War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most felszállásnál picit elszámoltam magam, és letéptem a jobb szárnyat, de megjavítottak. Viszont amíg vártam folyamatosan csúszott valamerre a gép. Igaz néha lõttem bele a vakvilágba, de akkoris 😄D Viszont ezeket a rohadt A20G-ket nagyon unom. Kilõttem az egyikben a lövészt, és lõ tovább. Wat? Te meg vagy halva ember 😄D És ráadásul rohadtgyorsak, vagy meghalok mögötte, vagy megpróbálok elmenekülni, akkor megfordul, utolér, és szétszed váratlanul.
Furcsa dolgok vannak néha persze. 😊 Régebben mindig ez volt ha beakasztottad a horgot akkor összevissza rángatott és bevágott a tengerbe 😊 Azóta már ezt kijavították.
Errõl beszéltem elõbb, nekem így megy eddig
Errõl beszéltem elõbb, nekem így megy eddig
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én pedig ma tettem le egy zero-t HB-ban. Fekete bal, piros jobb szárny, fekete tail, csak a rudder volt egybe. Szenvedõsen letettem kerék nélkül a hajó elsõ 10 méterére. Ahol elkezdett -50 és +50g-t irogatni és eszelõsen pattogni a gép, amíg apró cafatokra nem tépte magát. <#beka2>#beka2>
na hé 😛
amit én csináltam múltkor zero-s leszállós videót az historical-os felvétel volt 😊 abban a csatában 3szor szálltam le még utána 😊
amit én csináltam múltkor zero-s leszállós videót az historical-os felvétel volt 😊 abban a csatában 3szor szálltam le még utána 😊
Nem tudom csak Zero-val próbáltam és szenvedõs eléggé. Utolsó mentsvár a crash. Szerintem csak mission-ban mûködik a carrier landing. Élõ játékban még bugos. twi videoja sem élõ játékból van. Néha induláskor lesodor oldalra álló helyzetben, ha több gép spawnol egymás mellett.
Köszönöm ma tippeket.
lehet próbálkozni a normális megközelítéssel is persze 😊
régi videó de most már nem bugos a kötél úgyhogy így is mennie kell 😊
régi videó de most már nem bugos a kötél úgyhogy így is mennie kell 😊
55 k online
ha így le tudod tenni a gépeket akkor a horgos gépeket is le tudod normálisan tenni 😄
flaps még combatba se legyen és guruláskor felhúzni a botot és már le is dobja a farkát a kötelekhez 😊
700 sasért szinte ajándék a spit oO
flaps még combatba se legyen és guruláskor felhúzni a botot és már le is dobja a farkát a kötelekhez 😊
700 sasért szinte ajándék a spit oO
twi módszerével le lehet szállni. Olyan 160-170km/h-val kell megközelíteni kerék nélkül a carriert és finoman letenni. JAP-al mûködik, mióta írta használom. Néha fordul csak ki szerencsétlenül a gép és sodródik le a tengerbe.
"Így is ugyis nerfelik, ez vehetõ végkiárusításnak."
Az nem lenne baj, ha finom balanszoló nerfek lennének. De ahogy a D-13-at kivégezték elég gerinctelen húzás volt. Volt oka nem vitás, de nem kellett volna a nyakába kötelet akasztani egy 600kg sziklával és mélybe taszítani 😊
És mivel ezek ruszkik simán megcsinálják újra a spittel :o Néha bele nézek HB-s streamekbe elég kemény, hogy az us csapat nagy része prém spit.
RB-n nem ennyire súlyos a helyzet, néha-néha bejön egy. Kifejezetten szeretem õket ellenfélnek japókkal, mert nem menekülnek annyira egész meccs alatt, mint az amcsik. Hajlandóbbak a dogfightra.
Az nem lenne baj, ha finom balanszoló nerfek lennének. De ahogy a D-13-at kivégezték elég gerinctelen húzás volt. Volt oka nem vitás, de nem kellett volna a nyakába kötelet akasztani egy 600kg sziklával és mélybe taszítani 😊
És mivel ezek ruszkik simán megcsinálják újra a spittel :o Néha bele nézek HB-s streamekbe elég kemény, hogy az us csapat nagy része prém spit.
RB-n nem ennyire súlyos a helyzet, néha-néha bejön egy. Kifejezetten szeretem õket ellenfélnek japókkal, mert nem menekülnek annyira egész meccs alatt, mint az amcsik. Hajlandóbbak a dogfightra.
