War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézd, a World of Tanksban is +/- két tier eltérésû tank jöhet szembe veled. Itt is ez van, csak a szórás nagyobb, de itt összesen is több (20) tier van. Kilences géppel a 11-es ellenfél teljesen rendben van. A 13, 14 már nem.

bardocz
Azt nem tudom, de jóval nagyobb a szórás a két tier-nél.
csaba90
jaa hát akkor engem félreinformáltak :S akkor most hogy van miket mivel pakolhat össze?

Csaby

bardocz
Az nem a matchmaker beosztás, csak azt mutatja, hogy melyik tierben mennyien várakoznak.
csaba90
aha, de a 9-essel a 8-9-be jutnék és hogy jön ide a 11 akkor?

Csaby

Devv
Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a játékot, de 80130183-as error-al nem enged be. Tudna segíteni valaki? Köszönöm!
bardocz
A legjobb gépedet nézi csak.
csaba90
sziasztok!
ezt az MM-et magyarázzátok már el nekem hogy hogy van...
mert bemegyek csatába úgy hogy én 9-es szinten voltam (most már 10-esen de ugyanaz a helyzet)
8-9-es csatába ahol volt 1 9-es 2 8-as 1 7-es 1 6-os gépem.
és szembe jönnek velem 11-es gépek?! és akkor még nem olyan mint a wot mm-je :S
igaz annyira nem baj... ha 8-as 9-essel vagyok felveszem a harcot velük
de amikor a veszedelmes Stukával megyek hiába kapok vérszemet nem tudok mit tenni ellenük :S

Csaby

Hehe, errõl beszéltem. Amerikai tier11-ben 55-en várnak csatára HB-ban, ez kétszer annyi mint a másik négy nemzettel várók együttvéve. Prém Spitfireel menne mindenki.

Oh..köszönöm.

Her Laca
A Win é teljesen megfelelõ egy joy megnézésére.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Egy joystick tesztelõ programot tud valaki ajánlani?(Néztem google-t és annyit kidobott hogy fogalmam sem volt hogy melyiket válasszam.Használt joy vétele miatt keresek.)

Így van, ha némi realitást szeretnél, akkor HB-t játsz. Arcadeban kis túlzással nem érvényesülnek a fizika törvényei sem.

f24sg
Nem akarom etetni a trollt, de neked mi ez a fétised, hogy szaros reserve gépeket húzol ki?
Minden más jelenlegi gépednél betelt az Xp-csík, vagy mi?
Én pl nélmetekkel semmi bnz az nekem túl lutri. Fordulózás. Simán mûködik 😊 Arcade.
Németeket HB-ban nem sokat mentem még. Vagy 4-5ét. Meg amúgy is arcadot tolom többet. Ott nagyon tápos a német. 3 20as egy soroozat és bye bye ellen. Szétesik mint a szar.
Amcsi meg csak a 37es gépek miatt jó. Legalább is 9esnél nagyobbat nem bvettem még náluk. P-47 lassú igaz a 8 -50es az oda kúr. Az F4U-k fordulni bah... nevetséges. F4F-eket is elkúrták sztem. Ha túl gyorsan mész kanyarodni nem fogsz. Német meg...
Pluskast
Bocsi, hogy ezt mondom, de az arcade-ot ne vedd alapul. Totál más a repülési élmény és a gépek tulajdonsága. Olyan manõvereket és olyan sebességet tudsz ott elérni ami HB-ban már rég kinyírná a gépedet. Elbohóckodni jó ott de kb annyi az értelme abban a módban realitásról beszélni mint a WOT-ban.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Német ágon arcadban 14-15Tierben játszom mostanában. nincs sok player ebben a Tier osztályban 10 mecsbõl a 2-be van telt ház. De azt vettem észre hogy ha alattam van az enemy már 4-500 méter magasság is nagyon jó helyzeti elõny.és ha 5-6000 méteren megy a csata akkor aranyt ér...az alap D-12et simán leverte a fullos G-2...
a spitnél az a gáz, hogy õ nem fog rád zuhanni hanem azon a magasságon járkálnak ahol te a nehéz dög energiaharcos gépeddel
viszont õ ott háromszor körbefordul és te nem tudsz rázuhanni mert ugyanott vagy magasabban van mint te 😄
annyit tehetsz, hogy lefelé elhúzol amivel megúszod mert nem tud utánad menni viszont oda is a magasságod 😊

akiknek volt eddig angol oldalon 9es spitjük azt mondták, hogy eddig is jó gép volt..ezzel az üzemanyag buffal meg elég g..i gép lett
fogyott is belõle rengeteg ahogy látszik

mondjuk a zerokkal le lehet õket simán nyomni mert el vannak szállva maguktól, hogy milyen állat gépben vannak és mindent megtehetnek és nem nagyon figyelnek oda ami a vesztük is mert a tier 7es is lefordulja nagyon könnyedén õket 😄
Egy elég jó player mondta nekem és igaza van hogy ebben a játékban Nem a legjobb gépet kell leszedni hanem a legjobb playert.
Pluskast
Igen? Eddig ( az utolsó patch elõtt) az volt, hogy az F4U-k állandó jelleggel úgy 1.2 km-el voltak magasabban a német gépeknél. Most a spitek vannak magasabban. Egy jó ideje ez a teória nem érvényes (utoljára a D-13 idején volt ez).

