38447
-
stork13 #23684 Keress rá a nevére és meglátod: SnakeF66. -
gstup #23683 Biztos? 23547-es hozzászólás. -
Susarc #23682 mivel kb 3x annyit játszhatott mint én kb 2-3 20-as nemzet befigyelhet:P
nekem 19-17-14-13-10 -
gstup #23681 Ha már így rákérdeztél szerintem nem.Ugyanis ha még nem is repültél 109-el vagy fw 190-el(wt-ben)fogalmad sincs hogyan viselkednek.Szóval olyanról írkálsz,amiről nem is tudsz. -
Kollati #23680 Ha nagyon béna vagy akkor lv3-ban is lehet veszteséged. -
Coral Springs #23679 -20 és +20 között vagyok valahol. Nem mindegy ? -
gstup #23678 Hanyas tierig jutottál német ágon? -
Rathrol #23677 Hanyas színtől (tier) veszteségek a csaták ha nem jól szerepeltünk? -
Susarc #23676 de akkor mi lőtte le RL-ban?? -
#23675 Ez így van akkor ha a japók oldalán áll az MM és van elég vadász. Ha sok bomber kerül be , leginkább B5N2 akkor szopóka van ott is. -
schossow #23674 Jól írod. Még a kipufogóba is bele tudsz célozni. Múltkor Midway eventen 4 amcsit szedtem le úgy, hogy még maradt gépágyú lőszer :D
Konkrétan, légiharcban egy elvesztet Hellcat-re, 13!!! lelőtt Zero jutott.
Míg 1 lelőtt Corsair-re 12 zéro jutott. A valóságban! De ez a war thunder és én imádom Zero-val szivatni a népet :D -
Susarc #23673 corsair az nem is tud már fordulni:)
amúgy valóban nagyon durvák a japcsi gépek! csak keveset bírnak....
-
#23672 Aha: egy félig fekete szárnyúra sebezett Ko-val még lefordulóztam és kilőttem egy corsairt, 7.7mm-essel és pár maradék 20mm-rel... -
Susarc #23671 aztán egy gellert kapott lövedéktől hamuvá porladnak:D -
#23670 Szerintem a japán fighterek ellen semmivel nem lehet nyerni. MERT akármilyen energia fölényből jössz, olyan kitérőket húznak, hogy sehogy nem lehet követni. Ők alig vesztenek energiát. Hiába a nagy BnZ, meg fegyelmezettség, előbb-utóbb elvérzed a magasságot-sebességet a rácsapásokkal, aztán szia.
EZ tuti nem lehetett ilyen való életben. Itt, ingame egyszerűen nem egy kategória a jap fighterek és a Föld nevű bolygón a II. vh alatt gyárott többi repülős technológia.
Aztat. -
#23669 Azért van ez, mert ugye emelkedésben a Zerok nyerők, ~650km/h-ig bírják a gyorsulást is, és irreális szögekből bárhogyan beülnek mögéd, hogy aztán csavaronként lebontsák a gépet. Mondom, próbáltam japóval is, kb. az USA gépek kipufogójába be tudok célozni egy Reisen-nel. -
#23668 10 perc várakozás után timed out, úgy, hogy any server van beállítva. elmennek ez a jó büdös faszba, nem igaz, hogy ennyi idő alatt nem tudna berakni valahova. Persze délután simán megy ai gépek ellen, és nem dob egy errort ennyi idő után. -
Droughert #23667 *TBF -
Droughert #23666 Pont most akartam kérdezni, hogy ennyire op. gépek a japók, az usa ellen? Ugye az alap felállás 16vs11 de még így is a csaták nagy részét simán hozzák, mészárlást rendeznek a corsairek között. Legutóbb 3 TBC volt, a többi Corsair, de simán nyerték ezt is, hiába volt több vadászunk. -
#23665 De mondjuk a múltkor elnyert prem. Zeroval meg fun. -
#23664 Mai JAP-USA HB eventről van véleményetek, vagy csak én érzem úgy, hogy a japók fókavadászat módon verik USA-t?