Nem kell ezt ennyire meg misztifikálni (jaj de szép rizsaaaa 😄). Nerf után is használható lesz minden.
a wot is errõl szólt. favorizáltak egy tankot, hogy a pénzesek azt vegyék aztán amikor már a kereslet esett lebutították és a következõ idõszakra egy másikat tuningoltak fel, hogy mindenki azt vegye. bár kérdéses számomra, ha én veszek egy prém gépet fizetek azért és az adottságaiért (úgymond szerzõdést kötök) jogosultak-e azt lebutítani. hiszen ezesetben már csak egy csökkent értékû gépem lesz és nem az amit én a szerzõdésben megvettem! hmm, hmm. hogy van ez?
attól függ milyen pálya
12x50
-ha a cargo ship-eket kell kiszedni
-Peleliui-n is csak ott ki kell várni hogy a tankok partot érjenek mert akkor berohannak középre és megállnak, majdnem 1 sorban négy darab
mivel állnak így könnyû kidobni az 50essel is, és mindig jön új és új 😊
4x250
minden másra, pillbox, lightpillbox, mozgó tankok
12x50
-ha a cargo ship-eket kell kiszedni
-Peleliui-n is csak ott ki kell várni hogy a tankok partot érjenek mert akkor berohannak középre és megállnak, majdnem 1 sorban négy darab
mivel állnak így könnyû kidobni az 50essel is, és mindig jön új és új 😊
4x250
minden másra, pillbox, lightpillbox, mozgó tankok
Ahogy nézem 3 eset lehetséges:
1. vagy én lettem béna nyomo.ult és elfelejtettem játszani
2. nincs szerencsém és 10 esetbõl 9x béna di.tákhoz sorsolnak
3. olyan lett a játék mint a wot és tele van h.lyékkel
Még nem tudom melyik a jó válasz de ki fogom deríteni.
1. vagy én lettem béna nyomo.ult és elfelejtettem játszani
2. nincs szerencsém és 10 esetbõl 9x béna di.tákhoz sorsolnak
3. olyan lett a játék mint a wot és tele van h.lyékkel
Még nem tudom melyik a jó válasz de ki fogom deríteni.
HB-n Ki-49-hez melyik taktikát ajánlanátok 4x250 vagy 12x50? Illetve milyen taktikával?
Így is ugyis nerfelik, ez vehetõ végkiárusításnak. Ebbõl van a bevétel gazsiéknál. De 3 nappal elõbb is kitalálhatták volna, mert akkor még egy szép kis japcsi premre is futotta volna nekem.
De akkor is ,,|,,
De akkor is ,,|,,
Lefogadom a következõ patch-ben japán kap egy "N1K2 a négyezeten" szerû gépet és az lesz a soron következõ "rohadtszemétOPdögöljönmegmindenkiakiazzalmegy" repülõ 😄
Vannak szép gifek/képek a spit miatt 😊...vegyene sokan gorsan..hamarabb nerfelik
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/61159-end-of-world-war-ii/
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/61159-end-of-world-war-ii/
mIÉRT VAN AZ, HOGY KIVÁLASZTOM AZ AMCSI GÉPEKET RÁNYOMOK A CSATÁRA ÉS AZ ANGOL GÉPEIMMEL KERÜLÖK CSATÁBA???? Nem is egy alkalommal.
From September 2nd 18:00 GMT (11:00 PDT) to September 4th 06:00 GMT (September 3rd 23:00 PDT) War Thunder presents special discounts:
30% special discount for purchase and repair price for the following planes:
USA: P-63A-10, P-51D-5, F4U-1c, B-17E
USSR: Yak-3, La-7, La-7B-20, IL-10, Pe-2-359
Britain: Typhoon Mk.Ib/L, Tempest Mk.V, Lancaster Mk.III, Mosquito FB Mk.VI
60% special discount for purchasing the following premium aircraft:
D.520, Spitfire Mk.IX , I-16 type 28

30% special discount for purchase and repair price for the following planes:
USA: P-63A-10, P-51D-5, F4U-1c, B-17E
USSR: Yak-3, La-7, La-7B-20, IL-10, Pe-2-359
Britain: Typhoon Mk.Ib/L, Tempest Mk.V, Lancaster Mk.III, Mosquito FB Mk.VI
60% special discount for purchasing the following premium aircraft:
D.520, Spitfire Mk.IX , I-16 type 28

"A BOS ban (látod még ez sem biztos amint kiveszem a hírekbõl) ha egyszerûsítenek az nem emiatt van."
De akkor miért teszik bele azt a fokú realizmust, mint a régiben? A bemutatóban ott óvatoskodott a fazon, hogy nehogy túlhajtsa a a 109-et, mert a robot nem limitál tökéletesen. Fura, hogy beépítik az eredeti szim tulajdonságait azért, hogy utána lebutítsák. Nem vágom.
