War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unalmas a bombázás mi? Csupa móka és kacagás mint itt, legalábbis mi jól szórakoztunk a bomberekben 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

külön élvezet volt, hogy Yak-9t volt a másik oldalon 😊
Shoi és Tetsuo-val kezdhetik a ban-t mert vagy 2x lerammoltak (igaz az nem lövés) 😊

RB-n még soha nem kaptam friendly fire-t.
Nem kell sorrendben.Dora pack.
Torzonborz
"1 × 57 mm (2.24 in) Ho-401 cannon" <#finom>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Álljunk meg. Ez most lehet hülye kérdést lesz. A prem gépeket is sorban kell venni?
Német-Amcsi párost szeretném húzni. Mit ajánlotok? Dora pack + valami kisebb amcsi prem (zero talán?). Vagy mustang pack + kisebb német prem (wellington max, p47-et már sokallom) Vagy inkább a kettõ közül a jobbik prem legyen és 1-2 talisman?

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:World_War_II_Japanese_fighter_aircraft

öö...a link 😊
nagyon helyes 😊
Tán tegnap volt szó a KI45rõl.Itt van néhány érdekes gép még pl: KI 102.Elvileg japó frissítés lesz a következõ Remélem lesz pár finomság.
Most loptam :
Mostantól a következõ büntetésekre számíthatnak azok akik saját csapattársat lõnek le:

Arcade battle:

3 TK egy csatában – automatikus kick a csatából.
8 TK egy nap – automatikus kick a csatábó + 1 nap BAN
.
17 ТК egy héten – 7 nap BAN.
25 ТК két hét alatt – 30 nap BAN
35 TK egy hónap alatt – 2 hónap BAN

Historical Battle és Full Real Battle:

2 TK egy csatában – automatikus kick a csatából.
5 TK egy nap – automatikus kick a csatábó + 1 nap BANautokick from session+1day ban

17 ТК egy héten – 7 nap BAN.
25 ТК két hét alatt – 30 nap BAN
35 TK egy hónap alatt – 2 hónap BAN

Kéretik észben tartani. A rendszer automatikusan fogja a büntetést kiosztani.

elsõ körnek soha rosszabbat 😊
német precízió😛 ilyen is ritkán van,hogy amit becélzok az oda is megy😊)

Ha nem megy akkor ne erõltesd 😊
Nekem is vannak olyan gépeim amit nem szeretek nem is megy velük a játék. 😊
Nem tudok rá mit mondani. xD
Mindegy. Hallgatok rátok, mert Ti vágjátok, de Én nem.
Majd valahogy ráerõltetem magam.
Amúgy meg vadászgépet képtelen vagyok lelõni. Komolyan. El sem találom. 😞 Amikor meg eltalálom megy tovább kacagva. 😞
Nah mindegy. Megyek A-20-ni. 😄
bardocz
Másodszorra jó lett, az úszó AM-et vittem, és levegõbõl indultam vele.
Régen akkor volt ha olyan gépet vittél ami nem anyahajò képes....most passz:-)
bardocz
Üzemanyagot sem tudom állítani, semmit.
bardocz
Belépek egy játékba, és nincsen gomb, amivel ténylegesen be tudnék lépni, csak a többieket nézhetem. Mit kéne csinálnom?
a reward visszavonás annyira nem is észrevehetõ mert ugye csak zsíros célpontra dobunk bombáz nem pazarlunk 😊

ami igazán visszavágta a bombázósdit, hogy most már nem lehet szinte vakon kidobni egy rácsapással egy egész tankoszlopot
ez volt az igazán durva anno 😊 célozni sem kellett csak megszórni mert úgyis kiszedett mindent általában 2 tankot is bombánként 😊
Tökéletes példa miért vették vissza a bomberek reward/sebzését, ha a mostani peccsel ezt mûveled 😊))

De te legalább megdolgozol érte, régen azt se nagyon kellett.
lehet itt a trükk benne 😊
tier 7-9es japó bombázókat legtöbbször az orosz térképre teszi ahol light pillbox kánaán van 😊 és 10bõl 9szer gyökerek az ellenfelek 😄
és amikor 1-2 bújkálós vagy bomber marad a másik oldalon sokáig akkor nagyot lehet kaszálni 😊
f24sg
És MILYEN szertartásokat kell végezni, hogy ZSINÓRBAN ilyen köreid legyenek b*szod? 😊

Úgy értem, tier 11 fölött (ill. máshol is) én nem sok 60 perces csatát élek meg, valamely oldalon gyorsan elfogynak a fighterek, azt szevasz.

