38447
-
bgabor #23844 Vagy mégse. Ugyaninnen:
Q: What modes will be available for tanks at launch?
A: Arcade Battles, and may be HB
Nagyon az az érzésem hogy ők se tudják még, mivel lesznek készen a kijelölt határidőre. -
schossow #23843 Végre kapunk még japán gépeket idén! És ha jól betűzöm jön a Ki-84 is? -
Amaymon #23842 a TM jeleket kicsit átszabta a fórum, ami az eredeti szövegben van :| -
Amaymon #23841 Q: Hi Kirill. Will we see Historic/FRB for tanks on launch, or Soon™ after? :)
A: HB Soon™ after. Not sure about FRB
Hoppá még HB sem lesz a tankoknak löncskor csak később. -
TommyRH #23840 Srácok segítsetek értelmezni ezt a specialt.
Mi történik, bármilyen orosz vagy német géppel lelőtt 3. és a 10. gép után? Nincs ilyen achievementem, csak az il16 és he112 challengek vannak ott. -
Amaymon #23839 "One of main ways to impove FRB is to completely switch it to Events"
WoW. Szerintem mindegyik játékmóddal ezt kellene AB felett. -
vajakos21 #23838 A mai "hogyan ébresszûk fel a fórumot":
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/73443-reddit-ama-with-kirill-yudintsev-frb-discussion-only/#entry1237455
-
vajakos21 #23837 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/73340-sky-duels-8-spain-on-fire/#entry1233348
-
bgabor #23836 Varázsló ez az ember! -
Coral Springs #23835 Én egyetlen gépet festettem le, de az egyedi lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #23834 friss ropogós Grmlz konyhájából :)
Coral Springs #23833 Más bomber -ek ennek a felétől már leesnek, az A-20G -t ketten nem bírjuk lelőni.
Coral Springs #23832 Pro vagyok. Bár több mint valószínű hogy az AAA szedte szét, az enyém meg lucky shot.
twi452 #23831 a corsair 40%-nál állva marad felette elkezd döcögni de csak araszol lassacskán :) -
twi452 #23830 lemértem corsair-el hordozón ott vannak azért viszonyítási pontok :)
annyira nem jelentős a különbség de van egy pici :)
2-2 mérés ugyanúgy nem nyúltam semmihez csak gázkar meg gázkar + fék
a mérési pontom az utolsó előtti csík keresztben a hajón
2 km/h volt a különbség minden esetben úgyhogy nem nagy de van valamennyi :D
de az indulásnál azért elég feltűnő, hogy ha simán indulsz el akkor szépen megindul a gép wep-el úgy 1mp alatt, fékkel meg van vagy 3 mire elindul. -
Amaymon #23829 Hmm, ezt ki fogom próbálni, majd teszt flight-on pedállal.
Ma már nem. Nagyon zavaró, hogy nem látni a fékerőt. Nekem még fékkel együtt is gyorsnak hat. Viszonyításképp olyan 1/3-ad throtte-val és 100% fékkel kínkeservesen kellene gyorsulni a gépnek, ha egyátalán tudna. -
Paladin #23828 Tököm televan, hogy sima hitek után nem adja meg a killt. (Na meg arról is tudnék mesélni, amikor a criteket egyszerűen nem regisztrálja, de most nem erről van szó :) ).
Az oké, hogy sima hit után csak -ha jól emlékszem- fél percig tied a kill, és már sokszor vigasztaltam magam azzal, hogy biztos később verte oda magát az áldozat; de amikor konkrétan méterekre a talajtól eltalálom többször, rögtön le is esik, akkor ugyanmá ne chrased legyen... -
twi452 #23827 természetesen legyűri a féket és elindul de nem olyan komótosan ahogy csak simán :)
ez azért látszik a kettőből -
vass17 #23826 A kérdés az, hogy nálad is elindul egy idő után, ha felpörgeted teljesen? Úgy értem, hogy itt tudtad volna még fékkel 0-án tartani a sebességet, vagy neked is elindult a gép magától? -
twi452 #23825 leveszi persze mert ott csak felnyomtam a gázkart simán és megálltam hogy utána fékkel is ugyanezt megcsináljam :)
így látszik a különbség a kettő közt :) -
Amaymon #23824 Leveszi a throttle-t nullára, amikor 00:06 körül másodjára is fékezel. Ennek úgy kellene működni, hogy 100% marad fékezés közben a throttle. -
twi452 #23823 itt látszik a különbség a kettő között
twi452 #23822 majdnem elkaptad :D
amúgy nincs titok, fék gomb benyom és befékez akkor is ha felnyomom a fordulatot :) aztán megindul persze ha erős géppel csinálod de ráz mint az állat már előtte is és magasan áll a fordulat aztán el lehet engedni és huss :D
ha jól emlékszem a zero el sem kezd gurulni úgy befékezi :) -
vass17 #23821 Videót nem volt kedvem belőle készíteni, de kimentettem 2 képet a replayből:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. akadály, még a kerekek gyakorlatilag el se indultak felfele, hiába nyomtam.
