38447
  • Susarc
    mivel rángatják a gépeket AB ben? nekem olyan szépen "folyékonyan" tud csak mozogni..akire meg lövök 10 ből 5-en összevissza rángatják,brutálmód olyan darabosan ,hogy még!
  • Coral Springs
    Az F-80C na azzal már önszopatás az AB, 4 csata, 4 halál, 0 kill. Egy jet vs jet battle -ben egyszerűen olyan kevés időd van célozni és lőni, hogy oda már nem való a géppuska. Minimum 20mm gépágyú hogy egy találat minimum súlyos sérülést okozzon. Mondjuk ezzel a géppel meg HB -n sikerült néhány kill -t összeszedni, ám jet -ekhez képest nagyon lassú egy gép.
  • Susarc
    akkor az nem vészes! valóban a fejlesztés nélküli új gépek borzalmasak:S
  • Coral Springs
    Már van 100K nem vészes. 10 battle, 21 kill, 7 death. Viszont fejlesztések nélkül felejtős a HB a legtöbb amerikai géppel.
  • Susarc
    AB baN akarsz összeszedni 1 millió XP-t a gépre! bátor vagy:)
  • Coral Springs
    Van mikor bemegyek costum battle -be, ott az 1500 se ritka. De ha nincs packet loss akkor játszható.
  • Coral Springs
    Megizzasztanak ezek a jet vs jet csaták, de egész jó az F9F-5, csak MiG-15 ne legyen az enemy oldalon. Ha meglesz az 1M xp bemegyek HB -ra is.
  • Her Laca
    Te mért nem csinálsz? Szvsz neked menne ez.:)
  • sulouos
    Mert az csak székes fővárosunkban meg Debrecenben van :D
  • Amaymon
    Ráadásul ott nincs 3rd person nézet, amiben GrmlZ játszik :)
  • Susarc
    10 perce keresünk 6-an egy 0 pontos majmot event HB ban......árulja már el valaki az ilyen miért nem a villamos sineken játszik?
  • twi452
    Tehát nincsenek :)
  • Glo
    Vannak magyar Grlmz-k, csak ők nem a WT-vel játszanak, hanem a Clod-dal :))
  • twi452
    Ahhoz kéne egy magyar Grmlz aki pontosan tudja is mikor mit csinál :)
  • twi452
    majd kiderül mi lesz.. amúgy se lesz még annyi játékos sem mint most mert mindenki rá fog szabadulni a tankokra már csak kíváncsiságból is :D
  • Paladin
    Persze, és reménykedem én is, de nehezen tudom elképzelni, hogy eventekkel lefedjék azt a range-t, amit most a random battle.
  • Rathrol
    De kár hogy youtube nincs normális magyar videó WT-ről, ami menne sorozatosan, oktató jelleggel, és minden tier lenne bemutatója! :/
    Ehelyett magyar videók közül 12 éves mekegő,tier 1-2 induló semmit mondó videókat találtam csak...
  • bardocz
    Kellenek ők, senki sem tud olyan sebességgel leszedni heavy fightereket, mint ők :DD
  • twi452
    az nincs kőbevésve, hogy fajtánként csak 1 lehet :)
    Lehet minden nap lesz 3 különböző frb aztán lehet válogatni. Csak itt ugye előjön h újra be kell rakni Shoji-ékat mert nem lesz annyi ember mintha csak 1 frb event lenne :)
  • Paladin
    Hiába van sokféle event, ha egyszerre (nyilván) csak egy érhető el :)
    Most oké, hogy olykor sokat kell várni, de azzal repülök, amivel kedvem van.
  • Amaymon
    Na de inkább az MM-et így balanszolják, mint hogy a repülőgépek tulajdonságai irreálisan eltorzuljanak.
  • Glo
    Azért a mostani eventeken is elég széles a skála :)
  • Amaymon
    Szerintem minimum két event lesz, egy amiben low lvl géppel lehet menni és egy nagyobb.
  • Paladin
    Épp elég baj az (bár nem egészen egyértelmű, amit írtak). Rohadtul nem tetszik az ötlet, hogy majd csak azzal a pár géppel repkedhetek FRB-n, ami épp az aktuális eventben van.
  • Amaymon
    Ah atom jó szituba kerültem. G-10-el üldözött 2 mustang miközben én egy p47-et. Mind a két P51 bedarálta gépészkedés közben magát a földbe. Kapott a p47 egy critet a 30mm-től, kampec. Megyek leszállni mert 40k nem olcsó egy repairért. Én voltam az utolsó életben maradt. Landolás közben két gép aki le akart lőni, mint a meteor berobbant az airfielbe, a harmadik majdnem kilőtt, de leszálltam és kilépés viharsebesen. Nyertek, mert uccsó voltam, de életben maradtam :D
  • Amaymon
    Azt nem mondták, hogy csak egy event lesz, csak hogy Eveneten lehet repülni RB-t.
  • bardocz
    Na pl ma nincsen olyan gépem, amivel indulhatnék eventen :DD
  • bardocz
    Csak akkor legyen olyan map, ahol kis tierű gépekkel is lehet menni. Mert amikor a yak9t az egyetlen gépem, akkor inkább hanyagolom, abból ki se látok.
  • Amaymon
    "Annyira nem vagyok nagy event rajongó btw, szeszélyes vagyok repülőválasztásban, hol ehhez van kedvem, hol ahhoz :)"

