38447
-
gstup #23804 Bárcsak tudnék mondani ilyen német gépet! :) 3 vs 1,jöhet bármikor... :) -
bgabor #23803 Nekem is a kedvencem, még 3 vs 1 szituációkat is le lehet néha hozni vele.
Az emelkedése pedig már nem problémás annyira, lévén hogy pikk pakk túlhevül a motorja. -
gstup #23802 Jó ebben igazat adok. :) -
robi3 #23801 kipróbáltam a kingeket saját azaz 9-es szintjükön, ott viszont jó gép. tanúlság: kincobrát nem viszem be 12-13-as szintre -
Amaymon #23800 Oh látom ez már volt :D -
Amaymon #23799 "Imádom amikor azt hiszik az emberek hogy ez valami need for speed vagy hasonló játék és telematricázzák a gépeiket.Ha lenne sparco meg toyo és apex stb. felirat azt is ráaggatnák. :) Ízléstelen."
RB-n könnyebb a matricásokat kilőni :) -
Susarc #23798 reklám,de ez nagyon jó!!! nézzétek a sorozatot!
-
vass17 #23797 Annyit elismerek, hogy jó gép, de azért nem kell ennyire mutogatni :) Megfelelő szinten nem mondanám op-nak, egy N1K ellen semmiképpen, ami ugyanolyan magasra felér, mint én, ugyanannyi idő alatt és fordulékonyságban sem mondható rossznak.
Amúgy nem kell félteni, általában a keresem a kihívást, logbook szerint 25 csatám volt a Spittel, míg a kedvenc D-12-el 102. Innen tudom jól, mivel a Dorával egy időben szinte csak Spitek és F8F-ek ellen kellett harcolni, hogy az F8F 1000-szer veszélyesebb tud lenni, míg szerencsétlen Spit maximum akkor fog elkapni, ha behúzom a kéziféket és megállok neki :) Mindez egy az egyre vonatkozik, a túlerő mindig módosítja a képletet. -
#23796 Prémium Spit -
vass17 #23795 Szeretem az ilyen hatékony csapatokat, igaz ritka a szövetséges oldalon. Őszintén nem értem, mit csináltak a japánok az N1K és hasonló szintű gépekkel, de 6 perc alatt mindegyikük halott volt, ilyen rövid csatát.. :)
A Spitfire pedig hihetetlen egy gép, nem is elsősorban a climb rate-je miatt, sokkal inkább a manőverezhetősége, gyakorlatilag 2vs1-eket is elég jól le lehet vele hozni, egy kis figyelemmel. 1vs1-ben pedig egy Zeron kívűl nem tudom mi képes megverni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
robi3 #23794 japán oldalon én is találkoztam ezzel a problémával, nekem sem jött be -
vajakos21 #23793 A ki45 problémája hogy nem lehet külön kezelni öket...[persze már dolgoznak az ügyön....gondolom nehéz volna megoldani hogy a kissebbet géppuskaként a nagyot ágyuként kezelje...de vannak fontosabb dolgok mint pl; még pár yak9es behelyezése..,,] -
robi3 #23792 én most félretettem amerikát nagyon mérges vagyok rájuk, elmentem a komcsikhoz kíváncsi vagyok a yak9-re mert mintha azok könnyebben ölnének mint a p-63. de én csípem ezeket az ágyúkat, pont ezek miatt kezdtem el amerikát és mondom a 39-kel semmi bajom nem volt. -
twi452 #23791 a mustangnál már tuti nem kell aggódnod ágyúk miatt ez tény :)
amivel még nagyon fel lehet idegesíteni magad az a japó ki-45ökön lévő ágyú... nekem az volt a halálom nem is akarom többet használni őket :D -
robi3 #23790 ez persze logikus hogy lassabb de már mondtam is hogy a 39q volt a kedvencem és ott nem emlékszek ilyen problémákra, mióta megvannak a p63.-ak azóta csak rontom a statisztikát. bár az is lehet a baj hogy még nincsenek mustangok lecserélni őket és az alap c-5öt (11-es) meg a majdnem teljesen feljavított a-10(9-es) használom 12-13-as szinten. mert mióta észrevettem hogy nem megy logbookban szoktam nézni hogy a-5 meg a-10-el több mint 2-szeres statisztikám volt mióta átjöttem nagyobb szintre csak romlik -
vajakos21 #23789 Ezek tényleg randák..., :-).Tegnap találkoztam egy piros yakkal,de az tetszett mert frb-n volt és könnyü volt észrevenni. (amugy nem volt csunya) -
ladanyi78 #23788 Van egy kis gáz a pálya sorsolással!! pl. ha csupa bombázom van az egyetlen repülőtér elfoglalása és tartása csatájából azonnal kilépek. Azok ott hasztalanok. Azért még a biztonság kedvéért min. még1x de előfordul, hogy többször is ugyanarra a pályára sorsol. Természetesen azonnal kilépek, de nem értem az ilyen sorsolásnak mi értelme????? -