F6F, a "Zero-killer," mi?! 'nyádba. -
#23663 Előtte gondoltam rányomok a random nemzetre, hátha hamarabb bekerül. Erre kiírta, hogy 5 perc várakozási idő. Oké, cancel, rámentem a spitre, akkor nyomtam indítottam, szóval nem hiszem. De valamit csinálhatnának, mert ez egy vicc, hogy csak a németekkel lehet normál időn belül bekerülni. Minden nemzet ellenük megy. Még véletlenül sem egy amcsi-japán lenne a másik. -
sulouos #23662 Valami más játékmódra raktad be a spitet, az FRB-n meg a B0 volt beállítva. Hülye megoldás, jártam már én is így. -
#23661 Benyomtam, hogy spit mk1-el menjek frb-t, és berakott he112 b0-val. Kúl. -
Coral Springs #23660 HB -n igen, viszont AB -n lőni nem lehet vele, annyira szarul kezelhető. Régen még jó volt. -
Susarc #23659 TEMPEST anyone? már azon gondolkozom húzza fel a fene.... -
Coral Springs #23658 Ezzel csak az a baj, ha véleményezünk egy gépet, írjuk már oda hogy HB vagy AB, mert ég és föld a kettő közti különbség. -
Coral Springs #23657 Van nem egy jó amerikai gép, csak kicsit több kitartás kell hozzájuk. Bár ahogy észrevettem előbb utóbb a Spitfire, Bf 109, Zero hármasnál kötnek ki a játékosok, kb ezekhez kell a legkevesebb tudás, azonkívül hogy tudod hogy mire valók. -
Glo #23656 Leghosszabb? -
vajakos21 #23655 http://warthunder.com/en/news/306/current/ -
Susarc #23654 a Tempestet lehet használni ha megvannak az alkatrészek? az Alap géppel HB ban 500kmh fölött nemlehet célozni.....:S
50% gázzal 500 fölé gyorsul úgy hogy 400 méteren repülök és próbálnék fékezni leszálláshoz....mnajd levettem 33% ra erre levágódik a földbe.....Istenem -
BaleniX #23653 Melyik gép a leghosszabb? B-17? -
bgabor #23652 Az jó ha egyikkel se mentél. Én mentem mindegyikkel néhány száz csatát, hidd el hogy a P-40 a legjobb. -
#23651 Tier5-be azért a Yak7B és a Bf109 is sokkal jobb gép. (még élesbe egyikkel sem mentem) F4F meg azért jól emelkedik. (szintén nem merem még megvenni)
Gyűjtök a tankokra inkább. Meg B25J is kellene, meg kell szereznem a matricákat. -
#23650 Szerintem Spitfire mindent visz AB-n. -
bgabor #23649 Némileg trükkös, mert a tech treeben az adatoknál a fullra fejlesztett gép adatait mutatja, míg ha már megvetted, akkor a jelenlegi (még fejlesztetlen) adatait. A stock és a fullos gép között sokszor ég és föld a különbség, így amíg nem fullos, nem tudsz véleményt alkotni róla.
A fullos P-40 például még mindig az egyik legjobb gép kis tierben. -
Droughert #23648 Nekem pl a P36G-vel semmi bajom, fullosan nagyon jó gép, jól emelkedik, abban a tierben nem szokott gond lenni vele az optimális magasság elérése.
48 csatából 63légi és 12földi killem van (WR-t nem tudok mondani mert azt össze vissza számolja), ezzel kezdtem HB-ra gyakorolni, és még mindig repkedem vele, nekem nagyon bejön. Az F4F-3 már kérdéses, de még nem mondok róla vélemyént, lehet, hogy eddig én használtam rosszul, azzal majd most kezdek repkedni komolyabban. -
#23647 Ezek az amerikai vadászgépek mégis mik akarnak lenni? Mert a játékban repülésre alkalmatlanok... Rohadtul elvan írva a climb rate, P36G Hawk 5,5 m/s? (Wikin valami 10 körüli van) Csodálkozok, hogy megáll a levegőbe mint egy feldobott kő, P40E-1 Kittyhawk, szintén. Lehetetlen vele fejlődni. 7.7-es climb rate... Nem lehet vele fel gyorsulni, illetve magasságot elérni. Ha az F4F és F6F is ilyen ótvar szar, biztos nem áldozok több időt az USA gépeire. Pedig az aircobrát kipróbálnám. Jókat mondtak róla pár videóban. (de azok is töbhb hónaposak, addigra már biztos szarrá nerfelték) -
Nazarov77 #23646 Volt egy jó kis köröm tegnap, klasszikus: spitfire épp elkezdi foglalni a repterünket, a BF109esemen meg volt 1 bomba, mondom el kéne használni :D
video -
Glo #23645 Ez az elmélet nem rossz, én inkább úgy mondanám, hogy az értékeket nem felszorozzák, hanem a repülési görbéket tompítják le. Plusz az instruktor kiválóra sikerült, ideális íven húzza oda a géped orrát ahová egérrel irányítod. Ergo megvannak a gépek különbségei, csak ugye amit a humán játékos elfecsérelne (energia, nem a legjobb fordulási ív) azt az instruktor kiveszi a képletből.
A sérülés modell viszont nagyon megengedő. Árkádban konkrétan egy fekete géppel is elrepül az ember, míg HB-n egy vörös rész már úgy rontja a repülési modellt, hogy érdemesebb a gépet hazavinni, mint tovább repülni.. Persze ez azokra vonatkozik amiknek korrekt sérülés modelljük van :)