War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Nene hajtómû átadásának ügye meg hát, a háború utáni zseniális brit munkáspárti kormány tette ugye.
A brit Meteorok nem repülhettek a németek által uralt terület fölé, annyira féltették attól, hogy a technológia idegen kézbe (és itt nem csak a németek, de a szovjetek is játszottak!) kerüljön.
Az pedig már a történelem fricskája, hogy nem sokkal késõbb a britek önként és dalolva adták át a Nene hajtómûvet nekik...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
1944 Július 19.-én állt szolgálatba a Gloster Meteor F.1, és Január 20.-án az F.3, szóval azért túlzásokba ne essünk.
amúgy van nála furcsább gép a G5N 😄
azzal csak nagy magasságban lehet fordulni de ott is néha mûvel furcsa dolgokat 😄
1000 alatt meg hûû..xD
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Azt a 6 percet meg ki lehet bõvíteni siklással. A 163 egy "glider" volt.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
24 bombával sikerült kidobnom 9 földit vegyesen amit tudtam nem válogat az ember ugye 😄
a repülõ tehén legelés..
Ha IMG tag-ek közé rakod a .jpg végût (a második fentrõl), akkor egybõl képként jelenik meg. - Cifu
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha pedig a t34-es rádiójánál tartunk, akkor robbanjon le 5km-enként minden tiger/tiger2. Egyszerüen egy szórakozást célzó játékban ilyet nem lehet megtenni.
Mindjárt berakom a banner alá linkbe, oszt jó lesz. 😊
Igen, ezek a dolgok olyan problémák, amivel nehéz mit kezdeni.Csak gondolj bele, hogy 1944-es gépek ellen mit arathatna, ha a jelenlegi azonos két oldali létszámmal épül fel az MM. Hogy oldod meg, hogy a Me-163 ne legyen túl erõs?
A németeknek ilyen luxusra nem volt lehetõségük, de a feljegyzések szerint is sok Me-262-es egyszerûen azért veszett oda, mert a pilóták kiképzésére nem volt rendesen lehetõség, és a gép hajtómûveinek minõsége katasztrofális volt.
Ez egyébként a WT(G) esetében is elõkerült egy FAQ-ban, hogy beleszámolják-e azt a játékba, hogy a 1944 második felétõl a német harcjármûvek páncélzata egyre romló minõségû lett az ötvözõanyagok hiánya miatt. Persze ilyenkor mellé lehet tenni, hogy oké, de akkor a T-34/76-osoknál meg legyen benne az, hogy a raj felszereltsége: rajparancsnok: 1x T-34 rádió adó/vevõvel, mellett meg: 2x T-34 rádió vevõvel. Ugyanis ez volt a bevett felszerelés...
bejössz a me163-al...3-4 perc miree a csatatérre érsz normális magasságban marad 3 percnyi üzemanyagod olyan gépeek ellen akiknek még van 30-40-50 percnyi a tankban.....csinálsz 3-4 rácsapást és halott vagy....na eennek aztán mi az értelme úgy mégis???
A fõ probléma az, hogy nem azonos "évjáratú" gépeket akaszt össze, hanem kb. azonos képességûeket. Ha dátum alapján lenne a sorrend, akkor nehéz lenne élvezetes játékot összehozni, lévén valahogy akkor is ki kéne egyensúlyozni a játékot.
Elhiszem, hogy jobban tetszene, ha a Me-262 és a Me-163 csak az 1944/45-ös gépek ellen menne, de akkor cserébe egy német játékosra jusson 10 szövetséges?
A maga "nevetséges" teljesítményével. (go 229 néven, a tevezett tech tree tartalmazza ezt a gépet, ezek a feltételezett történelmi adatai: )
Performance
Maximum speed: 977km/h (607 mph) at 12,000 metres (39,000 ft)
Service ceiling: 16,000 m (52,000 ft)
Rate of climb: 22 m/s (4,330 ft/min)
Armament
Guns: 4 × 30 mm MK 108 cannon
Rockets: R4M rockets
Bombs: 2 × 500 kilograms (1,100 lb) bombs
Remek, akkor ezt megbeszéltük. A wot bizony egy kupac szar. Itt most azon vitatkozunk, hogy mekkora. <#unalmas>#unalmas>
Sehol, ez nem a realitásról szól, egy átmenet a realitás és az arcade között. Nem azt állítottam, hogy reális...
Kezdeném úgy, hogy több, mint 6k csatám van wotba. Kis online statisztika nézés után neked ~2500.
Értem, ha az e-peen mérés a mindened, akkor hozzátenném, hogy nekem még volt ~3k csatám a bétában a wipe elõtt. A láthatósági rendszert (még a revampolt elõttit) úgy próbáltuk a US (akkor még nem volt külön EU) béta fórumban kifejteni - aminek az lett a vége, hogy ideiglenes bant kaptunk, mert a játék fájlaiba kezdtünk el információ után turkálni. Akkor így kvittek vagyunk, vagy még ez sem számít?
