38447
  • robi3
    lassan meglesznek a mustangok b***om ki a **csába az összes kingcobrát mert játszhatatlanok, semmit nem lehet velük eltalálni. a 39q volt a kedvencem ezek egy rakás szar. 300 m tőlem egyenesen fölfele megy a yak9k 10-15 ágyúlövésből egy sem talált csak a 12,7-es, átestünk 1 lövés elvitte a szárnyamat, eztuán hasonlóképpen egy fw-al csak az a hasát mutatta és pörgött megint semmi találat. előtte 410-es fordul rálövök 12,7-el célzás miatt megvan nagyon szuper ezután csak ágyú semmi találat, lövök mégjobban elé semmi, belövök kiskör mögé ott se semmi akkor elkezdtem fokozatosan elé lőni de már lassan ott tartottam hogy a 410-nek 900-al kéne mennie akkor lenne jó a célzás, kijövünk a fordulóból egyenesen repül a 410 4.-5. lövés vitte le a szárnyát és végig ugyan oda céloztam korrigálás nélkül (a 39q-val oda lőttem volna ezért nem korrigáltam de ennél isten se tudja hova lő)
  • Droughert
    Előbb mentem egy kört Havoc-al,ez volt az ötödik HB csatám vele, de baromi jól sikerült a kör. Sajnos nálunk sok volt a bomber, ellenfél meg tele volt vadásszal, így esélyünk nem sok volt, a végére 3v1-ben maradtam, így szétszedtek, de abból a 3-ból szedtem egy BF-et, meg a Thunderboltot rongyá lőttem ő le is lépett, de sajnos előbb estem le mint ő, így bukó lett a vége, pedig de szép kör lett volna ha nyerünk.
  • gstup
    Nem ástam bele magam,de ha jól néztem akkor 1945-ben készítettek belőle 282 darabot.Min. a tier 13 vagy afölötti...De mint tudjuk orosz játék :) .
  • BaleniX
    Jaa, én meg nem is tudtam, az tényleg jó buli lehet!
  • Coral Springs
    Not honorable...
  • twi452
    biztos nézik twitch-en phly-t épp :)
    phly + entak + baron + jingles = jó hangulat :D
  • BaleniX
    De nagy csend van itt, pedig holnap nincs meló...
  • Coral Springs
    Meguntam a nyalókát az amerikai oldalon, azt kipróbáltam a szovjet Airacobra -t HB -n. Kellemeset csalódtam, nagyon jó gép.
  • Indi69
    sziasztok. a cyborg evo force joyomon nyomok bármilyen gombot és a windows keretrendszer-közös dll leállt hibát adja és az összes beállitást elfelejti. mi lehet a gond és mi a megoldás?
  • Amaymon
    Talán ez egy elfogadható ruszki gép lesz. A GER-hez viszonyítom, mert szvsz RU vs GER balansz lesz a következő hónapok témája. Még továbbra is tartom magam ahhoz, hogy GER ellen LA5(f)-LA7B-vel lehet stabilan menni propelleres géppel. Legalábbis RB-n.
  • twi452
    hiv. fórumról :D

• twi452
    amúgy az új nagy patch-el már inkább a tankokat hozzák be ne egy új 45milis yak-ot :D

Persze ez csak egy része lesz az update-nek úgyhogy ki tudja még mivel jönnek elő :)
  • twi452
    :D
    talán kicsit túl tempós igen.. valami éles dogfight alá kellett volna tenni az anyagot :D
    Na majd legközelebb..:)
  • Torzonborz
    bammeg twi ...ez a zene alatta :D
  • twi452
    B5N2 egy igazi oktatógép olyan finoman lehet repülni vele :)

lőttem is egy videót a mai landolásról..
    mozgó hordozóra szinte egy helyben le lehet tenni, mintha harrier-rel csinálná az ember (FRB) :)
  • vajakos21
    szegény oroszok ujabb gépet kapnak...
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/72537-yak-9u/#entry1209646

gondolom milyen tierbesorolással....
  • gstup
    Ok.Köszönöm.
  • bgabor
    Az A és F8 változatoknak igen, a D-nek nem.
  • twi452
    A magasban megtáltosodik..xD
    Neem az összes többi gép tulajdonságai romlanak drasztikusan le :)

7 és 8ezer között még a g2-essel utólértem de nem nagyon hatódott meg a 20milistől :)
    Engem viszont teljesen pirosra lőtt kb 1km-ről amikor elhúztam tőle távol :)

Mire a többiek feljöttek addigra ő már 10ezernél járt majdnem és onnantól csak távolodott tőlük :D
  • Susarc
    érdekes elmélet lehet van benni valami! mondjuk vicc az árká,de basszus új gépet sajna még mindig ott éri meg huzatni:S:(((
  • Susarc
    aztmeghogy? B17 493kmh nál szétszakad:P
  • twi452
    egy ideig igen :)
    pár napja mondtam, hogy 11ezer méteren nem tudtuk nemhogy leemelkedni de utólérni sem a b-17est 109esekkel és fókákkal, ez mondjuk hb csata volt :)
  • f24sg
    A következő elméletem van rá.
    Egy fejlesztőtől idézve, az árkád mód "boosted" rep.modellt használ.

