38447
-
Rev Hard #37044 Jó lenne ha kezdenének mostmár valamit a Spitfire rush -al, eddig se bírtam a gépet de mostmár mindennaposak a problémák. Gusztustalanul op, nem real az FM amit alájuk raktak, nem hiszem hogy nem veszik észre hogy valami nem stimmel a géppel. Legfőbb probléma ahogy emelkednek, sokszor csak lesek hogy nem-e sugárhajtómű van rájuk szerelve. Azon agyalok mostmár hogy jobban ráfekszek a Japán ágra azt megnézem a Zero -t hogy viseli az a szar.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.02.07. 13:40:15 -
#37043 na, ez milyen csapat? az utolsó három 0 ponttal az első percben crashelt, ki tudja miért.. a többi meg.. komolyan, egy szaros me 410 -el kell elsőnek lennem? ne vicceljünk már.. meg a másik dolog, az utolsó 10 csatámban egyszer nem kaptam berlint, csak norway, néha ruhr.. de ennyi.. mi a faszom van itt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#37042 kár, hogy mostanság nem ilyen nagylelkűek, és csak szaros i301 jár a népnek.. -
twi452 #37041 egy akcióban volt aranyért limitált ideig és valamelyik eventen anno meg is lehetett szerezni -
#37040 ezt a szépséget valaha meg lehetett szerezni? vagy csak a dynamic campaign -ban van?
#37039 Off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy B-17 lövészével történt még hasonló, nála az esést fenyőfák fogták fel.
On.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.06. 14:37:18 -
#37038 ennyit a japánokról..
#37037 Állítólag az is számít a BR besorolásnál, hogy milyen sokan játszanak vele, ha ritkább lejjebb kerül. -
robi3 #37036 a német és a japán sabre között mi a különbség, mert látszólag ugyanaz mégis más a br-je -
robi3 #37035 szerintem az egyik griffon, mert ha jól látom 5 propelleres, elvileg ezek 25,7-et emelkednek -
#37034 Ez melyik Spit? Mert amikkel eddig játszottam (Mk IX volt az utolsó), azok kb úgy emelkedtek, mint egy lyukas léggőmb. -
robi3 #37033 Ez így van rb-ben is, kb az adatok is stimmelnek, én la7b20-ban ültem, rá akartam zuhanni és nem sikerült rendesen a dolog ezért szép ívesen elkezdtem felhúzni, hát majdnem elcsípett. -
StrikeFor #37032 650-el megyek 2000 méteren....alattam Spitfire fordulózik valamelyik csapattársammal 300-400 méteren....elhúzok felettük úgy,hogy nekem szembe jön a spit.......elhúzok majd a spit csinál egy 180 fokos kanyart emelkedeik 1500++ métert és beül mögém 480 méterre úgy,hogy én mint mondom 650-el hasítok! tudom,hogy árkád /modult húzni mentem be/ de miarákoskutyafarka ez? és nem meglő 480 méterről hanem jön utánam egy percig!!! -
vajakos21 #37031 Az nem látszott hogy mik voltak a csapattársak :-) Azért érthettem félre -
#37030 pont azért, a k4-es, 2xg10, semmit nem csináltak.. ennyit a csapatról.. -
vajakos21 #37029 Attól hogy prém még csak egy g2. Az a5 jobb nála...meg ugye prém géptől nem lesz jobb senki.( -
#37028 gondoltam leveszem a plusz 4x20-ast, hát.. leginkább az lepett meg, hogy tempest mk v, f8f, meg spitfire f22 ellen mentem.. az olyanokat viszont soha nem értettem, akik head on -ba mennek a szárnyakon lévő 20-asokkal.. ugy szét hord mint a szar, csak közelharcra jók.. a tempest is megízlelhette, amikor 1km -ről leszakadt a hülyének mind a két szárnya, mert ugye a fókán közel vannak egymáshoz, 400-as összetartással meg, PERFECT! legközelebb azért felteszem a + 4x20-at, ugy még nagyobbat darálok.. :) :)
a csapatról meg annyit, sokat elmond, hogy nekem egy sima a5 -össel van 3 killem, a 2. helyezettnek meg 2 kill, de ő prém g2 -vel nyomta..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
gstup #37027 Ő is általánosítva írta.Én is. :) De értelek és részben egyet is értek Veled.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.02.03. 14:59:52 -
Rev Hard #37026 Ez azért egy erős túlzás volt. Persze az általánosítás mint mindig most sem állja meg a helyét, tierenként változik a felállás, hol az egyik hol a másik nemzet az erősebb. Illetve ha azt írom hogy patchenként az is megállja a helyét.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.02.03. 14:35:01 -
gstup #37025 Én imádok japán ellen menni.Az egyik legkönnyebben legyőzhető nemzet. -
robi3 #37024 hát én eddig úgy vettem észre, hogy japán t3 nagyon kemény a zérókkal lazán le lehet szedni a spiteket illetve okosan használva bármit, de t4-ben valahogy úgy érzem, hogy elfogy a lendület és a tempest griffon párost nem igazán lehet megfogni, ja és erre még ráraknak egy lapáttal a meteorok
-
#37023 mert csak akkor op az ellenfél, ha kikapsz -
robi3 #37022 én most mentem egyet shidennel, de minket ronggyá vertek :( (angolok, meteorok) -
robi3 #37021 és ezt melyik japán gépek művelték? raiden, shiden kai? -
#37020 Nem kibaszott OPk a japán gépek... ááá.
