38447
-
BaleniX #23603 Ne aggódj, én is észrevettem de majd ha eljutsz a Kittyhawk-ig az már tud fordulni rendesen! -
gstup #23602 HB-re nyugodtan vihetsz:p-47-t,p63-t,corsair-t és természetesen bármelyik bombázót.Hamburgerzabálóknak jó gépeik vannak. -
Coral Springs #23601 Arcade -ban szerintem az összes amerikai gép használható, sőt ! A Historical viszont már egy másik kérdés. -
#23600 nem, de nekem sokat számít. jobban megy egy olyan géppel ami tetszik is. jobb úgy repülni h "hű ez aztán szép gép, végre megint ezzel mehetek" mint "már megint ezzel a ronda szarral kell repülnöm".:) -
vajakos21 #23599 Tényleg az a legfontosabb hogy milyen jól néz ki egy gép? -
#23598 -
twi452 #23597 Én sorozatot ajánlok :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
:D -
#23596 ezek a tier 2-3-4 amcsi gépek tényleg ennyire szarul kanyarodnak vagy én vagyok béndzsa velük? komolyan művészet vki mögé bekanyarodni vele.
eddig a brit gépek jönnek be legjobban, már 7-es vagyok velük, gyorsak, tele vannak ágyúval.
pedig az amcsikkal erőltetnem kell, nekik vannak a legjobban kinéző gépeik... -
Sturm44 #23595 Ezt: http://www.imdb.com/title/tt1056437/?ref_=nv_sr_2 látta valaki? -
Amaymon #23594 Ha cgi kell, látványos nigga wwii lucasfilm, a red tails, de ne a sztorit figyeld :) -
#23593 Mivel már te itt vagy, azért nem érezzük a hiányukat, stílus maga az ember.. és te aztán megmutatod:DDDD -
Cimbi #23592 No comment... igazad van:DDDD -
Coral Springs #23591 Persze hogy van, az akadályok eltakarítása a gusztustalanul könnyen behúzott csaták útjából. Nem is kell ragozni ! -
vajakos21 #23590 Tessék válogatni :)
http://www.imdb.com/list/qo5byzEohUE/ -
#23589 Hali!
Előre is bocs, az off miatt; mostanában kezdtem el röpködni amíg várom a GF-et és kedvet kaptam repülős filmek nézegetéséhez, úgy gondolom itt biztosan tudnátok ajánlani pár jófélét. Előre is köszi :) -
stork13 #23588 Nem kell aggódni, a helyzet csak drasztikusan romlani fog hamarosan.
Főleg a GF fórumban... :D -
Coral Springs #23587 Mivel egy ideje onnan szivárognak ide a hülyegyerekek, azt feleslegesen jár a kezük a klaviatúrán mint ha kötelező lenne.
A tegnapi vitát már rég lelehetett volna zárni, de mindig van valaki aki elkezd okoskodni, mint ha agya lenne hozzá. -
Coral Springs #23586 Inkább vegyél vissza a napi fű adagodból, jól láthatóan azt se tudod miről firkálsz. -
Glo #23585 Kezd olyan WoT-ossá válni a fórum sajnos.. -
stork13 #23584 Így is el lehet viselni a vereséget és méltósággal is...
De sebaj, egy trolltól ez bók volt nekem.
-
Coral Springs #23583 Hát annak aki bemegy és egyből kiszedik, annak el is hiszem. De az már eleve nem pro játékos. -
Coral Springs #23582 -
Coral Springs #23581 Oké megmondtad a tutit, most viszont fújjál magadnak takarodót, ahelyett hogy nekem okoskodsz feleslegesen. Remélem holnap így megy majd a matek az iskolában is. -
ladanyi78 #23580 Nem tudom skacok, de ez az il2 borzasztóan semmirevaló szar gép. Azt mondják mennyire bírja a sarat, egy egészséges csatát nem bírtam még vele menni. Ha le merek szállni javítani, alig emelkedem fel már egyetlen sorozattól megint kormányozhatatlan trágyatalicska lesz belőle. Egyszóval félelmetesen szar. -
Nazarov77 #23579 Eddig is szerettem, de meglett a +2db 20mmes géppuska fejlesztés a BF109 F-4re és ez egy igazi gyilkológéppé változtatta, idáig (azok közül amikkel repültem) a kedvenc gépem a játékban :D
Amúgy meg 10es szintre hajtok most németekkel, az Fw-190re kíváncsi vagyok, jól is néz ki meg nem árt a vérfrissítés a sok BF mellé.
-
Glo #23578 Pe2 - Peshka :) -
ladanyi78 #23577 Az egyik csatában összefutottam egy géppel, valami"perska" vagy mi volt (és ez nem a játékos neve). Baromi nagy bombákkal nyomult. Valaki tudja melyik gép ez? Tier 4es SB-vel nyomtam tehát valahol 3-7 szintig valahol. -
Nazarov77 #23576 Igazából erre a játékra még nem nagyon költöttem, casual szinten repkedek vele, nem rosszak a repülők de a tankokra jobban gerjedek :D -
Nazarov77 #23575 Itt még nincs, majd ha jönnek a tankok :D -
#23574 neked a wot-ban is volt 1 éves prémed, szal biztos itt is van így nem lehet gond szerintem a 60k :D ;) -
Glo #23573 Valszeg csak elnapolták az eventet. Ha türelmes vagy kapsz zérót olcsón. Vagy addig szedd össze azt a 60k pluszt simán :) -
Nazarov77 #23572 Nem dramatizálom túl, annyira nem vág földhöz főleg mivel van 500km jelenleg, csak erre nem számítottam, meg pont kapóra jött volna mivel épp közel járok a 8. szint meglépéséhez. -
Amaymon #23571 60k nem nagy összeg, ne legyél öngyilkos miatta :) -
Nazarov77 #23570 Ez nem igaz, 50% kedvezmény lett volna a zerokra holnapig erre most látom hogy event törölve mert Oroszországban volt egy öngyilkos merénylő egy buszon ahol 6an meghaltak. Tragikus de mi köze a játékhoz? Vagy mert rosszul venné ki most egy kamikaze event -.-
pedig megspórolhattam volna 60k pénzt a 8as szintű zeroval. :( -
BaleniX #23569 Dejó, az az 1 baj van, hogy nem én telepítettem újra, hanem ismerősöm, én meg nem voltam itthon. Így a WT options elveszett, az Xfire profilom elveszett, most meg sík ideg vagyok... -
BaleniX #23568 A Setup Wizzard-ben már csinálom, de az S-t beállítom a lefelé kanyarodásra, erre ugyanúgy a sebességet csökkenti, és még a görgőmet se érzékeli, mert arra állítom a sebességnövelést, de alig érzékeli a görgőzést, amúgy semmi baja a görgőmnek, a játékban ugyanúgy működik. Ajj így még játszani is lehetetlen -
BaleniX #23567 De nem találom -
BaleniX #23566 Hát sajna mindegy már..
Amaymon köszi! -
Droughert #23565 Ilyen esetekben érdemes elmenteni a beállításokat, így nem kell vacakolni vele legközelebb. -
Amaymon #23564 Elevator