38447
  • Coral Springs
    Fölé sajnos nem tudtam menni pedig reménykedtem, megcsinálhatták volna hogy füstöljön.

• Glo
    Majd kinyomja az auto TK rendszer pár nap ban-ra.
  • schossow
    Köszi.
    Tipikusan van pénzem de nincs agyam játékos volt...
  • Kollati
    Ezért felesleges reportot írni...
  • twi452
    Elvileg van autoban rendszer arra ha csapattárs lő ki
    ilyen gyűjtögetős de meg nem keresem most neked, hogy milyen sávok vannak és mennyi TK-t kell összegyűjteni :)
  • Glo
    Ha megnyomod a N gombot és kurzorral kiválasztod a tagot akkor rányomsz a "Complain"-re és megírod a reportot.
  • schossow
    Hol van a játékba raport funkció. Csak mert Hb-n direktből leszed a debil, utána meg közli, hogy neki prémiumja van és nem számít.
  • twi452
    ez nem pech :D így működik a pálya, ha sikerül is kiszedni a bombázókat (ami már azért is nehézkes szokott lenni mert fel sem tudok menni értük időben a 410el általában :D ) az idő a német oldal ellen dolgozik folyamatosan :) ha ki tudják dobni a célterületeket akkor nagyon gyorsan elfogy a csíkunk, utána meg már a sima földi csapatok befejezik a piszkos munkát.

Amikor meg van egy ilyen gyökér squad aki csak erre játszik, hogy elbújnak és úgyis megnyerik akkor még idegesítőbb :)
  • vajakos21
    Sajnos ez több mapnál is elōfordul.Egy 40*40km es pályán lehetetken megtalálni valakit,fōleg rb-n.Néha a repterükön vàrnak csak.Axtán ha odamész az aa leszed ö meg röhög.Pont ruhron volt egy szövi. a reptéren elbujt egy égö roncs mõgé.Kolléga vette észre( leszedte az aa).szerencsére Dodóval voltam. 8 csöböl beleengedtem mindent a tüzbe mert a gép közelröl se látszott..igy nyertünk de én is leestem.
  • Susarc
    peched volt...én 9-et nyertem ma amcsival.....és egyet buktam német oldalon:)
  • twi452
    ezt a hb eventet jól sikerült megoldaniuk..:)
    ezzel az egy képpel össze lehet foglalni az egészet
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és így nyernek játék nélkül a világűr peremén valahol a pályán
  • Amaymon
    Máltával az a baj, hogy a spiteket egyre jobban csípem, de a szűk szigetes airfield miatt oda veszik a játékosok egy része, mert ferdén indulnak a kifutón kintről. Én is volt, hogy a döccenő miatt egyszerűen nem tudtam irányba állni. Forgott a gép, mintha jégpályán lenne. Inkább lőttem egyet, hogy a reload jó helyre tegyen a kezdeti tumultus után.
  • twi452
    áh.. visszaültem a Dora-ba hb-n :)
    előbb volt is már egy jó köröm vele bár arra még nem jöttem rá, hogy lehetne a spiteket becsapdázni
    menekülni lehet de az nem móka :)
  • vajakos21
    Sajnos gyakorolni kéne a stuka bombázást ftb-n..Nem egyszerü mozgó célra.Én felszálltam egyszer...micsoda 100 m volt...
    Próbáld hogy airfieldet választod kezdésnek.( ahogy midwayen is lehetne csak inkább carrierröl törik össze magukat....vagy levegöböl)
  • Glo
    Pedig fel lehet. Próbáltam Free Flight-ban a Yer2 2x1000 + 4x500 felállást. Hát ott nem lehet felszállni :))
  • twi452
    nem :D
    nem értem meg a 2. kört..:D
    az elsőnél meg a hajó mellé dobtam.. :S
  • vajakos21
    stuka jó buli :) lehet vadászni is velw. 1t bombával próbáltál már felszállni?
  • Susarc
    k4 már 610-el medium manőverre is törik:(( nem németeztem mostanában úgyhogy 2 perc alatt taccsra vágtam a 30 ezres gépet:D
  • twi452
    én most stukára váltottam.. :D
    max szidnak a többiek :)
  • vajakos21
    Málta event...ém meg ma se férek géphez
    :-(
    Pedig de szép is...ballont kergetö 109 esek...te meg 3 spit elöl menekülsz...
  • bardocz
    Én ezt a kört azzal kedztem, hogy a hurrican orrát nem húztam fel eléggé felszállásnál, és egy két perces javítás után újra próbálkozhattam. Ennek ellenére egész jól teljesítettem.
  • twi452
    na beugrottam egybe.. rögtön felszállásnál elvittem a szárnnyal egy sátrat...:D
  • vass17
    A P-51 a 190-ek kategóriája, a 109-től azért eltér a karaktere. Igazából kiváncsi lennék, hogy valakinek sikerült-e már szétszakítani, akár Mustangot, akár Dora-t nagy sebességű manőverrel. Nekem talán a legdurvább olyan 700-750 körüli fordulók voltak Dorával (a legszűkebbre húzva, ami lehetséges) és még azt is elviseli. Igazából csodálkoztam, hogy sikerült, mivel nem volt más választásom egy még gyorsabb Tempest ellen. Talán soha nem is tört még le a szárnya. A 109-ekkel megesik :D
  • schossow
    Vajakos által, reggel belinket interjúúú.
    És ott felülről a 9. kérdés kör.
  • bardocz
    Áh, egy bf rámesik bnz-vel, kitérek alóla, sikerül úgy mozogni, hogy lőhessem, többször el is találom, és amikor lezuhan csak egy crashed, igaz nem volt critical egyik találatom sem. De akkoris, igazán megadhatná. Jó ez a máltás frb, kár, hogy időm nincsen.
  • Susarc
    2 gép win=90k lion....lettem volna itthon ma:P shit:D
  • Susarc
    mocskos undorító meglövöm a BF-et majd nagy sebességű manöverre kényszerítem P51-el és 3 fele szakadnak.....
    nemtudom ki Isteniti a BF eket,de g6/10 K4 szanaszét szakad pikkpakk
  • twi452
    eddig 3 eventen voltam bent német oldalon
    mindig a földi csapatok nyerték meg a meccset..

