38447
-
Coral Springs #23724 Annyira jó móka, hogy ha nem MiG-15 -el, F-86 -al, vagy Me 163 -al vagy akkor esélyed sincs. Nem tudod elkerülni a tömeget, pillanatok alatt a disco közepén találod magad. A Historical valamivel jobb, akár propelleres gépekkel is tudsz érvényesülni. -
vajakos21 #23723 Én is igy vagyok.Akciónál megvettem az összes német jetet+ pár bombázót.de be sem inditottam öket.Az eventek megfelelnek most....kár hogy a japó us csak hb volt -
Conqvistador #23722 Jelenleg mi a véleményetek az USA ágról?
Látom jó pár erős gépet beraktak a régebbi patchekhez képest.
AB ra és HB is rendesen használhatóak? Vagy a német-orosz páros azért jobb? -
twi452 #23721 én max 10 kört mentem jet-el hb-n és egyetlen egyet frb-n :)
repülgettem az f-80al és a pantherrel de annyira nem tetszett, aztán a fejlesztéseket felhúzni rajtuk meg aztán... annyit kéne tolni velük mint az állat
árkádban lehet, hogy jó móka jettel ökörködni ott nem próbáltam csak amikor a pónikat behozták :D -
Conqvistador #23720 28millió xp 1es szinttől a 20as Jet :D -
#23719 Áhh, már a WoT óta hozom magammal azt a frusztrációt hogy nekem sose fog összejönni a Maus xD Nem is sikerült, az én tudásom és időm ehhez nem elég.
Még az a szerencse hogy itt ebben a játékban a legjobb gépek megszerzéséhez viszonylag rövid idő is elég. Ugyanis a játék a WWII. gépekről szól.
Dehát gondolom nem csak én vágyódok egy Jet gépért ebben a környezetben, mert ugye más játékban nem lenne poén de itt igen. :P -
twi452 #23718 Na igen nem érdemes összeadni 20-ig mert könnyen elmegy az ember kedve egyből xDD -
#23717 Csak a következő szintet lehet megnézni azt nem hogy 20-ig mennyi kell, de most már álmodj cigánylány lesz a jetről... sose szerzem meg csak ha fizetek prémium tagságot. :( -
twi452 #23716 De ahogy írták az aktuális szintnél ha rajta tartod az egeret akkor kiírja számmal is, hogy hol tartasz és mennyi kell a köv. szintig :) -
#23715 ÁÁÁ köszi ezt kerestem! Pont egy táblázatot képzeltem el hogy jó lenne látni mert akkor lelkileg úgy készülök fel :D Játékon belül nem lehet tudni hogy mennyit kell teljesíteni sajna csak azt hogy hányas level kell hozzá... millió thx -
#23714 Én úgy vettem észre, hogy fölé viszem a kurzort és kiírja. -
twi452 #23713 a wiki alján -
#23712 Valaki nem tudja hogy hol találok egy táblázatot arról hogy a level szintek teljesítéséhez mennyi xp kell? Mert ugye egyre lassabban megy végig a sárga csík egy szinten. -
Rathrol #23711 -
#23710 -
#23709 Lesz hamarosan, elvileg nov közepe felé... -
Conqvistador #23708 Sziasztok!
Mit tudtok erről a WT Tankos dologról?
Tényleg lesz hamarosan ilyen verzió is beépítve? -
#23707 Szimbolikus volt a kérdés:)))
Teamplayről meg annyit hogy nulla az elvárásom ugyan azok zöldség casualok játszanak nagyrészt mint a WOT-ban és csak rosszabb lesz, viszont itt nem kapsz akkora büntit mint ott... -
Coral Springs #23706 Semmi ilyen nem volt.
* Few bugs causing client crash fixed
* Graphic bug with dissapearing of plane's parts fixed -
#23705 Ez a patch amit ma letöltött ez mi volt? gyújtó patch??? eddig szerintem max 1-2x égett le gépem ma 5 meccsből 4x.... -
Coral Springs #23704 A kill steal ritkán zavar, a mostanit csak azért említettem meg, mert egy igen vicces szituáció volt. Én az esetek többségében ágyús géppel játszok, tehát túl sokat nem kell faragjam az enemy -t. Ami engem már a kezdetektől fogva zavar, az a team intelligenciaszintje. És ez sajnos squad -ban sem mindig változik, egy kezemen megtudom számolni hány olyan játékossal toltam együtt, akivel tényleg jó volt játszani. -
gstup #23703 Tegnap nyomtam pár eventes HB-t.Amcsi oldallal(F4A corsair-el).Nagyon fun volt.Ami nem tetszett,hogy a 3 kör alatt kb 8-9 gépet úgy találtam el,hogy egyből kigyulladt.Néztem is mindig hogy de szépen égve zuhannak a zérók.De mindig kialudt a tűz és egy kicsi füsttel,de teljes értékűen tovább tudott menni.Ez normális?Vagy rossz lövedéket használok (Universal-t.) -
#23702 Nekem is ez a bajom. AB-n és HB-n is lemennek a vadász gépek a földfelszíni célpontokra... aztán mindenki csodálkozik, hogy föntről lelövöldözgetik őket.
Ha pedig direkt földi támadógéppel vagyok, nem marad semmi amit csinálhatnék.
AB-n meg a kill steal elég nevetséges. Ezért is untam meg a Spitfire MK2b, mert ahhoz nincs tűzereje, hogy fél perc alatt rommá lőve, instant kill kapjak. Kilövöldözöm a motort, vezérsíkot, majd lezuhan, erre odajön vki, belelő egyet és megkapja a semmiért a max pontot. -
Rathrol #23701 "Egyszerűen a játék direkt beválogatja mellém a hülyéket, kezd egyre jobban felkúrni agyilag."
