War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2014.12.21. 15:09:15
Menjetek repülni :-)
Te , azért az megvan hogy a DCS-ben is van multi ?
Amúgy meg WT SB-ben néha - sőt elég gyakran - nehezebb leszedni egy botot mint egy élő játékost.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A hardcore a simulation jelzője, szó nincsen játékosokról. Nyelvtan. Lehet úgy is szétosztani, ahogy te mondod, hiába ismételgeted, elsőre is értettem. Te másról beszélsz, amit írsz az mondjuk az MMOG-k, vagy akármilyen megnevezésű, de online multiplayer alapú játékok jellemzője. A hardcore ott is sántít, mert akkor már arról beszélünk ki milyen játékosokat tekint hardcore-nak. Mondjuk szerintem akik az eredeti utasítások szerint akarják repkedni a repülőgépeket, a fanatikusok, ők inkább hardcore playerek.
A vita a CloD és WT közötti különbségről szólt, mindkettőben a multi az elsődleges. DCS esetén is azért nincs tobzódás a szervereken, mert maga a DCS platform tele van hibákkal és alkalmatlan a komolyabb online játékra.
Utoljára pedig a rám vonatkozó személyes megjegyzésedre reagálok egy rövidet. Én WT RB csatákat játszok, nem DCS-t és nem CloD-t.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.12.21. 14:44:14
Mecsoda észrevétel😊) Te aztán tudsz valamit komám😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A hardcore jelző a szimulációra vonatkozik, semmi köze a játékosokhoz"
Még egyszer az hogy milyen mértékű a szimuláció nem foga eldönteni azt, hogy egy játék hardkór-e vagy sem. Teljesen ez azért nem igaz, mert néhány alapvető feltétel adott kell, hogy legyen hozzá. A megismerés és megtanulás két külön dolog. Csak ismételni tudom magam: világszinten az "easy to learn hard to master" játékok számítanak leginkább hardkórnak, mert ott a legnagyobb a kiválasztódás. Nézd meg a divatos verseny játékokat, mindre igaz, mit írok. Maguk a játékosok az ellenfelek teszik azzá a meta miatt. Ráadásul a WT szim módja már nem is az a könnyen megtanulható kategória. Ok nem egy DCS, de az nem is igazán multira épít még. Gyenge próbálkozások vannak benne. Te a geek megszállottságot, a részletek iránti rajongást kevered a hardkór fogalmával. DCS-t mindenki megtanulja kezelni idő kérdése. Élő játékosokat leszedni az nagyon más téma, mint ai-k ellen repkedni.
Látom itt értelmezésbeli gondok vannak. Az, hogy valami hardcore, az azon dől el, hogy milyen szintű/mélységű a szimuláció, következés képen mennyi időt kell eltöltened a megismerésével és megtanulásával, milyen bonyolult a kezelése, mennyi információnak kell a birtokába lenned. A hardcore jelző a szimulációra vonatkozik, semmi köze a játékosokhoz. A tendencia meg pontosan azt mutatja, hogy minél kevesebb tanulást igényel egy játék, értsd minél rövidebb idő alatt érsz el sikerélményt, annál többen játszanak vele. Pontosan WT-ben láthatod ezt a 3 játékmódban.
Lehet hogy van pár ember aki leszólja a WT-t, de én nem vagyok közöttük. És azért ne felejtsük el hogy a hasonló trollok is sokat tesznek ezért, hogy a WT-t leszólják, amikor ismeretlenül belépnek egy fórumba és elkezdik osztani az észt..
Akkor mikor elgurul a gyógyszer mert köti vki az ebet a karóhoz és hülyeséget beszél, nem csodálkozom hogy leszólják. Akkor már nem lehet máshogy kezelni...
Követek mindenféle repülős fórumot, de nem emlékszem hogy ide jött volna valamelyikünk hogy leszólja a játékot. A DCS / CloD fórumban lehet hogy volt ilyen, de nem itt, a saját fórumban, és ez nagy különbség!
Amúgy legyen akkor a WT "hardcore" . Akkor különböztessük meg így.
Ha a hardcore azt jelenti hogy sokan játszanak vele, van belőle világverseny, népszerű, akkor ok, legyen hardcore.
