War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy órával megtolták...húha..nagyon tudnak ünnepelni gazsiék...
The amount of players willing to take part in Golden Fights proved to be huge, our login server was not able to let everyone in. Problems lasted for 35 minutes, from now all the issues have been resolved.

We are sorry for the inconvenience, and Golden Fights are prolonged for an extra hour – until 19.59 GMT

(Magyar idõ szerint 21:59-ig)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Fenrir
The amount of players willing to take part in Golden Fights proved to be huge, our login server was not able to let everyone in. Problems lasted for 35 minutes, from now all the issues have been resolved.

We are sorry for the inconvenience, and Golden Fights are prolonged for an extra hour – until 19.59 GMT

A halál csupán a kezdet...

Azzal lépsz csatába
jaja 😊

ha jön a tank akkor 3mal meg lehet majd szorozni szerinted? 😄
70k jesus 😊
ok ezt értem. biztos én vagyok láma de szerverre se tudok menni. a jobb alsó sarokban a ( to batle ) az mi a tök?
Aranyat kapsz ha megcsinálod, ami a játéknak a pénzért vehetõ fizetõeszköze .

és azt,hogy lehet elõ szedni mert nekem nem sikerül. a kiképzö rész számit valamit? még nem akarok humán ellen repülni
<#eljen>

Én is ezt mondtam, nem szoktak genyózni õk is tudják, hogy gáz van tesztelnek ezerrel 😊

nálam mondjuk már teljesen jól megy, mindjárt meg is lesz az elsõ win 😊
Csak nyugi srácok, hegesztik ezerrel, valszeg meg is lesz hosszabbítva a GoldenFights idõtartama.

vannak benne missziók, dinamikus kampánynak nevezett dolog ami lényegében több misszió összefogva egy csokorba, ezeket lehet egyedül nyomni botok ellen vagy egymással is akár

de lényegében ez egy multiplayer játék és csak online megy
regisztrálsz - letöltöd a launchert - letölti a játékot - belépsz
lagol,pocket loss, kifagy,befagy,kidob,bedob....JÓ AZ EVENT!!!!😄😄

hello mindenki. ez a gém csak a neten müködik vagy van kampány része is? eddig il-2 és clod volt a favorit, ezt a játékot qvára nem vágom. és a szerverre, hogy lehet csatlakozni? köszi
csaba90
óóó én meg kiléptem, h mondom megvacsorázok még addig 😄 azóta nem tudok visszamenni :S xD

Csaby

Én délután 4 óta benn voltam, gond nélkül ment, és már meg is kaptam a 100 sast. Néha bepirosodott a kapcsolat de nem volt semmi lag vagy ilyesmi. Úgyhogy valszeg szerencsém volt.
En nem event..egyszerü szerver teszt 😊
[NST]Cifu
Kb. 8-15%-os packet loss-okat ír ki nekem... O.o

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nortai
Oldal is meghalt, kb minden meghalt. Nem tudom, hogy fogják ezt így megoldani.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Fenrir
Most játszik éppen bent Cifu, õ meg arra panaszkodik, hogy hatalmas a packet loss a játékban.

csaba90
hát a haverom nem ezt mondta (google) 😄 de hát ugye nem megbízható xd

Csaby

Starfighter
Sztem is!

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

A mai stressz teszt jól sikerült, megborult a rendszerük még az event elõtt 😊
Fenrir
Ez nem karbantartás hanem egyszerûen nem bírja a login szerverük szvsz.

Gondolom nem kibaszás miatt van pf..😊 Ugyanmár srácok 😊
Elõtte is szarakodott a rendszerük, majd ha stabil lesz biztos kitolják az event idõt vagy átrakják más napra.
Fenrir
Gaijin:

Starfighter
Connection Error: 8002232D
Na akkor sztem ennyi ez már 21:00-ig nem lesz jó 😞((

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

csaba90
hát ezaz... jó nagy mocskok, hogy pont most van karbantartás... micsoda véletlen -.-

Csaby

Nortai
Én annak is örülnék ha bejelentkezés menne. 😄

Fenrir
Connecting to server...

Tele a hócipõm az MM-el.Rakás sz*r.

Már megy, engem is ledobott a szerver. ~60K játékost nem bírta.
RiCSi1234
Nálam sem kóser valami.

GTA V (*.*)

gyári forumon karbantartás van?
"VR Pro ST most tudja az 1920x1080-as felbontást szemenként"
Ez nagyon kevés 8500!!! $-ért:
Total HFOV: 48°
Vertical FOV: 40°

Ismétlem a szemenként különválasztott kijelzõ megoldatlan zsákutca egyenlõre a _teljesen_ zavarmentes képhez ("occlusion" nem tudom, hogy fordítani miatt).
Ne nézd amatõröknek az OVR-eseket, hogy mindezzel nincsenek tisztában. A kitûzött cél az összhatás tekintetében magasan felette van az eddigi megvalósításoknak. Nem lesz tökéletes az sem, mert nem mozizásra készül, hanem játékhoz.

