War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nagyon drága gépekkel lelöveted magad akkor ki lehet jönni simán mínuszban 😄
aham és én minél több gépet vesztek akkor a javítási költséget gondolom felszámolja ugye? B25-nél észrevettem hogy nem a 12x100lbs hanem már a 250lbs bombáktól számítva fizetni kell és a második bomba kategóriát feltölteni a gépre 4500 lion, namármost ha ledobom õket akkor újra fel kell ennyiért tölteni a bombázómat?
amit látsz menet közben kiírva exp-et és lion-t azt megkapod mindig 😊
ha még nyer a csapat akkor pluszban hozzádob egy zsákkal 😄
ha még nyer a csapat akkor pluszban hozzádob egy zsákkal 😄
Amúgy csak fosok hogy olyan lesz a játék tier 20 fele mint a wot, azaz hogy még a nyertes csata után is mínuszba jövök ki... nyugtassatok meg hogy nem!
Najó megnyugodtam de tényleg csak azért vagyok ilyen tudatlan lassan tier 8-nál is mert eddig tényleg nem számított vagyishogy nem vettem észre hogy nyertes vagy vesztes csata egész türhetõ volt a jutalmazásom a vesztesben is ha jól játszottam viszont ha vakarom az ánuszt és nem teszek a gyõzelemért semmit és a csapatom mégis nyer akkor érdekes mód igazságosan kevesebbet kapok sõt... szinte semmit...
És számít hogy vesztes vagy gyõztes csata.Ha jól tudom.
Hála az Istennek, itt még egy vesztes csata után is olyan XP-t kapok hogy kiesek a fotelbõl...
No de tényleg a csapatban való helyezés dönt a lóvé felõl? 0 kontra 3 gép leszedése az égrõl nem számít jó eredménynek? miért csak 3 ezer liont kaptam érte?
No de tényleg a csapatban való helyezés dönt a lóvé felõl? 0 kontra 3 gép leszedése az égrõl nem számít jó eredménynek? miért csak 3 ezer liont kaptam érte?
egyre magasabb szintû a gép annál magasabb a reward értéke tehát többet kapsz azért amit leteszel az asztalra
a gyõzelem vereség beleszámít elég vastagon mert gyõzelem esetén szép kis jutalmat ad pluszban ami vereségnél kb nincs is
ezért érezhetted kevésnek
a gyõzelem vereség beleszámít elég vastagon mert gyõzelem esetén szép kis jutalmat ad pluszban ami vereségnél kb nincs is
ezért érezhetted kevésnek
hogyan bombázol le egy mozgó tankot aki gondol egyet és iránytvált 4x miközben te még az alapállapoti útvonala alapján engeded el a csomagot?😛😊)
Persze hogy más a dìjazás....már fel kellett volna tünnie....bár itt akkor is pluszos lehetsz ha vesztesz....nem mint a wotnál
Amúgy ahogy lépünk fel egyre nagyobb tierben annál kevesebb pénzt ad meccsek után? Csak mert most megint volt egy menetem, egyetlen gépet se vesztettem el én viszont kilõttem 3 ellenséget és a meccs után csak 3 ezer liont kaptam ezért a mutatványért... vagy számít hogy nyertes vagy vesztes csata?
Ilyesmire gondolok Én. A lényeg, hogy legyen már rajta viszonyítási pont.
Normális célkereszttel 5000 méterrõl is lebombázok neked egy mozgó tankot. Viszont ami a PBYa Catalina célkeresztje. Nah azzal még 500 méterrõl sem találom el. :S
Amúgy meg kicsit elkéne gondolkodniuk a fejlesztõknek azon, hogy a bombázók 1000 méteren röpködnek a vadászok meg 4000 méteren.
Lemenni meg nem fogok, mert 4000 méteren is agyon lõnek mielõtt oda érek a célhoz.
Normális célkereszttel 5000 méterrõl is lebombázok neked egy mozgó tankot. Viszont ami a PBYa Catalina célkeresztje. Nah azzal még 500 méterrõl sem találom el. :S
Amúgy meg kicsit elkéne gondolkodniuk a fejlesztõknek azon, hogy a bombázók 1000 méteren röpködnek a vadászok meg 4000 méteren.
