War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak játszanom kell és nyerünk erre jutottam 😄D
Csaby
Bár szerintem így is lesz pár nap, amíg normálisan be lehet majd jutni oda is, de vannak akik semmit se tudnak értékelni...
Bocs az offért.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
vagy jo a link vagy nem
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem volt egyszerû: se a "csapataim", se a WT-szerver nem állt a helyzet magaslatán az elsõ 5-6 csatában, de a relog óta az 5 csatából 4 gyõzelem jött össze, és ez már elég volt a juti-falatokhoz!
Sok sikert nektek is!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
vicc.... oda jut lassan ez a game mint a WOT 😄DDD
lehet én vagyok mákos 😊
Hogy van a prém gépnél:ha veszek mondjuk egy tier 11-est azt nem tudom kisebb tierbe bevinni igaz?Csak 11-be vagy magasabba fog besorolni?
Még jó hogy nem jött el mind a "3 millió" játékos 😊
Blizzard játékoknál már megszoktam ezt, az elég méretes cég és nagy ívben tettek a login error-ra hivatalos megjelenés után. Mémmé is lett, mert õk évtizeden túl mûködtetnek online szervereket. Inkább kivárták amíg lecseng a hiszti.
De komolyan, 3 óra alatt ki nem ér el 5 gyõzelmet? 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem értem miért megy a fikázás ezerrel, nem egy évek óta jól mûködõ bejáratott dologról beszélünk azért.
Az, hogy most nem lehet megszerezni az "ajándékot" az meg semmi.. nem fogják azt mondani, hogy sorry így jártatok köcsögök, majd lesz valami 😊
És ez csak egy szaros hétvégi lábmosás, mi lesz a tankoknál, Én szótam.
Pedig ennyi plusz emberrel kell majd számolni a tankos rész megjelenése körül is...
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"