Mivan ha ezek egyszerűen azt csinálták, hogy a gépek frb repülési paramétereit (sebesség, climb rate, stb.) egyszerűen megszorozták X értékkel, azt hajrá?
    Ekkor ugyanis az van, amit gyakran tapasztalni is lehet, pl. egy bomber eleve kicsi emelkedési sebességét ugyanazzal az értékkel szorozva sokkal kisebb eredmény jön ki, mint pl. egy fighter eleve sokkal magasabb alapértékével.
    Magyarul hiába árkád, a bombered uo. fosul emelkedik, a fighter pedig aránytalanul jobban.

Na?
  • gstup
    Ok.Köszi.Érezni is.
  • Ry0K3N
    Ha jól tudom még nincs.
  • gstup
    Sziasztok,

Az FW-190-nek van rendes FM-je?
  • Animefox
    Tényleg valaki nem tudja hogy amikor zuhanok és bombát kioldom majd alacsonyról újra felhúzom a gépet a célpontot közben telitaláltam és egy hang mondja hogy "fiiiive" hosszasan a five, vagy fly? Mit mond? Five hogy adjak egy ötöst? Hogy telitalálat? vagy szép manőver?
  • gstup
    Anomália? :) Nem tudom.Akkor passzolom kérdést. :)
  • BaleniX
    Ha hiszitek ha nem, de a sulimban az 56-os megemlékezésen a WT Main Menu Music csendült fel :-D
    De még a Nagy Füzet c. filmnek is az a zenéje. Ennyire fülbemászó lenne?
  • Susarc
    köszi-köszi nem is gond az ilyesmi HB ban,DE mint mondtam ez árkád!nem hiszem,hogy ott hirtelen az agyam elfelejt többszáz óra Hb-s tapasztalatot ugye:P
  • Susarc
    ezekkel tisztában vagyok csak azt nem értem egyesek 5-6x gyorsabban feltudnak menni és ugye ez árkád tehát még fizika sincs nagyon! mi a trükk? az előbb pl B17-el 8000-en voltam /az is volt vagy 10 perc/ erre feljöttek rám 2-en olyan 1500-2000 ről kb 1 perc alatt ,nekem meg egy ilyen emelkedés 7 perc? nemár.....
  • vass17
    Konkrétan a tempestet nem tudom, de nekem az a tapasztalatom, hogy a nehezebb gépekkel kisebb szögben érdemes nagy sebességgel emelkedni. Például a D-12 10-15 fok között 350 körül tud felfele menni, de legalább 300 felett kell tartani ahhoz, hogy a hatékonysága ne csökkenjen le nagyon. Ha 20 fokban húzom, akkor kb 3-5x-ször több idő elérni mondjuk 3000 méterre. Mivel a Tempest nagyon hasonló karakterű, gyors és nehéz gép, ezért vszínűleg arra is érvényes. Érdemes ezt minden gépnél megfigyelni, kísérletezz, hogy mondjuk 15 fokban milyen sebességet tudsz tartani és 20 fokban milyet.
  • gstup
    Minden gépnek van egy optimális szög,amivel a legjobban emelkedik,de ez AB-ben nem fog "előjönni".A tempestnél nem is tudom mi az ideális szög.
  • Susarc
    7 perc volt 1600 méterről felmenni 6000-re arkádban egy Tempestel....hogyarákba van ez? van valami speckó szög,hogy ezerrel lehet emelkedni,mert nemlehet felmenni a peskákra,tu2kra,b17-re......
  • BaleniX
    Én meg azt olvastam, hogy a britek a Hurrikkal 9000m-en járőröztek, csak a rossz szellőzés miatt ott már jégvirágos lett a kabin üvege. Ez ellen meg csak úgy tudtak tenni, hogy egy kicsit megemelték a kabin tetejét, csak ha túlemelte akkor letépte az egész kabintetőt és egy kis huzatot kapott a pilóta :-D
  • twi452
    csak egy rövid :)
  • BaleniX
    Akkor az nem a te stílusod :-D
    Én meg pont azokkal csináltam a 7 killes köröket!
  • Ry0K3N
    urgh, na a amcsi reserve gépek az az amit soha többé látni hallani nem akarok. Nekem valami kínszenvedés volt velük játszani.
  • BaleniX
    Nekem eddig amcsinál a reserve gépek jöttek be legjobban, 0-ás szinten a legbrutálisabbak! Meg még a Kittyhawk ami bejött!
  • Ry0K3N
    Legjobb :D
    #23599 van akinek igen
    #23596 pedig a buffalo elég jó kis gép ha március óta nem lett szénné nerfelve