War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki szeretném próbálni a játékot, de 80130183-as error-al nem enged be. Tudna segíteni valaki? Köszönöm!
ezt az MM-et magyarázzátok már el nekem hogy hogy van...
mert bemegyek csatába úgy hogy én 9-es szinten voltam (most már 10-esen de ugyanaz a helyzet)
8-9-es csatába ahol volt 1 9-es 2 8-as 1 7-es 1 6-os gépem.
és szembe jönnek velem 11-es gépek?! és akkor még nem olyan mint a wot mm-je :S
igaz annyira nem baj... ha 8-as 9-essel vagyok felveszem a harcot velük
de amikor a veszedelmes Stukával megyek hiába kapok vérszemet nem tudok mit tenni ellenük :S
Csaby
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Minden más jelenlegi gépednél betelt az Xp-csík, vagy mi?
Amcsi meg csak a 37es gépek miatt jó. Legalább is 9esnél nagyobbat nem bvettem még náluk. P-47 lassú igaz a 8 -50es az oda kúr. Az F4U-k fordulni bah... nevetséges. F4F-eket is elkúrták sztem. Ha túl gyorsan mész kanyarodni nem fogsz. Német meg...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
viszont õ ott háromszor körbefordul és te nem tudsz rázuhanni mert ugyanott vagy magasabban van mint te 😄
annyit tehetsz, hogy lefelé elhúzol amivel megúszod mert nem tud utánad menni viszont oda is a magasságod 😊
akiknek volt eddig angol oldalon 9es spitjük azt mondták, hogy eddig is jó gép volt..ezzel az üzemanyag buffal meg elég g..i gép lett
fogyott is belõle rengeteg ahogy látszik
mondjuk a zerokkal le lehet õket simán nyomni mert el vannak szállva maguktól, hogy milyen állat gépben vannak és mindent megtehetnek és nem nagyon figyelnek oda ami a vesztük is mert a tier 7es is lefordulja nagyon könnyedén õket 😄
Most emelkedésben már nem jobb a corsair de azért azzal is fel lehet menni csak nem úgy, hogy beállítod az ellenséges reptér felé az elején aztán mire középre értek te vagy 1 km-rel magasabban 😄 (ezt most a spit csinálja 😄)
Manõverezni jobban lehet vele nagy magasságon és meglógni nem tudnak elõle mert gyorsabb is 😊
bnz-ben nagyon sokat segít az egér mert nagyon kevés idõ van tényleges találat elérésére és ott sokat számít a pontosság
joy-al meg fordulóharcolni pofonegyszerû és kényelmes, frb-ben ezért is ment nekem jobban a prém ki-61el viszonylag rövid idõ alatt mert csak ki kell harcolni, hogy leálljanak veled verekedni és akkor már kb nyert helyezet van 😄
bf-109el meg még mindig szenvedés nekem.. sokkal több tapasztalat kell hozzá, hogy sikerüljenek a rácsapások
A másik oldal az irányítás miatt van, ezzel az egeres instructoros irányítással vaj finoman és pontosan lehet rázuhanni az emberekre. Ha csak joy-al lehetne játszani mindjárt nem ez lenne a helyzet.
A nagyon ügyesek, profik, gyakorlottak tudnának ilyen pontossággal vagy még finomabban célozni bnz közben de nem mindenki mint kb most 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Persze csak úgy mondom, én is megvettem, 700 goldért kihagyhatatlan volt, ami ág húzásra nagyon jó lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A Destroyernél teljesen szétesett a figyelmem neki ne menjek. 160-140km/h közt inog a gép mint egy kerge birka, jól oda is vágom. Megszoktam, hogy hajón nincs kerékhasználat. 😊
Többet nem bízom a tube-ra a tömörítést, végre eltaláltam az fps-t és a formátumot HD-ra. De át kell alakítani vegas-al, hogy tûéles maradjon. Na majd a következõt.
Fura de ez most így megy a játékban nagyon sokat dob a flaps ilyen körülmények közt.
Csaby
A kerék nélküli leszállás mérföldekkel könnyebb 😊
Az a baj a zero siklik tovább flaps nélkül, alig esik a sebesség.
http://worldofwarplanes.eu/en/news/3/last-man-standing/
Fé1 perc rángatózás, és ficánkolás után, így állt meg betonstabilan a cucc. <#nevetes1>#nevetes1>