KI49 el 50kg ssal ki tudod szedni a cargokat is..az hoz szépen .2db/ hajó...már ha bombáznál...meg pár ai is becsúszhat
bardocz
Ezért nem haladok én, tegnap egész nap szedtem össze 70k xp-t japánokkal 😄D Még vagy 300k hiányzik a 8-as szinthez, de úgyis hamarabb véget ér FRB-n a japán pálya.
én bírom a négyszer fordulós köröket amíg ilyesmi a vége..😄
"Ahogy itt olvasgatok, úgy nézem, hogy a B-17 széria jó?"

RB-n olyan, mintha fejjel mennél egy sziklának. HB-n kilõhetõ viszonylag könnyen.
<#taps><#falbav>
Sajnos itt is specializálódni kell mint a wot-ban. Az, hogy a ram technika egy játékosi stílussá válik tapasztalatom szerint nem csak az adott játékos hibája hanem MM-é is jórészt. Magam is használom amikor a 2-3 szintû gépeimmel 6-7 szintû gépek ellen kell menni. Az elszenvedõjének bosszantó ami az elkövetõjének néha az egyetlen eredmény elérési technika.
Én most épp az ellenkezõ oldalt voltam kétszer is, rohadt gyökerek egyszer le is lõttek. Annyi külömbséggel, hogy én adtam le az elsõ és az utolsó lövést is az ellenre. <#felkialtas>
Ennyit megért<#taps>
Mondjuk HB/RB ezért majd 80k...az nem olyan vicces
Szépen üldözgetek egy do 217-et lassan levadásztam volna amikor is kéretlenül a sajátjaimból 3 gép is bevág közém meg a do 217 közzé. A beaufighteremmel folyamatos tüzelésbe kezdtem amíg ki nem akadt a fegyver. Az eredmény 2 nyomorult hulladék a sajátjaimból a do 217 ellen gép és -3250 ezüst amit abuzigyerekekért kaptam. DE AZ UTOLSÓ KANYIIG MEGÉRTE. Mától kezdve minden hasonló SZÁNDÉKOS esetért rommá lövöm a saját csapatom gépét is nem érdekel a bünti.
A dolog, hogy egészen pontosak legyünk, úgy mûködik, hogy egy "újratöltésnyi" bomba kerül 450-be a jelen esetben. Ez 3db 1000lb-t jelent itt. Viszont amikor elõször kiválasztod, akkor feljön a kis ablak és vetet veled 30db-ot (30 "tárnyit") kezdésnek. Na az lehet ~5000 körül.

Úgyanígy müxik a dolog lõszernél, sõt a német cannonokért is csatánként kell fizetni.
Az valami egyszeri bekerülési ár lehet.ahogy repülö üzembehelyexése
Fenrir
Honnan veszed ezt a 4500-at? Nálam ilyen árak vannak:

A halál csupán a kezdet...

a legviccesebb, hogy volt egy rakétás chaika aki végig campelte a meccs elsõ felét mert a csapata lemészárolta magát..😄
nos rámentek a bázisra 5en tõlünk és mind meghaltak..aztán az ai-k is meghaltak és õ marad ellenem...😄

szerencsére mellélõtt a rakétákkal és a 20milis a háton nem kegyelmez ugye 😄

de itt a következõ meccs pont az ellenkezõje.. itt voltak a nyakamon bõven a rohadékok és tankból meg csak kettõt hagytak kikapni 😄
hehe... 😊 Én nem.Csak amikor bombázóval megyek akkor 3-4 vadász tapad rám.Amikor meg vadásszal akkor meg tele vannak bombázókkal! 😊

bardocz
Egy fordulóban szétunnám magam 😄D
4x fordultál?Nem volt egy vadász sem az ellenfél között? 😊

Még hogy nem lehet pénz csinálni az alacsony bombázókkal 😊 tier 7 tessék elsõ kör 😄