Lemenni meg nem fogok, mert 4000 méteren is agyon lõnek mielõtt oda érek a célhoz.
A való életben se dobtak mozgó célpontra semmit 3000-rõl. Örültek, ha egy gyártelepet eltaláltak, nemhogy egy tankot 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Sajnos én pont emiatt mondtam le a high altitude bombázásról a B-25-öseimmel. Pillbox-on, AA-n és Artillery-n kívül esélytelen vagy bármit is eltalálni nagy magasságban, jellemzõen ezek már bele sem számítanak az objective-be, bár lion-t és xp-t még kapsz értük.
Nagyobb fun 100 méteren vagy lejjebb kavirnyálni bombázóval, úgy még esélyed is van, hogy valakit lelõjj bombázás közben egy kis extra pontért.
Nagyobb fun 100 méteren vagy lejjebb kavirnyálni bombázóval, úgy még esélyed is van, hogy valakit lelõjj bombázás közben egy kis extra pontért.
A halál csupán a kezdet...
mozgóra persze nem könnyû 😄 régebben még lehetett így saccra dobálni mert elég nagy területi sebzés volt
csak azzal meg az volt a baj, hogy ráment 3 bombázó a 3 tankoszlopra és végigszórták az egészet egy ráfutással, nem vont gond h mellé ment mert úgyis kiszedett legtöbbször 2 tankot is 1 bombával 😊
így ment a bombázóverseny és az 5-10 perces körök versenye
persze ment a kritika h ez baromság és nem lehet így játszani és akkor elkezdték radikálisan lecsökkenteni a területi sebzést, már nincs bombaversenygés ez a bombázós játékosokon kívül mindenkinek jó 😊
ez van 😊
olyan beosztást meg szerintem soha nem fognak csinálni ami megmondja hova dobj elõre x-y változó körülmények közt 😄
ha meg nem változik akkor ugyanúgy szemre megy végülis 😊
de én értem amit mondasz, pár bombát már kidobáltam a játékban, alkalmazkodni kell mindig 😊
csak azzal meg az volt a baj, hogy ráment 3 bombázó a 3 tankoszlopra és végigszórták az egészet egy ráfutással, nem vont gond h mellé ment mert úgyis kiszedett legtöbbször 2 tankot is 1 bombával 😊
így ment a bombázóverseny és az 5-10 perces körök versenye
persze ment a kritika h ez baromság és nem lehet így játszani és akkor elkezdték radikálisan lecsökkenteni a területi sebzést, már nincs bombaversenygés ez a bombázós játékosokon kívül mindenkinek jó 😊
ez van 😊
olyan beosztást meg szerintem soha nem fognak csinálni ami megmondja hova dobj elõre x-y változó körülmények közt 😄
ha meg nem változik akkor ugyanúgy szemre megy végülis 😊
de én értem amit mondasz, pár bombát már kidobáltam a játékban, alkalmazkodni kell mindig 😊
Te figyi , mozgó célpontra ne 3000 méterrõl dobálj bombát mert kb a büdös életbe nem fogod eltalálni. Ez sajnos a játék egyik nagy hiányossága hogy nagyon kevés statikus célpont van így kénytelen vagy földközelbe ereszkedni hogy a sok kis izgõmozgó vackot ki tudd szedni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Õõõõõ.... Akkor csak Én nem jöttem még erre rá. 😄
twi452: Én nem tudom mikor kell ledobni azt a vackot. Az oke, hogy álló célpontnál akkor dobod amikor pont rajta van a célkereszt. Csak a tank nem éppen álló célpont. Szóval elvileg elõtte kell ledobni. Nekem itt hiányzik a beosztás. Az, hogy 3000 m-en vagyok és nah most kb jó lesz. Utána meg 4000 méteren nah ez meg kb most lesz jó. Kösz ez sokat nem segít.
twi452: Én nem tudom mikor kell ledobni azt a vackot. Az oke, hogy álló célpontnál akkor dobod amikor pont rajta van a célkereszt. Csak a tank nem éppen álló célpont. Szóval elvileg elõtte kell ledobni. Nekem itt hiányzik a beosztás. Az, hogy 3000 m-en vagyok és nah most kb jó lesz. Utána meg 4000 méteren nah ez meg kb most lesz jó. Kösz ez sokat nem segít.
