War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

természetesen én historical csatákról tudok vele tapasztalatot mondani, arcade-ra nem tudom milyen 😊
a ki-49ek talán a kedvenceim 😊
elég gyorsak is tudnak lenni olyan fordulókat lehet levágni vele mint egy egy vadásszal és a 4x250kg-os bombával szépen lehet dobálni light pillbox-ot meg pillboxot is
jó gépek
magas szinten érdemes h6k4-el menni vagy inkább ki49 2a-val?

pazdmeg😄😄 ez mibõl van? Titánium?😛

Torzonborz
Én egy kicsit gyengének érzem a japó 37est bár csak HB-t tolok de többször pumpáltam már tele amcsi/orosz bombázókat vele és az esetek többségében kis füsteregetés kíséretében hazarepülnek.
Mondjuk FRB-n lehet jobbak ott azért a kisebb sebzés is jobban kijön.
Egyébként jó gépek , jól emelkedik , enyhe BnZ is megy vele és méretéhez képest elég jól fordul.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A map nem tetszik és választani sem tudsz jó gépet. Japánok iszonyatosan kínlódnak a B-X bomberek ellen. US fighterkedéshez pedig japó ellen elég biztos kéz kell, ami nekem még nincs. Rosszabb, mint a RU vs JAP. Ott ha nyerni akartam japánba ültem, a veszteség tudatával ruszkiba. De ez totál patthelyzet 😄
Pörgõs gépek.A löszer kevés de nekem bejön.Bár a 37 mm est nem teszteltem mèg. az utasszállitò itt is jó.Láttam kollègát b24 et ölni vele'-)
Lehet ki kéne próbálni ezeket a ki-45öket. FRB-re hátha jó lehet lekapni a bombikat vele.
Nem tudom milyenek meg sem vettem õket még..😊
Jó szögbõl mentél rá 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

a kistesóját elõbb elkaptam zeroval 😊
ezt kéne rendszeresítenem de hát.. 100ból egyszer sikerül kb eddig 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
B17 time!

bardocz
Egész jó pálya, nem kell olyan sokáig keresni az ellenfelet. Viszont leszállni anyahajóra egyszer sem fogok 😄D Amikor megpróbáltam volna odaúton leállt a motor, vagyis visított, ha rátoltam a wep-et, de nem húzott.
Ó neee...:_(
https://support.gaijinent.com/

Submit a ticket -re nyomj, aztán lehet nekik írni hogy mikor mi történt.

"nem egy gyilkológép. Láttam már olyat aki bement a sûrûjébe egy Spitfire -el, majd pár perc alatt rendet rakott."

Pont az a gyilkológép, aki úgy csinál, ahogy a taktikádat leírod. Spittel lehet olyan csodákat mûvelni, de nem konzisztensen. Bemenni a sûrûbe coinflip, akkor is ha nagyon sok helyre tud figyelni.
egy kis mókás momentum az elõzõ meccsbõl és egyben termékteszt is 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csaba90
sziasztok!
olyan problémám lenne, hogy vásároltam goldot, a pénzt levonta viszont még mindig nem kaptam meg?! hová tudok írni nekik vagy mi ilyenkor a teendõ?

Csaby

Jaja, számításaim szerint 😊

Akkor vasárnap 18:00-tól 21:00-ig, ugye?

Tudom, hogy csak arvade kurva vagyok de... kicsit kezdem úgy érezni hogy mind eu-n mint ru-n megy a szopás. EU tele van némettel a 3x 20as az 3x 20as. a ru meg yak-9-t és k... Ami nem is lenne baj ha nem amcsizni akarnék akiket ugye nem nehéz elkapni ezekkel... 😞
A trailer ikonon úgy néz ki, mintha Prince lenne a pilóta 😄

Aki 3 óra alatt nem tud összehozni 5 nyertes csatát, az megérdemli a sorsát 😊)

És nem lehet majd bemegyek-kiugrok és egyszer meglesz az 5 csata dolgot eljátszani, játszani kell..😄
"For the duration of the event «crew lock» in battles will be on."
Aki lemarad kimarad:

(GMT-hez 2 órát kell hozzáadni)

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/60021-war-thunder-celebrates-%E2%80%9Cbest-simulation%E2%80%9D-award-at-gamescom-2013-with-golden-fights/

felpakolták az új cgi trailert ami a gc-on ment

A P36-A meg ennyire egy irányíthatatlan hányadék?

Érdekes, nekem egyszer nem lõttek repülõre <#shakehead>

földi célra nem lõnek, csak repülõre.

us/jap frb van
Na meg azt nem értem, hogy miért nem lõnek a bomberek orrában lévõ lövészek? (az üveg búrában) Csak dísz?

Köszi, de most nem pazarlok pénzt és idõt próbálgatásra, vagy megéri vagy nem...