-
robi3 #37019 te most realisticről beszélsz? ha igen akkor gondolom max t3, mert t4-ben erőteljesen változik a felállás -
#37018 Mert nem? BF109-cel van a legjobb kdr-em. Mert észt nem igényel, hogy a nagy magassági előnyöddel csak csemegézned kell az ellenfelek közül. Egyedül a Yak-3(P)-vel éreztem azt, hogy van esélyem német gépek ellen, kivétel az FW190. Japánnál meg jó pár repülő broken... Ki-43-III hayabusa, Raiden, stb. Amik jóval túl teljesítenek az összes olyan gépen amik ellen mennek. 13:00tól játszok, azaz csak játszanék mert eddig zsinórba csak vereség német és japánok ellen. Csapatba se nagyon van senkinek killje. -
gstup #37017 -
#37016 -
#37015 Jó ez a játék.. Japán , német az istencsászár garantált 80-90% nyerési arány és legalább 3:1 kdr... Nem is értem mik a fasznak van bent a többi nemzet. -
#37014 Csak pénzszerzési célból repkedek egy ideje, ez tehát valami új hülyesége lesz a gazsinak vagy bug. -
#37013 109 g6 5.3 a többi meg F4-ek ilyenek, de direkt azért mentem be csatába a többi nemzetnél is meg minden más játékost megnézem mindenkinek a legmagasabb BR értékű géppel számolta :S -
ktm99 #37012 Elvileg BR +-1, gyakorlatban ez nem mindig jon be. -
#37011 BR+-1
A levegős bulinál még mindig ez a helyzet. Tankosnál a legnagyobb BR számít.
Melyik három gépről van szó? -
robi3 #37010 Pontosan nem tudom, de én szoktam repülni 5.3-as géppel 6.7-es ellen (RB) -
#37009 sziasztok!
Elmondanátok hogy van most pontosan ez a BattleRating kiszámítás? csak mert én ha bemegyek egy 5.3 és kettő 4,7-es géppel árkádba, akkor az nem 5.0-át fog mutatni, hanem 5.3-at.. legyen ez bármelyik nemzet.. mert ugye az 1.39-ben lejebb vitte 5.0-ára illetve,
egy 5.3-as gépet pl mivel rakhat össze? + 1 -1 Battle Ratingű értékkel vagy több / kevesebb? előre is köszi :) -
Karónvarjú #37008 Abba gondoljatok bele, hogy ezek a világháborús felvételek legtöbbször RAF-pilóták gépeire felszerelt kamerákból vannak. Azokat többnyire brit és lengyel pilóták vezették (nyilván voltak más nációból is, pl. francia menekültek is), szóval olyan országok harcosairól van szó, akiket vagy megpróbáltak a németek térdre kényszeríteni (Anglia), vagy már a zsákban voltak (a kontinens országai). Az elkeseredettség nem szó arra, amit érezhettek, de a gyilkos bosszú kifejezés is gyenge arra, ami őket fűthette. Ilyen emberektől egy olyan mocskos esemény közepette, mint egy háború, ugyan mit várhatunk? Vagy elvesztették az országukat vagy éppen ennek a veszélye fenyegette őket, ebből a szempontból édesmindegy, de hogy abban az időben Európában nemigen volt olyan család, amelyikből ne veszett volna oda valaki, az történelmi tény. Az a kijelentés, hogy "otthon meg várja a családja", hogy is mondjam....nem igaz. (Ne értsd félre, nem bántásból írom ;-) !)
Az első vh. repülős-lovagias eszméi már régen feledésbe merültek ekkorra a nácik tombolása-rombolása következtében.
Egyébként ebben a témában nagyon ajánlom Tadeusz H. Rolski : Fehér sas kék mezőben című könyvét. Lengyel pilótaként a háború kitörésétől a végéig leírja a vele történteket, lebilincselő olvasmány, ajánlom mindenkinek ;-) !
(Egyébként az orra alá kellene dugni egynémely elvakult embernek, akik a magyarokat is ugyanolyan náciknak tartják, mint a németeket. Leírása szerint a magyar hadsereg és a civilek a németek kijátszásával segítették a lengyeleket a Fekete-tengerig eljutni, hogy onnan elhajózhassanak a britekhez újraszerveződni és tovább harcolni.)
Tény, hogy sokat el lehet erről vitatkozni amúgy, de nem biztos, hogy érdemes. Nem voltunk még olyan helyzetben, és Isten óvjon, hogy ne is legyünk, hogy megtudjuk, vajon a földig lőnénk-e az ellenségünket...
Utoljára szerkesztette: Karónvarjú, 2015.02.01. 21:55:44 -
#37007 Visszaviszem egy kicsit a témához:
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.01. 21:43:24 -
Rue East #37006 Mig-28-as nem létezik, csak a Top Gun-ban. A gépágyúval elért légigyőzelmek kifejezetten dicsőségnek számítottak (számítanak ma is), mert közeli manőverező légiharcban lehetett gépágyúval lelőni az ellenséges gépet. Ez teszi legjobban próbára egy pilóta képességeit, semmi köze nincs a vérszomjhoz. -
#37005 Wikipédián rákerestem a repülőre, az arab-izraeli vagy a 6 napos háborúról szólt az a epizód., és Mig-21ek ellen. De ez már nagyon of topik