War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csaba90
nekem viszonylag jól összejöt... bár elején 0-ás gépekkel mentem be lezuhanni 😄 az 5 csatából 4 vereséggel járt.. aztán na jó mondom játszok normálisan.. húzóra nyertem még 5-öt 😄 szóval egész jól meglett 😉
csak játszanom kell és nyerünk erre jutottam 😄D

Csaby

Még szerencse, hogy nem vesztünk semmit... Olyan itt a siránkozás, mintha legalább mindent wipe-olnának. Komolyan, rossz nézni... Ilyenek nélkül nagyon nehéz felmérni, hogy VALÓJÁBAN mennyit is bír a szerverparkjuk, enélkül (ahogy valaki mondta elõttem is) a Ground Forces bevezetésénél még nagyobb "tolakodásra" lehetne számítani.
Bár szerintem így is lesz pár nap, amíg normálisan be lehet majd jutni oda is, de vannak akik semmit se tudnak értékelni...

Bocs az offért.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Voltak azért furcsa dolgok ma este...

vagy jo a link vagy nem

f24sg
Csak tudjátok az a baj, hogy ez a folyamatos szerver ledobálás olyan lelkiállapotba hozza az embert, hogy ha épp tud játszani, akkor meg már tök ideg és NEM TUD koncentrálni, legalábbis nálam ezvan.
tök jó hazértem a 5 gyõztes csatára erre nincs szerver! f*sza!

[NST]Cifu
Mert te a tolerancia világító oszlopa vagy? Alant a figyelmeztetés, több nem lesz...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Coral Springs
Azért, mert a mai világban tolerancia nem létezik. Csak sok bunkó, gyökér ember. (Akinek nem inge...) Nem értem 300 aranyért minek kell hisztizni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Megint ledobott. Hát asszem a karbantartó munkatársak elõ lesznek véve holnap.

ki is vágott a szerver
nagyon nem akarja nekem adni azt a 300 goldot 😊
nyugtatónak ZENE
ekecselik a szervert...megint
[NST]Cifu
Szerver karbantartás... eddig bírták. 😊

Ne süllyedj le a szintjére, a játékra koncentrálj.

[NST]Cifu
Mind a ketten hagyjátok abba, különben rendet vágok...

És valóban megmutatja milyen kisfiú vagy.
El vagy tévedva a stressz teszt fogalmában. nincs összefüggés a játszhatatlansággal.
Coral Springs
Akkor minek játszol vele édes kisfiam ? Töröld le, oszt jóvan ! <#levele>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

SAJNOS NEM ODA SÜLLYED MINT A WOT, HANEM MÁR OTT VAN. 1 biztos, ma 1r.kás szar az egész.
Coral Springs
Ez nem csak a szervernek stressz teszt, hanem a játékosoknak is. Legalább jól kiszûrhetõek a kisgyerekek egy fórumon.

Engem egyszer nem dobott be oroszok ellen, az ugye tuti nyerõ lenne. Dehát téged a múltkor is állandóan jó mapokra dobott A-26al, miközben én meghettem Koreán. Idióta játék.

Megvan a 100+200 gold!
Nem volt egyszerû: se a "csapataim", se a WT-szerver nem állt a helyzet magaslatán az elsõ 5-6 csatában, de a relog óta az 5 csatából 4 gyõzelem jött össze, és ez már elég volt a juti-falatokhoz!
Sok sikert nektek is!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

10/10 :S
vicc.... oda jut lassan ez a game mint a WOT 😄DDD
9/9 lose 😞
tier 7-en eddig egyszer jött spit egy darab 😊 a többi csata oroszok ellen az meg sima ügy volt 😄
lehet én vagyok mákos 😊
Ok.Thx.Jó mindig a prém 11-es spit ellen menni tier 7-8-as gépekkel.

Amcsik ellen dob be minden alkalommal japán HB-n, és én bizony nem leszek ingyenfrag az OP Bearcat és prém Spitfire hordáknak, amik jobban emelkednek a jeteknél is, hanem kilépek.

Nyilvánvalóan.

japán hb-t kell menni eddig 4/4 😊
hát igen, én sem tartom magam ásznak, de amit a csapataim csináltak az már közröhely tárgya. az elsõ percben egyértelmû a totális vereség az esetek 90 %ban
az még hagyján... de 7/7 lose 😊
jól felkészültek, csak gratulálni tudok. ha véletlenül be tudsz lépni csupa lagg meg fagyás, játszhatatlan sz.r. nevetséges
Sziasztok,

Hogy van a prém gépnél:ha veszek mondjuk egy tier 11-est azt nem tudom kisebb tierbe bevinni igaz?Csak 11-be vagy magasabba fog besorolni?

Aki nem tud belépni 😊
Még jó hogy nem jött el mind a "3 millió" játékos 😊
"nem egy évek óta jól mûködõ bejáratott dologról beszélünk azért."

Blizzard játékoknál már megszoktam ezt, az elég méretes cég és nagy ívben tettek a login error-ra hivatalos megjelenés után. Mémmé is lett, mert õk évtizeden túl mûködtetnek online szervereket. Inkább kivárták amíg lecseng a hiszti.
Akkor még azt hitték jó 😄 Meg mesz ez még toldva gyanítom 😄

De komolyan, 3 óra alatt ki nem ér el 5 gyõzelmet? 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nekem az tetszik, hogy nagylelkûen EGY ÓRÁVAL meghosszabították az eventet most hogy így másfél órája nem tudunk sokan fellépni. Amatõrök.

Valahogy le kell tesztelni mit bírnak ennyivel, hogy tudjanak vele számolni.
Nem értem miért megy a fikázás ezerrel, nem egy évek óta jól mûködõ bejáratott dologról beszélünk azért.

Az, hogy most nem lehet megszerezni az "ajándékot" az meg semmi.. nem fogják azt mondani, hogy sorry így jártatok köcsögök, majd lesz valami 😊
Azé van, hogy a tankokná' má' ne legyen ilyen >o]

f24sg
Szánalmasak nagyon a szerverükkel együtt.
És ez csak egy szaros hétvégi lábmosás, mi lesz a tankoknál, Én szótam.
Igen az arany csillogása. De senki nem számolná ki ha 30% lenne minden gépre,mennyivel jobban járna...
Én csak frb-ni szeretnék...
Nekem ketyeg 😊
Örülök hogy ilyen faszán megoldódott a probléma, engem azért továbbra sem enged be.

Az nem vonzott volna ennyi embert 😄 Nézd meg 600 Ft-nyi GE-ért mit össze ölik egymást itt is.. Shitstorm is coming! 😊

Remélem sokan vettek mára prémet...
[NST]Cifu
Egyszer onlie 70+k játékos, majd egyszer csak 19k játékos... 😊))

Fenrir
Haha, megint lehalt a fórumuk.

A halál csupán a kezdet...

Most kéne azt mondani hogy, Bocsi srácok nem megy,mindenki megkapja a goldot...Inkább egy egésznpos gépakció lett volna,vagy szorzó...
50k ember körül megdöglik a szerverpark? Ejnye-bejnye...

Pedig ennyi plusz emberrel kell majd számolni a tankos rész megjelenése körül is...
Nortai
30k embert megint ledobott. Gyönyürû, de legalább 2 gyõzelemért beadott 100 Goldot. 😄

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Nem nagyon tûnik resolvednek a problem, folyamatosan kidob a szerver, már ha egyáltalán sikerül belépni. Már gépválasztásnál is karcog. Kevesek vagytok gazsi, vegyetek ramot-procit-sávszélt abból a pénzbõl amit rátok toltam eddig.