War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most megvettem mentem vele egyet gyors. Igaz csak arcade-ben de egészen aranyos kis jószág. Húz rendesen emelkedni se oylan szar. 13.1et írt a stat de mikor beraktam máris 18 meg az apró...
f24sg
Akcióban vettem, nálam az egyik legjobban teljesítõ gép lett, (eddig tier 11 vagyok mindenhol, jap. kivételével)

Számításba kell venni, hogy a lassabban emelkedõk közé tartozik, 280-300 km/h-val kell emelni kis szögben (WEP mehet vakulásig). Ha 3-4000 m fölé jutottál, akkor lehet elkezdeni igazán a mókát. Erõssége (a nyilvánvaló 4x20 mm-en kívül), hogy zuhanásban *mindent* utolér, nagyon jól manõverezhetõ marad, és nem esik szét, visszaemelkedve pedig jól tartja az energiát.

Ebben veled értek egyet. Önmagában izgalmas tud lenni olyan tankot/gépet vezeti, ami ránézésre képtelen betölteni a tervezett funkcióját. Plusz változatosság.
[NST]Cifu
Pro és kontra vannak azért ezzel kapcsolatosan érvek. Szerintem nagyon sok ember a WoT-ban találkozott elõször például a VK3001-el, a T29-el vagy az A-20-al, és sok más kis szériás, kísérleti, vagy "papír" harcjármûvel. Ugyanez igaz a WoWp-re is. Sok téren lehet szapulni a WG-t, de egy casual játékhoz képest rengeteg információval gazdagszik az egyszeri játékos is az adott korszak harcjármûveivel kapcsolatosan, ez pedig szerintem nem feltétlenül baj.

A másik oldalról nézve majdnem mindegyik II.Vh-s repülõs játékban bent van a Bf-109, P-51 vagy a klasszikus Me.262. Egy casual játékban pedig a lényeg a szórakoztató játékmenet és a változatos gépek. Innen nézve a WG megoldása egyáltalán nem rossz szerintem...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Akkor reméljük, hogy akinek nem divat gondolkodni, az marad a WoT-nál, és tologálja a sok Objectet meg VK-t meg FV-t.
A múltkor néztem a WoWP tech tree-jeit, még az igazán híres gépek közül is kihagytak jópárat, míg az ilyen "sose repült, de azért megrajzolták" gépekkel tele van - és nem csak a német, hanem minden nemzetre érvényes...

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

azért itt se túl bonyolult az arcade rész 😊
rángatod az egeret és tüzelsz, ennyi 😊

itt az irányítás pofonegyszerû és kényelmes ott meg...hát még van mit csiszolni azon is 😊
És szerintem a taktikának sokkal nagyobb szerepe lesz, mint a wotban. Ez is elriaszt majd pár embert, mert ma már nem divat gondolkozni játék közben. -.-'
WoWp-nek megvan az a bája, hogy a WoT stílust átemelték, egy abszoulúte casual arcade gamebe, lehet az egszerûsége bevonzza majd idõvel õket. Azon kívül én attól tartok, a WT-ben jelenlevõ enyhe unbalansz a tankos részben is benn lesz, ami pár WoT-ost elriaszt, vissza megy és sosem próbálja ki az Air Forces összetevõt sem. Én kb úgy képzelem el, mit ezt az FRB részben építik fel a tankmodelleket és azt butítják vissza HB, AB-ra. Frusztráló lesz az elején arty nélkül is. Érvényes lesz a "play better to earn more" jelmondat. Biztos, hogy lesznek az elején OP konzervdobozok. 😊
Midwayen az A20 az eggyik legkellemetlenebb ellenfél.Gyors, elöröl hátulròl veszélyes.Nehéz olyan helyzetbe kerülni hogy leessen.Nyeli a golyòkat a papir japòk meg pár találattòl leesnek.Kerülöm is öket amig lehet.Repülni nekem nem jött be.Mondjuk amcsik amugy se a szivem csücske nemzet.
nagyon jól látod a helyzetet 😄

egy tapasztalatlan pilóta kezében nem jól teljesít, egy ügyesében meg jól

ez gondolom bármire igaz 😛
ha jól repülöd, akkor jól

Gyors kérdé.s Prém mustáng - az angol - hogy teljesít HB-ban?
Torzonborz
"Az A-20-al még követni sem tudom, mert lehullok."

