War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Animefox
kifutón kell lenni az a lényeg.... najó megnézem a legközelebb.. és nem lehet tudni hogy hol lehet megnézni hogy a csata után mennyit vont le minuszba a gép tõlem? Mert most egy igen véres durva csata volt és még mindig ugyanannyi a lionom mint a meccs elõtt és most már kezd durva lenni hogy rengeteg csata után egy petákkal sincs több lóvém így ebben a játékban tökre meg fogok akadni

Bizony menekülnek a kis majmok:-)Ezért lepõdtem meg hogy ki49 el 30 + földit szòrt ki a kolléga.Pedig ott már csak bomber nézet van.
Orosz oldalrol határozottan tõbb cél van.( konvoj,ai bomerek,aaa-k)....mondjuk nyerni nem szoktak..
próbáltam frb-n de ott jármûveket kell szedni és hát ha alacsonyan repülsz akkor ezek nem menetelnek tovább ott szépen sorban hanem szétspuriznak mindenfelé a tetvek 😄
Torzonborz
ööö semmit , leszállsz és kezdõdik a javítás automatikusan . arra figyelj hogy ha túlfutsz rajta és úgy állasz meg akkor nem lesz javítás.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Pluskast
Elõször is meg kell állnod. Aztán ha az megvan elvileg bal alul kiírja a hátralévõ idõt ami a javítás elvégzéshez szükséges. Várd ki és utána automatikusan visszatesz a játék a kifutópálya elejére. Azért a javítás idõ alatt (HB-ban) érdemes megnyomni a Z gombot is mert azzal indítod el a fegyvereid újratöltését.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Fenrir
Megállsz, utána automatikusan megkezdõdik a javítás. Ha nyomod az R-t akkor a fegyvereket is újratöltik.

A halál csupán a kezdet...

Animefox
Valaki megmondaná hogy mi a fütyköst kell csinálni a reptéren a kifutón hogy a szerviz kezelésbe vegye a sérült gépemet? Gondolom valamilyen varázsgomb a klaviatúrán...
Eddig szartam bele a gyógyításba de most már érdekelne...

[NST]Cifu
Két olyan érvet hozol fel, amelyek egymásnak ellentmondanak. Vagy hosszú várakozási idõ, de vállalható csaták, vagy rövid várakozási idõ, de nagy tierkülönbségek...

A kettõ együtt (rövid várakozási idõ és csak azonos tier bracket) csak akkor lehetséges, ha nagyon sok játékos játszik...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

"HB-ra amúgy se megy be az ember olyan géppel, aminek 30 lõszer van a gépágyújában."...dehogynem.Egy találat egy gép.Ráadásul dodòbòl szinte csak nagy kaliberrel szedtek ki.Kobránál meg van kis löszer is elég.
Twi FRB n nem pròbáltad? ( jò az új map) Nemsoká meglesz nekem is bár szomorû hogy 2/3 xp kell az uj toronyhoz...persze sasért odaadnák.
Mit mûvelt a kobrával!Az igen.Emelem kalapom.Nem a szokásos népszerû gépekkel ment.Szerintem az emberek többsége egy s**rnak tartja a kobrát (HB és FR😎,de amit õ csinált vele...Élvezet volt nézni.

nekem most összejönnek a dolgok a japó bombázókkal 😊
hamarosan megvan a másik utasszállító is 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jó, én résezmrõl a következõ nagy peccsig pihenõpályára raktam a War Thundert. Egyszerûen vállalhatatlan a mathmaker, egyetlen értelmes csatába se volt képes belerakni napok óta már, a csatára várakozási idõk pedig nevetségesen hosszúak. Durván javításra szorul a játék.

Arcadeon mindegy, mert az úgyis csak a bemelegítés. HB-n meg külön kell mûködtetni a gépágyút és a géppuskákat, ha egynél több killt akarsz csinálni. HB-ra amúgy se megy be az ember olyan géppel, aminek 30 lõszer van a gépágyújában.

új grmlz videó 😊 pont idevág h a kobrákról beszéltetek mert az is van benne 😊

ez nagyon jól néz ki!
meg lehet nézni a replayt?

igen, elég jól néz ki, hogy tier6-ban 37mm-es ágyú van rajta!
a csókos orosz ágon is t8 ban van elõször a yak9-en.

nekem az lenne a kérdésem a szakértõktõl, hogy ilyenkor érdemes külön-külön lövöldözni az ágyuval és a puskával, vagy inkább egyszerre érdemes szórni mindent?

gondolom volt türelme kivárni a megfelelõ pillanatot 😊

SitatiS
Durván emelkedik a vas<#eljen>

Let the good times roll.

Grat.Joy-al tolod?

Coral Springs
Mission accomplished, let's go home. <#eljen> <#hawaii>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Komolyan mondom tiszta vicc. A nyomorék vadászgép több ground unit-ot öl meg mint Én aki bombázóval repked. Persze a nyomorékoknak azt kell lövöldözni. Az nem baj, hogy a bombázókat levadásszák. A lényeg, hogy a VADÁSZgéppel õ megölte a földi célpontokat.
Rájöttem közben. 😄 Hatalmas fun gép. 4-5 kill AB-n alap. 😛 Nem is tunkolok vele, csak pötyögöm ami jön, oszt esik szét. 😛

Az elsõ corsairt meg valami eszeveszett gyorsnak érzem még a 109-hez képest is (azonos tieren). Csak azt a 6 tetves .50-est kell megtanulni BNZ-re használni.