lehet mozgatni a bombázó célkeresztet egérrel , elég finom is szóval ezt nem értem .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
pedig ez a bombázó célkereszt olyan egyszerû mint a faék 😄
ami zavaró lehet az az, hogy ebben a nézetben nem látod, hogy ha nem stabilan egyenesen repülsz akkor szétnyílik a célkereszt és akkor nem fog pontosan dobni
ami zavaró lehet az az, hogy ebben a nézetben nem látod, hogy ha nem stabilan egyenesen repülsz akkor szétnyílik a célkereszt és akkor nem fog pontosan dobni
Teljesen egyet értek! 😄 Itt viszont szerintem az agyad fele annyira pörög mint az SC-ben. 😄 ( Én nem vagyok pro, de tudom mirõl beszélek. Gold ligában játszok. Egyszerûen képtelen vagyok feljebb jutni. Gold Top 1 volt a legjobb. Ezt mondjuk 2 hónap után értem el. 😄 A lényeg, hogy volt olyan, hogy 2-3 meccs után fájt az agyam. 😄 Abba kellett hagynom kicsit mert képtelen voltam tovább koncentrálni. )
Nekem ez a bombázós célkereszt még mindig nem tetszik. :S Tudnék normálisan angolul. Írnék nekik egy kis javaslatot, de így hagyom. 😞
Nekem nagyon hiányoznak a beosztások és a számozások a célkeresztrõl. Meg tényleg egy picit lehetne mozgatni x-y irányba.
Nekem ez a bombázós célkereszt még mindig nem tetszik. :S Tudnék normálisan angolul. Írnék nekik egy kis javaslatot, de így hagyom. 😞
Nekem nagyon hiányoznak a beosztások és a számozások a célkeresztrõl. Meg tényleg egy picit lehetne mozgatni x-y irányba.
picit kikönnyítették a verdát..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ahány ember annyi vélemény.Nekem meg pont ellenkezõ a tapasztalatom.Mondjuk egy d13-nak van már egy kis tûzereje ahhoz hogy fekete legyen a szárnyad! 😊
Szerintem ne tedd, amerikai oldalon nincsen sérülékenyebb vadászgép a corsaireknél. Egyetlen kósza találat távolról és már fekete a szárny, te meg ugorhatsz. Ritka szutyok gép mind a három.
Elõbb mentem egyet Corsair C-vel. Rá BnZ-zek egy alacsonyan repülõ D13-ra, felhúzom, õ meg dühében utánam lõ egyet 800 méterõl. Valamiképp eltalál, azonnal fekete szárny és törzs, írányíthatatlan a gép. Hát ez a Corsair élmény.
Elõbb mentem egyet Corsair C-vel. Rá BnZ-zek egy alacsonyan repülõ D13-ra, felhúzom, õ meg dühében utánam lõ egyet 800 méterõl. Valamiképp eltalál, azonnal fekete szárny és törzs, írányíthatatlan a gép. Hát ez a Corsair élmény.
Szerintem a saját tierjében eléggé jó gép...Nekem tetszett.
Oks köszi, akkor beszerzek egyet.
Használni annyira nem, de a d-s és c-s corsairek kihúzása miatt muszáj leszel megvenni (azok már elég jók).
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A legkisebb corsair ér valamit? Megéri megvenni? Mert a catek eléggé gyengék jelenleg.
Pedig a 250-es simán kinyomja mindkettõt, én azokkal szórom õket. Sõt, a Light-ot a Tu2 100kg bombájával is kivittem egyszer, de az biztos MAgic Critical volt <#nyes>#nyes>
Eléjük kell célozni. Fõleg a dombon levõ pillbox szar, annak kb a célkör vonalának felénél szomtam eldobni.
Eléjük kell célozni. Fõleg a dombon levõ pillbox szar, annak kb a célkör vonalának felénél szomtam eldobni.
Én egyszerûen nem tudok mit kezdeni a bombázással már egy jó ideje. Nem tudom elfogadni hogy levágok egy 250 kilós bombát egy light pillbox vagy tank mellé, és a világon semmi baja se lesz. Mikor a valósgban egy háztömböt elvinne. Nevetséges hogy a féltonnásnál kissebb bombák értéktelenek a játékban.