Te figyi az A-20 egy attacker gép , azzal alapvetõen földi célokra kell menni nem vadászokat kergetni. 😉
Ettõl függetlenül az ellenséges attacker/bombereket meg lehet vele szórni .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nehezen tudom elképzelni, hogy ez sikeres lesz. Van annyi wot veterán akit ez érdekelne? Mert aki a repülõs játékokat szereti az szerintem csak egy megnézési idõszakra játszik vele. Vagy úgy vannak vele, hogy régen eltervezték ugye a tank/repülõ/hajó hármast és ha bukta lesz nem számít annyira mert van tõke bõven aztán idõvel talán kikalapálnak belõle valamit?
Kitudja 😊
Prém miatt marad(hatna) de... ahogy twi írta elõttem ki az a hülye aki megnéz egy videót a WTbõl és azt mondja én maradok a WoWP-nél...
[NST]Cifu
Még egyszer: ha van WoT accountja, és alapjában véve elégedett a WoT-al, akkor a WoWp-bõl miért jönne át a WT-be? Ha vesz prémiumot, már most mindkettõben megkapja... Legalábbis ha jól értem a videót. 😊

egyedül azért mert ott a wot kapocs és nem hallott a wt-rõl
játszik vele pár kört és utána valaki azt mondja neki, hogy figyelj nézd már meg ez is egy ilyen repülõs cucc és megnéz pár akármilyen arcade csatás videót a wt-rõl akkor ne mond azt, hogy ott marad wowp-nél, nem tudom elképzelni 😊

a hiba ott van, hogy nem nagyon tudnak a játékról, ezen valószínû irgalmatlan sokat fog dobni a tankos rész kijövetele majd
Hát ha nem is érdekli a hb frb akkor is 56szor jobb az arcade itt mint a wowop.
[NST]Cifu
Akárhogy is nézem, azért annak, akinek van aktív WoT accountja, és elégedett a WoT-al, plusz nem érdekli a HB/FRB játékmód, annak inkább megéri a WoWp-el kezdeni, ahogy Jingles is említi...

reggeli móka és kacagás, hogy jól induljon a nap 😊

Jingles megnézte újra a wowp-t, hogy mi a helyzet ott 😄
a vicces részrõl indul 😊
15:47
Tényleg így lesz?
Ha igen oké, hogy büntetik de nekem hányszor van az hogy lövök erre vmi hülye bevág elém mert neki kell a kill és megdöglik a picsába... A lehgjübb mikor iylen 200 méterrõl lövöm már és akkor mászik be elém...
Meélyik HB-ban lehet mots jól bombázni? Ahol vabnbak célok is? Egyet mentem némettel de nem láttam 1et sem. 😞
Nem tudom azóta kaptál e erre "választ" de... az a 4500 a kezdeti 30 darab vagyis 30*4 megvásárlása. Arcade-ban megyek csak de tier 13ban se jövök ki negatívra ha leõnek mindet. Az eddigi legroszabb szerintem -2-3000 volt az új patch óta természetesen. Alacsonyabban mondjuk max 9 meg sztem soha. Buktával sem. Elég lófingért tárazza úõjra a fegyókat. Ez nem a wot 😊
Félre érted. Én nem azt mondtam, hogy rossz gép. Én nem tudok vele bánni.

Joe38: Ne tudd meg hányszor éreztem már Én is ezt. Én befejeztem az AB-t. Ott történtek ilyenek. Megfogadtam a nagyok tanácsát és HB-t játszom azóta. Kicsit lassabb, de hogy 1000x élvezetesebb az tuti! Amúgy Én is hisztiztem már itt párszor ez miatt, de mindig mondtak ész érveket, hogy mért is lehetséges. AB-n 6 géppel repülök, de nagyon sokszor van úgy, hogy max 2 találatot tudok leadni a 6 géppel. A 2 találatot értsd úgy, hogy max megkarcolom a festést rajta. Persze engem 1 lövéssel ölnek. ( szárny szakad, farok rész szakad, pilóta meghal )
És akkor még a "nem oneshot"-ról nem is beszéltünk <#nevetes1>

Ezt a B-17 sem éli túl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=85opZKxnepU
Pedig rengetegen tettünk fel már ide saját videokat oneshot kill-ekrõl.
Nem tudom,ki hogy van vele,de nekem idõnként nagyom tele van a t@köm a játékkal,sokszor érzem,úgy hogy bizony itt is ugyanúgy csalnak,mint más hasonló játékokban,vhogy nem hiszem el,hogy 5-6 lövésbõl ki lehessen lõni,egy arcade játékban,ez azért már vicc,vagy hogy sehol az ellenség aztán egyik pillanatról a másikra már ki is lõttek.Szerintem nem csak ügyesség kérdése....
P40 emlékezetes kis t4-es gép, majdnem a hullámsírba küldött egy ma mikor zero-val mentem RB-n. Alaphangon több, mint 40km/h-val gyorsabb a mod 22-nél. Szerencsére kicsi a tûzereje.
nekem teljesen ki van fejlesztve de szerintem az egyik legjobb vadász amcsiknál.

Javítom, mert elírtam. Robi3 elég gyors voltál! 😄

A P40-q -t elírtam. Bocsánat. P39-q-5 -t szerettem volna írni. 😊
most p39-q vagy p40-e?