Kezdődik...
-
Coral Springs #23700 Végül a játékomnak a 7 -ik defeat vetett véget, AB -n elvileg a randomisten baszott oda, HB -n pedig ha összesen van egy csatában 3db harcképes ember akkor sokat mondok. Kilépkednek, vagy fel se szállnak és a kifutóról nézik a csatát, a maradék meg megy a földi célokat bogarászni. A vége mindig az hogy egyedül maradok 4-5 enemy ellen, nem egy csatát megnyertem már így, de én se vagyok isten. A játék direkt beválogatja mellém a hülyéket, kezd egyre jobban felkúrni agyilag. -
Coral Springs #23699 Tegnap egy enemy gépnek megsemmisítettem az elevator -t és a tail -t, majd jött egy társ aki beleállt a seggébe, csak közeledett és közeledett, azt telibekúrta. Senki se kapott kill -t, mindkettő crashed -el lezuhant. -
Susarc #23698 hónapokkal ezelőtt kifejtettem,hogy a jelenlegi rendszer az ANTI TEAM PLAYER....még úgyis,hogy cseppett felvitték az assist jutalmát /amit azóta már lenerfeltek:S/ töredéke a killnek......
írtam nekik,hogy nem-e lehetne egy rendszer ami azt figyeli,hogy ha pl. 1 km belül vagy a pároddal / meccs előtt párba lehetne rendeződni/ akkor bónusz pontokat/xp-t kapna mindkét fél+ azt is figyelné mennyi játékidőt töltötök el így egymást supportolva...nem is beszélve arról,hogy a géppárok a másik KILL-je után mondjuk 70-90% jutalmat kapna!,de mindenképp valahogy boostolni kéne a csapatjátékot,mert a fraghunt gusztustalan és szinte mindenki áttapos a saját játékostársán a reward miatt. -
Glo #23697 Akinek van kedve egy kis photoshopos versengéshez halloween témában a WT-nél.
Egész jók a nyeremények. -
Glo #23696 Régi jó kis il2.. -
Amaymon #23695 Na ezen baromi jól látszik az IL 1946 vs WT hasonlóság. Csak a WT-ben annyira csili-vili a grafika, hogy nincs olyan szép kontraszt agyonvágott grafikával sem, mint a lenti video-n. Ráadásul, ha az yt-on olyan jól kijön, monitoron még jobb. Sok manőver RB-n kivitelezhetetlen néhány mapon a LOD miatt. Ezt jópár száz RB-s air kill után határozottan tudom állítani, nem csak ájvékolás valós probléma szvsz :) -
Glo #23694 Múltkor ezen ment a polémia, hogy FRB-n egy srác ugyanezt csinálta mikor G meszával menekült valami Spit elől. Mindenki azt hitte, hogy mekkora lag meg szar hit detection van a szerón, közben lila volt a kapcsolat, pocket loss 0,1% :))
Annyi volt, hogy a srác egy negatív dobott orsót csinált, a másik meg lőtt mint az állat, csak rossz fele tartott elé :)) -
Coral Springs #23693
-
#23692 Főleg amikor betépi a gépet balra, majd negatív G-vel elkezd jobbra fordulni :DDDD -
Glo #23691 Veszedelmesek tudnak lenni, az tuti :)
Ebből is látszik, hogy itt nincs az, mint a másik tankos cuccban, hogy 2 tierrel kisebbnek esélye se nagyon van. Itt bárki okozhat meglepetést :) -
#23690 A-20G-t kiszedte egy rohadt ai alólam. Ha én bekerültem egy ilyen gép mögé, akkor hiába lőttem, semmi nyoma nem volt :DD -
Glo #23689 Persze. Lehetetlen ezt balanszolni. Hiába van valaki alatt jó gép, ha bénán repüli.
Láttam én már [ai]Shoji-t Meteort lőni :))) -
Amaymon #23688 Premade csapatok nagy verést szoktak csinálni. Mint a P51 event-en. Amíg random emberek mentek random ellen, szétszopatta a Mustang és B-X a GER-t. Ahogy megjelentek a szervezett klánok az ellenkező oldalt rögtön az amerikai fölény eltűnt a mapról. A fejetlenség az amcsiknak kedvezett a szervezettség a német oldalnak. Ezt ember legyen a talpán, aki balanszolja. -
robi3 #23687 de ehhez skype vagy ts kell tehát egyenlőre random csatákban kizárt hogy valaki besegít a másiknak ha csak érdeke nem fűződik hozzá. -
Glo #23686 Pont ezt akartam írni, hogy IRL a pilóták nem voltak ilyen hülyék mint a játékban :)
Még HB-n is a frag vadászat megy, nincsenek géppárok, kötelékek, csak a nagy semmi. Mindenki lemegy rambózni, aztán a japók lerendezik a népet.
B24-el van egyedül esélyed, ha a japók nem mennek beléd kamikaze módon :) De ott se lenne nekik semmi, ha összeállna a 2 bomber, az leradirozna mindent ami 1km-en belülre kerül. -
Coral Springs #23685 Pedig jók voltak a macskák a japánok ellen, velük váltották a Buffalo -kat, miután azokkal kudarcot vallott az USAAF.
Azért tegyük már hozzá hogy a real life repülések taktikai alapon működtek, nem ilyen fejetlen módon mint a játékban. Szerinted a játékosok hány % -a van tisztában a Thach Weave -el, amivel leküzdhetők voltak a Zero -k ? Mindenki csak repül mint egy idióta, se csapatjáték, se taktikai ismeretek, azt csodálkoznak a végkifejleten.