War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felejtsd el szerintem, hogy magas tierben könnyû életed lesz prémium nélkül. Azért lássuk be, hogy itt is az a célja a fejlesztõknek, hogy bevételt termeljenek, így ha hatékonyan akarsz játszani, fizetned kell érte.
Persze lehetséges a magas tiert életben tartani sok low-tier játékkal prémium nélkül, ám ugyanez igaz a WoT-ra is...
Persze lehetséges a magas tiert életben tartani sok low-tier játékkal prémium nélkül, ám ugyanez igaz a WoT-ra is...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy meg kicsit elkéne gondolkodniuk a fejlesztõknek azon, hogy a bombázók 1000 méteren röpködnek a vadászok meg 4000 méteren.
A fejlesztõk elgondolkodtak ezen, és azért van a jelenlegi rendszer. Én amúgy AB-n és HB-n elég jól elvagyok a Ju-88-al és a He-111-el. Nem mondom, hogy a lista elején vagyok, de errõl leginkább az tehet, hogy a földi célokat töredék szinten kezeli a játék a légi célokhoz képest...
Normális célkereszttel 5000 méterrõl is lebombázok neked egy mozgó tankot.
Hogyne, meg kovás puskával lelõsz egy 25km magasan, Mach 2.5-el repülõ MiG-25-öst, igaz? 😄
A játékban lévõ bombázónézet szvsz megfelel a céljának, kicsit túlzás lenne elvárni, hogy az adott gépek bombázóberendezéseit még lemodellezzék, pláne úgy, hogy jelenleg még belsõ nézet sincs a bombázókban...
Amúgy most a repcsi+tank hogy lesz? Egy térképen ölik majd egymást? Vagy szeparálva lesznek?
Jelenleg nincs kõbe vésve, de lesz olyan, hogy csak WT(G), és lesz olyan, hogy WT(A) és WT(G) egy pályán. Az, hogy ez hogy lesz megoldva, még kérdéses, lehet, hogy AB-n csak tisztán földi harc lesz, és a HB és FRB lesz a közös haderõnemek pályája, ám ez csak feltételezés.
Mondj egy olyat ami jó a WoT-ban. Komolyan!
Nagyon jól meg van csinálva a ballisztikája és a jármûvek páncélzata a játéknak, különféle páncélvastagságok, a kémlelõnyílások sebezhetõsége, a lepattanások, és így tovább.
Ezen kívül összehoztak egy nagyon jó casual-friendly játékmenetet, ami tényleg mindenkinek élvezetes játékot biztosít (legalábbis alacsonyabb tierben).
A fejlesztõk elgondolkodtak ezen, és azért van a jelenlegi rendszer. Én amúgy AB-n és HB-n elég jól elvagyok a Ju-88-al és a He-111-el. Nem mondom, hogy a lista elején vagyok, de errõl leginkább az tehet, hogy a földi célokat töredék szinten kezeli a játék a légi célokhoz képest...
Normális célkereszttel 5000 méterrõl is lebombázok neked egy mozgó tankot.
Hogyne, meg kovás puskával lelõsz egy 25km magasan, Mach 2.5-el repülõ MiG-25-öst, igaz? 😄
A játékban lévõ bombázónézet szvsz megfelel a céljának, kicsit túlzás lenne elvárni, hogy az adott gépek bombázóberendezéseit még lemodellezzék, pláne úgy, hogy jelenleg még belsõ nézet sincs a bombázókban...
Amúgy most a repcsi+tank hogy lesz? Egy térképen ölik majd egymást? Vagy szeparálva lesznek?
Jelenleg nincs kõbe vésve, de lesz olyan, hogy csak WT(G), és lesz olyan, hogy WT(A) és WT(G) egy pályán. Az, hogy ez hogy lesz megoldva, még kérdéses, lehet, hogy AB-n csak tisztán földi harc lesz, és a HB és FRB lesz a közös haderõnemek pályája, ám ez csak feltételezés.
Nagyon jól meg van csinálva a ballisztikája és a jármûvek páncélzata a játéknak, különféle páncélvastagságok, a kémlelõnyílások sebezhetõsége, a lepattanások, és így tovább.
Ezen kívül összehoztak egy nagyon jó casual-friendly játékmenetet, ami tényleg mindenkinek élvezetes játékot biztosít (legalábbis alacsonyabb tierben).