Én nem mondtam egy szóval sem, hogy a B25 rossz lenne. Az A-20 a szar nekem. Éppen az a lényeg, hogy a B-25-t várom már nagyon. Meg a normális nagyfiúkat. B17 és felfele.
Pontosan ezért copok a Catalina-val, hogy utána Én is ilyen csatákat éljek meg a B25 és társaival. 😊)

Ha nagyon kell teszel fel replay-t, hogy Én hogyan játszom vadásszal meg a A20-al.
Vettem valami P40-q gépet Amcsiknál. annyit tudok csinálni a géppel, hogy valakit követek kb 20 sec.-ig. Utána vagy magam esek le. Vagy valaki lelõ. Az A-20-al még követni sem tudom, mert lehullok.

Bgabor: Nem azért mondok neked nemet, hogy idegesítselek. 😊 Egyszerûen képtelen vagyok kezelni a vadász vagy bármi más gépet ami 200-nál gyorsabb. Persze ez nem a játék hibája, hanem az Én nyomiságom, mert képtelen vagyok kezelni a gépeket. Meg azt sem tudom mikor mit kell csinálni.
Iceman
oké, köszi a válaszokat 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Nincs szintkorlát, csak arra fel kell készülni, hogy olyan jöhet szembe (és jön is), aki 3x, 4x annyi csatát látott már.

A spit mk9 egy kibaszott <#alien> belülrõl nézve is. Talán csak az n1k tud akadály mentesen leszopatni, ahogy azt meg is tette percekkel ezelõtt. Azért kapott egy fekete szárnat.<#vigyor2>
Premiumnál nincs szint. Megveszed és repülsz vele.
prémium gépekre nincs korlátozás lvl 1en is lehet repülni az összeset 😊
persze ha megvetted 😄
Iceman
9-es német szinten hogy tudsz menni a 14-es prémium 190-el?

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

akkor jó 😄
hehe köszi!
Nem. 😊

Válassz olyat amelyikbe több van ezekbõl.
belehet egyenként is pakolni õket?<#fejvakaras>
Szerintem legyen sok API, APIT, vagy HEI, HEIT lõszer a hevederben.
Bunuszként a dora mellé vettem egy amcsi prem mkIX-et, hogy átérezzem szegény spitek sorsát a csunya OP gerek ellen. Két g10 bánta, hogy így tettem, majd 2 fw szarrá kapott, me elfogyott az energy 😞

A csapattársak viszont meglepõen lófaszt se csináltak, annak ellenére, hogy volt 2 bearcat is. <#fejvakaras>

Legszívesebb az amcsi mkIX-et angon mkIX-ek ellen repülném, mert akkor mehetne a <#mf2>
Torzonborz
nna kb ilyen trollkodásokat lehet levágni B-25-el szóval jó az hidd el :

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

igen a stealth-et próbáltam 😄
látványra is és használhatóságra is (alig találtam el az ellenséget) esélytelen 😊
szóval akkor inkább Universal-t töltsek? abban is van tracer
[NST]Cifu
Bajnak nem baj, de a tracer lõszer kevesebbet sebez, mint a hagyományos (nem fényjelzõs) lõszerek. Amúgy én most kezdem tanulni a stealth lõszereket (ezen összeállításban nincs ugye egyáltalán fényjelzõs lõszer a hevederben), így nem árulja el az ellenségnek, hogy lõnek rá... 😊

Géppuskáknál én Tier VI. felett átszoktam az AP vagy AI lõszerekre.
Gépágyúknál APHE vagy HEI/HEFI a repülõgépek ellen a legjobb szerintem.

Hehhh, te vonzod a fura helyzeteket.

Hihetetlen, egy utolsó motor köhentéssel utánad lõtt, hajszálon múlt és te is megmaradsz 😊
üdv... jó ideje nem írtam ide...
azóta angol-usa-német-orosz 8-as szintnél járok
és egy kérdés!
Ti milyen lõszert használtok? Én mindenbe Tracert pakolok, az baj? 😊
Ez igen, ez fun. 😄 Vettem egy Dora packot, 2 AB után bementem vele HB-re. Totális szopásra számítottam, de kellemeset csalódtam. 😄 Elsõ HB-nak t9 felett, tûrhetõ volt.

Meglepõen brutális a tûzerõ, és a sebesség sem rossz.

itt talán látszik mennyire megkedveltem ezeket a kis medium bomber dögöket 😊 az elsõvel egy percet nem játszottam, azon nincs egyedül rajta a 20 milis ágyú a hátán..felejtõs így 😊

aki egy kis pénzt meg sok xp-t akar a japókhoz azonak érdemes ezekkel játszani mert most nagyon jól kijön a lépés velük. Aztán késõbb mi lesz..bedobnak megint egy japán nerfet és vége is az aranykorszaknak 😊