War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számításba kell venni, hogy a lassabban emelkedõk közé tartozik, 280-300 km/h-val kell emelni kis szögben (WEP mehet vakulásig). Ha 3-4000 m fölé jutottál, akkor lehet elkezdeni igazán a mókát. Erõssége (a nyilvánvaló 4x20 mm-en kívül), hogy zuhanásban *mindent* utolér, nagyon jól manõverezhetõ marad, és nem esik szét, visszaemelkedve pedig jól tartja az energiát.
A másik oldalról nézve majdnem mindegyik II.Vh-s repülõs játékban bent van a Bf-109, P-51 vagy a klasszikus Me.262. Egy casual játékban pedig a lényeg a szórakoztató játékmenet és a változatos gépek. Innen nézve a WG megoldása egyáltalán nem rossz szerintem...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A múltkor néztem a WoWP tech tree-jeit, még az igazán híres gépek közül is kihagytak jópárat, míg az ilyen "sose repült, de azért megrajzolták" gépekkel tele van - és nem csak a német, hanem minden nemzetre érvényes...
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
rángatod az egeret és tüzelsz, ennyi 😊
itt az irányítás pofonegyszerû és kényelmes ott meg...hát még van mit csiszolni azon is 😊
egy tapasztalatlan pilóta kezében nem jól teljesít, egy ügyesében meg jól
Te figyi az A-20 egy attacker gép , azzal alapvetõen földi célokra kell menni nem vadászokat kergetni. 😉
Ettõl függetlenül az ellenséges attacker/bombereket meg lehet vele szórni .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kitudja 😊
játszik vele pár kört és utána valaki azt mondja neki, hogy figyelj nézd már meg ez is egy ilyen repülõs cucc és megnéz pár akármilyen arcade csatás videót a wt-rõl akkor ne mond azt, hogy ott marad wowp-nél, nem tudom elképzelni 😊
a hiba ott van, hogy nem nagyon tudnak a játékról, ezen valószínû irgalmatlan sokat fog dobni a tankos rész kijövetele majd
Jingles megnézte újra a wowp-t, hogy mi a helyzet ott 😄
a vicces részrõl indul 😊
15:47
Ha igen oké, hogy büntetik de nekem hányszor van az hogy lövök erre vmi hülye bevág elém mert neki kell a kill és megdöglik a picsába... A lehgjübb mikor iylen 200 méterrõl lövöm már és akkor mászik be elém...
Joe38: Ne tudd meg hányszor éreztem már Én is ezt. Én befejeztem az AB-t. Ott történtek ilyenek. Megfogadtam a nagyok tanácsát és HB-t játszom azóta. Kicsit lassabb, de hogy 1000x élvezetesebb az tuti! Amúgy Én is hisztiztem már itt párszor ez miatt, de mindig mondtak ész érveket, hogy mért is lehetséges. AB-n 6 géppel repülök, de nagyon sokszor van úgy, hogy max 2 találatot tudok leadni a 6 géppel. A 2 találatot értsd úgy, hogy max megkarcolom a festést rajta. Persze engem 1 lövéssel ölnek. ( szárny szakad, farok rész szakad, pilóta meghal )
Ezt a B-17 sem éli túl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A P40-q -t elírtam. Bocsánat. P39-q-5 -t szerettem volna írni. 😊
Pontosan ezért copok a Catalina-val, hogy utána Én is ilyen csatákat éljek meg a B25 és társaival. 😊)
Ha nagyon kell teszel fel replay-t, hogy Én hogyan játszom vadásszal meg a A20-al.
Vettem valami P40-q gépet Amcsiknál. annyit tudok csinálni a géppel, hogy valakit követek kb 20 sec.-ig. Utána vagy magam esek le. Vagy valaki lelõ. Az A-20-al még követni sem tudom, mert lehullok.
Bgabor: Nem azért mondok neked nemet, hogy idegesítselek. 😊 Egyszerûen képtelen vagyok kezelni a vadász vagy bármi más gépet ami 200-nál gyorsabb. Persze ez nem a játék hibája, hanem az Én nyomiságom, mert képtelen vagyok kezelni a gépeket. Meg azt sem tudom mikor mit kell csinálni.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
A spit mk9 egy kibaszott <#alien>#alien> belülrõl nézve is. Talán csak az n1k tud akadály mentesen leszopatni, ahogy azt meg is tette percekkel ezelõtt. Azért kapott egy fekete szárnat.<#vigyor2>#vigyor2>
persze ha megvetted 😄
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
hehe köszi!
Válassz olyat amelyikbe több van ezekbõl.
A csapattársak viszont meglepõen lófaszt se csináltak, annak ellenére, hogy volt 2 bearcat is. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Legszívesebb az amcsi mkIX-et angon mkIX-ek ellen repülném, mert akkor mehetne a <#mf2>#mf2>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
látványra is és használhatóságra is (alig találtam el az ellenséget) esélytelen 😊
szóval akkor inkább Universal-t töltsek? abban is van tracer
Géppuskáknál én Tier VI. felett átszoktam az AP vagy AI lõszerekre.
Gépágyúknál APHE vagy HEI/HEFI a repülõgépek ellen a legjobb szerintem.
Hihetetlen, egy utolsó motor köhentéssel utánad lõtt, hajszálon múlt és te is megmaradsz 😊
azóta angol-usa-német-orosz 8-as szintnél járok
és egy kérdés!
Ti milyen lõszert használtok? Én mindenbe Tracert pakolok, az baj? 😊
Meglepõen brutális a tûzerõ, és a sebesség sem rossz.
aki egy kis pénzt meg sok xp-t akar a japókhoz azonak érdemes ezekkel játszani mert most nagyon jól kijön a lépés velük. Aztán késõbb mi lesz..bedobnak megint egy japán nerfet és vége is az aranykorszaknak 😊