War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We are sorry for the inconvenience, and Golden Fights are prolonged for an extra hour – until 19.59 GMT
(Magyar idõ szerint 21:59-ig)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
We are sorry for the inconvenience, and Golden Fights are prolonged for an extra hour – until 19.59 GMT
A halál csupán a kezdet...
ha jön a tank akkor 3mal meg lehet majd szorozni szerinted? 😄
nálam mondjuk már teljesen jól megy, mindjárt meg is lesz az elsõ win 😊
de lényegében ez egy multiplayer játék és csak online megy
Csaby
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Elõtte is szarakodott a rendszerük, majd ha stabil lesz biztos kitolják az event idõt vagy átrakják más napra.
Na akkor sztem ennyi ez már 21:00-ig nem lesz jó 😞((
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Ez nagyon kevés 8500!!! $-ért:
Total HFOV: 48°
Vertical FOV: 40°
Ismétlem a szemenként különválasztott kijelzõ megoldatlan zsákutca egyenlõre a _teljesen_ zavarmentes képhez ("occlusion" nem tudom, hogy fordítani miatt).
Ne nézd amatõröknek az OVR-eseket, hogy mindezzel nincsenek tisztában. A kitûzött cél az összhatás tekintetében magasan felette van az eddigi megvalósításoknak. Nem lesz tökéletes az sem, mert nem mozizásra készül, hanem játékhoz.
"PS3-on és X-Box 360-on is minden további nélkül bekonfigurálható volt bármilyen USB-s joystick"
Kevés a gomb a profi joyokon is, nem lehet mindent rátenni. Azért rakják tele kretén automatizmusokkal a BoS-t, hogy a primitív konzolos beviteli perifériáknak megfeleljen. CloD-hoz majdnem egy 101 gombos bill kevés kis túlzással. Kérdezd meg az IL2 fórumban mennyire fognak örülni a robotoknak? <#nevetes1>#nevetes1>
Szal vannak olyan "klánok, századok, rajok" társaságok ahová bevesznek egy "kezdõt" ? 😄 és csak sima Arcad Battlet tolnak!
Csaby
Nekem még soha nem volt bajom a telepítéssel pedig zárt béta óta fent van és túlélt pár "rendszerváltást" azóta.
Csak leszedtem a launcher-t megadtam a telepítési utat ahol eddig is volt aztán telepítés helyett végigellenõrizte és kész is.
Másodszor, elsõ körben is csak a játék honlapjáról letöltött launcherrel telepíted fel a játékot, torrentrõl meg ilyen helyekrõl ostobaság leszedni.
Harmadszor, ha korrupt fájlokra hivatkozik, akkor vagy a letöltésnél van gond (leszeded, és újra megpróbálod elõrõl a launchert), vagy pedig a háttértárnál. Ha lehet, próbáld meg másik partícióra / merevlemezre feltelepíteni a játékot, illetve ellõrizd le a merevlemezt chkdsk-val vagy más ellenõrzõ programmal.
Mert konzolra nem lehet profi joysticket kötni? PS3-on és X-Box 360-on is minden további nélkül bekonfigurálható volt bármilyen USB-s joystick az IL-2: BoP esetében, ami csak azért érdekes, mert ugyebár ebbõl következik, hogy ez a PS4-es WT esetében sem lesz várhatóan akadály. Ergo semmi különbség nincs, hogy PC-n vagy PS4-en játszol FRB-n ebbõl a szempontból, ezért nem értem, mi a bajod a konzolos porttal...
Én az elsõt még próbáltam is. Nem csodálkozom, ha azt nem vették. 2014-et írunk lassan.
Amint írtam, itt nem az a kérdés, hogy mikor jön el az OVR, hiszen az már itt van. A kérdés az, hogy mikor lesz nagy felbontású, olcsó headset. Mert nagy felbontásút most is tudsz venni, a VR Pro ST most tudja az 1920x1080-as felbontást szemenként. Csak ezért 8500 dollárt kell kicsengetni.
Tudod jól mire gondolok, amikor wolfeinstein és egyebekrõl beszélek PC-n.
Tudom jól, csak arra akartam rámutatni, hogy nem Carmack-al kezdõdött a 3D...
Én nem beszélek arról. Cifu is csak azért keverte be a mondanivalójába, mert a WT-nek egy konzolos játék az alap motorja továbbfejlesztve.
WT-ben akart valaki RB-n kontrollerrel menni. Azt régebben leírtam miért abszurd a dolog.