Ha Kollati reward tervei bejönnének talán megszünnének ezek a vadász fõldi támadások.( most nem keresem ki de ha Kollati erre járna talán beszùrja.A WT magyar forumon valamelyik topik...ha valaki ráér és érdekli)
Akkor is nyersz ha minden légit kiszedsz.( hb-frb rõl irok).Gunpodot max akkor rakom ha van nagy gép az ellennél.Az attacker és a bomber van földi ellen.A vadász kiséretnek légifölény kivìvásához
Animefox
Igen igen igen én is vertem a mellkasomat a büszkeségtõl hogy sikerült egy rahedli földi célpontot kiiktatni, dehát a csaták végén a játék nem értékelte... vakartam akkor is a fejem hogy egyes játékmódokban mennyire a földi célpont elpusztítása a cél a játék mégse azt értékeli hanem a kilõtt gépet... na akkor felhagytam a földi célpontozással...

Ebben teljesen egyetértek.Imádom amikor a 109-el mennek 100 méter magasan,csak hogy õk dobják ki elõször a célt...

[NST]Cifu
Miért, a Bf-109-esek többségén is ott van a külsõ gépágyúpod a szárnyakon, az is rontja a gép manõverezõképességét és végsebességét.

A keveset hoz pedig hát... elviekben az lenne a cél, hogy az ellenfél földi egységeit leküzd. Az, hogy a játék ezt nem honorálja eléggé, számomra egy kicsit visszatetszõ. Dühítõ, amikor 12 földi célpont killel a lista alján vagyok, az is felettem van, aki akár csak egy légi killt is fel tud mutatni... :\

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Animefox
És teszem hozzá az egész Tier 6 és tier 7 elejéig 99% én voltam a csapat elsõ helyezettje, tonna számra szedtem le a Spitfire és Junkers Beutfor Dornier és Ki gépeket...
Csak ez az Aircobra idõközben kula lett :S

Szerintem alap hogy bombát nem viszel vadásszal.Keveset hoz, nehéz célozni, hátráltatod a csapatot, és kõnnyü célpont leszel..
Animefox
Nagyon vakarom a fejem teljesen használhatatlanok az Aircobrák... B25-ön gondolkodok de ott a 4db 250lbs-es bomba 4500 lionba kerül namármost ez az összeg nekem 4-5 csata alatt jön össze szóval tuti nem fogok pazarolni erre lóvét... így marad a 12 bombás ingyenes bomba csomag és fejlesztem a B25-öt, a Corsair A-t fejlesztem jobban és ott lesz a d nemsokára... 1 tiert kell még várnom aztán megjönne elvileg a megváltó sereg a Thunderbolt és a Kingcobra, egyszerûbb kifejleszteni mintsem belevágni a német ágba vagy az angol japánba... 1 tier erejéig inkább én leszek a csaták köcsöge...5. 0.0.0.0.0 mutatóval

[NST]Cifu
Kiírja a játék a hangárban, hogy mennyivel rosszabb a gép tulajdonsága az adott külsõ fegyverterhelés mellett (sebesség, emelkedõképesség és fordulási idõ változik). Amúgy azt meg lehet csinálni, hogy elõször földi célpontra zuhansz rá, ledobod a bombáidat, aztán mész fordulózni.

Persze ha az elõtt valaki rádesik, és harcolnod kell, akkor célszerû idõ elõtt megszabadulni a csomagtól..

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

*JU 87 R Stuka volt a T3-as legénységi kiképzõ: a többiekéhez képest magas "szorzója" hihetetlen értékeket produkált -> egy vadászgéppel 3-4 páncélkocsit kellett kilõni ugyanahhoz kreditmennyiséghez, mint a ZB-val 1 db elpusztítása esetén!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

A lényeg, hogy elpusztuljon a bomba méretéhez igazított célpont - a verébre ágyúval itt sem kifizetõdõ.
A gépet kissé lassítja, sutábbá teszi a mozgását a bomba, AMÍG RAJTA VAN - ennek mértéke függ a bombateher/gépsúly aránytól -> a méretesebb szállítmány jobban rombolja az értékeket, de ennek mértékét ki is írja, ha az egeret rajta hagyod a csomagon. Kioldás után visszatér a "alap" manõverezési állapot, amíg újra nem töltõdik a bombatár (A😎.

Vadászgéppel sunnyogni kell, hogy elõbb célba jusson a szállítmány, mintsem légi harcba bonyolódnál.
Gondolom, a rakétáknál is hasonlóan fog mûködni a dolog...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)