"Egy G940 en (most meg nem számolom) de van kb 30-40 gomb,tengely,stb,na most ezt meg tudod 3x ozni ,ergo kb 90-100 funkciót rá lehet hekkelni"
Teljesen ellentmond a konzolos hitvallásnak, már a 30-40 is sok. Ott a szobafilozófia, szórakozás, egyszerûség, kényelem van elõtérben. Hiába lehet rá rápakolni egy programozható joy-ra, annyit amit írsz. Szerintem az a platform más stílusú játékokra van kitalálva. Eltérõ közönséggel. Persze azon is vannak kitûnõ tartalmas játékok.
De akkor miért teszik bele azt a fokú realizmust, mint a régiben? A bemutatóban ott óvatoskodott a fazon, hogy nehogy túlhajtsa a a 109-et, mert a robot nem limitál tökéletesen. Fura, hogy beépítik az eredeti szim tulajdonságait azért, hogy utána lebutítsák. Nem vágom.
"Egy G940 en (most meg nem számolom) de van kb 30-40 gomb,tengely,stb,na most ezt meg tudod 3x ozni ,ergo kb 90-100 funkciót rá lehet hekkelni"
Teljesen ellentmond a konzolos hitvallásnak, már a 30-40 is sok. Ott a szobafilozófia, szórakozás, egyszerûség, kényelem van elõtérben. Hiába lehet rá rápakolni egy programozható joy-ra, annyit amit írsz. Szerintem az a platform más stílusú játékokra van kitalálva. Eltérõ közönséggel. Persze azon is vannak kitûnõ tartalmas játékok.
Még semmi. A TF patch -bétatasztelik most az elég ígéretes lesz a Clod hoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bocs, kevertem ERRE akartam rákérdezni!
Kis odafigyeléssel amúgy egész fun ez a HB. 😊 Addig minden képpen amíg te vagy az ellen mögött és nem fordítva 😊
mause yoj-t egyzser próbáltam hát.. za eredményeoyéan crash mint annak a rendje. és ezt arcade-ban ráadásul 😊
Az ilyen viselkedést mutató gépeknél mouse aim-nél azt kell csinálni, hogy kevéssé húzod félre az egeret forduláskor. (tudom, ekkor nem látsz bele a forduló terébe jól). Cserébe nem kezd el riszálni, és így gyorsabban is fordul meg. Fõleg Messzerek és Fw-k csinálják, különösen, ha gun podot is aggatsz rájuk.
B lehetõség a (mouse-)joy, akkor bukod a jó(könnyû) körültekintést és az egyszerû célzást.
B lehetõség a (mouse-)joy, akkor bukod a jó(könnyû) körültekintést és az egyszerû célzást.
"Kevés a gomb a profi joyokon is, nem lehet mindent rátenni. Azért rakják tele kretén automatizmusokkal a BoS-t, hogy a primitív konzolos beviteli perifériáknak megfeleljen. CloD-hoz majdnem egy 101 gombos bill kevés kis túlzással. "
Kiigazítanálak😊
Egy G940 en (most meg nem számolom) de van kb 30-40 gomb,tengely,stb,na most ezt meg tudod 3x ozni ,ergo kb 90-100 funkciót rá lehet hekkelni ami azért egy II.VH-s gép (még bombázóhoz is) elegendõ nagy vonalakban.
Én a Clod ban a billt max chat hez használom pl.
A BOS ban (látod még ez sem biztos amint kiveszem a hírekbõl) ha egyszerûsítenek az nem emiatt van.
Pusztán azért ,mert (ez érthetõ szempont tõlük) mondjuk 1000-2000 megszállott ,akik szeretik a teljes realizmust a repszimekben ,nem fogja sikeressé tenni a progit. De lehet sokat is mondtam evvel a számmal. Muszáj könnyíteni,ha a vevõkört ki akarják szélesíteni.
Kiigazítanálak😊
Egy G940 en (most meg nem számolom) de van kb 30-40 gomb,tengely,stb,na most ezt meg tudod 3x ozni ,ergo kb 90-100 funkciót rá lehet hekkelni ami azért egy II.VH-s gép (még bombázóhoz is) elegendõ nagy vonalakban.
Én a Clod ban a billt max chat hez használom pl.
A BOS ban (látod még ez sem biztos amint kiveszem a hírekbõl) ha egyszerûsítenek az nem emiatt van.
