38447
  • bgabor
    Vagy mégse. Ugyaninnen:
    Q: What modes will be available for tanks at launch?
    A: Arcade Battles, and may be HB

Nagyon az az érzésem hogy ők se tudják még, mivel lesznek készen a kijelölt határidőre.
  • schossow
    Végre kapunk még japán gépeket idén! És ha jól betűzöm jön a Ki-84 is?
  • Amaymon
    a TM jeleket kicsit átszabta a fórum, ami az eredeti szövegben van :|
  • Amaymon
    Q: Hi Kirill. Will we see Historic/FRB for tanks on launch, or Soon™ after? :)

A: HB Soon™ after. Not sure about FRB

Hoppá még HB sem lesz a tankoknak löncskor csak később.
  • TommyRH
    Srácok segítsetek értelmezni ezt a specialt.

Mi történik, bármilyen orosz vagy német géppel lelőtt 3. és a 10. gép után? Nincs ilyen achievementem, csak az il16 és he112 challengek vannak ott.
  • Amaymon
    "One of main ways to impove FRB is to completely switch it to Events"

WoW. Szerintem mindegyik játékmóddal ezt kellene AB felett.
  • vajakos21
    A mai "hogyan ébresszûk fel a fórumot":
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/73443-reddit-ama-with-kirill-yudintsev-frb-discussion-only/#entry1237455
  • vajakos21
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/73340-sky-duels-8-spain-on-fire/#entry1233348
  • bgabor
    Varázsló ez az ember!
  • Coral Springs
    Én egyetlen gépet festettem le, de az egyedi lett.

• twi452
    friss ropogós Grmlz konyhájából :)
  • Coral Springs
    Más bomber -ek ennek a felétől már leesnek, az A-20G -t ketten nem bírjuk lelőni.

• Coral Springs
    Pro vagyok. Bár több mint valószínű hogy az AAA szedte szét, az enyém meg lucky shot.

• twi452
    a corsair 40%-nál állva marad felette elkezd döcögni de csak araszol lassacskán :)
  • twi452
    lemértem corsair-el hordozón ott vannak azért viszonyítási pontok :)

annyira nem jelentős a különbség de van egy pici :)
    2-2 mérés ugyanúgy nem nyúltam semmihez csak gázkar meg gázkar + fék

a mérési pontom az utolsó előtti csík keresztben a hajón
    2 km/h volt a különbség minden esetben úgyhogy nem nagy de van valamennyi :D

de az indulásnál azért elég feltűnő, hogy ha simán indulsz el akkor szépen megindul a gép wep-el úgy 1mp alatt, fékkel meg van vagy 3 mire elindul.
  • Amaymon
    Hmm, ezt ki fogom próbálni, majd teszt flight-on pedállal.

Ma már nem. Nagyon zavaró, hogy nem látni a fékerőt. Nekem még fékkel együtt is gyorsnak hat. Viszonyításképp olyan 1/3-ad throtte-val és 100% fékkel kínkeservesen kellene gyorsulni a gépnek, ha egyátalán tudna.
  • Paladin
    Tököm televan, hogy sima hitek után nem adja meg a killt. (Na meg arról is tudnék mesélni, amikor a criteket egyszerűen nem regisztrálja, de most nem erről van szó :) ).

Az oké, hogy sima hit után csak -ha jól emlékszem- fél percig tied a kill, és már sokszor vigasztaltam magam azzal, hogy biztos később verte oda magát az áldozat; de amikor konkrétan méterekre a talajtól eltalálom többször, rögtön le is esik, akkor ugyanmá ne chrased legyen...
  • twi452
    természetesen legyűri a féket és elindul de nem olyan komótosan ahogy csak simán :)
    ez azért látszik a kettőből
  • vass17
    A kérdés az, hogy nálad is elindul egy idő után, ha felpörgeted teljesen? Úgy értem, hogy itt tudtad volna még fékkel 0-án tartani a sebességet, vagy neked is elindult a gép magától?
  • twi452
    leveszi persze mert ott csak felnyomtam a gázkart simán és megálltam hogy utána fékkel is ugyanezt megcsináljam :)
    így látszik a különbség a kettő közt :)
  • Amaymon
    Leveszi a throttle-t nullára, amikor 00:06 körül másodjára is fékezel. Ennek úgy kellene működni, hogy 100% marad fékezés közben a throttle.
  • twi452
    itt látszik a különbség a kettő között
  • twi452
    majdnem elkaptad :D

amúgy nincs titok, fék gomb benyom és befékez akkor is ha felnyomom a fordulatot :) aztán megindul persze ha erős géppel csinálod de ráz mint az állat már előtte is és magasan áll a fordulat aztán el lehet engedni és huss :D

ha jól emlékszem a zero el sem kezd gurulni úgy befékezi :)
  • vass17
    Videót nem volt kedvem belőle készíteni, de kimentettem 2 képet a replayből:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. akadály, még a kerekek gyakorlatilag el se indultak felfele, hiába nyomtam.

