War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem, hogy ezek után már jobban fog menni. A Ju 88 és az olasz társára hárulna a legénység felhúzása: A JU 88 R-el sikerült 8-as repair-ig eljutni, mire kifullozódott - az olasz vadászok közben félig sem jutottak a fejlõdésben.
...
A bombák, ha találnak és elpusztítják a célpontot, akkor visszahozzák az árukat:
- a T0-ás, amcsi vadászok is keresnek azzal, ha a 2db, 50 fontosukkal kiütnek egy könnyû lõállást
- A Ju 87 R 1k+ bruttó bevételt könyvelhet el, ha az 1000 Kg-os bombája kiüt egy könnyûcirkálót, de még a rombolóknál is pluszos marad (csak találjon és pusztítson)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
itt egy kép amin talán egyszerûbb elmagyarázni, hogy mi az a többi cucc amit látsz még bomber nézetben
tulajdonképpen ugyanaz mint amit HUD nézetben is látsz és azért van bombanézetben is, hogy tudd épp mit csinál a géped, merre repül, dõl stb
persze egerezésnél bekapcsolt stabilizátorral ennek nincs túl sok jelentõsége mert kihozza neked egyenesbe magától, persze itt sem árt ha közben manõverezel, hogy lásd mi a helyzet 😊
WT wiki
és igen fizetni kell, ahogy a nem default lõszerövekért is amiket elhasználsz csata közben, így reload-oljatok arcade-ban..azt mind-mind vonja le 😊
persze kb 1-2 hit és vissza is jött az ára 😄
Kissé kellemetlen, hogy néha az egész "tár" kevés egy közepes tank elpusztításához...
A tutorial-ban meg csak a gombot kell nyomni, ott semmi nem derül ki ebbõl. 😞
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezt most nem neked írom, csak úgy általánosan, hátha valakinek infó:
A repülõgépet 3 tengely mentén lehet vezetni:
A roll, vagyis dõlést a csûrõkkel (aileron-nal) lehet végrehajtani. Ilyenkor a gép bedõl ezen a tengely mentén és elkezd egy fordulót. Ha ilyenkor nem korrigálnak közbe az oldalkormánnyal (rudder) és a magasságival (elevator) akkor a forduló koordinálatlan lesz és a gép kezd lecsúszni, magasságot veszít. Ez nagyon sok vadászgépnél a játékban meg is figyelhetõ, a fordulókban magasságot veszítenek mert lecsúsznak.
A pitch, vagyis bólintás a magassági kormánnyal (elevator) a vízszintes vezérsíkon jön létre. Ilyenkor a gép fel-le irányba mozdul, tehát emelkedik vagy süllyed.
A yaw, vagyis elfordulás pedig a függõleges vezérsíkon, az oldalkormánnyal (rudder)-ral jön létre. Ilyenkor a gép orrát lehet jobbra-balra állítani vízszintes repülésnél, a gép nem dõl be ilyenkor.
A halál csupán a kezdet...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ööö hát most inkább nem mondok semmit mást.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Van külömbség a BF 109 F-4 és a BF 109 F-4/trop között?
vagy csak a skin a játékban a külömbség...
valamint, a 200 goldos skineket pl a 109 F-hez kb mikor "kapom" meg? vagy mit kell tennem hogy feloldják? 200 goldos vásárláson kívül, esetleg van valami elõnézeti mód? hogy mégis ne vaktába válogassak ha úgy van?
mert a Decals-nál ugye meg tudom nézni mindet ilyen elõnézetben....
Csaby
Köszi, írtam is nekik, még nem jött válasz.
Viszont olvastam a gyakori kérdéseknél, hogy elõfordul amikor elutasítja a WT a tranzakciót valami banki hiba, az összeget levonja, de a gold nem kerül jóváírásra, és képesek azt odaírni, hogy majd jóváírásra kerül a számlámra pár hét múlva 😮
pár hét? addig nem kapok semmit és ülnek a pénzemen... :S
nem tudom mit csinálnak ezek de a WG-nél soha nem volt ilyen probléma.
Nektek elõfordult már ilyen? kb mennyi idõ múlva küldték vissza?