Nem értesz ! általában az nyer aki magasabban van,annak lesz kezdeményezési helyzeti elõnye " sebesség fordulékonyság stb"eddig sem azért nyert a német mert hogy milyen "OP" hanem mert elöbb érte el a magasságot az ellenséggel szemben.
Pluskast
A probléma az, hogy ezt a játékot sokkal nehezebb egyedül tolni mint csapatban. Ha 3-4 értelmes ember összeáll akkor 10-bõl 8-szor nyertek. Függetlenül attól, hogy milyen a géped (mármint német vagy angol stb). Ezt meg sok ember egész egyszerûen képtelen megérteni. Csapatmunka lenne a lényeg. Hiába van szuperül emelkedõ géped vagy gyors vagy jó forduló ha egyedül bemegy az illetõ 4 gép közé akkor ne csodálkozzon, hogy kiszedik. Persze ezek után mindig jön a szokásos hû de op, rohadt anyád duma, csak éppen azt nem értik meg, hogy ez egy multiplayer játék nem pedig egy single IL2 ahol botokkal harcol az ember.

Most megint ott tartunk, hogy a németek OP-k? És ezért kellett egy jet szinten emelkedõ spit ami lefordul mindent ami nem zero? Ne na szórakozzunk már.
Nem azt mondtam hogy a többi gép nem jó !csak HB-n nagyon ki jön a BNZ elõnye mivel a német emelkedtek a leggyorsabban( személyes rekordom HB 1 tár lõszerrel G-2 vel 7 kill) így õk voltak elõnyben.Eddig nagyon sokan játszottak némettel ezért kellet össze vonni az angol amerikait,hogy legyen ellenfél a németnek.Most meg pont fordítva van allig van német.Én is játszottam Corsairrel HB és nagyon tetszett?Bnz ellen a taktikám hogy mindig saolok a hátam mögé és ha jön a vész mindig befordulok alá 2szer meg csinálom utána általában leszáll rólam.Egy nagyon jó játékos szarrab gépel is leszedi az erõsebb gépet.Minden gépnek megvan a maga repülési profilja és az más kérdés hogy az átlag player kitudja ezt használni vagy nem.
A corsair jobb gép volt mindenben fõleg az ágyús 😊

Most emelkedésben már nem jobb a corsair de azért azzal is fel lehet menni csak nem úgy, hogy beállítod az ellenséges reptér felé az elején aztán mire középre értek te vagy 1 km-rel magasabban 😄 (ezt most a spit csinálja 😄)
Manõverezni jobban lehet vele nagy magasságon és meglógni nem tudnak elõle mert gyorsabb is 😊

bnz-ben nagyon sokat segít az egér mert nagyon kevés idõ van tényleges találat elérésére és ott sokat számít a pontosság

joy-al meg fordulóharcolni pofonegyszerû és kényelmes, frb-ben ezért is ment nekem jobban a prém ki-61el viszonylag rövid idõ alatt mert csak ki kell harcolni, hogy leálljanak veled verekedni és akkor már kb nyert helyezet van 😄

bf-109el meg még mindig szenvedés nekem.. sokkal több tapasztalat kell hozzá, hogy sikerüljenek a rácsapások
De akkor lehet nem a német gépek az opok,hanem az a "baj" hogy egérrel finoman lehet irányítani?! 😊 Ami nem is tudom,játékbeli hiba és nem az hogy túl vannak értékelve a német gépek.Egyébként szerintem baromi jó BnZ-ni a corsairrel is.Milyen lesz majd a Tier 11 vagy 12-el amin 4 ágyú van.Jézusom! 😊

Pluskast
Nem azt mondtam, hogy olyan, hanem, hogy kezd olyan lenni. Egyébként meg azért az nem igaz, hogy a premiumos gépekhez nem nyúlnak hozzá. A 190 D-13-at elég komolyan vissza nerfelték. Akkor kb az volt mint most a spit IX-el. Szóval abban ne reménykedj, hogy a prémiumosokhoz nem nyúlnak hozzá.