ó nem akarok én már repülni vele hidd el 😄
de hát prémium + 5xös event.. ki kellett használni még ha "sima" átlagos kör jött volna akkor is megérte volna azt a fél órát 😊
amcsikkal egyáltalán nem játszom most 😊
de hát prémium + 5xös event.. ki kellett használni még ha "sima" átlagos kör jött volna akkor is megérte volna azt a fél órát 😊
amcsikkal egyáltalán nem játszom most 😊
Széép. Komolyan mostmár el fogunk téged tiltani ettõl a géptõl. <#nyes>#nyes>
237k xp ??? <#wow1>#wow1> gratula , szép eredmény ! 

ezt nem hiszitek el mi történt..
itt kaptam szívrohamot
itt kaptam szívrohamot
5x-ös szorzós kör, 2 nagy dög bf 109 maradt én egyedül.
15 light pillbox-ot kiszedtem.
2 light pillbox maradt és egy köpésre vagyok tõlük erre 50% packet loss stb.. mondom neeeeeee
15 light pillbox-ot kiszedtem.
2 light pillbox maradt és egy köpésre vagyok tõlük erre 50% packet loss stb.. mondom neeeeeee

azt hittem megáll a szívem de szerencsére engedte kiszedni azt a kettõt úgy hogy már megérkezett az egyik genyó a fejemre 😄
aztán lejárt a csík és még 2 percig menekültem mire lezárta a kört a játék 😄
aztán lejárt a csík és még 2 percig menekültem mire lezárta a kört a játék 😄

Láttam én is, hogy a másik oldalon is van egy jó játékos, vadásztam is rá, az az egy halála is tõlem volt. Csak éppen mellõlem elfogytak a társak a játék vége felé.
Szeretnék én is egy ilyen utasszállitò bombert de amilyen gyakran van frb- n japò, 2015ig nem lesz meg
...
...
Ja, #19585 -re ment.
De felmerült, hiszen vesztettetek.
Szép eredmény, nem is vitattuk. Gyenge csapatteljesítmény mellett az egyéni kiemelkedõ teljesítmény ritkán hozza meg a sikert egy csapatjátékban.
Csak statisztikailag az ellennél volt 1 jobb játékos. Mi ezt állítottuk, Coral ki is fejtette, hogy miért. 😛
Szép eredmény, nem is vitattuk. Gyenge csapatteljesítmény mellett az egyéni kiemelkedõ teljesítmény ritkán hozza meg a sikert egy csapatjátékban.
Csak statisztikailag az ellennél volt 1 jobb játékos. Mi ezt állítottuk, Coral ki is fejtette, hogy miért. 😛
Ez de kemény. Most is gamesconon hypeolták folyamatosan azt a szutykot, metek állandóan a szép CGI légiharcok amiknek semmi köze az ingame játékvilághoz. Pedig a wargaming azzal járna legjobban, ha szép csendben háttérbe engedné vonulni a programot, aztán idõvel leállítaná a szervereket. Most így csak a pénzüket viszi.
ó nem.. a repülõs részre gondoltam
ott ez mûködõképes fegyver, hogy nekirepülsz a másiknak és akinek több a hp-ja az továbbrepül 😄
ott ez mûködõképes fegyver, hogy nekirepülsz a másiknak és akinek több a hp-ja az továbbrepül 😄
Én sohasem szerettem a facehug-ot, mivel csak és kizárólag német tankokba voltam hajlandó ülni. Azok meg nem arról híresek, hogy olyan sokáig bírnák ezt a fajta játékstílust 😊
ó már azt hittem szószerint értetted a nekimenést like wargaming style 😄
Jó ez a Hurricane Mk1, simán neki lehet menni 4 ellenfélnek is egyedül:
sajnos volt egy túl jó játékos a csapatban egy prém 190essel és leradírozott mindenkit
a 12. bombám akkor ért földet amikor számolt vissza a rendszer 😊
ha hagyott volna még egy kört menni akkor meglett volna talán a duplája is..😄
a 12. bombám akkor ért földet amikor számolt vissza a rendszer 😊
ha hagyott volna még egy kört menni akkor meglett volna talán a duplája is..😄
Nájsz 😄
Trolololoollololólololó 😄

Áh, az sosem történhet meg <#eplus2>#eplus2>