War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Arra azért készülj rá, hogy AB-ben eléggé nagy kihívás lesz USA gépekkel repkedni, olyan 5 felett jön el az amikor mindenki jobban fordul nálad, gyorsabb és erõsebb fegyverei vannak.
A halál csupán a kezdet...
Aztán az egyik AI eltûnt a halálba, ekkor jött egy kis földi célpont támadás. A majmok szerencsére, beszorultak egymásba, rengeteg földi egy kupacban kapart. Volt olyan rárepülés ahol 5 kiment belõle. 13ig jutotta amikor megnyaltam a földet a propellerekkel ahogyan kell. 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Azt hittem a Havocra hogy eltûnt, nem láttam a Tree-n <#pardon1>#pardon1>
LA5 mid tierre egy fair balanszos gép GER vs RU-n, japán ellen koporsó 😊
Két yak és la5.
Utóbbi két nap tapasztalata, hihetetlenül nincs balansz a JAP vs RU-n, Gol-on. A JAP-nak mindig van minimum egy kill és nem igen veszít. Gol-ra a ruszkik bomber nem igazán hoznak már be a célpontok fura lepakolása miatt. A vadászaik teljesen esélytelenek. Csak mi a japók hibázhatunk, de nem õk nyernek, hanem a japán veszít.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A bombázókról nem tudok nyilatkozni, nem az én világom.
Én arra utaltam, hogy joyyal nincs sikerélményem, sehol sem, pedig már ~3 órát beletettem, de nem érzem, hogy bármerre haladnék vele, a kezem elfárasztásán kivûl.
most már lassan HB is kezd az lenni . rammolnak , bemásznak a tûzvonaladba , basznak figyelni a társaikra stb. 😞
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A halál csupán a kezdet...
Amúgy hiába van mellettem a tök új joy, és hiába látom, hogy mit lehet mûvelni HB-n, nem érzek elég kitartást, hogy beltanuljak. Az hogy másfélóra test flight, 10 AB meg 3 HB után a joyos össz eredményem ~10 hit volt, nem éppen növelte a kitartásomat. Még úgy se, hogy agyfaszt kapok az instructortól HB-ben 109-el.
Egy ilyet használok a játékhoz, még az õskorban vettem.
a joykezelést meg azt hiszem a Q-A videóban rákérdeztek és battlefieldel tanulta/tökéletesítette 😊
Szimplán cáfolja azt a tézist, hogy a joy használat önszopatás HB-n. Pedig tudom, hogy az. GrmlZ paradoxon 😊
annyiból rosszabb, hogy nem tud annyi bombaterhet vinni
még a G5N-tõl is elmarad ebben
viszont van rajta 3 darab dupla 20milis lézerágyú 😄
viszont ez is csak akkor mûködik jól ha magasan van 😊
1000 méter alatt õ sem szeret fordulgatni 😄
nem semmi 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne próbálkozz gamepaddel. Órákig szenvedtem az enyémmel, hátha sikerül beállítani, be lehet és tud vele repkedni az ember teszt flight-on. Hiába, ha a légi harc esélytelen lesz vele. Nem lehet versenyre kelni a joy-osokkal pláne, ha még pedált is használ, mint az RB-n funoló repszimes ász klánok. Látok pl. CloD-os squadokat nem egyet ott lazulni.
Egyszerû oka van, a kontrollernek azonos szögre esõ elmozdulása kisebb mint a stikcnek. Minél hosszabb a joy karja annál precízebben lehet irányítani a gépet (ezen a sensitivity sem segít). Szvsz 154 Wolf titka ebben is rejlik, hogy majd egy méteres "kályhacsõvel" kormányozza a gépét, és azzal leheletfinom mozgásokra képes. 😊 Nem csak a célzásnál segít, hanem mikor a határon mozgatja a gépet nem pördül meg egy hirtelen mozdulatra. Finomabban korrigál.
Valamint a rudder, joy-on a 3d nem rossz, de elég kényelmetlen megoldás, mindig enyhén ugyanabban a kitekert pozícióban tartani fel-le mozgatás közben. Megtanulható, de aki egy pedál használatát kitanulta ugyanabba az elõnybe kerül, mint wolf az elborult kütyüjével.
Utoljára hagytam a követõt. Ez egy érdekes dolog, valaki elboldogul nélküle pro szinten (nem tudom hogy csinálja), valakinek nélkülözhetetlen. Wolf 1 pontosat használ, de megbuherálta, el tudja ugrasztani a pilóta fejét szélsõséges koordinátákra.
RB-n azért elég sok van belõle. Nagyon jó a FOV belõle. A két elsõ merevítõ ugyan megnehezíti, de 3-4 pontmodelles követõvel az sem akkora probléma. Ha meg már mögötte van valaki a célnak tisztább a rálátás, mint a yak9-bõl.
attól függ melyik nemzetet választja az elején és pár kör múlva megkapja
illetve 1 kevés arany sas jár még tutoriálokért
más ajándékról nem tudok