Meglepõen élvezem ezt az amcsi ágat. 😛
Coral Springs
Hagyd alapon. Jó az a default.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Asszon'ták tõled kérdezzem, hogy mit érdemes tenni a cobra 37-esébe. HEFI vagy AP?
Coral Springs
Rászántam két órát hogy beállítsam a gamepad -ot az FRB -hez, valami beállításszerûség már kezdett kialakulni, de viszont Track IR híján teljesen esélytelen voltam. Próbáltam nézelõdni valamennyire az egérrel, de nem tudtam összehangolni a fordulásaimmal.

Utána fun -ból nyomtam egy Arcade csatát, nem hazudtoltam meg magam. <#nevetes1>

Torzonborz
orosz bomberek stalliniumból vannak , nem árt azoknak semmi 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Remélem hétvégéig marad ez az RB map, majdnem a HB-s kaszálásokat idézi JAP-al. Akkor bevinném az n1k-t, behozza a repair-t egy meccs, ha bukó lenne.
😄
ki49el nagyokat lehet játszani
az elõbb egy p47el viaskodtam én is 😄 lehet csinálok róla videót mert elég mókás lett csak így h a replay lespórolja a lövészeket elég gagyi..😊
jó kis dogfightot vívtam egy IL4 el ( KI49 ben)Vagy 20 percig lõdöztük egymást míg a otorom leállt majd a második is feladta túlmelegedésse.55 hit (ebben egy vadász leszedése is benn van olyan 10 hittel)és fighter medál..Szerintetek az IL4 legalább füstölt?
persze a tetves replay kinyírta most is a gunner-t mintha nem is lenne de azért vicces így is 😊
Gyakorlásnak jobb a custom battle vagy test flight AB az nem ad támpontot
lehackerezett egy dühös amcsi azzal a 10es prém BTD szarjával xD

ráküldött két torpedót (2x1000kg) miközben javítottak rajta és nem történt semmi velem illetve természetesen a hordozóval sem aztán elfelé menet pont úgy ment h rálátott a lövész a 20milissel és kb 1 km-en betalált a lövedék és kigyulladt a hülye XD
Ebben Coral a nagy szakértõ, én sose vittem Cobrát.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Azért AB-zok, mert beleszerettem a p39-be, de nem merem bevinni HB-ra egyenlõre.

Milyen lõszer kéne a 37-es amúgy? HEFI vagy AP? Értem, hogy mi a két lövedék, csak a gyakorlati hasznát nem vágom.
Ja, akkor oké <#nyes>

Oké, oké, de akkor is. <#smile>
Ja kérem, aki beül a Tu2 20mm-e mögé, az meg is érdemli a sorsát 😊)) Nem tudom mit csodálkoztok ezen 😊

Gezu, Te meg az AB-ban ne keress repmodellt meg sebzésmodellt, ezt már ezerszer megbeszéltük 😊

Inkább, mint a prototípusok. De ha ez sem megy, akkor legalább legyenek propellers only session-ök.

Én meg az orosz attackerekre vagyok pipa. Az volt az elmélet, hogy játszom egy kellemes AB-t kezdésnek, erre felbasztak. Mindegyik gépemet su2/il2 lõtte le, miután kényelmesen lefordultak a tûlélt fél tár után. Igaz AB-ben én is átlag ~5öt lövök il2-vel de azért haggyuk már. Sok lesz.
elõvettem a TU2-met,mert felqrta az agyam,hogy egy medvemacska 3/4 tára kellett bele,hogy leszedjem és mindezt 550 kmh óránál 3 perces üldözés után.....

naszóval: kidobtam 4 tankot majd 3!!! BF et szedtem le akik egyesével repûltek be mögém szinte nem is karcoltak majd nagynehezen egy G6 a 3db 30-as végre leterített....

elmennek a Ganjinosok oda ahova most gondolom😛😊)

Meg beraknák a japán F-86 Sabre-ket is, mi? <#smile>

<#eljen><#vigyor2>

Üdvözlet az Uraknak!

A jet kérdést meg lehetne oldani a történelmi hûség irányából is. Eszerint járna a németeknek egy NSZK-s F-86 és egy NDK-s Mig-15 és mindjárt helyre is állna a balance. 😛

Az a B17-nek paradicsom 😊) 16x500 font.. Csak oda a németekhez kizárólag vadászt tesz, azok meg leradírozzák hamar. De még így is lehet tartani ott a 8 ligh-pillbox-os köröket 😊

most amúgy nagyon nem jó menni vele.. az esetek 90%-ban koreába tesz ami talán a legrosszabb neki 😊 néha kegyelmez egy berlinnel de nagyon ritkán viszont az maga a paradicsom 😊
Ja, emlékszek, én is álltam bele a földbe bólogatva jó párszor.. talán még közös csatánk is volt ilyen 😊)

már csak forduló közben csinálja néha de ha kihozza az ember egyenesbe akkor megszûnik régen akkor is csinálta tovább ugye menthetetlenül 😄
Ülj át olyankor gunner nézetbe, mert ilyenkor restartolja az instruktort.

ha mindenki ugyanolyan ütemben fejleszt, akkor nem, mert míg az ME262 több volt mint egy sima repülõ új hajtómûvel, addig a meteor szerkezetileg jobban hasonlított egy csavaroshoz. Persze így is veszítettek volna a Németek, max még kijön pár új kis példányszámú Német gép.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ok.Csak számomra egy kicsit vicces volt. 😊 De ne vedd rossz néven.Nem bántásnak szántam.