Ehh és ma nem tudtam játszani. Mentem össz-vissz két menetet...az egyik jó kör volt 2 lala + 1 krit, amit ott hagytam lõszer spórolásból, mert az aleriont találtam el. Azzal leesnek RB-n, de egy másik Zero kill steal-t nyomott. Végig figyeltem a lala-t, hogy biztos földet fogjon nem sokon múlt mikor az orrom elõtt szétloccsantotta a team társ. Tudatosság kizárva, kiszúrta és lõtt. Nagyon ül a ruszki gépeken a Zero cannonja még mindig.
Véletlen kikapcsoltam Scroll Lock-al a Sweet FX-et, megdöbbenve tapasztaltam, hogy jobb a LOD nélküle. Megesküdnék, hogy ebbe belepiszkáltak. Nem lehetett így látni a gépeket.
Véletlen kikapcsoltam Scroll Lock-al a Sweet FX-et, megdöbbenve tapasztaltam, hogy jobb a LOD nélküle. Megesküdnék, hogy ebbe belepiszkáltak. Nem lehetett így látni a gépeket.
Lehet kéne egy kis szavazást tartani, hogy legyen a jövõben:
-Egy közös WT topic, mindhárom harcnemmel.
-Külön-külön WT topic az Air, vagyis WT(A), a Ground, vagyis WT(G) és a Naval, vagyis WT(N) harcnemnek.
Csak azért, mert megint párhuzamosan fut a két topic, azonos témával...
-Egy közös WT topic, mindhárom harcnemmel.
-Külön-külön WT topic az Air, vagyis WT(A), a Ground, vagyis WT(G) és a Naval, vagyis WT(N) harcnemnek.
Csak azért, mert megint párhuzamosan fut a két topic, azonos témával...
Lássuk csak, mondjuk nekem (Bár hozzáteszem, hogy 3-4 hónap kihagyás után kezdtem el újra játszani vele.):
- gyors, pörgõs csaták (ide most ne vegyük az AB meccsek követhetetlen és kaotikus játékát, mert nem egy lapon vannak. Mondjuk, mint egy HB csak fele/harmad annyi idõ alatt)
- sok nemzet, többféle tanktípus. Nagyobb "választék".
- CW.
Jelen pillanatban sok választás nincs MMO téren, átlaguser számára. Tank: WoT, repülõ: WT.
Azért ismerjük be, hogy a WoT minden hibája ellenére magasra tette a mércét és nem lesz könnyû ezt megugorni a Gaijin-nak (kinézet egy dolog. Az átlagfelhasználó úgysem használja ki a max felbontást és extra csilivili dolgokat mert nem bírja a gépe, tehát nem a kinézet fog dönteni.)
Hasonlóan a repülõkhöz, ahol már bukták a meccset Wargaming-ék.
- gyors, pörgõs csaták (ide most ne vegyük az AB meccsek követhetetlen és kaotikus játékát, mert nem egy lapon vannak. Mondjuk, mint egy HB csak fele/harmad annyi idõ alatt)
- sok nemzet, többféle tanktípus. Nagyobb "választék".
- CW.
Jelen pillanatban sok választás nincs MMO téren, átlaguser számára. Tank: WoT, repülõ: WT.
Azért ismerjük be, hogy a WoT minden hibája ellenére magasra tette a mércét és nem lesz könnyû ezt megugorni a Gaijin-nak (kinézet egy dolog. Az átlagfelhasználó úgysem használja ki a max felbontást és extra csilivili dolgokat mert nem bírja a gépe, tehát nem a kinézet fog dönteni.)
Hasonlóan a repülõkhöz, ahol már bukták a meccset Wargaming-ék.
uninstall gomb ? <#idiota>#idiota>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ezen az FRBpályán van free kill a ruszkiknak bõven.Az elõbb kolléga 10 gépet szedett le.Igaz én húztam az idõt bomberrel.Senki nem támadott jó sokáig.Így volt idejük lõdözni
A WoT egy dologban jó nekik. Látják, hogy mi az ami jó és mi az mai rossz a játékban. Akár a játékban játszva vagy a fórumokat böngészve. Így könnyebb alakítani a saját programot. 😊
Pontosan a wot miatt kell titokban tartani mindent, és egy eléggé összerakott bétát tenni az asztalra, mert tuti, hogy az elsõ 3 napban egy csomóan átjönnek benézni, összehasonlítani, és csak akkor maradnak, ha meg lesznek gyõzve.
természetesen nem kell kézpénznek venni semmit egyelõre amíg nem mondanak valami pontosabbat hivatalosan
ezek a félinfók a korábbi TS fejlesztõi kérdezz-felelekbõl vannak de igazából titkolóznak mint az állat 😊
ezek a félinfók a korábbi TS fejlesztõi kérdezz-felelekbõl vannak de igazából titkolóznak mint az állat 😊
elvileg is-is lesz majd egyszer errõl lehetett hallani legalábbis
lesz csak tankos pálya meg lesz olyan ahol repülõ is lesz
lesz csak tankos pálya meg lesz olyan ahol repülõ is lesz
Hogy van az hogy ugyanazt a jelet /decalt raktam az összes gépre de a japó bomberekrõl eltünt míg minden máson megvan? (us/UK-t nem néztem)
+ Az a 20k aki 90-10%-ban tankozni fog inkább, mint repülõzni. A tankos tuti népszerûbb lesz. És csupán azért, mert sokkal, de sokkal könyebb 2D-ben gondolkozni mint 3-ban.
