War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajaj WT az elsõ játék, ami hosszabb idõre letérített az ösvényrõl '98 óta. Na meg a reflexeim sem olyanok már, mint 15 évvel ezelõtt.
Most megint átestem a ló túloldalára, mint egy delfin fickándozva belevetettem magam, tanulmányozok egyszerre 3 szimet melyik lenne nekem a legjobb. Már az kihívás volt, hogy megtanuljam a fejem használni mint irányzék. Joy-hoz talán kezdek hozzá szokni, de jön a következõ dolog vegyünk egy pedált, ha már maximalista vagyok 😄 Vezetni ezeket a gépeket, miközben jó pár kontrollerrel csápolsz legalább akkor kihívás, mint az SC szériát tûrhetõ szinten mûvelni.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nekem az az elvem, hogy nem az a jó játékos / pilóta aki mindent bevállal, azt vagy összejön, vagy nem, és lángolva zuhan alá. Hanem az aki képes mérlegelni, ésszel játszani. Én jobban tudok értékelni egy Survivor elismerést, persze ettõl függetlenül szép az a 17 kill.
egy a-20 maradt a végére, kilövöldöztem a jeep-eket aztán leszálltam újratöltöttem, õ nem tudott 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Torzonborz: Akkor az a tracer lõszer mire jó? 😄 Most már kíváncsivá tettél. 😛 Sajnos nekem még csak ez a tracer meg valami páncélszaggató van. Jah meg valami multi vagy mi fene. ( lehet megkéne tanulnom a szavakat meg stb.., hogy ne ökörségeket böfögjek be )
Akkor itt nem csalnak. Azt viszont megsúgom, hogy azért mert a szerver számol még semmit nem jelent. Lásd a Need for Speed World-t. Az is online és még is csalnak rakásra. pl: 4-en versenyeztek és azt látod, hogy elsõ vagy. Beérsz és van olyan csaló aki már rég bent van, de te úgy látod mintha Te lennél az elsõ. A célban meg lesel, hogy WTF mert nem Te vagy az elsõ. 😄
Ennyit arról, hogy nem lehet csalni. 😛
A tanácsot meg megfogadom és felhagyom az AB-vel.
így kell 😊
a titok, hogy ne legyen flaps és le kell nyomni a seggét a végén 😊
Statisztikailag õ a jobb. 😄
A halál csupán a kezdet...
Ezt néhány hónapja csináltam, szebb kill -jeim egyike. Engem is szétbaszott volna az ideg, ha valaki így megtalálgatott volna a semmibõl.
Ezt a videót meg párszor már beraktam ide, de berakom ismét. Tutorial.
Fõleg EVE Online-ban használták ezt terminust.
hb-ban meg beakasztottad ugyanúgy és kivágott a fenébe mintha egy rugó lenne 😊
és most már az instructor sem nyomja fel a gázkart ha nincs kiengedve a kerék és úgy mész neki 😊 ha kikapcsolod persze a menüben
még mindig bugos? eddig összevissza rángatta a gépeket a kábel és bevágta õket a tengerbe hb-n 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

társasjátékoznak a büdös lusta disznók..ez lehet a japán Risk 😄
Termesz: Ez kb a lottó része a dolgoknak. 100K? Nem semmi 😊) Állítólag 10k-5M-ig ad.

Elrontottam a kép beszúrást, de most itt van.
Az volna a kérdésem, hogy mire kapjuk a Battle Trophies-eket? Szoktam kapni 1000-10000 között, de ez most meglepett, fõleg Arcade-ban játszom, mert egyhuzamban nem sokat játszom WT-vel, viszont ezt nem értem mire kaptam, meccs elején kilõttem egy Stuka-t, aztán leszálltam reptérre javítani, majd reptéren szétlõttek, úgy gondoltam nincs értelme visszamenni így kiléptem és elmentem vacsorázni, visszatérve ez a kép fogadott. Mire lehet 100k SL-t kapni?
WoT: Nishizumi77
gc-on ezt mondogatták az embereknek
WoT: Nishizumi77
nem tudom, hogy azóta lett valami módosítás
aztán lehet h ponto fordítva kéne..nem tudom 😄
Terri is inkább a kamikaze-t választotta itt valaki ellen 😊))
Mondjuk már teljesen átálltam a stealth lõszerre , ahhoz képest meg minden rosszabb. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nagyszerû akkor azt a lõszert szépen felejtsd is el és használj olyat amivel kárt is tudsz tenni az ellenfélben. 😉
Egyébként meg mivel nem hp alapú sebzés van ezért lazán megesik hogy "one shotolnak" (bár nem nagyon szeretem ezt a kifejezést mert biztos hogy azért több skulót kapsz be).
Ha kritikus pontot ér a találat akkor kampeca van , ez nem csalás .
Szimplán lehet hogy bemákolja az ellenfél vagy ha tapasztalt játékos akkor bizony tudja hogy melyik gépnél mit kell lõni.
Egyébként meg lépj tovább HB-ra , szerintem jobban fog tetszeni . 😉
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/