De nem szimulátor. Aki komolyan szimulátorozik az nem nagyon játszik WT-t. És ez nem leszólás, ebben semmi negatív kritika sincs. Egész egyszerűen túl egyszerű annak aki a valósághű szimeket szereti.
A szimulátor az ami a lehető legpontosabban lemodellezi a valós repülési modellt, és a DCS/CloD ebben összehasonlíthatatlanul jobb. Ezen nincs mit vitatkozni!
Béke és jó játékot!
@f24sg:
nekem nem steam-es DCS-em van. és úgy tudom a kettő nem kompatibilis. De ezt inkább kérdezd meg a DCS topikban, ők biztos tudják a választ.
Nincsenek unofficial patch-ek, ha elindítod a játékot automatikusan letölti a legújabb klienst. A STEAM drágább is és le is van maradva a verziót tekintve, ezért én maradok a sima változatnál.
A Ka50-est sajnos nem tudom, pls. kérdezd meg azt is a fórumban (nekem csak WW2 gépek vannak és Su27)
GOOBY, pls
"márpedig az, akkor a WT nem az"
WT-t nem az teszi hardkórrá, mert egy szuper komplikált a szim mód van benne, hanem épp annyi tartalmaz, hogy hardkórrá tegyék a játékosok ennyi, pont. És ez minden másfajta játék esetén igaz, ami alkalmassá teszi. Szereptévesztésben van, aki egy jóformán single player vagy war-ra tervezett szimet a dogfigtra alapozott WT-hez hasonlít. Vagy trollkodik vagy nincs képben. Ott a LoL a világ legnépszerűbb és egyben legegyszerűbb játéka. Mégis hardcore a dolog, mert azzá válik "easy to learn hard to master". Minél többen játsszák annál hardkórabb, nagyobb a kiválasztódás.
...war thunder ... pont annyit tud a kabin klikkelésen túl mint a Cod, légcsavar és porlasztás állítás...
Ez meg nem így van. Ha a mostani(!) CloD hardcore sim, márpedig az, akkor a WT nem az. Az előbbi sokkal részletesebben ki van dolgozva, például maguk a repülőgépek. Egyszerűen nincsen kapacitás (főleg nem egy alapból ingyenes játéknál) arra, hogy CloD részletességgel ki legyen dolgozva a WT-ben szereplő repülőgép mennyiség. Meg lehet nézni egy komolyabb FSX vagy egy DCS add-on gépnek már csak a manualja is esetenként több száz oldal.
1. Szóval, akkor most a DCS-nek melyik verzióját érdemes letölteni? Számomra a Steam-es könnyebben átlátható, de ezek az "unofficial patchek" elkedvetlenítenek, azok tuti nem mennek Steam-mel.
2. Nekem van alap Kamov Ka-50 DCS-hez. Akkor kukázhatom, mert van azóta 2-es verzió is?
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.12.21. 11:54:03
Mondjuk ez félhalott amúgy is 😊
Béke.
Amiért ide írok, mert leszóljátok a WT-s embereket, negatív bélyeggel illetitek a közösséget, aminek lélekszáma világszinten többszöröse a DCS vagy CLOD játékosoknak. Lehet szimulációban elmarad a nagy testvérektől, de a komolyságát és népszerűségét senki nem vonhatja kétségbe. Óriási játéktudás kell hozzá kompetitív módban. Az egyetlen repszim, ahol világversenyeket rendeznek. Az alap DCS kevesebbet tud ennél. KIVÉVE a kiegek azok messze meghaladják, annak ellenére, hogy egy zs kategóriás terméket ad ki a fejlesztő cég (mindezt horror áron).
A WT-s fejlesztők becsülettel hozzák amit ígérnek, lehet néha lassan, de biztosan. A WT egy hardcore szim. És nem azért, mert gombokat lehet benne tekerészni, hanem mert pont annyi van benne, hogy egy színes sokelemű, kompetitív, viszonylag gyors lefolyású, élvezhető harci játék lehessen.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2014.12.21. 11:52:36
Ez nem "kivagyiság".