Meglátásom szerint az Orosz bombázók hatékonysága, bombatömegterhe, irányíthatósága? (so-so) de (rárepülésre eszméletlen jó) valamint olcsósága a legjobb bombázónemzetté teszi Õket a játékban.
Tény hamar lelövik de ha pl bázist bombázol 4-5 tonna bombákkal 3 kör és finító. Beteszel 3-4 Peshka-t vagy magasabb tierben 3-4 Yer2 est és egy vagon xp és lion eshet 😄
Megvan az utasszállitò.Elsö körön ugy szedett le 3 ai-t akik egyszerre rámjöttek hogy mire hátraértem épp csak becélozni tudtam az uccsòt...de már égett( képzett legénység nélkül...jòk az ágyui)
Minden nemzetnek megvannak az elõnyei és a hátrányai.Csináld kedved szerint és eldöntöd majd hogy melyik a számodra a legmegfelelõbb.

Köszi! Tehát az angolokat nem érdemes?

Fenrir
Amcsit ajánlom, már a B-25 is fun, de a B-17 állítólag igazi tank, csak lövik és lövik és nem esik le.

Az angoloknál a Wellington csak ingyen frag, nem bombázó.

A halál csupán a kezdet...

Kérnék még egy kis tanácsot: A német bomberek mellett elkezdjem húzni az angol és amcsi bombereket? Vagy elég csak a német ág?

Fenrir
Érdemes mellette német vagy angol ágat is húzni, csak hogy érezd a különbséget. Utána már becsülni fogod ha lesz sikerélményed amcsikkal 😛

Coral Springs
Erre most mit mondjak ? <#nevetes1> Töröld le azt told a WoWP -t.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

én azt mondom h nem fogod világmegváltónak találni õket amint kipróbálod 😊
háááát õ.... 😄
Animefox
Remélem a P51 Mustang jó meg a P38 Lighting mert ha nem akkor törlöm a játékot a csába... csak miattuk tolom még...

Coral Springs
A macskák mind jó gépek, de még HB -n is tudok velük érvényesülni ha ráérzek a mûködésükre. Az A-20G pedig a no comment kategória, nagyon durva mûsorokat lehet vele rendezni, és sokan rendeznek is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Animefox
Mondjuk lehet tényleg rossz idõpontban játszok mert a wotnál is volt valami hasonló... egyébként tényleg jó az aircobra meg a corsair egy darabig hawai is volt csak pár napja kezd szart se érni... vissza kell lépnem az arcomból mert újra szar gépek lettek, jobb ha úgy állok neki hogy mindenki veszélyes és csak a tuti akcióba lépek bele mert mostanság megszívat..

Fenrir
Ez az "indul be igazán" nem tudom, hogy mire érted, mert ha csak tier 5-öt nézed meg akkor ott már minden nemzet veri az amcsikat. Van aki manõverezésben (brit, japán) van aki fegyverben (német, orosz), nekem konkrétan kínszenvedés volt ez a rész pedig nem tartom magam rossz játékosnak ebben a játékban.

Ha nem számítod a kobrák 37 milliseit akkor a többi gépük fegyverben igencsak a tápláléklánc alján van. Nézd meg a nyomi hobófájtereket, hogy mivel vannak teleaggatva.

Coral Springs
Én meg azt írtam, hogy Tier 5 felett indul be igazán, jobban mondva konkretizáltam, ugyanis Tier 3 alatt szopóág.

Peashooter -el én is lõttem már le sok mindenkit, ettõl függetlenül egy használhatatlan gép a kategóriájában. Az a prémium F2A-1 pedig semmivel nem tud többet a nem prémium társánál, az 1 x 7.62 / 1 x 12.7 kombó pedig mindenre jó, csak alázásra nem.

Fenrir
Írtam, hogy tier 5 felett lesz szopóág...

Prémium Buffalo-val mindenkit agyon lehet alázni, de egy nyomi Peashooterrel is lõttem már le Hurricane-t...

Ha én mindig írtam volna a fórumba,amikor a 4-6 tierrel magasabb gépek ellen dobott össze az mm,akkor már bannoltak volna.De ez mindenkirõl elmondható.Sajnos nincs a csúcson az MM rendszer.De tudjuk be a béta állapotnak.A másik.Ha magyar idõ szerint reggel 8-tól délután 3-4-ig játszol,akkor ne csodálkozz hogy nincsen rendes mm.Az emberek többsége dolgozik,szóval a maradékból kell összeállítani egy meccset.

Coral Springs
Minek akarsz te jobb gépeket, amikor már rendelkezel két Corsair -el is, a két Airacobra -ról nem is beszélve ? Ez nem az a játék amit pillanatok alatt ki fogsz pörgetni, szerintem álljál meg a példának felhozott gépeknél, azt majd beszélünk 1-2 hónap múlva. Ha HB -t tolnál még megértenélek, nem könnyû a németek / japánok ellen, de Arcade -ban egytõl egyig jó gépek mind.

Animefox
ja hát csak tier 13-asok ellen egész kellemes játszani, úgy néz ki sunnyogós üzemmódba kell váltani, fel se vehetem a harcot egy gép ellen se, csak úgy harcolhatok mint a hiéna vagy épp a magányos kósza gépekre csaphatok rá