Tank peccs után FRB csak Eventen lesz a reddites cikk szerint. Amit kiváló ötletnek tartok. Nekem bőven elég a map cirkuláció ideje, így is keveset tudok rajtuk menni per nap.
  • Amaymon
    80-90 nem vészes, én 200 felett érezem meg.
  • f24sg
    Na volt értelme bekérdezni!

nézem ingame, mit mondasz: NEM is tudtam, hogy most már van 4 opció! Pár hónapja csak EU <-> RU választási volt...
  • twi452
    Lehet :D

Vagy te válogatós vagy és csak az EU szerverre mész, én ANY-t szoktam választani, engem egy kicsit sem zavar a 80-90es ping az orosz szerveren ha épp oda sorsol :)
  • f24sg
    OK.
    Kösz a válaszokat!
  • Paladin
    Utóbbi hetekben legtöbbször FRB, néha eventen is. Kicsit elegem lett az arcade+ -ból.
    Annyira nem vagyok nagy event rajongó btw, szeszélyes vagyok repülőválasztásban, hol ehhez van kedvem, hol ahhoz :)
  • vajakos21
    A 28k player az ōssz. Eventnél látszik hányan állnak sorban ( frb ez nem sok)/5 perc a max, ha népszerübb oldalt választok....lehet hogy fekete lyukban vagy :-) .( csak frb-t megyek)
  • Susarc
    néha én is rávetemedem AB-re,mert nekem is herótom van ugyanazoktól a mapektől,de 2-3 kanyar után 0 fizikával inkább visszamenekülök HB ba....
  • Amaymon
    Kizárólag FRB Eventen megyek, néha egy kör CloD, 1-1 party HS béta.
  • f24sg
    akkor én a digitv-s netemmel, 20-40 pinggel és 20MB sávszéllel valami infotech-es fekete lyukban vagyok?
  • twi452
    érdekes
    én tegnap nyomtam mindkét eventet és egyszer sem tartott 2 percnél többet mire berakott
  • f24sg
    Amúgy ti mostanában mit játszotok?
    Én már visszamentem AB-re, mert ott vannak mapok, és nem 20 perc a "berakási idő."
    A mai máltai FRB event is jó... Mondom OK,végre lehet briteket tápoln, akát full real. benn vagyunk csomóan, szép kiegyenlített, 28k player, erre 10-15 perc várás. Tisztára, mint a körzeti orvosi rendelőben.
    A regular HB Krymsk-ről már nem szólok...