És a 40-45k csak a repcsis része. MAjd ha abból a 80-170k-ból átjön a 70% akkor lesz itt 150k átlag simán 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Hagggggyuk már a mocskos tetves arty módszert. Kis faszlámák 24/7 pötyögneg a kurva annyukkal. Play like a man. Rohadjön meg az összes arty. WAAAAAAAAAAAAAGH!!!
(tessék, csakhogy meglegyen a feeling <#vigyor1>#vigyor1> )
De értelmesre fordítva a szót.
Amúgy a balance, mint olyan nem létezik a wotban. Arty nerf sem segített, ideje volt kurvára, de nem segített semmit. Most TD nerf kellene és overall penetration nerf, mert olyan, hogy armor nem létezik. Ja meg overall ruszki nerf.
+ értelmesebb sebzésmodell és játékmódók és mapok és rendes reward rendszer és gold ammo tiltás. stb. stb. stb. Szóval ja, egy kalap szar az egész.
De meg kell hagyni, mikor utoljára fenntvoltam woton (féléve) a napszaknak megfelelõen 80-170k(!!!) ember tolta az EU szerveren. Szóval tényleg van hova fejlõdni a WT-nek. Tény: steam óta az eddigi 30-35k-s csúcsok felmennek 40-45k-ra. Mindenképpen jót tett a steam, meg a ps4 gamescom "ingyen reklám".
Ott nem értékelik a tréfát 😊)))
+ pontért javítsd ki a hibásan leírt mondataimat...<#falbav>#falbav>
Házi feladat: Másold át ezt a pár sort és tedd be a WOT fórumba,majd készíts 3 oldalas élménbesámolót az ott elhazott reakciókról !<#nevetes1>#nevetes1>
(bár lehet hogy itt is megtalálnak...ezek ott vnnak mindenhol)
(bár lehet hogy itt is megtalálnak...ezek ott vnnak mindenhol)
Engem nem zavar, csak rövid idõt játszottam kikapcsolódásképp. Legjobban a felülnézetes tüzérséget szerettem, amivel elég nehéz volt, hogy a pálya másik végébõl a sunyi sziklák mögött elbúvó mozgó pontokat kellett eltalálni. Az volt az ász, aki 1-2 találatból kivitt egyet. Remélem ebben hatékonyabbra szimulált lesz a szõnyegbombázás, mondjuk kazettás robbanólövegek 😄
frb-n egy csomóan vannak orosz oldalon is
ennyire jó az orosz oldal vagy az elvtársak ennyire utálják a japánokat ? 😊
ennyire jó az orosz oldal vagy az elvtársak ennyire utálják a japánokat ? 😊
Ma találkoztam két kollégával akik nagyban beszélgettek ki milyen tankot szedett ki.Mondom: Wotozunk-wotozunk?
Igen.
Mi lesz veletek ha kijön a WT tankos része? Az mi?
Szòval van még mit tenni reklám célbòl.De egyböl ráugrottak a témára.Persze ez nem reprezentativ felmérés..meg nem ide tartozik....bocs:-)
Igen.
Mi lesz veletek ha kijön a WT tankos része? Az mi?