Egy részrõl igen ilyen gépek voltak és így is használták õket 😊
A másik oldal az irányítás miatt van, ezzel az egeres instructoros irányítással vaj finoman és pontosan lehet rázuhanni az emberekre. Ha csak joy-al lehetne játszani mindjárt nem ez lenne a helyzet.
A nagyon ügyesek, profik, gyakorlottak tudnának ilyen pontossággal vagy még finomabban célozni bnz közben de nem mindenki mint kb most 😊
*tet

Szerintem hülyeség.Sokan nem tesztésüket fejezték ki,hogy milyen opok a németek.Direkt átmentem és amerikai ágon toltam 3 hetet kb.A corsair az valami csodálatos gép (tier 7-8).Nem igazán tudtak megszorítani amikor avval mentem (arcade és HB egyaránt).Tier 7-en nincs ellenfele,de 8-on sincs.Alig várom már a tier 9-es p47-et.Nem hiszem hogy a tier 9-es messzer gondot fog okozni....Azon kívül hogy jól emelkednek és lehet nyúzni a motorukat mondj még valamit ami miatt opok?Nem kötözködés,csak kíváncsi vagyok.Szóval összegzésként.Eddig amit játszottam:Tier0-Tier 11-ig nem érzem úgy hogy opok lennének.Ahogy nekikezdek a többi nemzetnek számomra ez egyre jobban beigazolódik.BnZ-ben tényleg jók.De ezek ilyen gépek voltak,azért opok? 😊

Hát még szerintem még nincsenek ott mint a WOT..PL a BF-109 F4et sem nerfelték hanem 1 Tierrel feljebb rakták és kész...Nem állítgatják meg elvesz-hozzárak hanem egyszerûen magasabb Tierbe került. ennyi!!! ugyan olyan jó maradt nem baszták el mint a wot-ban a tankokat addig állítgatták míg szar lett.Itt van megfelelõ Tier szám és belehet lõni hogy hol lesz a legjobb... és szerintem a Spit is majd felkerül magasabb Tierbe. és kész.
Én ilyenkor WEPet használok és belefekszem az S betûbe és abba marad a rángatás...
Ma.

Pluskast
A következõ patchben meg majd szarrá nerfelik, vagy valamelyik német 109-et vagy FW-190-et fogják buffolni. Ez is kezd olyan lenni mint a WOT.

lecsaptam rá én is mint légy a takonyra 😊 .Sajnos csak így tudják ellen súlyozni a német gépeket. Mióta ilyen op alig van német gép HB-n,de amcsi meg angol ágon várnak vagy 50-65an.szerintem egy kicsit átestek a ló túloldalára...
Torzonborz
Lehet tudni meddig tart a leárazás ? Ennyiért valóban nagyon jó vétel ez a gép.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Micsoda érdekes véletlen ez, a játék jelenleg legOPabb prémiumgépét, amire mindenki feni a fogát, ma leárazzák 60%-al. Hát ma Gaijinék kaszálni fognak, az tuti.

Persze csak úgy mondom, én is megvettem, 700 goldért kihagyhatatlan volt, ami ág húzásra nagyon jó lesz.

Kellett ez már a játékba nagyon, már így is mindenki prém Spitfire-el repül amcsi oldalon. Persze nyilván kihagyhatatlan ajánlat, csakhát ma estére gondolom már tényleg az lesz, hogy 40 amcsi spitfire vár csatára három némettel szemben. <#smile>

Hm... de jól jött ez a leárazás. 300 Ft-ból lett Amcsi prém spitim 😊
6 és fél perc a menet...ehhhh😊)

Coral Springs
Annyira mégse szar ez a Peashooter, egész este csak nyertem vele. <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Én itt kétszer szálltam le, egyszer fegyvert újratölteni, egyszer fekete szárnnyal javítani. Egyik esetben se volt probléma, persze ettõl függetlenül még az FRB -n lehet hogy bug -os. Amúgy meg nem értem mi a különbség az éles csata, és a szabad repülés között.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az elõbb említett elsõ sikeres leszállásom, horoggal, kiengedett futómûvel és fordítva a hajóra 😄

A Destroyernél teljesen szétesett a figyelmem neki ne menjek. 160-140km/h közt inog a gép mint egy kerge birka, jól oda is vágom. Megszoktam, hogy hajón nincs kerékhasználat. 😊

Többet nem bízom a tube-ra a tömörítést, végre eltaláltam az fps-t és a formátumot HD-ra. De át kell alakítani vegas-al, hogy tûéles maradjon. Na majd a következõt.
Lassításhoz be lehet nyomni landingra is. A lényeg h guruláskor ne legyen mert akkor nem a gép farka fog levágódni amikor felrántod hanem felszállsz 😊

Fura de ez most így megy a játékban nagyon sokat dob a flaps ilyen körülmények közt.
csaba90
hm.. akkor annak idején nyilván ezért választották hogy inkább belezuhannak a hajókba minthogy kockáztassanak egy leszállást 😄D XDDD

Csaby

Ez tényleg mûködik, gyorsan pihenésképp teszt pályán kipróbáltam. Szerintem a hajó rossz oldalán tettem le a gépet, úgy is beakadt. 😊

A kerék nélküli leszállás mérföldekkel könnyebb 😊

Az a baj a zero siklik tovább flaps nélkül, alig esik a sebesség.
Érdekességképpen....
http://worldofwarplanes.eu/en/news/3/last-man-standing/
Ja hát aki ilyen hardcore módon tolja, hogy a sima korlát fogja meg.. 😛 😊
Hogyne lennének furcsa dolgok. De vannak a furcsa dolgok között is furcsábbak, mint pl. ez.

Fé1 perc rángatózás, és ficánkolás után, így állt meg betonstabilan a cucc. <#nevetes1>