Az úriember bejött a DCS topikba és kb. azt állította hogy az a WT a legjobb szim mert szimulátor módban nehéz leszállni anyahajóra. Mondja ezt olyan embereknek akik aktívan repszimeznek 10x éve, és közreműködnek szimulátorok fejlesztésében, tehát van rálátásuk. Mi mindannyian ismerjük a WT -t és szerintünk nem több mint egy jópofa repülős - lövöldözős-fejlesztgetős játék. Szimulátor módban talán eléri a régi Il2 1946 színvonalát. De nagyon messze van egy reális szimulátortól (DCS WW2 vagy CloD).
Nyilván ha hülyeséget mondd valaki akkor felhívod a figyelmét és kijavítod.
Ha erre tovább csinálja akkor helyrerakod hogy hagyja abba.
Mivel erre is nyomatta ezért jött a "lealázás", amit magának köszönhet.
Mi sem szoktunk idejönni és fikázni a WT-t, mivel nem szimulátor és ezért minket nem érdekel. De ez nem leszólás, és tiszteletben tartjuk ha nektek tetszik!
Viszont mostanában az összes szimes topikban kezdenek megjelenni a WT-s emberek és osztják az észt hogy ők mekkora ászok. Kezd nagyon idegesítő lenni amikor az összes topikban WT trollok vannak.
Ez egy remek, hiánypótló repülőgépes árkád játék a maga kategóriájában, amivel sikerült sok játékost elérni. Nem véletlen hogy rengetegen játszanak vele. De hagyjuk már ezt hogy szimulátor mert nem az.
És ez nem arról szól hogy a dedóban vagyunk és az én szimulátorom jobb mert az én apukám erősebb...Ne kelljen már ilyen hülyeségeken vitatkozni feleslegesen!
Szeretnék kérni mindenkit hogy NE gyertek a CloD /DCS topikokba HA CSAK TROLLKODNI akartok és nincs értelmes mondanivaló!
Mi sem jövünk ide hasonló okokból. Egyébként mindenkit szívesen látunk...
Köszönjük!
GOOBY, pls
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2014.12.21. 09:39:25
Betévedt hozzánk egy Master Mason nevezetű srác a DCS topicba és halálra oszt minket az iszonyatos szimulátoros multjával.
Ismeritek ti is az illetőt.
Van itt olyan aki eggyütt repül vele? Mert azt mondja ,hogy ő a Magyar War Thunder közösség leghozzáértőbb pilótája.
Felkértük,hogy tartson egy kis bemutatót de nem vállálja valamiért.
Gondoltam beugrok ide megkérdezem, mert lehet tényleg profi a srác és akkor nem küldjük el a vérbe<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.12.20. 23:09:16
A Béna.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha van még tipp szívesen fogadom,köszönöm.
Ezt találtam:"Ammo does not have an effect on firerate. You only think tracers fire faster because you can actually see the bullets. Other ammo racks you only see the tracers, but sure enough there are 100s and 1000s of shots that you're not seeing.
Usually, for most guns, stealth ammo rack is the best. The only gun which has tracers as the most effective ammo rack is the Type 99 cannons which the Japanese Zeros have.
Exceptions include the US 12.7mm, where Universal is the most effective, and Russian 20mms where Ground Units ammo is the most effective."
"Stealth is unquestionably one of the best choices of ammo. In arcade, it is a go-to. If you're really good at deflection shooting, than use it in HB(what is it now, "Realistic battles?"😉, as the surprise you achieve can be almost as devastating as the lethality of the bullets you use. As a side note, don't use stealth for American 20mm cannons, as they have Practice rounds(P). "
Szal a stealth lőszert írják.Megnézem.
Itt próbálj rákérdezni.Van leirás a lőszerekről csak nem találom :-) Valaki biztos emlékszik melyik topicban volt.
Őszintén szólva, ~kb. mióta bejött az a gép abba a tierbe, csak SB-t megyek.
Ja és mi van az új Banshee-vel? Van már róla rage thread? Az is valami hasonló undertiered izé, nem?
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.12.18. 12:27:12
(Pedig naívan azt hittem, hogy a Yak-3-nál rosszabb nem jöhet. )