És mindenféle sértés nélkül, (statisztika szerint) te az átlagos játékos kategóriába tartozol (bár sokat javultál az utolsó 500 csata alatt) én meg a jó kategóriába. zzel csak azt akarom mondani, hogy én sokkal jobban, mélyebben átlátom a wotot, még úgy is, hogy fél éve nem toltam.
Szóval a te szavad akkor többet számít, mint az enyém? Sértés nélkül, természetesen...
Az a 200mm orr páncél vicces, mert alul jó az 80-nak is amit pz4-el átlövök.
Ismered a Ferdinand páncélkialakítását? Akkor tudod, hogy az upper glacis és a felépítmény 200mm-es, a lower glacis meg hulldown-ban lehet tartani.
Mellesleg te anno játszottál akkor, amikor még a régi t9-es IS4-benn volt?
Képzeld, már akkor is, amikor nem volt a játékban a JSz-4-es...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kezdeném úgy, hogy több, mint 6k csatám van wotba. Kis online statisztika nézés után neked ~2500. És mindenféle sértés nélkül, (statisztika szerint) te az átlagos játékos kategóriába tartozol (bár sokat javultál az utolsó 500 csata alatt) én meg a jó kategóriába. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én sokkal jobban, mélyebben átlátom a wotot, még úgy is, hogy fél éve nem toltam.
Beleolvastam a cikkbe, és megakadtam a ferdinandos résznél. Az a 200mm orr páncél vicces, mert alul jó az 80-nak is amit pz4-el átlövök. Nesze balansz. A Tiger 2 tényleg gyakran kerül t10-be 150k játékos között... De mindenkit szopat az mm ami egy fos.
TD-k messze túl nagyot sebeznek, nem kelett volna a t10-es TD-ket betenni.
A fejlesztõk régóta szarnak a modellezésre, fognak egy tankot és rátesznek egy másik tornyot és kész.
És a weak spotok is kurva érdekesek. Valahogy MINDIG kevesebb kerül belõle arra ami orosz. Az is7-nek SOKKAL hatékonyabb páncélzata van mint a Mausnak és gyorsabb, jobb a tûzgyorsasága, kisebb stb.
Mellesleg te anno játszottál akkor, amikor még a régi t9-es IS4-benn volt? 180-as orr és oldal páncéllal, amin a t10-es skuló képes volt 3szor egymásután 0-át sebezni, miközben a kellemes hang közölte, hogy "great shot"? És ez a random 0 dmg átütõ sebzés most is megvan minden tank esetében. (ami orosz ott ennek az esélye 20%/lövés, ami más ott 5%/lövés)
Hibák javítása helyett nonstop új tankokat spamelnek szétkurva a balansz maradékát.
Hú de felbasztam magam.
Cifu: Nem azt szeretném, hogy a képen látható szinten kimodellezzék a célzórendszert. Annyit szeretnék, hogy a mostani nyomorúságos célkereszten legyen keresztbe meg hosszába strigula. Ami mondjuk 0-5-ig tartana és 0.5-el növekedne. Ennyi szeretnék. Az nagyon sokat segítene ( nekem ) a szórásban.
5000 méterre nem megyek fel, de csinálok neked egy videót, ahogy leszórom 4000 méterrõl a mozgó célt. Rendicsek? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval a WoT nagyszerû fizikáját meg miegyebet Én nem tudom hova tenni. Semmire való használhatatlan vacak meg parasztvakítás. Mert akkora mázli faktor van benne, hogy az iszonyat. A T29-es tank 50 m-rõl mellélõtt egy velem szembelévõ tanknak. A tank közepe volt becélozva a hasa alja. És erre balra mellé lõtt! Pfff
Meg még egy utcsó dolog. Mikor állsz és a tankot lövöd ami 25 méterre van tõled. majd egyszer csak egy 40 tonnás dög 25 m-rõl eltûnik elõled. Vagy az mi már, mikor a tank 50 m-el elõtted jelenik meg. Szóval no comment.
A #19693-nak igazat adok ebben.
A páncél modellezése is egy kalap szar. A Mausom-at a lánctalp fölött simán átlövik, kis átütéssel is. Akkora RANDOM effekt van a játékban, mind sebzés, mind átütést illetõen ami egyszerûen sok. Követhetetlen. Patton 240 és 480 között sebez. Mi?! Minek ebbe ekkora random?!
A balansz egy vicc. De hadd ne fejtsem ki ezt 2,5 oldalban, hidd el menne, érvekkel.
A feltöltö linket köszi.Majd tesztelem
.hu/view/130826/Screenshot175148_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes...az eleje
Honnan enged képet rakni?
Tisztában vagy azzal, hogy mûködik a WoT sebzésmodelje? Ebben kifejtettem kicsit bõvebben, hidd el, elég jó a WoT sebzésmodellje, persze azt figyelembe véve, hogy HP alapú...