War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Legalább Te érted! xD"

Hajaj WT az elsõ játék, ami hosszabb idõre letérített az ösvényrõl '98 óta. Na meg a reflexeim sem olyanok már, mint 15 évvel ezelõtt.

Most megint átestem a ló túloldalára, mint egy delfin fickándozva belevetettem magam, tanulmányozok egyszerre 3 szimet melyik lenne nekem a legjobb. Már az kihívás volt, hogy megtanuljam a fejem használni mint irányzék. Joy-hoz talán kezdek hozzá szokni, de jön a következõ dolog vegyünk egy pedált, ha már maximalista vagyok 😄 Vezetni ezeket a gépeket, miközben jó pár kontrollerrel csápolsz legalább akkor kihívás, mint az SC szériát tûrhetõ szinten mûvelni.
Coral Springs
A Need for Speed World az a no comment kategória. 3 év telt el a megjelenés óta, de a mai napig akkora lag van a játékban, hogy játszhatatlan. Egy elbaszott online kódra épül a játék, persze cheater -ek is akadnak szép számmal, ami érthetetlen ha tényleg a szerver számol.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Én a patch óta a Corsair -el már többször is sikeresen leszálltam a carrier -en. Persze ettõl még lehet hogy itt-ott bug-os. Ami engem zavart, hogy ha kiszállsz a gépbõl, azt crashed -nek számolja el.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
#19577 -ben a lényeg.

Nekem az az elvem, hogy nem az a jó játékos / pilóta aki mindent bevállal, azt vagy összejön, vagy nem, és lángolva zuhan alá. Hanem az aki képes mérlegelni, ésszel játszani. Én jobban tudok értékelni egy Survivor elismerést, persze ettõl függetlenül szép az a 17 kill.

itt a bizonyíték milyen szépen megy ez, ugyanez a csata 4 leszállás 😄
egy a-20 maradt a végére, kilövöldöztem a jeep-eket aztán leszálltam újratöltöttem, õ nem tudott 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legalább Te érted! xD

Torzonborz: Akkor az a tracer lõszer mire jó? 😄 Most már kíváncsivá tettél. 😛 Sajnos nekem még csak ez a tracer meg valami páncélszaggató van. Jah meg valami multi vagy mi fene. ( lehet megkéne tanulnom a szavakat meg stb.., hogy ne ökörségeket böfögjek be )

Akkor itt nem csalnak. Azt viszont megsúgom, hogy azért mert a szerver számol még semmit nem jelent. Lásd a Need for Speed World-t. Az is online és még is csalnak rakásra. pl: 4-en versenyeztek és azt látod, hogy elsõ vagy. Beérsz és van olyan csaló aki már rég bent van, de te úgy látod mintha Te lennél az elsõ. A célban meg lesel, hogy WTF mert nem Te vagy az elsõ. 😄
Ennyit arról, hogy nem lehet csalni. 😛

A tanácsot meg megfogadom és felhagyom az AB-vel.
mûködik már
így kell 😊
a titok, hogy ne legyen flaps és le kell nyomni a seggét a végén 😊
Õ arra gondolt, hogy az enemy-nek 12 kill jut 1 halálra, neked pedig 17 jut 4-re.
Statisztikailag õ a jobb. 😄
Fenrir
Azzal nem tudok mit kezdeni aki 0 meg 1 killel száll ki egy AB meccsbõl. Fõleg ilyen tier-ben azért illik összekaparni 2-3-4-et minimum.

A halál csupán a kezdet...

Coral Springs
Nincsen csalás.

Ezt néhány hónapja csináltam, szebb kill -jeim egyike. Engem is szétbaszott volna az ideg, ha valaki így megtalálgatott volna a semmibõl.

Ezt a videót meg párszor már beraktam ide, de berakom ismét. Tutorial.

Fenrir
Amikor mindennel lõssz amid van és reménykedsz, hogy leszeded az elsõ találatokkal 😊

Fõleg EVE Online-ban használták ezt terminust.

test flight-ban mindig mûködött 😊 ez az ami külön egy gyöngyszem 😄
hb-ban meg beakasztottad ugyanúgy és kivágott a fenébe mintha egy rugó lenne 😊
Én mikor bejöttek a KI-45-ök teszt flight-ban le tudtam tenni anyahajóra, kerékkel, HB fizikán, érdekes élmény volt, óvatosan kell csinálni az tuti. 😄
Ez a hasra szállásos crash landing jó ötlet, de nem adják be a japánt RB-re. Gyanítom a bomber imbalansz és kampós dolog miatt. Túl drága a gépjavítás ott és nagy valószínûséggel odaveszel. Nincs haza sunnyogás ha kihalt a team. 😄
kerék nélkül hasra is le lehet szépen lassan 😊 nekem az vált be eddig 😊

és most már az instructor sem nyomja fel a gázkart ha nincs kiengedve a kerék és úgy mész neki 😊 ha kikapcsolod persze a menüben
Nem mûködik a kampó. Nekem egyszer, nem tudom hogyan, corsairrel elõjött. Csak úgy tudsz leszállni, hogy letöröd a szárnyad, extrém low sebességen neki mész a kapitányi hídnak.
nem a kerékkel együtt rakja ki, a hordozótól egy bizonyos távolságnál rakja ki

még mindig bugos? eddig összevissza rángatta a gépeket a kábel és bevágta õket a tengerbe hb-n 😊
Unalmas dolog lehet a bombázás 😊))
Valaki mesélje már el nekem hogy hogyan kéne Zeroval HB-ban hordozóra leszállni? Mert marhára nem mûködik a dolog, még a fékhorgot se teszi ki. Nem a kerékkel együtt kéne kinyílnia?