Szòval van még mit tenni reklám célbòl.De egyböl ráugrottak a témára.Persze ez nem reprezentativ felmérés..meg nem ide tartozik....bocs:-)
most az van, hogy 7-8 km magasan bejön 6-7 spit + 1-2 egyéb gép picivel alatta aztán lehet ügyeskedni ellenük xD
nem igazán értem, hogy egy olyan nemzettel amiben csak bombázóim vannak miért soresolnak 1 db leszálló elfoglalásra tervezett csatába. természetesen egy másodperc játék nélkül kiléptem, de ezután zsinórban még 4x ugyanazt a pályát adta. sajnálatos hiba
Szerintem is. Régen egyedül a Corsair tudta, mint fighter, szép türelemjátékkal nagy eséllyel elintézni a japánt. Nem egyszer a 45 perces fuel tank, sebesség és a sok lõszer nyert. A P47 WEP-je bugos volt, P63 1-2x zuhanhatott rá, ha mellé lõtt kampec. Az új HB balanszot nem ismerem. A macskát amint adódik alkalom kipróbálom jap ellen, de annyira ritka a japán, hogy ha az van inkább velük megyek. Élvezet most is RU RB-n 2-3 lövéssel szétloccsantani a Lala-kat, ha már a bomber ellen nem megy 😊
Hahaha. HB-ban Én lettem a túlélõ. xD
Titta büszke vagyok magamra. 😄 Persze az enemy lehülyézett, mert leszedtem a valami oltári nagy bombázójukat. 😄 Valami H64 mittom mi volt. Meg lekaptam aszem 2 vadászt is. Meg szétbombáztam mindent. 😄 Jó ez a PBY5a Catalin. 😄
Hol is lehet feltenni a replayt? 😛
Titta büszke vagyok magamra. 😄 Persze az enemy lehülyézett, mert leszedtem a valami oltári nagy bombázójukat. 😄 Valami H64 mittom mi volt. Meg lekaptam aszem 2 vadászt is. Meg szétbombáztam mindent. 😄 Jó ez a PBY5a Catalin. 😄
Hol is lehet feltenni a replayt? 😛
Nemtom.. 30k a repair, az kb 4 gép lelövés halálonként, prém nélkül. Sztem kihajtom belõle a Free repairt, aztán annyi, mert elég gyík az FM-je.
Jó az valamire egyáltalán? Érdemes pénzt adni érte?
162, na..
Nekem a 183 van meg, de kb az megy, hogy felszáll a többi Jetz, lelövik az ai-kat, aztán meghalnak.. így nehéz 😊
Amerikai BnZ gépek. De gyébként tényleg nem egyszerû eset.
vettem egy jetet....me163b....ez a 6 perces fuel rohadákság😛 bár kilehet bekkeelni 8-12 perceket félgázon...,de a mocsok eellenség bújkál az esetek nagy % ban és lemészárolnak minket a kifutón:S
azt "csíteltem" ki,hogy 5-6 percig nem megyek be ergó mikor 54-55 percnél belépek már ott az ellenfél a repterünk felett és kilehet szedni 1-2 mókust...bár szinte én is mindig halok így a free repair után felejtõs ,mert még 2 killeel gyõztesen is 40-50k prémiummal...és a gépet 45k javítják!😄 komoly
azt "csíteltem" ki,hogy 5-6 percig nem megyek be ergó mikor 54-55 percnél belépek már ott az ellenfél a repterünk felett és kilehet szedni 1-2 mókust...bár szinte én is mindig halok így a free repair után felejtõs ,mert még 2 killeel gyõztesen is 40-50k prémiummal...és a gépet 45k javítják!😄 komoly
Ez felveti azt a kérdést. Bombereket nem számítva, egy jó Zero pilóta ellen azonos tier-en mi nem esélytelen?
"ha kapott volna a német oldal is valami finom új gépet ott is lennének sokan mint régen a dora korszakban 😊"
És az újdonság varázsa, sok embernek szvsz már maxos a GER. Most hogy egy kicsit balanszoltak az angolon, amik sokáig az utolsó helyért vetekedtek a ruszki gépekkel, rábuktak páran. Emlékszem még a régi Silcily HB mapokra, amikor GER-el mentem ilyen 2 oldalnyi win streakek voltak. Már durcás lettem, ha egyetlen egyszer is nyerni mertek 😊))
És az újdonság varázsa, sok embernek szvsz már maxos a GER. Most hogy egy kicsit balanszoltak az angolon, amik sokáig az utolsó helyért vetekedtek a ruszki gépekkel, rábuktak páran. Emlékszem még a régi Silcily HB mapokra, amikor GER-el mentem ilyen 2 oldalnyi win streakek voltak. Már durcás lettem, ha egyetlen egyszer is nyerni mertek 😊))
Mi sokáig próbáltunk menni vele HB-n, de a Zerok ellen teljesen esélytelen gép. De hát a valóságban is ez volt a baja.
"Mert a catek eléggé gyengék jelenleg."
Hmm nekem 7-es Wildcat a kedvenc low-mid tier US gépem. Kis kaliber, cserébe 6 köpõcsõ. Jó turn time, viszont nem sebesség rekorder. Olyan 109-E kategóriás, stabilabban repül és egyenletesebb a lõszerelosztása. 109-E valamivel gyorsabb, de hamarabb kifogy a 120 db cannon, ami valójában 60 lövés, mert egy adag 2 lövedék.