Csaby
Lehet, hogy normális, de HB-ban nem láttam az A-20-nak a bombázó keresztjét. Ez normális?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ez van.
gyakorlatilag kb semmi xp, pénz nem jár értük max ha ilyen 30 darabot kiszed valaki de sok értelme nincs mert közben az ellenséges vadászokkal eggyel kevesebb gép jut ugye mert õ odalent farmolgat 😊
bombázóval meg nem érdemes ilyesmiket lövöldözni ha van zsírosabb célpont is 😊
Akkor hogy szed ki többet mint Én? Lehet, hogy az AAA-t öli le és annyi. Nagyon forrófejû vagyok úgy érzem és nem gondolkodok. 😞
Jahhh! A rudder akkor a Függõleges vezérsík. Akkor oke. Én azt hittem, hogy a 3 db-on kívül van még valami. 😛
Her Laca: Köszike az infót! 😊 Átnyálazom, mert lehet okosodom. Max nem értem meg. 😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A bombázók értelme a "vastag" célok leküzdése, már egy medium tankot se nagyon lõnek ki a vadászok, oda már bomba vagy rakéta kell, ugyanez igaz a nagyobb hajókra (Destroyer, Heavy Cruiser, Battleship), illetve a Pillbox-okra. Ilyenkor egyébként ha géppuskával / gépágyúval lõsz rájuk, AB-n ki is írja, hogy csak bombákkal vagy rakétákkal tudod elpusztítani.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
és ezek hozzák a legtöbb xp-t bombázóként
pénzt meg a cargo ship-ek hozzák nagyon jól velük, arra elég egy 50 kilós bomba is 😊
a rudder az oldalkormány a függõleges vezérsíkon
Az meg hogy húz valamerre a gép teljesen normális.
Amúgy az normális, hogy HB a Catalina lefele akar esni mindig? A Joy-al úgy kell folyamatosan ellentartani és már lehal a kezem. Mentem egy FRB-t ott meg nem csak lefele akart esni, hanem közben még jobbra is fordult. Úgy állítottam be a faroklapátot, hogy ellentartson. Ezek a dolgok normálisak? ( Vagy a joy-om szar? Persze nem nagy mértékben, de ha elengedem akkor szépen elkezd süllyedni a gép. )
A FRB izgalmas. Catalina-val 3400 m-rõl semmit nem láttam. Azt sem tudtam kit bombázok. 😄 😄 Annyit tudtam, hogy megszállnak minket és kész. Szal a parton láttam pár hajót és megszórtam. 😄
Amúgy vicces ez a vadászgép vs bombázó. Szerintem ez egy nagy fenéje a játéknak. Egy Ki-61-es 10-11 ground unitot szedett le. Én a Catalina-val még a célra fordultam. Ha minden bombám betalál akkor 8 célt tudok szétszedni. Mire visszamegyek. Illetve újra célra fordulok gyakorlatilag a vadászok leölnek mindet. Kérdem Én akkor mi a csecs értelme van a bombázóknak. A mozgó célpontokra nem jók ( vagyis nehezen, de el lehet õket csípni ), de az AAA-t, Light tankot, pillbox-ot, meg a többi földi egységet a vadász kiszedi. Nem értem akkor minek a bombázó. Gyakorlatilag az Én nézetembõl semmi értelme.
Nem értem mért nem tesznek bele olyan földi célokat amiben egy vadészgép nem tud kárt tenni. Raktárak, gyárak, hidak, vasúti csomópontok, különbözõ erõdítmények stb stb. Ezekre lenne haszna a bombázónak, de így jelen pillanatban nem az igazi. Persze tudok dobálni, de nagyon sokszor van olyan, hogy pl HB el sem érem a célt mire vége van. Az elég fusztráló.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
lebillent a dög Mitchell mert ellõtem a farokrészt és ez pont annyira zavart be, hogy nem tudtam most inkább merre..
és a reakcióidõ egy kicsit túl hosszú lett már a végére és végül csak fogtam a fejem xD
hát így nyomom én...xD
úgyhogy aki megfogadja a tanácsaimat az magára vessen 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merhogy szerintük a B17 most jó lett...
MIVAN?
peshkákat szanaszét lõttem de semmi...röhögnek csak
Jò lenne erre a mapra az 50 es:-)
17 eseket békén kell hagyni.AA leszedi ha jól megy.Irt van böven.Engem is jòpárszor leszedett..Én élvezem a japóat.Ritkán van frb-n