az elsőnél úgy, hogy épp lelőttük az utolsó amcsit, most pedig 2 maradt csak és 5en üldöztük őket a nyakukat aztán egyszer csak vége lett..
  • Susarc
    Rurh HB-s event
  • Amaymon
    A különbség annyi, hogy a flaps nagy szárnyfelületet ad, és alacsony sebességen sem esik le a gép. Az airbrake pedig szó szerint, ahogy a neve mondja nagy IAS-nál elsődleges célja a fékező szerep.
  • twi452
    Ruhr van hb eventen épp
    csillagos spitek a németek ellen :D
  • Glo
    A meszákon amit látsz, hogy a szárnyból előre felé kinyúlik valami, az a segédszárny. Automata, nincs köze a légfékhez. Pont az a lényege, hogy növelje a szárny felhajtóerejét kis sebességű repülésnél.
  • twi452
    lenyílik a fék, rettentően nő a légellenállása a gépnek és ettől rohamosan csökken a sebesség

röviden ennyi
  • bgabor
    Amcsikkal? Nem német-orosz event van?
  • robi3
    azt vágom hogy nincs mindegyiken de mi történik a bekapcsolásakor?
  • Susarc
    zsír az event már 750.000 liont szedtem ki Amcsikkal:P
  • Amaymon
    Nincs minden gépen külön airbrake, mint a pl a zuhanóbombázónál vagy a jeteknél. Amit látsz az orrsegédszárny, amennyire a sekélyes tudásom ismeri az automatikus működtetésű.
  • robi3
    az airbrake hogyan működik? mert használtam a stukánál és brutálisan megfogta. illetve a messereken vettem észre a szárnyak elején emelkedéskor kitol valamit.
  • Vaktermesz
    Be tudnád linkelni a hírt mert nem találom fórumban. Köszönöm.
  • Amaymon
    Jó lenne ha inkább nem kerülne bele egy elkapkodott rendszer. Inkább fejlesszék le normálisan és jöjjön későbbi peccsben, de akkor az legyen olyan kidolgozott módon megcsinálva (HB, FRB is!), mint az AF-ben.