twi452 #23787 na igen főleg a sebessége miatt csalóka vele a célzás
majdnem 300 méterrel kevesebbet tesz meg másodpercenként az a nagy malac mint az .50esek :)
és ez csak a wiki szerint, a játékban épp hogy van beállítva azt a jóég tudja ugye :)
-
twi452 #23786
ezen a harmadik a .50es browning mellette a "csak" 20 milis hispano lőszere :)
szóval ehhez lehet viszonyítani a 37est :)
a kék fejű ha jól tudom :)
-
robi3 #23785 persze ezzel tisztában is vagyok, ha oldalról lövök valakit elhúzom a célzót mintha legalább 900-al menne de ritka a találat, ha úgy-hozza hogy szembe kell repüljek valakivel az 10-ből 11-szer vereség, sokszor látom hogy a 37-es durrog a gépen már a repeszek az én gépemet tépik de mintha el sem találtam volna jön egy sorozat már szakad is a szárnyam -
#23784 Ha mindenki ilyennel repülne, könnyebben kiszúrnám a gépeket frb-n -
Glo #23783 Egyet kell értsek Twi kollégával. Ez tényleg borzasztó.. -
Glo #23782 Hja, már sokszor elmondtuk, hogy a kis kör árkádban csak a kiskaliberre szól. A nagykaliber lőszere más pályán, más sebességgel (sokkal lassabban) repül, és totál nem a kis körbe kell vele célozni. -
twi452 #23781 persze mert van egy "icipici" különbség a 37-es töltény és az .50-es között :) -
#23780 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#23779 igen valóban így van, ha lehetne festeni a gépeket sokaknak lenne rózsaszín gép zöld pöttyökkel :D
Az Oroszokat is megcsináltam, de ez már a hülyéskedés kategória :D
(majd valamikor kidíszítem kicsit diszkrétebbre őket) :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/558737771793080580/71B8E0E59C96355183825E9693D613BDA5CE816D/
http://cloud-4.steampowered.com/ugc/558737771793078352/3AC97F138ABCFA8C563A6729B3AAFE6C74B097C8/
http://kepkezelo.com/images/i79t3x3jwr7d0xbid10.jpg
http://kepkezelo.com/images/e905z0muwskni457rs6h.jpg -
robi3 #23778 nekem nem a manőverezéssel van bajom hanem ott van a 3 kincobra amik szerintem nagyon pöpec kis gépek lennének de az ágyújuk szinte kezelhetetlen, majdnem csodával határos ha pár lövéssel megvan egy gép, az a baj hogy a 12,7-ek oda lőnek ahova kell csakhogy az ágyú annak közelében sincs -
Rathrol #23777 Jogos, de az biztos hogy a játékban a legnehezebb manőverezhető nemzet az biztos! :( Pedig a tűzerejük nagyon jó! -
gstup #23776 Egyáltalán nem rossz a helyzet,csak tudni kell őket használni. :) -
robi3 #23775 mert kihívás! amúgy szerintem ennyire nem rossz a helyzet -
Rathrol #23774 Komolyan amcsi gépeknél a pilóta olyan mintha be lenne tépve, össze-vissza ugrál ha kicsit gyorsabban megyek 110%, többi nemzetnél ezt nem érzem, fordulások meg lomba, nem is értem mit lehet rajtuk szeretni!:S -
gstup #23773 Az még jópofa lehetett. :) Nekem az a bajom,hogy nem illik hozzá (ezekhez a gépekhez az ilyen matricázás) a másik hogy nekem pl az FW-n a sok vaskerezst az már túl sok. :) Ez a rész nem Neked szól:Imádom amikor azt hiszik az emberek hogy ez valami need for speed vagy hasonló játék és telematricázzák a gépeiket.Ha lenne sparco meg toyo és apex stb. felirat azt is ráaggatnák. :) Ízléstelen. -
bgabor #23772 A probléma az hogy tíz matricázós emberből kilenc a szárnyakat teszi fel a gépére ebben az elrendezésben. :D
Hiába na, nincs egyediség a mai világban. :D -
#23771 hát, próbálkozik az ember :D
múltkor a nagy orosz bombázónak a farokrészét befestettem piros sárga kockásra, úgy nézett ki mint a darts :D annyira sz@r volt hogy már jó volt :D -
gstup #23770 Szubjektív vélemény.Borzasztó. -
#23769 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#23768 kicsit kidíszítettem a gépeimet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vajakos21 #23767 De az tetszik nekik hogy mig/sabreval properrelest kergetnek...aha -
bgabor #23766 Kénytelenek lesznek valamit csinálni vele, mert jelenleg az ötvenes évek típusai ellen repül. -
BaleniX #23765 Valaki belinkelné azt a Tree-t amin képekkel vannak a gépek?!
Kerestem de nem találom...