Pusztán azért ,mert (ez érthetõ szempont tõlük) mondjuk 1000-2000 megszállott ,akik szeretik a teljes realizmust a repszimekben ,nem fogja sikeressé tenni a progit. De lehet sokat is mondtam evvel a számmal. Muszáj könnyíteni,ha a vevõkört ki akarják szélesíteni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Megjött a hivatalos magyarázat a tegnapi botlásra.
http://warthunder.com/en/news/249/current/
Azért nekem szimpatikus, hogy nem csak kussban várják, hátha elfelejtõdik 😊
http://warthunder.com/en/news/249/current/
Azért nekem szimpatikus, hogy nem csak kussban várják, hátha elfelejtõdik 😊
köszönöm. Igyekszem! Kettõvel sikerült ez, a 3.-al csak épphogy felszálltam vége lett. Viszont az egyikkel teljesen saját hibámból zuhantam le.. üldöztem egy már zuhanó gépet és nem nagyon bírtam már felhúzni a robbanástól meg már nem láttam semmit és beleakadtam a másik roncsába meg a fákba 😄
Csaby
Akkor nem az én hibám 😊
Kösz! Joy nincs nem is lesz.
Kösz! Joy nincs nem is lesz.
Mert egérrel játszol. Bár egyébként ez is változó, mert vannak olyan gépek amik gyönyörûen repülhetõk egérrel és van amelyik meg szórja a seggét. De általánosságban elmondható, hogy ha joy-al tolod akkor ez nemigazán fordul elõ.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
GG. LOL megh a fazs tudja. Üldözöm a G-6ot kap 2 lövést le is esik - mustank mk 1 😛 - erre 3 lõszer eltalál egy He-51 AI-tól farok fekete és lezuhanok kb 1,5 perc múlva mert nem bírtam felhúzni...
FW-190A4 vagy mi
Szépnek szép egy kezdõtõl, legközelebb viszont arra figyelj, hogy ezt egy géppel hozd össze. <#eljen>#eljen>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
109-es?
Gyors kérdé.s HB-n azért rángat a gép ha fordulok mert az egér csak egér vagy mert én nem úgy csinálok vmit ahogy kéne? Pl iylen 300 körül fordulok ballra jobbra kileng.
Kösztök!
Nincs pontos szorzó, a tech treeben át tudod állítani, hogy melyik játékmódra mutassa a költségeket.
Jobbra alul válaszd ki a Research menünél checkbox-ban, hogy milyen adatokat akarsz lártni. Nincs 3x-os ktg, mindennek egyedi a költsége. Van ami FRB-n olcsóbb, int HB-n 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ÖÖÖ HB-ben nem 3x a javítási költség? Mert elõbb lelõtték FW A akármennyit a 11est és majd 12k volt a javítás. 2200 meg az aprót ír maxra. Oké az arcade. De emlékeim szerint 3x. Bár azóta lehet változott
Itt elég sokat kaptál Archievements + Battle trophies miatt. 20k körül jön ezek nélkül mind XP-re és pénzre, akkor az már elég jó. Azt aránylag lehet tartani AB-n körönként, ha már elég gyakorlott vagy. De ezt prémium nélkül mondom persze. 😄
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
igen, kétszer több XP-m volt mint a 2.-nak 😄 hát ezaz.. hogy elég ritka az ilyen kör.. bár azok a BF-ek nem rossz kis gépek 😛 nincs gond ha nem kerülnek mögém 😄D
Csaby
nézd meg a többiek milyeneket mentek aztán tudsz hasonlítani
gondolom a csapat felsõ részében végeztél ezzel 😊
ha állandóan ilyen köreid lesznek majd akkor az elég jó 😊
gondolom a csapat felsõ részében végeztél ezzel 😊
ha állandóan ilyen köreid lesznek majd akkor az elég jó 😊
Így van😊 Nekem is hasonlóan alakult japánokkal. Nehéz megindokolni mi az oka, nem lehet kijelenteni, hogy a japán gépek jobbak lennének az amerikai felhozataltól. Nagyon érdekes, amikor 15-16-os bearcatek simán agyonverhetnék a mi 11-12-es Zeroinkat és FW-inket és mégis elbukják😊 Azt kell mondjam, hogy most itt érezni azt, amit még nagyon régen lehetett a németeknél, hogy még vannak taktikai érzékkel megáldott játékosok is, akik nem tegnap hagyták ott az arcade-et..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
hivatalos launcert használtam...egy szaros fél nap ráment hogy kiderüljön az 1.33nál be fog szarni.Sajnos a C-re nem tudom feltenni mert a rendszer mellet nincs elég hely neki.Eddig futott a progi ugyhogy marad az ellenõrzés,ahogy irtd.És most csak azért nem reagálok a kioktató leveledre mert hálás vagyok hogy legalább te valamit irtál a sok seggfej, ugy is csak a mesemondását, fényezését rakja ide fel.Összeségébe kösz