War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Orosz oldalrol határozottan tõbb cél van.( konvoj,ai bomerek,aaa-k)....mondjuk nyerni nem szoktak..
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A halál csupán a kezdet...
Eddig szartam bele a gyógyításba de most már érdekelne...
A kettõ együtt (rövid várakozási idõ és csak azonos tier bracket) csak akkor lehetséges, ha nagyon sok játékos játszik...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Twi FRB n nem pròbáltad? ( jò az új map) Nemsoká meglesz nekem is bár szomorû hogy 2/3 xp kell az uj toronyhoz...persze sasért odaadnák.
hamarosan megvan a másik utasszállító is 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

meg lehet nézni a replayt?
a csókos orosz ágon is t8 ban van elõször a yak9-en.
nekem az lenne a kérdésem a szakértõktõl, hogy ilyenkor érdemes külön-külön lövöldözni az ágyuval és a puskával, vagy inkább egyszerre érdemes szórni mindent?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az elsõ corsairt meg valami eszeveszett gyorsnak érzem még a 109-hez képest is (azonos tieren). Csak azt a 6 tetves .50-est kell megtanulni BNZ-re használni.
Meglepõen élvezem ezt az amcsi ágat. 😛
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Utána fun -ból nyomtam egy Arcade csatát, nem hazudtoltam meg magam. <#nevetes1>#nevetes1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ki49el nagyokat lehet játszani
az elõbb egy p47el viaskodtam én is 😄 lehet csinálok róla videót mert elég mókás lett csak így h a replay lespórolja a lövészeket elég gagyi..😊
ráküldött két torpedót (2x1000kg) miközben javítottak rajta és nem történt semmi velem illetve természetesen a hordozóval sem aztán elfelé menet pont úgy ment h rálátott a lövész a 20milissel és kb 1 km-en betalált a lövedék és kigyulladt a hülye XD
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Milyen lõszer kéne a 37-es amúgy? HEFI vagy AP? Értem, hogy mi a két lövedék, csak a gyakorlati hasznát nem vágom.
Gezu, Te meg az AB-ban ne keress repmodellt meg sebzésmodellt, ezt már ezerszer megbeszéltük 😊
naszóval: kidobtam 4 tankot majd 3!!! BF et szedtem le akik egyesével repûltek be mögém szinte nem is karcoltak majd nagynehezen egy G6 a 3db 30-as végre leterített....
elmennek a Ganjinosok oda ahova most gondolom😛😊)
A jet kérdést meg lehetne oldani a történelmi hûség irányából is. Eszerint járna a németeknek egy NSZK-s F-86 és egy NDK-s Mig-15 és mindjárt helyre is állna a balance. 😛
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,