38447
  • BaleniX
    Meg azért nagyon senki se nyomja HB-ban 9000m-en hurrival, pedig a valóságban úgy volt!
  • gstup
    *történelmileg
  • gstup
    Értem.Evvel az a baj,hogy szerintem nagyon sok embernek nem tetszene ha propelleresek ellen menne.Tudom,ott a helye ha törénelmileg nézzük.
  • bgabor
    A jelenlegi tierjében teljesen. Tier16nál nem szabadna magasabbra tenni.
  • darki81
    valaki jön velem HB-t játszani? 11-es bombázóval szeretnék játszani, csak sosem fedeznek :/
    aki jön írjon privátban és adok ts ip-t, vagy ha ti adtok úgy is jó
  • gstup
    Grat.

Akinek van német jet-e.Az Me-262 ennyire életképtelen hogy mindenki a 163-al megy?
  • Coral Springs
    Na, alakul ez. Két Me 163 és egy Sabre.

• twi452
    piszkáljak kedélyeket? :)
  • Glo
    No, és akinek prémje volt ez idő alatt, azt 12 órával meghosszabbították, engesztelésül.
  • vajakos21
    Köszi az infót :)
  • vajakos21
    Akkor vissza a G4n be..
  • Glo
    Megjavult, nyugi :)
  • vajakos21
    Elbakják a jó kis japó eventet...
  • schossow
    köszi!
  • Coral Springs
    Felveszed egy videófelvevő programmal, utána Sony Vegas vagy Adobe Premier. Vagy ha jó neked a faék megoldás is akkor Movie Maker.
  • twi452
    a játékkal lehet egyedül "megnyitni" a game modes -> replays-nél
    a replay csak eltárolja a paramétereket és utána lejátssza azok alapján mint egy új csatát
    és ezt fel lehet venni valamilyen külső programmal utána
  • schossow
    Én is végig szenvedtem pár percet erre első próbálkozásnál nem akart ereszkedni a gép. Meg kellett kerülnöm a repteret. Persze én se sértetlenül tettem le, gép törés lett belőle. De azon a meccsen még 3x szálltam le :D
    Am milyen progival lehet megnyitni/vágni ezeket a visszajátszásokat?
  • bardocz
    Egyszer a do-217-ben volt velem ez, majdnem leraktam, gondoltam, hogy ha most elveszem a gázt jó lesz. Nem lett jó, 100-200 méterrel a reptér előtt lezuhantam, pedig addig nagy szenvedés volt :DD
  • Coral Springs
    Elszállt a játék, meg az official forum is. Pedig pont most kezdtem el próbálgatni a Panther -t, úgy fordul mint egy darab kőtömb.
  • schossow
    Mekkora mákos vagyok! HB-n a Halhin gol mapon egy lagg-3 feketére lőtte a G4m Betty-m farok részét 5 km-re a reptértől.Már majdnem feladtam és megnyomtam a J gombot. Végül beötlött, h annó a Nat Geo légi katasztrófák c. műsorában volt egy hasonló eset és ott a piloták gázelvétellel és gáz adással próbálkoztak. És nekem bejött! Sikerült leraknom a gépet. Mondom Wtf!
  • Amaymon

Egy ilyen FRB-n nem a turn rate és a climb rate-en aggódnak, hanem inkább azon, hogy ki ne legyen rosszul a túlterheléstől :)
  • twi452
    nem is jót linkeltem lol.. a harmadik részben vannak jó kis akciók :)
  • twi452
    na a spoilert elfelejtettem kövezzetek nyugodtan :D
  • twi452
    Hátha valakit érdekel egy kis légiharc móka igazi "instructorral" :D elég szórakoztató :)
  • Coral Springs
    Én ezt elkerültem, de két ember a costum battle -ben szerintem kitudja próbálni.
  • Coral Springs
    Historical

Két Bearcat (az egyik én) üldözünk egy Ta 152 -t, aki viszont egy friendly Meteor -t támadott. Egyszercsak egy nagy csattanás, már esek is lefele. Hát nem egy másik Meteor kúrt echte telibe ? Egyre kevesebb a motiváció hogy HB -zak, annyi a hülye már ott is hogy nem éri meg.
  • twi452
    Már vannak "igazi" kráterek amikbe bele lehet borulni? valamelyik nagy patch-re ígértek ilyet régebben :)
  • Coral Springs
    Jó nagy lyukat vert a betonba valaki, leszállásnál majdnem bele is zúgtam. (ez már a felszállás)

• Animefox
    De én Jet gépet próbálnék ki, a prémek között nincs olyan... :(
  • BaleniX
    Ja ezt régebben láttam, deeee végül is sikerült leszállni :D
  • twi452
    a legegyszerűbb ha csak simán rászállsz a hordozóra mintha pályára szállnál le csak a landolás utolsó szakaszában a flaps-et teljesen bezárod és hátrahúzod a kart, így szépen lecsapja a seggét viszont nem emelkedik vissza a levegőbe és beakad a horog.

Vagy sokat gyakorolsz a géppel és megtanulod, hogy melyik az a legkisebb sebesség nála aminél szépen rá tudsz finoman "esni" a fedélzetre :)

Az első az egyszerűbb :)
  • robi3
    az a gáz hogy hordozóra én wildcattel is így szállok le. :)
  • twi452
    már hogy a fenébe ne? :D
  • BaleniX
    Köszi! Ezt se éppen hordozóra találták ki :D
  • BaleniX
    Nem lehet mindet!
  • Fenrir
    Állítólag a prémium gépeket ki lehet próbálni test flight-ban, az angoloknál mintha lenne egy prémium mustang.
  • twi452
    a shinzan ha jól sejtem :)
    Length: 31.02 m (101 ft 9 in)
    Wingspan: 42.12 m (138 ft 2 in)
    Height: 8.8 m (27 ft 6 in)

• BaleniX
    aha!
  • Animefox
    Valószínűleg is a Tier 13-nál már meg fogok nyugodni ha meglesznek a Mustangok, ugyanis az nekem a kedvenc háborús repcsim, nem várt módon beleszerettem a Thunderboltba is (most ő a szeretőm), a P38 nagy rakás kula de valamiért mégis imádom, a Cobrák eszementek, a Corsairnek gyönyörű lábai vannak (szárnyak), szóval a P51 után leállok az izgulással, végülis nem halok bele ha nincs jet majd csak összejön. Annak is örülnék ha Test Flightban kipróbálhatnék egyet. Igazándiból csak a kíváncsiság buzerál engem XD
    Amúgy megköszönném ha valaki megdobna egy profillal, nem élnék vissza a dologgal csak ki akarom próbálni :(
  • twi452
    én hb-n végig csak azt néztem, hogy mikor csapnak le km-ekkel magasabbról a mig-ek, annyira nem volt fun :D

frb-n ugyanez csak ott még könnyebb előlük kimanőverezni aztán a végére hárman maradtunk egy mig15-re de nem tudtuk elkapni csak kergetőztünk esélytelenül aztán leszállt a genyó és a földön elkaptam végül szerencsére :D