"PS3-on és X-Box 360-on is minden további nélkül bekonfigurálható volt bármilyen USB-s joystick"

Kevés a gomb a profi joyokon is, nem lehet mindent rátenni. Azért rakják tele kretén automatizmusokkal a BoS-t, hogy a primitív konzolos beviteli perifériáknak megfeleljen. CloD-hoz majdnem egy 101 gombos bill kevés kis túlzással. Kérdezd meg az IL2 fórumban mennyire fognak örülni a robotoknak? <#nevetes1>
csaba90
Hali, egyszer már írtam, de lehet nem küldtem el így nem jelent meg 😄
Szal vannak olyan "klánok, századok, rajok" társaságok ahová bevesznek egy "kezdõt" ? 😄 és csak sima Arcad Battlet tolnak!

Csaby

A hivalatos torrentet le lehet tölteni ha ahhoz van kedve az embernek, launcherbõl elérhetõ a file.

Nekem még soha nem volt bajom a telepítéssel pedig zárt béta óta fent van és túlélt pár "rendszerváltást" azóta.
Csak leszedtem a launcher-t megadtam a telepítési utat ahol eddig is volt aztán telepítés helyett végigellenõrizte és kész is.
[NST]Cifu
Elõször is azért, mert nem válaszoltak az elsõ üzenetedre, nem állsz neki két óra múlva ugyanazt bemásolni még egyszer, mert ez spam, ami ugye bunkóság.

Másodszor, elsõ körben is csak a játék honlapjáról letöltött launcherrel telepíted fel a játékot, torrentrõl meg ilyen helyekrõl ostobaság leszedni.

Harmadszor, ha korrupt fájlokra hivatkozik, akkor vagy a letöltésnél van gond (leszeded, és újra megpróbálod elõrõl a launchert), vagy pedig a háttértárnál. Ha lehet, próbáld meg másik partícióra / merevlemezre feltelepíteni a játékot, illetve ellõrizd le a merevlemezt chkdsk-val vagy más ellenõrzõ programmal.

[NST]Cifu
Aki viszont a szim rész-t komolyabban veszi harsány kacagásban tör ki a kontroller szó hallatán. Egyszer egy amcsi gyerek bejött és elkezdett ajvékolni, milyen rossz az irányítás xbox kontrollerrel, bugos sz*r az RB. Reakció: az enemy-tõl a team tagokig, mindenki a játékban hahotázva röhögött rajta. 😊

Mert konzolra nem lehet profi joysticket kötni? PS3-on és X-Box 360-on is minden további nélkül bekonfigurálható volt bármilyen USB-s joystick az IL-2: BoP esetében, ami csak azért érdekes, mert ugyebár ebbõl következik, hogy ez a PS4-es WT esetében sem lesz várhatóan akadály. Ergo semmi különbség nincs, hogy PC-n vagy PS4-en játszol FRB-n ebbõl a szempontból, ezért nem értem, mi a bajod a konzolos porttal...

Én az elsõt még próbáltam is. Nem csodálkozom, ha azt nem vették. 2014-et írunk lassan.

Amint írtam, itt nem az a kérdés, hogy mikor jön el az OVR, hiszen az már itt van. A kérdés az, hogy mikor lesz nagy felbontású, olcsó headset. Mert nagy felbontásút most is tudsz venni, a VR Pro ST most tudja az 1920x1080-as felbontást szemenként. Csak ezért 8500 dollárt kell kicsengetni.

Tudod jól mire gondolok, amikor wolfeinstein és egyebekrõl beszélek PC-n.

Tudom jól, csak arra akartam rámutatni, hogy nem Carmack-al kezdõdött a 3D...

UFO vagy spéci álcázó technika 😄
Ujra kellet telepítenem a Win7-et, azóta viszont nem megy a játék,ujra akarom rakni azt is,de az 1.33-as patchnél kifagy elötte pedig egy hibaüzenetet dob fel hogy valami korrupt fileokat érzékel fent. letöltöttem torrentrõl,egész játékot de abba sincs az 1.33. Probáltam Laucherrõl ,azzal sem megy. M i lehet a gáz ? Valaki találkozott ezzel a jelenséggel ?
Low polygon 😄

f24sg
remélem ezek nem hitboxok...<#idiota>
Nortai
Hmm, van ilyen gép is? 😄 kép

"IL-2-ben neked valaki panaszkodott hogy rossz az irányítás kontrollerrel? Ja hogy az Xbox360-as verzióról beszélsz..."

Én nem beszélek arról. Cifu is csak azért keverte be a mondanivalójába, mert a WT-nek egy konzolos játék az alap motorja továbbfejlesztve.

WT-ben akart valaki RB-n kontrollerrel menni. Azt régebben leírtam miért abszurd a dolog.
Közepes - a leírása szerint 😛 - hát.. nézzük. A német Heinkelek azért egészen jól fordulnak ahhoz képest.
Nem véletlen nevezik Whaleingtonnak 😄

mennyire szeretnél furdulgatni egy nehézbombázóval?😛