem találja el az elõttem lévõt nem az, hogy fordulás közben. Az is kedvencem mikor van olyan szerencsém, hogy valaki béna és nem mozog a géppel csak megy egyenesen. Ott elkezdem lõni a szárnyat, de érdekes módon nekem nem szakad le!!!! Pedig már újratáraz a gép, de az ellenség nyugodtan megy tovább. Persze közben mögém jön valaki. Lõ 1-2-t és leszakadt valamim vagy meghalt a pilóta.
Ez kamu. Tuti, hogy van valami csalás.
De kellemeset fogok röhögni amikor helyére teszik azt a foshalmazt.
Na meg a lézerágyús 9t, amit a 90% nem tud használni HB-n csak kinyíratja az egész csapatot olyan emberhátrányt okoznak.
Ott van a legjobb repair/bevétel arányú RU non prém gép a Lala.
Oroszoknál 44-en vannak HB T8-9-ben 😄

valaki Spit9?😛

Sokan vannak ezzel így 😊 Nem túlzás azt állítani, hogy 2/3 át fog vándorolni ide, szóval a Gaijinnek nagyon meg kell gondolnia, hogy mit ad ki, nehogy felsülés legyen belõle. De ügyesek a srácok 😊

A Tankosat már várom! Teljesen rá vagyok kattanva a dologra, ha kijön akkor a WoT-ot is elfelejtem! És FRB ha lesz akkor csak azon tolom! A németekkel!

"...tedd át Full controls-ba az irányítást...."

Ok, tudom hogy ki lehet tenni gombra, de még nincs gyakorlatilag úgy implementálva, hogy használni kelljen. Valszeg nem ez az elsõdleges, hanem a beígért még komplexebb DM (amihez behozták a 4 motor elem bõvítményt) és a több választható gép.

"2 ai jött nekem egyszerre szembõl.. és az egyik papírgép túlélte. Ez milyen már 😄"

Sajnos vissza tették a muslicákat 😊
el is hiszem azok a dupla 20 milis ágyúk nem kímélnek 😊
az 5ösön csak 2 sima van a hátán meg a seggén, az elõzõ körben egy la-7es kúszott mögém és mindkét torony rálátott... egymás után leszakították mindkét szárnyát szerencsétlennek 😄
Ja, tegnap konkrétan 2 G8-as rendezett le, beálltak elém meg mögém (B-17) aztán lõttek mint az állat 😊)

Most az elõbb meg FRB-n konkrétan 2 ai jött nekem egyszerre szembõl.. és az egyik papírgép túlélte. Ez milyen már 😄

:$$ na sziasztok mára 😄

megkérdeztem csapattársat és igen azt mondta a G5N az nagyon rossz de a 8as isteni 😄
Lö pech 😄

a baj, hogy ez a ritka kör..😄

elõbb 4x1000kg-am mentem neki az 5 hajónak
1 battleship-et kiszedett a társ 1 destroyert én
3 bomba 3 hajóra.. erre belefordultam az óceánba xD
Az a 2 milla xp ilyen kanyarokkal 20 kör alatt megvan. 1 nap 😊))

na jó talán még barátkozok vele egy picit..

többet nem fecsegek mert még megszólnak érte 😄
Her Laca
Ugyan már😊 Nekem sem szívem csücske a Bos (ez köztudott rólam asszem:XD )de én soha senkit nem bántok meg ha más a véleménye.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

viszont az irányítása 2 fokkal rosszabb mint a b-17é...
azt hittem ezzel fogom kiszedni ezt a szintet az n1k-hoz de pár kör után azt mondom h tutira nem 😄

azt hinné az ember ránézve milyen kecses, hogy biztos olyan jól irányítható mint a többi japó bombázó..hát nem 😄
az a-26nál is rosszabb pedig az se piskóta 😄

pillbox-okra jó lehet nagyon magasból nagyon nagyon széles kanyarokkal de tankokra menni teljesen esélytelen 😄
Így fentrõl is a képen titáni méretû O.o
Ez AB. Csak ABzom. 😊 Többit nem nekem találták ki. Majd ha lesznek tankok ellenben ott jöhet az FB is 😊
Nem válaszolok, mert offolás itt, a másik topikban meg láncfûrésszel esnek nekem BoS hallatán is a TF "bennfentesek".

Legyen az uccsó mondatod a zárszó 😊
elsõ köröm vele rögtön egy OMFGWTF pillanat... xD
csak szép kecses...😄
Her Laca
Miért is?😊
Az egy árkád valami lesz én úgy látom.De biztos lesz közönsége,nem is kicsi. A hard szimesek meg maradnak a csatorna felett ,bár a TF csinálja máltát ,afrikát,meg még pár gépet is.Mindezt ingyé😊)
De mint Glo barátom mondotta kinek a pap ,kinek meg a neje😊

Ez valami vitorlázógép? 😄

Meglett az elsõ utasszállítóm is 😄
Én pont azért fogom szeretni a BoS-t, amiért a CloD-osok nem 😊))
Van, tedd át Full controls-ba az irányítást, ott cseszegethetsz bármit a motoron. Talán a magneto nem megy még, de a többi oké 😊

Her Laca
Ez is egy vélemény😊
A videók a játékból vannak amúgy . Ugyan ez lesz a gépeden is.
Az ,hogy te másfél órát repkedsz,és nagy nehezen találsz valakit ,nos erre én mit mondjak?😊) Mellesleg Atagon nem ritka a 100 játékos ergo azért van közönsége,bár valóban kevesebb mint pl itt.
No meg pl egy E1 -E3 al de a G50 vagy bomberekkel igenis kell gépészkedned,mert különben annyi nekik.No meg ,hogy kihozz a gépbõl mindent ott igenis képben kell lenned,mit ,hova állítasz,persze el lehet velük cammogni úgy is ahogy te mondod,csak akkor le leszel lõve😊
Az engine meg sok minden csak nem ócska és nem elavult😊 a BOS az jóval elavultabb lesz ennél ,nézz csak utána.
Van már aki bétateszteli és aszongya ütõs lesz.
A WT-t meg nincs is értelme hasonlítani hozzá ,nem egy kategória a kettõ,ezt minden rosszindulat nélkül kijelenthetem.

Én csípném ha betennék már, mint balansz elem a WT-be, olyan árkádosítva, mint a spit motorja. Most is gombra tehetõ választható opció, a fejlesztõkön múlik mikor élesítik.
Vannak akik szeretnek 1%-ot emelni/csökkenteni a hûtõk állapotán. Szerintem jó kis játék azoknak, akik ezt kedvelik. Kinek a pap, kinek a papné 😊