War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég gyorsak is tudnak lenni olyan fordulókat lehet levágni vele mint egy egy vadásszal és a 4x250kg-os bombával szépen lehet dobálni light pillbox-ot meg pillboxot is
jó gépek
Mondjuk FRB-n lehet jobbak ott azért a kisebb sebzés is jobban kijön.
Egyébként jó gépek , jól emelkedik , enyhe BnZ is megy vele és méretéhez képest elég jól fordul.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nem tudom milyenek meg sem vettem õket még..😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ezt kéne rendszeresítenem de hát.. 100ból egyszer sikerül kb eddig 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Submit a ticket -re nyomj, aztán lehet nekik írni hogy mikor mi történt.
Pont az a gyilkológép, aki úgy csinál, ahogy a taktikádat leírod. Spittel lehet olyan csodákat mûvelni, de nem konzisztensen. Bemenni a sûrûbe coinflip, akkor is ha nagyon sok helyre tud figyelni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
olyan problémám lenne, hogy vásároltam goldot, a pénzt levonta viszont még mindig nem kaptam meg?! hová tudok írni nekik vagy mi ilyenkor a teendõ?
Csaby
"For the duration of the event «crew lock» in battles will be on."
(GMT-hez 2 órát kell hozzáadni)
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/60021-war-thunder-celebrates-%E2%80%9Cbest-simulation%E2%80%9D-award-at-gamescom-2013-with-golden-fights/
Tény hamar lelövik de ha pl bázist bombázol 4-5 tonna bombákkal 3 kör és finító. Beteszel 3-4 Peshka-t vagy magasabb tierben 3-4 Yer2 est és egy vagon xp és lion eshet 😄
Az angoloknál a Wellington csak ingyen frag, nem bombázó.
A halál csupán a kezdet...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ha nem számítod a kobrák 37 milliseit akkor a többi gépük fegyverben igencsak a tápláléklánc alján van. Nézd meg a nyomi hobófájtereket, hogy mivel vannak teleaggatva.
Peashooter -el én is lõttem már le sok mindenkit, ettõl függetlenül egy használhatatlan gép a kategóriájában. Az a prémium F2A-1 pedig semmivel nem tud többet a nem prémium társánál, az 1 x 7.62 / 1 x 12.7 kombó pedig mindenre jó, csak alázásra nem.
Prémium Buffalo-val mindenkit agyon lehet alázni, de egy nyomi Peashooterrel is lõttem már le Hurricane-t...