Hmm nekem 7-es Wildcat a kedvenc low-mid tier US gépem. Kis kaliber, cserébe 6 köpõcsõ. Jó turn time, viszont nem sebesség rekorder. Olyan 109-E kategóriás, stabilabban repül és egyenletesebb a lõszerelosztása. 109-E valamivel gyorsabb, de hamarabb kifogy a 120 db cannon, ami valójában 60 lövés, mert egy adag 2 lövedék.
yesss...csak idöm legyen..
végre egy jó hír 😊
most, hogy mentem pár kört vadásszal hát.. ezt a spit buffot tényleg nem értem hogy gondolták 😄
ez lesz mostantól, hogy minden patch-be betesznek valami rohadt elszállt dolgot? xD
most, hogy mentem pár kört vadásszal hát.. ezt a spit buffot tényleg nem értem hogy gondolták 😄
ez lesz mostantól, hogy minden patch-be betesznek valami rohadt elszállt dolgot? xD
RUS-JAP FRB van.
én nem használom a bombázó nézetet , HB-n is ha bomberrel megyek akkor külsõ nézetbõl zoomolok rá a földön kúszó célkeresztre és úgy bombázok , tök jól elvagyok vele. nem kell semmilyen csiricsáré szarság csak jó megérzés kell.
az meg a te bajod hogy nem mész le földközelbe bombázni akkor nem is fogsz mozgó célokat kiszedni. egyébként meg egy jó bombázóval szarrá lehet szívatni a vádászokat .
az meg a te bajod hogy nem mész le földközelbe bombázni akkor nem is fogsz mozgó célokat kiszedni. egyébként meg egy jó bombázóval szarrá lehet szívatni a vádászokat .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ugyanazt a Free to playnek nevezett üzelti modellt használja mint a WoT és más MMO-k. Emiatt aztán magas tierû 13+ gépek fenntartásához prémium számlára lesz szükség. De nem is a gépek fenntartása a nehéz, hanem prémszámla nélkül magas tierben a fejlõdés csigalassú.
ez ellen csak akkor lehetne, ha egyszerre dobálnának ki minden nemzethez gépeket illetve most a spit buffot kicsit kihasználják a népek 😊
ha kapott volna a német oldal is valami finom új gépet ott is lennének sokan mint régen a dora korszakban 😊
ha kapott volna a német oldal is valami finom új gépet ott is lennének sokan mint régen a dora korszakban 😊
Kiváncsi vagyok mikor tesznek ez ellen valamit.Néha már úgy érzem mintha wotoznék...
Alul az összegek is érdekesek. Persze nem teljesen igazságos statisztika, de látni a lényeget.
Alul az összegek is érdekesek. Persze nem teljesen igazságos statisztika, de látni a lényeget.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yes 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én megoldom. 😄 AI az esetek 90%-ban az utat követi. Szóval csak szépen rá kell állni az útra és megszórni. Ez az easy verzió. A nehezebb mikor a zuhanó bombázók bezavarnak, mert akkor szétrebbennek. 😄
Fenrir: Én is tudom mi az a bombázó nézet. Ezt szidom, hogy használhatatlan vacak. Amit meg Én linkeltem azon nem az volt a lényeg, hogy a bombázó nézet, hanem a sárga célkereszt a beosztásokkal.
Fenrir: Én is tudom mi az a bombázó nézet. Ezt szidom, hogy használhatatlan vacak. Amit meg Én linkeltem azon nem az volt a lényeg, hogy a bombázó nézet, hanem a sárga célkereszt a beosztásokkal.
szerintem jóval kíméletesebb
mire eljutsz a mig-15ig pl addigra bõven túl leszel "pár" meccsen 😄
jobban is fog menni, jobban is fog gyûlni a pénz 😊
mire eljutsz a mig-15ig pl addigra bõven túl leszel "pár" meccsen 😄
jobban is fog menni, jobban is fog gyûlni a pénz 😊
de azért kíméletesebb mint a wot? vágod mert ott menni kellett kis tankokkal hogy fedezd a nagy tankok költségvetését... itt is így van?
Változó. Ha túléled a csatét és le is lõsz vagy megsemmisítesz földi célpontokat akkor nem leszel mínuszban. Ha meg meghalsz.. Sok mindentõl függ, hogy hogyan jössz ki. Az esetek nagy többségében nem fizeted ki a maximális repair costot. Meg az is számít, hogy ha veszítetek is mennyi ellenséget öltél meg. Persze egy Mig-15 elvesztése elég költséges javítást hoz maga után.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”