2. akadály, egy jóval magasabb ház, még itt se húzódtak fel teljesen :)

• Amaymon
    Azt hogy kell? CloD-ban működik, hogy prop pitch le, fék be, RPM fel, prop picth fel vele egy időben fék ki és kilövés, de itt hogy?
  • vass17
    Pont most próbáltam én is és nekem se működött. Hiába nyomtam a féket, ahogy elkezdtem pörgetni elindult :) Végülis úgy tűnik, hogy ha indulás előtt zoomolva felmérem a házakat, lehet találni olyan távoli helyet, ameddig elemelkedik ez a lomha dög, de amúgy tényleg elég vicces :))
    Amúgy más gépeket a németek közül ez nem hiszem, hogy fenyeget, talán még egy 410-et tudok elképzelni, de lehet, hogy még az jobb ebben.
  • bardocz
    Nekem az valamiért nem megy, hiába van külön gombon a fék. Amúgy flaps nélkül indulni, majd landigra húzni a kifutó végén? Nagyobb sebességet érsz el addig, mert kisebb a légellenállás, és a felhajtóerő is nagyobb lesz.
  • twi452
    tök jó :D

fék be, motor felpörget aztán kilövés :)
  • vass17
    Megjelent egy új Berlin HB?

Nevetséges, hogy nem gondoltak arra, hogy egyes gépeknek nagyobb kifutó kell. Konkrétan ez a gép 210 környékén tud elemelkedni és úgy tudtam felszállni, hogy elhúztam a bal oldali őrtorony felé felszálláskor. Így is egy fallal kellett a végén szembenézzek és pár centin múlott, hogy felhúztam a fal és egy későbbi ház fölött. Igazán mozivászonra illő volt, de egyben nevetséges is, hogy nem gondoltak az ilyen gépekre, ha már nem képesek kijavítani az FM-et...

Ez a látvány fogad a város közepén:

• vajakos21
    E1 jó a saját szintjén csak rb-n 10es tier ellen rak rendszeresen..
  • Amaymon
    Yeah, igazad van, kevertem a nevük miatt a KVFS-el.
  • vajakos21
    Sakura klánt ismerek.Azok japók,Skra...aztat nem láttam még
  • gstup
    Köszönöm.Neked is grat.Jó volt nézni egy guinness-el a kezemben. :)
  • twi452
    szép grt. :)

Ma kipróbáltam a kis E-1et most először. Teljesen rendben van ez 5ös szinten :)
  • gstup
    :) Kép
  • Amaymon
    Az kínai klán? A SKRA vagy mi a neve az koreai, ők jól nyomják RB-n legalábbis, de hatalmas 180-200-as a pingjük. Csak azért kérdem, mert akkora pinggel HB-n belekényszerül, hogy rángassa, mert késik amit lát.
  • vass17
    Van aki ilyen arcade módszerekkel védekezik HB-n is. Nem igazán szimpatikus (legalábbis nekem) és valószínűleg igazából sem próbálkoztak ilyen jellegű géprángatással a pilóták, annál azért valószínűleg több eszük volt. Több értelme van egy olló manővernek, ha minden kötél szakad és szakszerűbb is :)
  • vass17
    Ott már nem árt egy kis szerencse is, de persze, jó kitérő manőverekkel sok helyzet menthető :) Nekem a kedvencem, amikor két Yak-3 próbálkozott folyamatosan headon-al, mindketten megették a kitérő manővert és megpróbáltak fordulni, de mire észbekaptak a Spit már irányban volt mögöttük :)

Azért szerintem a német gépekkel sincs gond, a 109-ek még mindig nagyon kiegyensúlyozott gépek, szinte minden tulajdonságban erősek. A 190 A-5-ről ugyancsak elmondható, amellett, hogy nagyon jól emelkedik, eszméletlenül zuhan és megvan a tűzerő is, csak nem kell engedni a kísértésnek és feladni a lendületbeli előnyt. A Spitet gyakorlatilag állva hagyja az A-5 egyenes vonalban.
  • Susarc
    CHINA és 315 playerek úgy rángatják a gépeket HB ban mintha AB ben lennének és még annál is durvábban...WTF?
  • vajakos21
    Normál tierbesorolásnál/eventnél 3vs1 eröst buko....vagy nagyon nincs csapatmunka vagy bénák a piloták vagy nagyo nagy különbség van alapból a gépeknél.Egy jobb team szétszedi mielött észrevenné