Sztem valami Andersen mesekönyv 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

elcsesztem mérgemben..😄
kivizsgáltam kémrepülõgéppel a helyzetet....

társasjátékoznak a büdös lusta disznók..ez lehet a japán Risk 😄
https://dl.dropboxusercontent.com/u/4853461/wt/shot%202013.08.25%2021.04.19.jpg
Ja, van egy olyan sanda gyanúm hogy ezért ilyen bénák a gunnerek, mert a géptestben zsugáznak.. már bizonyíték is van 😊))

Termesz: Ez kb a lottó része a dolgoknak. 100K? Nem semmi 😊) Állítólag 10k-5M-ig ad.

Lottó, véletlenszerû sorsolás.
ugye hogy utasszállító 😛 kis asztalon ott zsugáznak meg dumálnak az emberek..😄D

Elrontottam a kép beszúrást, de most itt van.

Az volna a kérdésem, hogy mire kapjuk a Battle Trophies-eket? Szoktam kapni 1000-10000 között, de ez most meglepett, fõleg Arcade-ban játszom, mert egyhuzamban nem sokat játszom WT-vel, viszont ezt nem értem mire kaptam, meccs elején kilõttem egy Stuka-t, aztán leszálltam reptérre javítani, majd reptéren szétlõttek, úgy gondoltam nincs értelme visszamenni így kiléptem és elmentem vacsorázni, visszatérve ez a kép fogadott. Mire lehet 100k SL-t kapni?
Abban bízunk, hogy elõtte már PC-n akarják nyomatni a tesztet, hogy PS4-re már profin jöjjön ki 😊)

az jó lenne

WoT: Nishizumi77

pletykák arról vannak h ps4 debütkor már lesz tank rész is
gc-on ezt mondogatták az embereknek
Novemberig? Mondtak már valami közelítõ idõpontot hogy mikor jön?

WoT: Nishizumi77

Hát tudja a fene, de az elõbb a Battleship túlélte az 1 tonnásomat.. Gondoltam biztos rosszat dobtam rá 😊

de régebben arról volt szó, hogy tökmindegy mert minden japán bomba ugyanúgy mûködik még
nem tudom, hogy azóta lett valami módosítás
öm én a mod 25 mark 2õt szoktam hajókra és a type 98at földikre

aztán lehet h ponto fordítva kéne..nem tudom 😄
Nekem isez jutott eszembe elsõre. <#eljen>( hova lesz ez a világ haár Corallal értek eggyet <#vigyor2> )
Valóban amcsi bomerek ellen az 109 a5 a legjobb egy bizonyos tierig. (lehet a ki45 is jó lehet bár nincs tapasztalatom még amcsi ellen.esetleg utána kéne nézni mit tettek a japók a az erõdök ellen..azonkívül hogy rammoltak esetleg..).De szeretnék haladni és játszani japóval...de frb-t már nem hagyom ott( vigyázok az idgeimere 😊 )
Coral Springs
Szép az a 17 kill, de a másik oldalon a 12 / 1 halál mégis szebb eredmény.

A múlt alkalommal betették FRB-re, de szerintem rájöttek, hogy nagyon imbalanced még, amikor bomberrel jön az US. HB-n mod 22-vel is le tudtam szedni kisebb sérülésekkel az amcsikat, de FRB-n <#guluszem1>

Terri is inkább a kamikaze-t választotta itt valaki ellen 😊))
Tehát frb megint kimarad...gj gazsi..
Twi, melyik a hajók elleni bomba a kettõ közül? A Mod vagy a Type?

Event: ON

Amúgy nincs lekorlátozva. Csak a helyzet az, hogy GER-USSR FRB van..

2 perc és lesz 😊

Per pill nincs event.
FRB n is megy az event., vagy megint kimarad?
Alpha Strike?

Fenrir
Oneshot vagy Alpha Strike bejöhet akkor ha elsõ lövésre mondjuk leszakad a szárnyad/farokrészed vagy kilövik a pilótát. Ahhoz nem kell pumpálni az ólmot, csak mázli kell 😊

Torzonborz
Lehet , én párszor próbáltam és nem nagyon jött be.
Mondjuk már teljesen átálltam a stealth lõszerre , ahhoz képest meg minden rosszabb. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jó az a tracer, pl a P51-en a lejobb, csak APIT van benne 😊

Torzonborz
"Vadászgépek ellen valami Tracer-t vagy mit használok."

Nagyszerû akkor azt a lõszert szépen felejtsd is el és használj olyat amivel kárt is tudsz tenni az ellenfélben. 😉
Egyébként meg mivel nem hp alapú sebzés van ezért lazán megesik hogy "one shotolnak" (bár nem nagyon szeretem ezt a kifejezést mert biztos hogy azért több skulót kapsz be).
Ha kritikus pontot ér a találat akkor kampeca van , ez nem csalás .
Szimplán lehet hogy bemákolja az ellenfél vagy ha tapasztalt játékos akkor bizony tudja hogy melyik gépnél mit kell lõni.
Egyébként meg lépj tovább HB-ra , szerintem jobban fog tetszeni . 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/