2. akadály, egy jóval magasabb ház, még itt se húzódtak fel teljesen :)
-
Amaymon #23820 Azt hogy kell? CloD-ban működik, hogy prop pitch le, fék be, RPM fel, prop picth fel vele egy időben fék ki és kilövés, de itt hogy? -
vass17 #23819 Pont most próbáltam én is és nekem se működött. Hiába nyomtam a féket, ahogy elkezdtem pörgetni elindult :) Végülis úgy tűnik, hogy ha indulás előtt zoomolva felmérem a házakat, lehet találni olyan távoli helyet, ameddig elemelkedik ez a lomha dög, de amúgy tényleg elég vicces :))
Amúgy más gépeket a németek közül ez nem hiszem, hogy fenyeget, talán még egy 410-et tudok elképzelni, de lehet, hogy még az jobb ebben. -
#23818 Nekem az valamiért nem megy, hiába van külön gombon a fék. Amúgy flaps nélkül indulni, majd landigra húzni a kifutó végén? Nagyobb sebességet érsz el addig, mert kisebb a légellenállás, és a felhajtóerő is nagyobb lesz. -
twi452 #23817 tök jó :D
fék be, motor felpörget aztán kilövés :) -
vass17 #23816 Megjelent egy új Berlin HB?
Nevetséges, hogy nem gondoltak arra, hogy egyes gépeknek nagyobb kifutó kell. Konkrétan ez a gép 210 környékén tud elemelkedni és úgy tudtam felszállni, hogy elhúztam a bal oldali őrtorony felé felszálláskor. Így is egy fallal kellett a végén szembenézzek és pár centin múlott, hogy felhúztam a fal és egy későbbi ház fölött. Igazán mozivászonra illő volt, de egyben nevetséges is, hogy nem gondoltak az ilyen gépekre, ha már nem képesek kijavítani az FM-et...
Ez a látvány fogad a város közepén:
-
vajakos21 #23815 E1 jó a saját szintjén csak rb-n 10es tier ellen rak rendszeresen.. -
Amaymon #23814 Yeah, igazad van, kevertem a nevük miatt a KVFS-el. -
vajakos21 #23813 Sakura klánt ismerek.Azok japók,Skra...aztat nem láttam még -
gstup #23812 Köszönöm.Neked is grat.Jó volt nézni egy guinness-el a kezemben. :) -
twi452 #23811 szép grt. :)
Ma kipróbáltam a kis E-1et most először. Teljesen rendben van ez 5ös szinten :)
gstup #23810 :) Kép -
Amaymon #23809 Az kínai klán? A SKRA vagy mi a neve az koreai, ők jól nyomják RB-n legalábbis, de hatalmas 180-200-as a pingjük. Csak azért kérdem, mert akkora pinggel HB-n belekényszerül, hogy rángassa, mert késik amit lát. -
vass17 #23808 Van aki ilyen arcade módszerekkel védekezik HB-n is. Nem igazán szimpatikus (legalábbis nekem) és valószínűleg igazából sem próbálkoztak ilyen jellegű géprángatással a pilóták, annál azért valószínűleg több eszük volt. Több értelme van egy olló manővernek, ha minden kötél szakad és szakszerűbb is :) -
vass17 #23807 Ott már nem árt egy kis szerencse is, de persze, jó kitérő manőverekkel sok helyzet menthető :) Nekem a kedvencem, amikor két Yak-3 próbálkozott folyamatosan headon-al, mindketten megették a kitérő manővert és megpróbáltak fordulni, de mire észbekaptak a Spit már irányban volt mögöttük :)
Azért szerintem a német gépekkel sincs gond, a 109-ek még mindig nagyon kiegyensúlyozott gépek, szinte minden tulajdonságban erősek. A 190 A-5-ről ugyancsak elmondható, amellett, hogy nagyon jól emelkedik, eszméletlenül zuhan és megvan a tűzerő is, csak nem kell engedni a kísértésnek és feladni a lendületbeli előnyt. A Spitet gyakorlatilag állva hagyja az A-5 egyenes vonalban. -
Susarc #23806 CHINA és 315 playerek úgy rángatják a gépeket HB ban mintha AB ben lennének és még annál is durvábban...WTF? -
vajakos21 #23805 Normál tierbesorolásnál/eventnél 3vs1 eröst buko....vagy nagyon nincs csapatmunka vagy bénák a piloták vagy nagyo nagy különbség van alapból a gépeknél.Egy jobb team szétszedi mielött észrevenné